~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.11.18. 13:50, Piper
SPOILER!!!

Először is Isten éltesse egyik barátnémat, remélem felnéz a lapra. <3 Másodjára, sziasztok! Sajnálom, hogy másnap teszem elérhetővé a bejegyzést, de félbe kellett hagyjam tegnap az írást, mert már konkrétan kiestem a székemből, rettenetesen nehéz minden dolgomat összeegyeztetnem. Időnként ugyan pici késéssel, de garantáltan megkaptok mindent amit szeretnétek, most különösen sok spoilerrel készülünk nektek Nessie barátnőmmel, kárpótlásul. Ugyanis most ő hatalmas segítség számomra. Amellett, hogy garantáltan profi minőségű angol fordítást kaptok, még levesz némi terhet is a vállamról. Na ne értsetek félre, imádom ezt csinálni, csak jelenleg annyira elfoglalt vagyok, hogy mondom időnként még lélegezni is alig jut időm. Remélhetőleg 4 héten belül ez már változni fog.

Na, de nézzük is a legújabb kritikát, imádtam ezt a részt:

Ugyan még tegnap este kezdtem el nézni, - meglehetősen leragadt szemekkel - de még úgy össze tudom rakni az első felét. Igazán tetszik, hogy ismét Deathstroke-központú részt kapunk és ennyire sokat megtudhatunk a múltjából, hiszen mindig is érdekelt, hogy mi történt Slade-del az idő alatt, amíg mi nem láthattuk őt. Isteni, hogy figyeltek a Miracurus ébredő hatásra a készítők és nem felejtették el, hogy Slade kis híján megbolondult ebben az időben. Pont, ahogy Oliver is, úgy ő is hallucinálta Shado-t. Ráadásul emiatt majdnem komoly sérülést is okozott a fiának. Egyébként nagyon helyesek voltak már akkor is együtt. Ahogy Joe így szerette az apukáját, - talán a mai napig is - halál édesek lettek volna, ha Slade nem kezd valóban megőrülni. Shado "szelleme" Slade-re és Oliverre is nagyon rosszul hatott. Most viszont egyértelműen kiderült, hogy valóban szerette a lányt. Érdekes módon mégis Oliver-rel feküdt össze Shado. :D A jelenben pedig imádom, hogy Slade valójában igyekszik megőrizni az emberségét és itt már nem veszélyes, nem akarta megölni azt a férfit. :D Holott most fordult a kocka és a fia ugyanolyan elviselhetetlenebb, - ha nem rosszabb - mint akkor az édesapja volt. Félek Slade még nagy bajba fog kerülni, Oliverrel együtt, akit egyszer tuti a jó szíve fog a sírba vinni, ahogy engem is...  (Egyébként "jelenben" nézem a sorit.)

Eskü, Slade valóban nagyon ijesztő volt, ahogy átadta magát a Miracuru hatásának, beillett volna egy enyhe thrillerbe... Ééés, hm. Még el is néztem volna, ahogy Shadoval összejönnek ezek ketten, ha nem éppen a gonoszság hajtotta volna őket és nem egy képzelgés lett volna az a csók.

A másik szál, Digg és a drogok... Az elején még emlékszem, mikor Felicity pont azzal viccelt Digg-gel, ha kipróbálná a heroint, rájönne az milyen függőséget okoz, stb. most meg bumm tényleg "drogozik". Anyukám! A Dyla-s momentumért külön köszönet a készítőknek, most ott is láthattunk kicsit szexisebb pillanatokat, ilyet még egyedül tőlük nem láthattunk. :) Helyesk voltak. Vajon, ha Lyla tudná az igazat John-ról, kíváncsi lennék hogyan reaáglná le, tuti segítené őt kihozni ebből. Hatalmas csapás lehet Digg-nek, hogy pont attól a manustól szerzi be a drogokat, akit most üldöznek. Ráadásul szomorúan látom, hogy John nagyon is függője lett tényleg ezeknek a szereknek. Egyre jobban aggódom érte és főleg a kézremegése miatt. OMG! Mi lesz még itt...?!

