~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017 10 legjobb Olicitys pillanata! - Piper szerint

2018.01.02. 13:50, Piper

Halihó! Ma kedveskedtem nektek egy kis saját bejegyzéssel. Összeválogattam a számomra TOP 10 Olicity momentumot, amelyet a 2017-es év során láthattunk kedvenc párosunktól. Szerencsére, - bár sokáig a múlt évben nem élvezhettük már az újra egymásra találást, hiszen későn történt meg - bőven jeleskedtek édes momentumokban azért kedvenceink az 5. évad végén és főleg a 6. évad elején is! Ráadásul annyit találtam a TOP10-be, hogy egy csomó bele sem fért, ami még édes volt! Asszem dióhéjban ezek a legnagyobb kedvencek! *-* Talán nektek is.

10. Amikor Felicity és Oliver elismerték, hogy náluk jobban a másikukat senki sem ismeri

Itt arra gondolok, amikor a hamis Laurel visszatért, hogy megtévessze az Arrow csapatot. Ekkor Oliver vakon próbál bízni abban, hogy talán ragadt némi jó a Szirénben, azonban hamar kiderült, hogy a nőben nem lehet megbízni. Ekkor történik meg az a gyönyörű pillanat, amilyen módon Oliver Zöld Íjászként megvédi Felicity-t és később elismeri a lánynak, hogy nála jobban senki sem ismeri őt. Közben Felicity is hálás neki, amiért mutatott egy kis önvédelmi fogást neki Oliver, a rész alatt amúgy hosszan elbeszélgetnek egymással, mint (szerelmes) jóbarátok. Ezután keresik az új Kanárit, aki majd Dinah lesz.

9. BRATVA-s ölelés

Ez az úgymond "ölelés" inkább szintén egy mentőakció keretében történt életmentő Olicity momentum volt, ugyanis Felicityék veszélyes játékba kezdtek Oroszországban, ahol majd Oliver siet a lány megmentésére és átöleli őt, hogy megvédje egy hatalmas robbanástól, pont ahogy az előbbi akció során, ahol Felicity egy jól irányzott ütéssel még a Fekete Szirént is leterítette. :)

8. Oliver esélyt akar látni Felicity-vel az újrakezdésre

Ez annyira édes többszörösen összetett folyamat volt, hogy muszáj a kedvenceim közé emelni. Az ötödik közös év során, Oliver folyton reménykedett,  - és ezt mindenki felé szinte próbálta jelezni - hogy Felicity-vel még lehet újra esélyük a jövőben egy párként. Ezt próbálta meg burkoltan közölni Diggle-vel is, illetve Felicity felé is volt egy-két ilyen célzás. :) Azt bírtam még, mikor Thea is reménykedve cikizi Oliver-t a meglepi szülinapnál, hogy esetleg Felicity randira akarja hívni, Oliver szerint egy sima vacsi még nem randi, amit a "barátjával" tölt el. :)

7. A flashback

Nyilván ez a jelenet sokunk számára etalon dolgok között marad. Hiszen melyikünk volt az, aki nem nézte végig ezt a jelenetet legalább nyolcezerszer?! Az a szenvedély, ami belőlük árad, leírhatatlan. Ez a jelenet is remekül példázta. És hát hiába is tagadjuk, Felicity és Oliver esetében nincs olyan, hogy "csak barátság" lány és fiú esetében... A vonzalom és a szerelem kérem, az vonzalom és szerelem, még szakítás után is... :)

6. Szigetes csók

Ez volt az a jelenet azt hiszem, ami során a tavalyi évben teljesen megnyugodhattunk. Amikor ismét fennállt annak a veszélye, hogy esetleg valami komoly bajuk történhet, Felicity megtette az első lépést a békülés útján és megcsókolta Oliver-t Lian Yu szigetén, mutatva, ha épségben visszatér Prométheusz ellen, Felicity szíve ismét nyitott felé. :)

5. Kulcsátadó

Innentől kezdve pedig aztán tényleg nem volt megállás! Egy kicsit még játszottak az idegeinkkel, de végül újra beadták egymás iránt a derekukat és Oliver csak adott egy kulcsot Felicity-nek, amivel jelzi, hogy újra igényt tartana az elmélyültebb szerelmi viszony ápolására is. :) A tetejében pedig full tökéletes az egészben, ahogy William elfogadja Felicity-t és jófejnek tartja. :)

4. A második randi

Amikor újra hivatalosan együtt jártak és adtak egy esélyt ismét a kapcsolatuknak, megismételték a három évvel ezelőtti randijukat. Ekkor egy néni is megjegyzi a polgármester úrnak, mennyire is jól mutatnak újra együtt a volt PT igazgatónővel. :)

3. Felicity megkéri Oliver kezét

Ez volt egyben a legmókásabb és legörömtelibb pillanat is tavaly számunkra, Olicityseknek. Egyben egy kitűnő előkarácsonyi ajándék és évzárás is. Bár nem ment zökkenőmentesen, végül is csak kimondták mindketten egymás felé azt a bizonyos boldogító igent, mindezt pedig legjobb barátjuk, Digg vezette le másik két barátjuk, Iris és Barry jelenlétében, akik szintén összeházasodtak. A dolog azonban, - ahogy azt már említettem - nem ment túl könnyen. Hiszen eleinte Oliver volt az, aki házasodni akart, Felicity pedig meghátrált attól félve ami korábban esett meg velük. Végül aztán a lány beadta a derekát, miután Oliver már kezdte elfogadni, hogy csupán élettársak lesznek jó ideig... :)

2. A dupla esküvő

És igen, az előbbi bekezdésnél már leírtam a dolgot, miért is volt olyan gyönyörű ez a pillanat. Bár elég szegényes és szűk körű volt ez az esküvő, azért Felicity és Oliver kiérdemelve megkapták a méltó ünneplést később...

1. Mr. és Mrs. Queen

Éésss hát ami már kb. kezdetek óta a vágyunk, múlt év Karácsonya előtt végre teljesült. Immáron minden epizód úgy fog folytatódni, hogy Mr. és Mrs. Queen mindennapjait követhetjük majd nyomon az elkövetkező epizódokban, hiszen a nagy szünet előtti részben láthattuk a hivatalos esküvői ceremóniájukat, amikor már mindketten viselték az eljegyzési gyűrűiket. A legújabb részek forgatásai pedig már be is indulnak. <3

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human