~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.11.25. 23:23, Piper

Szép estét mindenkinek! Először is, nagyon gratula Ricco-nak és Claudiának imádtam őket az X-faktorban, ezt a szezont is időnként volt lehetőségem megtekinteni. Nagyon imádtam őket, amúgy bárki nyert volna, boldoggá tett volna, de ők különösen megérdemelték! <3 Másodszor elnézést, hogy másnap tettem közzé a bejegyzést, de mivel túl későn kezdtem neki a kritikának, már nem éreztem fittnek magam ahhoz, hogy befejezzem a bejegyzést és az epizódot. Szombaton eléggé lefáradtam. Mára azonban tegnapi datálással, de készen lettem szerencsére. És máris elhoztam nektek, amit remélem sokan vártok nagy izgalommal minden héten! :) SPOILER KÖVETKEZIK!

Eskü, olyan gyorsan haladnak a hetek most, mintha csak tegnap láttam volna az előző részt. :D De ez jó, annál hamarabb elérkezünk a legtutibb részekig, lásd hamarosan crossover-este és remélhetőleg Olicity esküvő. ^^ Na nézzük, nagyjából nézés közben írtam.

Már rögtön a legelején annyira boldoggá tett a rész, legalább 3 percen keresztül le sem tudtam vakarni a megható vigyort a számról, egészen odáig, míg lassan már az orromat kezdtem lógatni az FBI-os letartóztatás miatt. Tök helyes volt addig minden, ahogy Felicity és Oliver úszkált a szerelemben a nyilvánosság előtt is, - ahogy már Felicity-t is említi maga mellett párjaként mindenben - ahogy egy szép kis családot alkotnak William-mel, ahogy mindannyian adakoznak a családoknak, minden szép volt ezek megjelenéséig. Az egyetlen pozitív jó érzet csupán annyi volt, hogy végre William-et is hallani ahogy "apa"-nak szólította Olivert. Szegényke nagyon aggodalmas képet vágott, megértem a helyében én is ezt tettem volna.

Jaj komolyan, annyira fúúú ki nem állhatom ezt a nőt, ahogy ezt a kis idilli családot szétválasztotta. Olyan kis megható volt, ahogy William és Oliver megölelték egymást a kihallgatószobában. Jó látni, hogy mennyire jó apuka Oliver és remélem nem csak egyszeres apa lesz. Nagyon sajnálom most is szegényt. Nem lehet egyszerű így elszakítva a fiától és valóban kegyetlen volt előtte letartóztatni, ha már lehetett volna választani, legalább úgy hogy nem alázzák meg ezzel több tízezer ember előtt a polgármestert. Kérlek, a POLGÁRMESTERRŐL VAN SZÓ!! Hogy bánhatnak így vele? Ez a nő se Istent, sem embert nem ismer...

Digg-et imádom! Ajj, igazi csapatvezető vér csörgedezik az ereiben! Ott van millió egy gondja a kezével és néha a családja miatt is aggódnia kell, mégis most is elsősorban a város megmentésére koncentrál és még jobban, mint eddig valaha. Egy igazi ARANYEMBER! Nem hiába az egyik kedvenc karakterem a sorozatban. Remélem Felicity és Curtis szere segíteni fog az állapotán, mert nagyon nem ezt érdemli kedvenc fekete izompacsirtánk. :)

Szirént és Cayden-t tekintve, leginkább mint tűz és víz. Ahogy a legtöbb hacker, ahogy elnézem Cayden sem szereti, ha embereket ölnek a gonosz küldetések alatt, pedig Szirénnek ez a vérében van, szerintem abszolút élvezi. Márcsak amiatt is gondolom ezt, mert Cayden megjegyezte Fekete Szirénnek, hogy csak egy mondás volt, nem kell komolyan is venni, de láthatóan ő erre tojt magasról. Ráadásul az egyik fél megfontolt és óvatos, míg a másik heves és makacs. Hűha igazi nyerősen rossz páros! 