Jó azért, hogy legalább Lylanak is elmondta a problémát, így már Dinah és a felesége is tudnak neki segíteni ebben a nehézségben. És Digg nagy szíve, örökké a kedvencem lesz, ahogy a csapatot nem akarta cserben hagyni, sem Olivert. Bár biztos vagyok benne, Oliver tökéletesen megértette volna a problémát és segít legjobb barátján. Tuti akkor nem hagyta volna abba az íjászkodást egy időre. Legalább azt is tudjuk, hogy nem egészen drogról van szó, de valami furcsa szer ez, mindenesetre még mindig aggódom. De talán menthető még kedvenc spártaink. Atyám, visszaszívom! Mégis csak egyfajta illegális drog. De úgy örülök, hogy az ARGUS segítségét kérte, remélem Lylaék tudnak majd segíteni! Egyébként annak viszont úgy örülök, hogy Digg és Oliver megint mennyire hasonlítanak abban, hogy egyikőjüknek sem kell titoklniuk a feleségeik előtt, mit is dolgoznak ők valójában, ez azért jóval megkönnyíti a dolgokat! (Megjegyzem, direkt írtam feleségeket, hiszen a spoilerek alapján tudjuk, hogy Felicity is hamarosan már szerencsére Mrs. Queen lesz, még ha sosem akarta, hogy így hívják. :) )

Ajjj igen! Ez az én Sladem! Ha mondhatom így. Végre visszatért a Jófiú! Gonoszként is imádtam, nem tagadom, de ez az igazi "Good Guy!". És én a Jófiúkat szeretem. :) Bár sajnálom azt, hogy emiatt tuti megromlik majd a viszonya ismét csúnyán a fiával, de hát Joe egy nagy bűnöző lett és rajta már csak az segítene, ha eltüntetnék őt örökre a Föld felszínéről, sajnos hiába akarom hinni, hogy megmenthető, valószínűleg a lelke már megromlott. Bármennyire is fáj ez Slade-nek, el kell hogy fogadnia. Szerintem ez esetben Slade és Oliver története összeforr, mindkettejüknek vannak fiaik, azonban Slade fia az, aki a rossz útra tért és Oliveré, aki a jó marad. Ezen nincs mit változtatni. Sajnos... Pedig elnézném azért, ahogy a két srác együtt mentik majd meg a világot, vagy éppen egy jót fociznak, vagy söröznek a tévé előtt. :)

OMG! Az akciójelenetek ismét lenyűgözőek voltak, azonban ami nekem a legjobban tetszett és szabályosan meghatott, az Oliver és Slade párbeszéde volt az akció után. Ahogy Slade elmondja Oliver-nek, hogy amikor megemlítette Williamet rájött, hogy Joe (vagy Kane) már nem az ő fia többé és beismerte, hogy csak azzal mentheti meg, ha megöli, aztán ahogy Oliver mondta neki, hogy nem kell őt megöljék, hiszen még is csak a fia. Azt hittem megkönnyezem. Jaj ebből most mennyire látszott, hogy Slade-ben csak azért nem volt anno emberség, mert a szer elvette az eszét, azonban most szinte megzabálom ezt az embert! Tessék, kísértésbe még tudott esni, de uralkodott magán és nem ölte meg Oliver-t, esküszöm jó látni, hogy kezd újra kivirágozni a testvéries kapcsolat köztük, mint régen. Talán még sohasem tudtam ennyire élvezni kettejük jeleneteit, mint a legújabb Oliver-Slade jeleneteket. <3 Kitűnően meg lettek írva, ezt valóban látni kell!

Lehet, hogy Joe nem is tudta, az apja a Mirakuru miatt vált olyanná akkor? Alapból biztosan nem bántotta volna a fiát, de amit akkor Kane látott, mivé vált az apja a szer miatt, biztos vagyok abban, hogy tényleg annak a Slade-nek a látványa vezette odáig a fiút, hogy az apja "nyomdokaiba" léphessen. Shado "szelleme" pedig már rohadtul idegesít! Ám örülök azért, hogy Celina elvállalta ismét a szerepet. :) Bírtam őt, de itt már sok. xd

Úgy látom Díaz szerjének annyi és ez Diggnek talán fájt is egy picit a függősége miatt. Legalábbis az arcán ezt véltem felfedezni.

