~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.11.03. 23:38, Piper

Hát csodálatosan szép éjjelt mindenkinek. Számomra ez a nap az Olicitynek köszönhetően igazán jól telik. Ez a rész számunkra nagyjából az etalon-részek egyik epizódját jelentette úgy gondolom Olicitys testvéreim. Azonban sima Arrow szempontból is szerintem atomjól összerakták. Volt benne bőven izgalom, nálam már érik az a 10 pont és a bejegyzés végére szerintem meg is születik. Kezdjük most el és a "Bővebben" után olvashatjátok a folytatást. FIGYELEM SPOILER ÁRADAT KÖVETKEZIK! ÍGY HA NEM LÁTTAD MÉG A LEGÚJABB RÉSZT, NE OLVASS TOVÁBB HA A MAGYAR VERZIÓRA VÁRSZ!

Nézzük a legelejétől. A Fekete Szirén... Igazán nagy szerepet kapott ismét ebben az epizódban, de most legalább mindenkinek ismét normális időkeret jutott. Egyszerűen kegyetlen ahogy gyilkol ez a nő. Ha lenne benne egy csepp jóság, - ahogy azt korábban Oliver remélte - szerintem időnként meg tudna kegyelmezni ártatlan embereknek. De ő nem a Föld 1-es Laurel és soha nem is lesz az. Ez egy igazán gonosz hasonmása, aki kétlem, hogy képes lenne a változásra. Ráadásul nagyon gyilkos a lehelete, az is meglehet hogy túlzásba vitte a fokhagyma fogyasztást az elmúlt néhány esztendőben... :) Érdekes számomra, hogy társult Cayden Jamesszel. Na hát igen, amit az a férfi is művelt, kár hogy egy ekkora Koponya a rossz oldalra került. A rész végétől külön megijedtem, most tulajdonképpen Felicity-re kent valami aljas dolgot. Én nagyon félek mi lesz ebből, remélem Hercegnőnk nem üti meg a bokáját emiatt később, hiszen varázslatos volt amit ismét művelt és megmentette az internetet is. De erről picit később, mert itt lesz majd egy Olicitys megemlítésem is.

A csapat továbbra is lenyűgöz. Nagyon kell oda mindenki, de azért az OTA imádatom még mindig határtalanabb. Dinah megint hozta amit kellett, Curtis is remek, Wilddog is és Diggle-ről nem is beszélve, egyre jobban beleveti magát a Zöld Íjász szerepébe. Különösen az tetszett, ahogy Felicity-t fedezték és mindannyian bevetésre indultak közösen. Fura ez így Oliver nélkül, de igazán izgi volt. Ha már a csapatnál tartunk, nagyon édes jelenet volt, amikor Curtis megjegyzi, hogy elsőszámú Olicity rajongó, aha Digg-gel úgy látom ringbe szálltak. :D Zabáltam Felicity-vel közös jeleneteiket, ahogy Curtis mindig rendre utasította a lányt, hogy nyomás csak Oliverhez, mindent hagyjon rá. :D És amúgy azért feltűnt az is, Felicity továbbra is pótolhatatlan, hiszen néhány számítógépes trükköt még Curtis sem ismer...

Egy apró észrevétel, - bár lehet én vagyok Szőke (amúgy barna) - de hogy lehet négy vagy hat perc alatt a helyszín egyik végéből a másikba átszökni, miközben hatalmas csaták mennek, beszélgetések és rendszerbe lépések, stb... Nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem repült el 4 perc?! Van idő mindenkit szétverni, meg tényleg megbeszélni az ügyes-bajos dolgokat. Na mindegy a lényeg, hogy egyben maradt a csapat.

Alina és Felicity barátsága. Hát Istenem!! Annyira örültem, hogy ez a tünemény leányzó nem állt át a sötét oldalra, inkább kockáztatta az életét Cayden-nel szemben, csak hogy jó hacker maradhasson. Már akkor is imádtam a kis csajszit. Awww. <3 Nagyon szurkoltam, hogy ne haljon meg, tök olyan szimpi kisugárzása van, mint Felicity-nek. Az meg, hogy Alina döbbentette rá Felicity-t, mivel kéne foglalkoznia Curtis-szel és megengedte a lánynak, hogy felhasználhassa a "Helix" elnevezést is a cégnévhez, azt hittem lehidalok. <3 De a legjobban az tetszik, hogy lehet Alina is a csapat segítségére lesz ezután, ugyanis úgy tűnik hármas-cégszövetség van kilátásban, annyira örülök, remélem tényleg csatlakozni fog Felicity-ék üzletéhez, jobb hír nem is lehetett volna. Imádtam Felicity-Alina szálat a részben, olyan kis helyes barátnők így együtt. <3 Asszem születőben van egy újabb kedvenc mellékkarakterem... Erről jut eszembe, vajon Nyssa-val mi történhetett??