Amikor Oliver ott feküdt a börtöncella ágyán és Dinah-val beszélgetett, egy pillanatra eszembe jutott az az emlék, amikor az eredeti filmmel kapcsolatban fordítottam nektek egy cikket, ott is a Zöld Íjász egy Szökevény lett volna és ez egy kicsit ilyesmi hangulatot éreztetett. Lehet azért is vitték bele. :)

Folytatásért lapozz!

Tök ari, ahogy Curtis ekkora elmeként is időnként még Felicity-re szorul és folyton mondja neki, hogy mennyire zseniális lángész a csajszi. És valóban, ez is bizonyítja, hogy drága Szöszinknél nincs is ügyesebb hacker a Földkerekségen. :) Nagyon cuki tőle, hogy most mindent eldobott, hogy ott lehessen Oliver mellett a tárgyaláson, látszik hogy odáig van érte és mennyire aggódik a szerelméért. Egyébként a tárgyaláson az a pasas, akivel beszél egy röpke ideig Oliver, nem emlékszem honnan ismerősök, de az is elképzelhető, hogy még nem is találkoztunk a manussal. 

AAWWWW!!! Tudom már, hogy sokszor mondtam, de úgy IMÁDOM FELICITYT!! Képes a Curtis-szel közös adományukat arra fordítani, hogy Olivernek kifizesse az óvadékát. Jessz fél millió dollár?! És ez csak egy része. Bele sem merek gondolni, hogy mennyi pénzük lehet ezeknek, nem ahogy anno indultak. :D Főleg Felicity.

Hűű igazán érdekes szálak futnak itt és milyen jó látni Felicity-t is ilyen aktív vezéresdis szerepben. Úgy örültem, hogy - még ha csak telefonon keresztül is - végre volt egy kis Delicity-s pillanat is. Digg pedig milyen jól kezelte a dolgokat abban is, hogy nem hibáztatta Curtis-t a szer mellékhatásai miatt és remélem megfogadja Felicity tanácsát és előbb-utóbb beszélni fog Oliver-rel. Valószínűleg ezért is veszi majd vissza a jelmezét Oliver. Végül is nála jobban ezt senki nem tudja művelni, hiába akármilyen mesteri is Digg. Sajnálom, hogy a szer nem biztos, hogy segített. Azért remélem meg fog gyógyulni hamarosan kedvencünk. Ezt igazán megérdemelné! Nála kevesebb rendesebb karakter van a sorozatban! És szerintem David is önmaga hasonló jóság, mint Digg! Effelől nincs is kétségem. Csak jó emberek tudnak megformálni ilyen mesterien jó szerepeket.

Jaj szomorú voltam, mert még sohasem láttam egymással összekapni Felicity-t és Curtis-t. Nem tetszett a részben. De remélem hamar kibékülnek. John-nak szerencsére nincs komolyabb baja, úgy hogy nem kell mérgelődniük egymás miatt. És ez a rossz érzés csak még inkább fokozódott bennem, amilyen durva vitája volt Diggnek és Olivernek is egymással. Azt hiszem most jön az a törés, amiről beszéltek a készítők korábban. Felicity és Oliver részéről is. Ez nagyon nem tetszik ebben a részben. Számomra ebben a sorozatban pontosan ugyanolyan fontos az OTA testvérisége, mint az Olicity és ezt látván, mintha kést döftek volna belém!! Gyűlölöm, amikor ilyen elhidegült a viszony Oliver és Digg között, ez úgy fájt, hogy kis híján elsírtam magamat, mint kb. amikor szakított a párosom.

Haha. Ez annyira mókás! :D Marc csak belevitte a Billy Joel-es dolgot is. Hát ez már mekkora. :D Én mondjuk nem ismerem a pasast, de tudom valami jó énekes. René beszólása is jó volt, "Látni akarom Billy Joelt!" :D És oké, anno haragudtam Oliver-re, de mint kiderült valóban nem tudott a sérülésről és elismeri, hogy hiba volt Digg-et megválasztani Zöld Íjásznak, bár ennek jobban örültem volna úgy, hogy nem csalódik Digg-ben, hanem az élete kockáztatása miatt ismerni el hibának, remélem értitek mire gondolok.