Oliver talán ennek a "kis" akciójuknak köszönhetően rádöbben, hogy vissza kell térjen a zöld jelmezbe. Eközben pedig Joe és Slade végre szembesítik magukkal egymást. Na erre igazán kíváncsi leszek... Hát igen Slade, Oliver nem kis dolgokat bocsájtott meg neked, kezdve az édesanyja halálával... Valószínűleg csak azért tette, mert tudta a barátja akkor nem volt magánál. Remélem ezt Joe is megérti, miután véresre verték egymást az apjával... Na mondtam én, hogy nem tudott a Mirakuru-ról, de asszem az az előtti titkos küldetésre is rájöhetett a "kis srác". De éreztem, hogy anno Joe kifigyelte ezt, nem véletlen vette le a maszkját anno Slade, tudtam, hogy ennek később jelentősége lesz... Ez annyira látható volt. Atyaisten! Joe egyszerre valami százezer dolgot mondott el, amitől kis híján szívgörcsöt kaptam! A legjobban természetesen az lepett meg, hogy van egy öccse!! Slade-nek két fia is van, mint kiderült! Atyám! Amúgy azt tippeltem, egy húga lesz Joe nak, de nem, mivel fivérek. Hűűű mi lesz ebből! Remélem Grant-nél nagyobb sikere lesz a kétségbeesett apának. És olyan aranyos volt, mikor mondta Oliver családját nem akarja veszélybe sodorni, majd keresi egyedül a családja többi tagját. Oliver persze ismét felajánlotta a segítségét, jaj de jó így látni együtt őket és valóban már nagyon érhetne az a Deathstroke spin-off. Remek lenne Slade útját végigkísérni, tuti nézném! Most aztán igazán nagyot nőtt a szememben!

Sajnálom Slade-t, - mekkora volt már, ahogy eltűnt a ködben, mint a szürke szamár. xd oké, de valójában füst volt. mindegy. -  nagyon és bízom benne, hogy még viszont láthatjuk majd.. Na, de most ússzunk valamivel boldogabb Arrow vizekre! Ari, hogy belehoztak jó pár családos jelenetet a részbe, és ugyebár ismét az évad témája is ez, én egyáltalán nem bánom. Olyan helyes a Diggle család és a Queen család is, igazi kis "cupe cake"-k jól mondom??! Még talán a Wilson család is egyszer valaha lehet az...

És most jön az én bájos kis párocskám, a legragyogóbb kis fénysugár az egész részben... Amúgy most nem értettem pontosan, de felfigyeltem valamire... Felicity is evett abból a jégkrémből? Nem azt mondta, hogy mogyoróallergiája van? :D Mondjuk lehet már meggyógyult belőle... xd Mindegy. Nem kötekedek. Annyira jó volt láni, hogy csempésztek egy kis igazi Olicity-t is ebbe a részbe, bevallom meg is lepett. Bár a szívem legmélyén azért reméltem, hiszen mégis csak Antonio rendezte ezt a részt és kevés olyan epizód van, amibe nem csempészett belőlük egy kevéskét. :) Nyilván a 3x20 még mindig töretlen nálam, Antonio legjobb rendezése. <3 Le a kalappal. Szerintem mind boldogok lehetünk ezért is, ahogy megoldotta a végét. Eskü imádom William-et is, olyan cuki. Tuti azért lett ötös neki a tudományos projekt, mert Felicity valamicskét segített neki azért, bár nem mondom, hogy a kölyök nem zseni önmagától is. :) És látjátok, a rajongói akarat azért nagy szó! Valamilyen módon csak megkaptuk azt az "esős csókot". Hasonlított picit a szerkesztett képemre. :D Mindenesetre köszi Antonio, imádtam az egész Olicity-William jelenetet, imádtam, hogy mennyire szerelmesek egymásba kedvenceink! <3 ^^ Ez biztos az örök hűséget jelenti majd. Imádom eskü, ahogy Oliver hihetetlen gyengéden a két keze közé veszi Felicity arcát és lágyan megcsókolja, OMG.. De nem csöpögök itt tovább, nézzük a végét, ajjj! <3

