~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.11.10. 22:55, Piper
SPOILER!!!

Sajnálom, hogy másnap tettem csak elérhetővé a kritikát, de ma reggel jutott csak időm befejezni a tegnapi datálással elkezdett bejegyzést. Viszont! Kárpótlásul felkészítelek titeket, hogy atomhosszú lesz! Közel másfél órát ültem előtte! Most úgy írom a kritikát, ahogy régebben, tehát az adott rész nézése közben, jelen időben. Számomra már most izginek tűnik, hiszen az egyik kedvenc főgonoszom tért vissza és ahogy láttam az előzetesből, lehet Olivernek jobb lett volna, ha távol marad Slade küldetésétől... 

Na nézzük is. (Ne olvass tovább, ha nem akarod lelőni a poént és meg szeretnéd várni magyarul a részt!) Még ha most csak egy röpke minőségi Olicityt is kaptunk, - egyébként számítottam rá, mert ez szokott lenni, ha előtte egy full Olicity kapcsolatra összpontosító részt kapunk, így nem is vártam mást - akkor is izgalmas perceknek lehetünk részesei a legújabb rész alapján is.

Már az első pillanatban látszik, hogy akcióban és izgalomban nem lesz hiány. Dinah megint jókor volt jó helyen és megmentett egy újabb fontos személyt a biztos haláltól. A csapatnak ahogy látom ismét Oliver nélkül kell majd boldogulnia, hiszen az Íjászunk most felfedezőútra indul régi jó barát ellenségével együtt. De hát a csapatnak már jól megy Oliver nélkül is a város megmentése. Bírom a párbeszédet Oliver és René között: "Aztán nehogy hozz a nevemben új törvényt." :'D Olyan jelentőset amúgy sem tudna szerintem bizonyos közigazgatási szabályok kapcsán, na mindegy, de aranyos, hogy René kacérkodott a gondolattal. :D:D

Olivertől valóban kedves, hogy szövetségre lép azzal a személlyel, aki megölte az édesanyját és ennyire jó viszonyt ápolnak egymással. Én egy kicsit másképp cselekedtem volna, szerintem.. Értem én, hogy Slade segített a fiánál meg hasonlók, de azért azt, hogy valaki megölje az egyik szülőmet, egy kicsit nehezen emészti meg az ember. De hát ez az Arrow és itt bármi megtörténik. Viszont tényleg látszik Slade-n, hogy megbánta amit akkor művelt a Queen gyerekekkel, oké mondjuk talán atéren meg lehet neki bocsájtani, hogy egy erős "drog" hatása alatt állt, mikor így tett. Milyen érdekes amúgy az is, amit Slade mondott, hogy Joe az anyja vezetéknevét vette fel, hmm.... Amúgy nagyon tetszik, hogy Slade múltjából is egyre több dolgot megtudhatunk. A Slades flashbackek főleg nagyon tetszettek. Meg az is, hogy megismerhetjük a fiát, még ha őrült is kissé a gyerek. Slade kérése meg végképp meglepett. Ugyanis Oliver segítségét most nem harcosként akarja, hanem mint civil ember. Wáó! Kíváncsi leszek, mi sül ki ebből. Tetszik továbbá, hogy Slade nagyon megértő Oliver-rel, hiszen valóban azok után amit tett vele, megértené, ha Oliver nem csatlakozik hozzá. Azonban a mi srácunknak, fene egy jó, áldott szíve van és így naná, hogy belemegy!

Amint említettem a flashback részt... Úgy veszem le a jelenetből, hogy Joe-nak fájt az, hogy az édesapja nagyon kevés időt tudott csak vele tölteni a munkája miatt. Érthető, hiszen minden gyermek így reagál, még akkor is ha tinédzser. Hiszen Williamnek is most nagy szüksége van Oliverre. Fura volt Slade-t megint "teljes arccal" látni. Annyira megszoktam már az "igazi Slade"-t, akinek a fél szeme be van kötve Olivernek köszönhetően. Haha, na és a titokzatos csomagtartó.. Csak ott lapult már akkor is az a bizonyos Deathstroke álarc, bár nem értem akkor hogyhogy...

Na az FBI-os maca már komolyan az agyamra megy! Muszáj mindenbe beleütnie a kis orrocskáját? Szegény Dinah, meg Digg, lassan kifogynak szerintem a türelmükből...  A kis idióta nőci, még Digg katonai aktájában is kutakodik, hogy merészeli?! OOhhh. Remélem bezárja a csapat lassan Central City atombiztos bunkerébe, ha már Lian Yu-nak annyi... Szegény Digg, kíváncsi vagyok mit akar tőle a nő...