Helyes volt Dinah és Quentin párbeszéde is. Most elég morbid lenne, - és remélem nem, mert Quentinnek Donna az igazi - de még azt is kinézem a készítőkből, hogy egyszer összehozzák őket. xd És Dinah végre elmondta és csak Quentin-nek azt, hogy lehetősége volt megállítani Vince-t, csak nem tette. Digg-gel pedig anno megegyeztek, hogy nincs több titok és ezt neki sosem mondta el. Most, hogy javítson Quentin lelkét megtette, hogy kiadta a titkát. Egyrészről ez is emberséges egy dolog.

Na azért csak megjött az esze Oliver-nek is és elment bocsánatot kérni Digg-től, mert valóban elég faragatlan egy húzás volt tőle, ahogyan leteremtette. És lám csak, anno pont ezt a dolgot sérelmeztem, hogy nem is tűnt fel neki, Diggnek is van egy kisfia. Most végre rádöbbent. Digg valóban a saját családja elé helyezte az övét, most végre leesett Oliver-nek, hát erre vártam! Mondjuk elég soká tartott, az már tutkó! Woow és mik ki nem derülnek, úgy látszik Digg mélyen elraktározott vágya az volt, hogy egyszer ő lehessen a Zöld Íjász?! Ez de aranyos! Jézus, remélem őt nem írják ki, vagy hasonló, minek kellett megint ilyen bénulásos dolgot belevinni a sztoriba? Felőlem maradjon mindig a főhadiszálláson és a háttérben dolgozzon Felicity mellett, de attól hogy nem mehet terepre, ki ne írják nekem! Főleg, hogy a főcímbekben is, ott van a "Spartan-jel" és a második főszereplőként a címlistában David neve, Stephen után! Igaz ez Katie-nél sem vált be, de az más tészta.... most viszont már sok főszereplős lett a sori. De eredetileg mindig is hárman voltak és ezt nem rég Stephen is nyilatkozta. OTA mindenek felett! <3

És BINGÓ!! Mondtam én, eddig tartott a William-nek tett ígéret. Digg-re is gondolván, most Oliver csak kénytelen visszavenni azt az álruhát! De hát ez valjuk be őszintén, már nekünk is nagyon hiányzott! De ami ezután jött, egész egyszerűen ismét lesokkolt, amolyan "arrowos-módra". Cayden James-nek is volt/van egy fia, akinek az elvesztéséért szintén Oliver-t hibáztatják? Hajjj, kíváncsi lennék még hány apa-fia kapcsolatot dúlt fel tudta nélkül Oliver, ha jól számolom ez már a harmadik ilyen családi ügy, amibe akarata ellenére belekeveredik. Nem hazudtak a készítők mikor abszolút a családról beszéltek témaként erre az évadra! 

Hah és azért csak kibékül a rész végére mindenki, nagyon helyes, ez már tetszik! Hát ezen lefordultam! :'D Felicity: "Ja és tudod van itt még valami, amit meg kéne bocsáss nekem Curtis... hát megkaptuk a támogatást az Angel-től..." xd (Oliver-re elhasználta...)

Cayden mesterien gonosz! Egyszerűen hihetetlenül eltervelte, hogy a hamis álca, ne is legyen olyan hamis és ennek az átkozott videónak köszönhetően, most mindenki az Igazságosztók ellen van. Jaj, de legalább egy időre eltakarodik ez a némber FBI-os nő. Még egy percig látnom kell, kifutok a világból komolyan. De sajnos fogom, mert Oliver tárgyalása még nem fejeződött be, sajnos.

Na, de legalább a végére, csupa jó dolgoknak lehettünk szemtanúi. Hmm. És Oliver "egy időre" hazudni fog a fiának is, ez igazán meglepő húzás. Ahogy az is, hogy amint Digg rendbe jön, vissza akarja neki adni a kapucnit. Ez a rész minden pillanatában meglep, de komolyan. Mégis mind az egészben az volt a legjobb, - amellett, hogy Felicityt és Olivert végre lehetett kéz a kézben is látni egyszer már - hogy Thea is magához tért! Már nagyon hiányzott, úgy látszik Willának is a szereplés, szerencsére! És ahogy az egész végződött! Végre egyszer pozitív lecsengése volt, egy boldog hálaadásos pillanat, ahogy mindenki egy nagy családként összeölelkezett és hálát adott egymásért, awwww! <3 Több ilyen is lehetne és remélem a finálé is ilyen lesz a sok rossz megpróbáltatás után, amin minden karakternek át kellett mennie, külön tekintettel Felicity-re és Oliverre!