Na katt a "Bővebben"-re... ;)

És akkor most jöjjön amire mindenki vár, az Olicity-s értékelésem. Hadd kezdjem gyorsan a szerepcserés megoldással. Egyszerűen zseniális volt a készítőktől, hogy végre egy ilyet is láthattunk!! Annyira köszönöm! Fordult a kocka, most Felicity ment bevetésre és Oliver ült a gép mögé és kikérte magának, hogy most "Overwatch" legyen a neve. :D Haláli volt, ahogy Felicity-t navigálta és nem figyelt arra, hogy a lánynak ellentétesen van a másik oldal, majdnem elkapták szegényt, Oliver meg győzött bocsánatot kérni. xd Azt hittem behalok! Azért a humorról most sem feledkeztek meg a készítők, jól van! Na végül is ügyesen elnavigálta a kis "labirintusban" a lányt. Bár tudjátok erről a jelenetről mi jutott nekem eszembe? Régen óriási kedvenc műsorom volt, - és szörnyen sajnálom, hogy már megszűnt - a "Domino Day" kicsiként tényleg alig vártam, hogy már legyen az a bizonyos péntek este, vagy szombat a fene se tudja már, amikor végre újra eljön az évben a Hollandiából (remélem jól emlékszem) közvetített mondhatni világesemény. Na ez pont olyan volt, mint amikor az egyik feladatnál valamelyik országból érkezett építőfiú vezényelt a szintén másik országból érkező építőlánynak és valami nem tudom én hány százezer dominó sorsa múlott rajtuk, nem kis stresszel, gondolhatjátok. Végül is asszem szerencsére sikeres lett az akció, itt az volt a különbség, hogy a lánynak a szemét bekötötték és semmit sem látott, mondjuk Felicity is tűzharc közepén volt, tehát neki sem volt esélye nagyon körbenézni. Na mindegy, imádtam ezt a szitut, ahogy az egész Olicity-centrikus részecskét, hiányzott ez már a kicsi lelkünknek, nagyon jól volt összerakva, remekül egyszerűen kifogástalan, talán csak az a telefonhívás ne lett volna a legvégén, de mivel Slade volt az, megbocsátható... :D

Imádtam ahogy Oliver megjegyezte, hogy 3 éve vacsoráztak utoljára és akkor mennyire rosszul sült el, most csak jobb lehet. Végül aztán a csapathívás megzavarta megint őket, de a végén azért még is be tudták fejezni szerencsére (igaz azt nem láttuk). A nénit is bírtam, ahogy megjegyezte nekik, hogy milyen szép pár és Alina is mondja, hogy nem tudta újra összejöttek, én arra sem emlékeztem, hogy elmondta volna neki Felicity, hogy egy pár voltak, hacsak nem a tévében látta az álesküvő esetét... :)

Ahogy most Oliver volt Felicity fénye, egyszerűen majdnem megkönnyeztem, amiket mondott neki, ahogy mondta neki mind annyira gyönyörű volt. Látszik mennyire szereti ezt a lányt és milyen büszke rá, Istenem! <3 Csodálatos minőségi Olicity volt. Aztán Felicity is vagy milliószor kimutatta most, hogy odavan ezért a srácért, amennyi csókot kapott tőle, szerintem egy évszázadra elegendő adrenalin löketet nyomott Oliverbe. :D De a vége volt a legjobb, amikor mindketten úgy egymásnak estek desszertként. :D Uh.. Úristen végre kaptunk egy falas jelenetet!! (szívecskés szemek áradata...) Ha nem pörgettem újra és újra vagy 12-szer, egyszer sem. Olyan jó látni őket ilyen boldogan. *-* Valamint ahogy twitteren is fogalmaztam, fogadni mernék arra, hogy Oliver még életében senkivel sem volt olyan boldog, mint most Felicityvel, mert lefogadom ilyen szerelmes aligha volt! Ez titsztán látszik rajta és a viselkedésén is, ráadásul csak Felicity volt képes belőle féltékenységet kihozni.

God! Kíváncsian várom a jövő heti Slade Wilson - központú részt. :D Valószínűleg nagyon Olicity-re nem számíthatunk majd, vagy csak csekély darabban, ha egyszerre sok érkezik általában utána mindig így van. De hát nem is baj annyira, mert egy kicsit másra is összpontosítania kell néha a sorozatnak, mi már asszem megkaptuk amit szerettünk volna, együtt vannak, innentől kedzve pedig mindig közös momentumukat, hacsak egy percet is kapunk belőle, de élvezni fogunk a soriban ha éppen nem pont a romantikus, hanem a csapatmunka terén, ahogy eddig is tettük éveken keresztül. Várjuk tehát a jövő heti epizódot, ami eljöveteléig már nem egész egy hét marad perceken belül. ;)

10/10 pont, megérdemli a rész, kellőképp izgalmas volt, lebilincselő, vicces és igazán romantikus! Csak még egy valami jutna eszembe, ki a harmadik gonosz karakter Laurel és James mellett? Asszem arra már rájöttem, hogy nagy eséllyel ők lesznek az a bizonyos "fő bűnözős banda". 