Ahh. Imádom, amikor Felicity és William a matek fényes és árnyoldaláról diskurálnak. :D Jó látni, hogy a srácnak valószínűleg nem lesz ellenére a pótmami szerepe, láthatóan Felicity meg imádja a kölyköt, nem hiszem, hogy ebből bármi gond lenne, hiszen elvégre Samantha már nem él és William talán kezdi megérteni a dolgot, bár tuti még eléggé fáj neki. De örülök, hogy Olivert már elismeri apjának valamelyest. Aztán amikor belép Oliver szobájába, - az Olicity fanok már közös hálószobaként emlegetik - ismét szóba kerül, hogy Olivert mennyire nem érdekelték a másodfokú egyenletek. :D Továbbá Felicity utalást tesz az Iris leánybúcsúján történtekre. Hamarosan meg kell néznem azt a részt is. Na szóval, Oliver akkor ezek szerint még Slade-nél volt, azért nem jelent meg a legénybúcsún? Na mindegy. Megnéztem azt a helyet kíváncsiságból, amit Felicity említett. Nagyon gyönyörű hely lehet, remélem lesz ide egy Olicity nászút. :D Ez az Olicity párbeszéd, jaj igaza van a fanoknak, imádnivaló, ahogy a hatodik évadban megírták a sztorijukat! <3 Felicity megint mennyire megértő volt a Szerelmével. *-* Hehe, bírtam, ahogy Oliver arra számított majd Felicity lebeszéli őt, ehhez képest pont fordítva történt, de megint megmutatkozott, ki az egyetlen, akinek a szavára ad. Hiába na, Felicity élethossziglan az ujjai közé csavarta a mi drága Íjászunkat.

Azt hiszem Slade már kezdte azt gondolni, Oliver nem fog eljönni. Aztán egyszerre csak hopp, megjelent és Slade dühe egyből elszállt. Annyira jó megint hallani a "kölyök" elnevezést, zene füleimnek. :D Ez már nagyon hiányzott.

Szegény Dinah. (Vagy D. ahogy René becézi, ez nagyon tetszik.) Nagyon nehéz lehet neki, hogy Vigilante valójában a halottnak hitt szerelme. Atyaég! Amúgy olyan cuki, ahogy utána a csapat lelkileg megpróbálja őt megnyugtatni, kicsit több Felicity-Dinah részt kérek, nagyon jó a kémiájuk baráti téren. *-* És végre egy röpke Delicity jelenet, bár nem tart soká, mert most meg Felicityre szállt rá a lökött fegyveres tyúk!

Ez a Kasnia már önmagában is sötét hely, nem látok túl jó kilátást Oliver számára. Szerintem ez az egész egy csúnya csapdát rejt majd magába, amibe ő és Slade is beleesik, csak más-más módon, hála Joe-nak. Már csak az előzetesekből is ítélve. Lehet még legalább két részig haza sem tér Oliver, a harmadik évad két része is eléggé kellemetlen volt nélküle. Hát ez mekkora, "többet késtél... mert nővel voltam." :'D Imádom, hogy minden részbe csempésznek némi jó időben jól elsült poént. De ki ez a manus? :O 

Azt hiszem Felicity poénjait egyedül ez a megkeseredett FBI-os nőci nem díjazza. Mindenesetre hamar lezavarták ezt a beszélgetést, de asszem a nőnek továbbra is gyanús Felicity is, főleg az sms után... Van egy olyan érzésem, hogy Oliver állandó ellensége vagy az FBI-os nő lesz, vagy pedig Slade-ék, vagy mindkettő és az egyik civilben, a másik meg nem civilben. Ugyebár már megtudtuk, ki Felicityé, ki Dinahé, stb. Bár utóbbinak is most lehet kettő  lesz, Laurel és Vigilante személyében.

Ez nagyon érdekes fordulat, hmm... Slade nem akarja, hogy a fia tudjon arról, ő segített neki?! Ez annyira édes apai reakció Istenem, nem akarja, hogy lássa milyen volt az árnyékba lépése után apuci. Maradjanak meg a szép közös emlékeik róla. Jaj, eskü majdnem megkönnyeztem és nem iróniából írom, de tényleg. Persze Oliver megpróbált hatni Slade-re, hogy ez nem jó ötlet és nem fog hazudni Joe-nak. Nagyon helyes volt köztük ez a beszélgetés, hiszen valóban két érett apuka társalgott egymással. (Itt megjegyzem, azért szerettem volna, ha Felicity teszi apává Oliver-t. :P De így is jó.) Azért érdekes párhuzam amúgy, hogy annak idején Samantha is távol akarta tudni Olivert a közös fiúktól, most pedig Sladenél ugyanez a helyzet.

Katt a "Bővebbenre" a folytatáshoz...