Awwwww ilyenkor meg tudnám zabálni az egész csapatot!!!! <3 Hát mennyire édesek már, ahogy simán kiálltak Digg mellett, Renén eskü megkönnyeztem, no meg ahogy Curtis viselkedett, Istenkém, ilyenek az igazi barátok komolyan! És valóban igaza van a srácnak, Diggnek egyből hozzá kellett volna fordulnia, hiszen Felicity is neki köszönhetően élhet újra teljes életet, hiszen az orvosok sem tudtak mit kezdeni a lánnyal. Remélem Curtis valóban sikerrel jár majd és segít Diggnek túllépni valamilyen eszközzel a problémáin! Egy újabb idegbe ültetett chip megoldaná az összes problémáját. :) És hát igen a végén, ezzel a "Nincs több titokkal" óvatosan kell bánni...

Örülök és igazán boldoggá tesz, hogy egyre sűrűbben adhatok 10/10 pontot, semmi rossz a részben, az egész jól volt számomra összetéve, gratula a készítőknek, külön köszönet érte Antonionak! <3

Remélem tetszett, szép napot/estét! :)

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Ajaj úgy fest ahogy Oliver akartán kívűl megtermtette Prometheust,Slade ugyanúgy tette ellenségvé a fiát és hozta létre Kanet. Be kell valjam,a Grant Wilson név olvasásától egy pokolian erős és hangos szíréna harsog a fejmben és egy egy figylmeztető hang non-stop azt harsogja,2046! 2046! A lehetősége hogy az a Sara-ék által látott jövő még megvalósulhat.. Amikor Kis Sarabol Kis John lett "hála" Barrynek még nem voltam ilyen ideges. de most hogy kiderűlt hogy Hogy nem csak hogy ifjabb john/Conbore Hawke,a lehetséges jövőbeli zöld íjász hanem Grant a lehtséges jövőbeli Deathstroke is az egyenlet része lett már tényleg aggódom. Úgyhogy nagyon reméelm hogy igazad lesz,és Slade öt még képes jó irányba befolyásolni mert ha nem..mindketten láttuk mi lesz annak a vége:( Digg szerencére nincs egyedűl,és mivel Curtis már bizonyította találékonyságát most is taálál majd megoldást:) Kétlem hogy William valaha találkozni fog olyan tudományos problémával amit egy kis Felicitytöl kapott segítséggel ne oldana meg :D

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.19. 22:19
Piper (admin)

Ismét remek elemzés remete, bízom benne, hogy azért a Star City 2050-es évek LOT-os verziójától nem kell majd félnünk, hiszen a Legendák asszem már gondoskodtak arról, hogy az ne következhessen be. :) Grant jó ember lesz, én tudom. :D Barry eredeti neve is, szóval tuti. :P

2017.11.19. 14:00
remete

Ajaj úgy fest ahogy Oliver akartán kívűl megtermtette Prometheust,Slade ugyanúgy tette ellenségvé a fiát és hozta létre Kanet. Be kell valjam,a Grant Wilson név olvasásától egy pokolian erős és hangos szíréna harsog a fejmben és egy egy figylmeztető hang non-stop azt harsogja,2046! 2046! A lehetősége hogy az a Sara-ék által látott jövő még megvalósulhat.. Amikor Kis Sarabol Kis John lett "hála" Barrynek még nem voltam ilyen ideges. de most hogy kiderűlt hogy Hogy nem csak hogy ifjabb john/Conbore Hawke,a lehetséges jövőbeli zöld íjász hanem Grant a lehtséges jövőbeli Deathstroke is az egyenlet része lett már tényleg aggódom. Úgyhogy nagyon reméelm hogy igazad lesz,és Slade öt még képes jó irányba befolyásolni mert ha nem..mindketten láttuk mi lesz annak a vége:( Digg szerencére nincs egyedűl,és mivel Curtis már bizonyította találékonyságát most is taálál majd megoldást:) Kétlem hogy William valaha találkozni fog olyan tudományos problémával amit egy kis Felicitytöl kapott segítséggel ne oldana meg :D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!