Na hát bízom benne ez is tetszett, jó éjt nektek! Hamarosan újabb sajátkészítésű videóval is készülök nektek. És hát remélem, hogy a 6. évad is rendkívül hamar ide fog találni hozzánk, mert egyszerűen imádom, ahogy Bozsó Peti hangjával intéz szerelmes szavakat Felicity-hez Oliver, akinek pedig Soleczki Janka kölcsönzi elbűvölően bájos magyarhangját, amitől a karakter csak még zabálnivalóbb lesz, főleg amikor Oliverrel társalog. Emily és Stephen alakítása pedig ismét nem hazudtolta meg önmagát, egyszerűen ZSENIÁLISAK EGYÜTT! <3 Ezen nincs mit tagadni! Ez tény!

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

vettem a bátorságot és gyorsan ellenőriztem,az Arrow wiki szerint egyértelműen Allina,pontosabban Alena szóval szerintem lehtséges:) 

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.04. 19:29
Piper (szerk)

na köszönöm én már javítottam is a modulokban a nevét ^-^

2017.11.04. 16:09
remete

vettem a bátorságot és gyorsan ellenőriztem,az Arrow wiki szerint egyértelműen Allina,pontosabban Alena szóval szerintem lehtséges:) 

2017.11.04. 15:35
Piper (szerk)

Ó köszönöm remete a kommit is és a sorozatos-tanácsot, amint lesz időm azonnal utánanézek. *-* Alina.. Nos ez a név nekem nem tiszta, ugyanis egykor Helena van írvva, máskor Alina, a fene tudja most melyik a neve, mert angolul is el lehet érteni mind a kettőt. :D De ha az utóbbi az, valóban remek döntés lenne az ötleted. :) És így igaz, belefér Olivernek, jaj de olyan édes volt, szabályosan úgy követte Felicity-t mindenhová mint valami védelmező kiskutya, mert egyből ahogy veszélybe került a "gazdi" már ment is őt megmenteni, még ha ezzel el is rontotta az adott szituációt. ^-^ annyira helyesek együtt és ez a fajta "egészséges" Olicity, nagyon bejön mindenkinek. :) Szerencsére egyre több a pozitív komment. Remek kis összefoglalót kaptam tőled, nagyon köszönöm igazán élvezet volt olvasni, gyere mindig, örülök hogy többen is az én kritikám alapján tájékozódtok, aztán kivárjátok magyarul. :D

2017.11.04. 14:15
remete

Ha jól emlékszem egy interjúra azt mondták ebben az évadban mindenkinek meglesz a maga saját ellenfele. Úgy látszi Cayden lesz Felicity méltó kihívója,és meg is érdemel egy ilyen kaliberű ellenfele.t Hiszen az Órakirály óta nem akadt ugazi kihívója. Alina érdekes leányzónak tűnik:) Megjegyzem ez orosz névszóval akár a Bratva szálba is bevonhatják. Akár Anatolij valmilyen rokona is lehetne:) Ilyen koponyákkal a háttérben ez a cég nagyot szól majd mikor piacra kerűl:) Én a helyükben bevenném Ciscót is,és máris biztosítva lenne hogy egyik csoportnak se legyen anyagi gondja a belátható jövőben:) Oliver mentségére szóljon,ez volt az "első napja"kordinátorként. Új beosztásban első nap bárki bénázhat,bár kicsit nagyobb a tét mint egy hétköznapi munkahelyen:D Lehet hogy Cayden megpróbálja Felicityre kenni a megszöketését,de mivel egy Argus börtönböl lépett meg,és az Argus jelenlegi igazgatónőjének a férjét Diggelnek hívják..én nem aggodnék a következménekért:) Én is szeretném tudni hol van Nyssa,de azt hiszem hamarosan hallunk róla. Úgy érzem nem hagyná ki a volt férje esküvőjét:) egy személyes megjegyzés a végére. látom Caydent nem más játsza mint Michael Emerson juhéé,ő nagon jó:) Ajánlom figyelmedbe a Person of interst,magyar címén A célszemély című sorozatát. Ki merem jelenteni hogy cayden eléggé hasonlít Harold Finchre,azzal a különbséggel hogy Harold egy jószándékú hackerzseni.:) Ha még nem láttad nézz bele kihagyhatatlan:)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!