A flashbackből megint látszik, hogy Slade fia mennyire nem esett a fejére, hiszen nagyon okos srác. Érzi, hogy az apja eltitkol előle valamit... És igaza is van, hiszen Slade már akkor is valami rosszban sántikálhatott...

Eközben a jelenben, ahogy látom a csapat picit aggodalmaskodik a lehetséges kiterjedt nyomozás miatt, főleg miután Felicityékkel is beszélt a nő. Curtist bírtam meg Renét, előbbi azért aggódott, mert őt még nem kereste, utóbbi szerint meg nem tanácsos ezen gondolkodni küldetés közben. :'D

Uhh. Szegény Slade. Nagyon szívbe markoló jelenet volt amikor megtudta, hogy a fia "meghalt". Majdnem megint könnyeztem, amikor mondja, hogy nem tudta mennyire szerette őt. Az előzetes alapján biztos vagyok azonban abban, hogy Joe még véletlenül sem érezte meg a halál ízét. Inkább Oliver fog bajba kerülni a Wilson család akciói miatt. Viszont ez a Slade-központú rész tényleg nagyon lebilincselő, most megint családi drámázunk ugyan, de akkor is kell szerintem ilyen is a sorozatba. Oliver amúgy aranyos, hogy próbálja azzal nyugtatni Slade-t, hogy a fia tudta mennyire szerette őt.

Hűha, nem csodálkoznék, ha még Vigilantet is lassan bevennék a csapatba, bár ahogy látom Dinah most már inkább megölné volt szerelmét, mint újra összejönne vele. Ez amúgy azért aranyos, - bár elég morbid ilyet írni - mert látszik mennyire jó ember Dinah, nem tudja elnézni, ha ártatlanokat ölnek. Én azért kíváncsi leszek mi lesz a sztorijukkal. És újracsak Digg van Dinah mellett, aki megpróbálja őt az arany középúton tartani. Azt hiszem Dinah-nak mindig Digg lesz majd a lelki fénye, még ha ők nem is jönnek össze, ami ismét egy nagy csavar lenne persze. 

Azta rohadt!! Ez mekkora lesz! Szerencsére, - vagy nem - Joe mégsem halt meg. És woálááá, most aztán láthatjuk milyen egy igazán dühös apa szeretete a fia iránt. Azt hiszem most nem lennék azoknak a bizonyos "Sakáloknak" a helyében... :D

Felicity tudására még Kasnia-ban is szükség van azért. Jó volt ez a pillanatnyi Delicity jelenet megint, ahogy az emailezés is Oliver-rel. Azt hiszem Slade is értékeli, - "Ő brilliáns. Hogy tudtad megkapni?" -  hogy Oliver mekkora kincsre lelt Felicity-ben és ezt jó látni, "újabb Olicity shipper". <3 :D Imádtam a Felicity-re irányuló pár másodperces párbeszédjüket. <33 Awww! *-* Ebből nekem még pluszban az jött le, hogy Oliver is úgy hiszi, marha szerencsés, hogy egy ilyen értékes nő belészeretett, pedig nem is érdemelné meg egy ilyen csodálatos nő szerelmét. Pedig de. És Oliver is imádattal szereti a lányt. Ez annyira romantikus, meghalok képletesen értve. <3

Ahogy elnézem valóban a csapat tagjait eléggé zavarja a közös szövetség Oliver és Slade között, de mivel emberből vannak ők is - jó emberekből és nekik ugyanolyan fontos a család - Joe érdekében elnézik Olivernek ezt a lépését, viszont valószínűleg ezzel Oliver magát fogja veszélybe sodorni, legalábbis az előzetes alapján...

OMG, Slade-től ez érdekes húzás volt! Elkábítja Olivert egy itallal, hogy megvédje?! Ez de aranyos baráti cselekedet. Szegény Oliver, már másodszorra itatják le úgy, hogy elájuljon. Meg van a Zöld Íjász elleni csodaszer, egy pohár ital. :'D Ebbe a hibába mindig bele fog esni.
 
Nem csodálkoznék, ha Joe a flashbackben meglátná kicsiként, az apja mit művel. Woow! Slade meg akarta menteni Yao Feit? Hmm. Úgy látszik valamilyen szinten Lian Yu-hoz még kapcsolódnak Flashbackek, ha nem is Oliver visszaemlékezéseiben. Ohh. Remélem majd néhány részben Felicity-től is kapunk még fb-t, annyira akarok tudni többet is a kedvenc karakterem múltjából. Mondjuk amikor még ő is kicsi volt. Talán végre megtudhatnánk azt is, Noah miért kellett elmenjen.
 