Voltak azért nem tetszős részletek az epizódban, de szerencsére a végére minden rendeződött. Ezért azt mondom, megérdemli a 10 pontot az epizód, még ha haragos is vagyok Diggle lehetséges bénulásos sztorija miatt, azért a rész legvége kárpótolta az epizód hibáit. Remélem tetszett, bocsi, hogy ilyen hosszú lett, de a kárpótlás megkívánta és köszönöm a türelmeteket! ;) Remélem tényleg megérte várni, a véleményeteket pedig várom itt, vagy facebookon! Puszi!

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Jó látni hogy Felicity a háttérbe húzódó informatikus lányból lssan Star City kornázatlan királynőjévé válik:) Ms FBI el akar ejteni egy nagy vadat ezért a nagy nyilvánosság! Nem lepne meg ha Amanda vagy Isabell reinkarnálódott volna benne, és ezért utazik annyira Oliverre. Szirén nyers ereje és Cayden kifinomúlt ravaszsága legalább annyira kiegészítik,mint amennyire ellentétesek egymással. Bár ha jól értettem egy interjút,csak azért nem egymással harcolnak mert felfogják hogy szükségűk van egymásra. Tehát ha valahogy megingatnák a kapcsolatuk.. Nos Cayden helyében befektetnék egy hangszigetelt búvóhelybe és egy pár fűldugóba:) Itt kell megjegyeznem ugye megmondtam hogy Michael Emerson zseniális? :) Még csak pár jelenetet láttam vele,de máris Cayden a 3-dik kedvenc gonoszom Eobard és Malcolm után.:) Oliver általában komolyan veszi amit gondol. Ergó,azt is komolyan veszi hogy csak ideiglenesen veszi vissza a csuklyát amig Digg rendbe jön. De ölöbb utóbb biztos végleg kerűl vissza rá az a csuklya. Jó hogy Thea magához tért,kíváncsi leszek hogy megy majd neki a nagynéni szerep:) És kíváncsi leszek a FöldX-re is. Remélem Oliver és Felicity eskűvője valmivel kevesebb döccenővel zajlik majd le:)

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.27. 22:27
Piper (admin)

a Próféta beszéljen belőled kedves remete, ismét imádtam az ismertetődet. :) mindig öröm olvasni a soraidat. ^-^

2017.11.27. 16:56
remete

Jó látni hogy Felicity a háttérbe húzódó informatikus lányból lssan Star City kornázatlan királynőjévé válik:) Ms FBI el akar ejteni egy nagy vadat ezért a nagy nyilvánosság! Nem lepne meg ha Amanda vagy Isabell reinkarnálódott volna benne, és ezért utazik annyira Oliverre. Szirén nyers ereje és Cayden kifinomúlt ravaszsága legalább annyira kiegészítik,mint amennyire ellentétesek egymással. Bár ha jól értettem egy interjút,csak azért nem egymással harcolnak mert felfogják hogy szükségűk van egymásra. Tehát ha valahogy megingatnák a kapcsolatuk.. Nos Cayden helyében befektetnék egy hangszigetelt búvóhelybe és egy pár fűldugóba:) Itt kell megjegyeznem ugye megmondtam hogy Michael Emerson zseniális? :) Még csak pár jelenetet láttam vele,de máris Cayden a 3-dik kedvenc gonoszom Eobard és Malcolm után.:) Oliver általában komolyan veszi amit gondol. Ergó,azt is komolyan veszi hogy csak ideiglenesen veszi vissza a csuklyát amig Digg rendbe jön. De ölöbb utóbb biztos végleg kerűl vissza rá az a csuklya. Jó hogy Thea magához tért,kíváncsi leszek hogy megy majd neki a nagynéni szerep:) És kíváncsi leszek a FöldX-re is. Remélem Oliver és Felicity eskűvője valmivel kevesebb döccenővel zajlik majd le:)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!