Nos, a hősszerelmes gerlepár. Szegény Dinah, látszik rajta, hogy lelkileg mennyire megviseli Vince feltűnése. Nekem már anno megfordult a fejemben, hogy talán a szerelmére is hatott a sötét anyagból, de azt végképp nem gondoltam, hogy a maszkos idegbeteg ő. Na tessék és már megint metahumanizmus. Most ez a halhatatlanság sztori, oh. Megőrülök, komolyan. Mindenesetre lesz itt még borsó törés az orrok alá az egyszer már biztos. Vince-t tuti nem utoljára láthattuk. Dinah pedig, most igazán látszott, hogy nem is lenne képes megölni volt szerelmét, hiszen még mindig érez valamit iránta.
 
Jéé és Oliver magához tért! Slade üzenete ari volt, természetesen a "kid" innen sem maradhatott le és megjegyzem férfi létére - elnézést urak, de a legtöbb srácnál igaz, olykor még hölgyeknél is - gyönyörű az írása. Eskü Williamet meg egyre jobban kedvelem! Utánanéztem a receptnek, valóban egészséges amivel Raisa tömi. :'D És ilyen tényleg létezik. Olyasmi mint a müzli, ha jól értelmeztem. Tök ari, ahogy felhívta az apukáját és még akkor sem zavarná Oliver-t, ha nyolcvan csuklyással harcolna éppen. Tényleg jó látni ezt az egészséges apa-fia viszonyt köztük. Kicsit kezd párhuzamot vonni Slade- és a fia között. Csak ez értelemben William remélhetőleg nem pártol majd át a sötét oldalra.
 
Woow! De kellett már az igazi, kegyetlen Deathstroke visszatérése. Viszont ez esetben a kegyetlenség egy kétségbeesett szerető apát rejt, aki bármit képes lenne a fiáért megtenni, attól tartok azt is, hogy az egyik legjobb barátját lemészárolja...
 
God! Amit itt nekünk Slade lenyomott, már tényleg akció volt a javából!! Le merném fogadni, hogy a "Sakál" társaság vezetője maga a fia, Joe! Ez mekkora csavar lenne! És nem is tévedek sokat??! Óóóóóó.... Mondjuk lehet tévedtem. De az a hapsi meg marhára nem a kedvencem... De mi az a Kamrat?
 
Dinah és Vince románca egyre inkább tetszik, az a kis rózsa a végén nagyon romantikus kis ajándék volt. *-* Amúgy meg ez az FBI-os nő, már tényleg pfúúú de mindenki agyára megy már!
 
Na Oliver megint beleüti a fejét abba, amibe nem kéne a túlzottan jó szíve miatt. Asszem most elég nagy pácban lesz... AZT A MOCSKOS!! Így legyen 5söm a lottón! Tényleg a kicsi Joe a nagy brutális szervezet vezetője! Azzal, hogy Slade kimondta a csatlakozását, asszem itt most már tényleg durvára váltanak a dolgok, ismét lenyűgöző befejezés, annyira Arrowra vall! Fantasztika!! <3 Hűűűű de kíváncsi leszek mi lesz itt! Lehet Joe lesz a főellenség? Ez Slade számára lesz a legnehezebb. Abban viszont valahogy biztos vagyok Olivert nem lesz képes megölni, főleg miután bűntudata van Moira halála miatt...
 
Nincs több hozzáfűznivalóm, a rész megérdemli a 10/10-est, még ha néha picikét itt-ott állt is a sztori! Gratulálok a készítőknek! Remélem tetszett!
 
(C) ARROWOLICITY.GP
Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.12. 22:34
Piper

Köszönöm remete, ismét nagy örömmel olvastam az írásodat. :) tökéletesen igazad van ismét :) és ez a Slades ötlet nem is rossz. xd

2017.11.11. 14:18
remete

Heh FBI-os hölgyeményt szerintem a legjobb esetben is az Antarktiszra száműzik,mint a legutóbbi kormányügynökött aki okvetetlenkedett. Vince és Dinah:) Úgy tűnik becsempésznek egy kis Bonnie és Clyde romantikát a sztriba,csak ők ellentétes oldalon állnk  És Vince egy Regeneráló érdekes,nagyon érdekes. Ezt a típust nehéz megállítani,tehát ha ilyen az ember ellensége..az zűrös. De ha minden kötűl szakad, egy jól irányzott közeli lövés az agyba,vagy mivel ez egyszer már nem jött be,ráküldeni Sladet hogy lefejezze. A lefejezést még ilyen regeneráló képességgel is képtelenség túlélni. Tökéletesen megértem Olivert én magam is gyűlölöm a a mtematika minden létező formáját:D Joe-ra csak annyit mondhatok sajnos hogy az alma és a fája eset mintapéldányának tűnik. Kételm hogy William valaha a Sötét Oldalt választaná elmondásod alpján egyrészt nem akrna ezzel csalódást okozni az apjának,másrészt nem akarná összetörni a mostohaanyja szívét ezzel a döntéssel:)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!