~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.11.03. 23:38, Piper

Hát csodálatosan szép éjjelt mindenkinek. Számomra ez a nap az Olicitynek köszönhetően igazán jól telik. Ez a rész számunkra nagyjából az etalon-részek egyik epizódját jelentette úgy gondolom Olicitys testvéreim. Azonban sima Arrow szempontból is szerintem atomjól összerakták. Volt benne bőven izgalom, nálam már érik az a 10 pont és a bejegyzés végére szerintem meg is születik. Kezdjük most el és a "Bővebben" után olvashatjátok a folytatást. FIGYELEM SPOILER ÁRADAT KÖVETKEZIK! ÍGY HA NEM LÁTTAD MÉG A LEGÚJABB RÉSZT, NE OLVASS TOVÁBB HA A MAGYAR VERZIÓRA VÁRSZ!

Nézzük a legelejétől. A Fekete Szirén... Igazán nagy szerepet kapott ismét ebben az epizódban, de most legalább mindenkinek ismét normális időkeret jutott. Egyszerűen kegyetlen ahogy gyilkol ez a nő. Ha lenne benne egy csepp jóság, - ahogy azt korábban Oliver remélte - szerintem időnként meg tudna kegyelmezni ártatlan embereknek. De ő nem a Föld 1-es Laurel és soha nem is lesz az. Ez egy igazán gonosz hasonmása, aki kétlem, hogy képes lenne a változásra. Ráadásul nagyon gyilkos a lehelete, az is meglehet hogy túlzásba vitte a fokhagyma fogyasztást az elmúlt néhány esztendőben... :) Érdekes számomra, hogy társult Cayden Jamesszel. Na hát igen, amit az a férfi is művelt, kár hogy egy ekkora Koponya a rossz oldalra került. A rész végétől külön megijedtem, most tulajdonképpen Felicity-re kent valami aljas dolgot. Én nagyon félek mi lesz ebből, remélem Hercegnőnk nem üti meg a bokáját emiatt később, hiszen varázslatos volt amit ismét művelt és megmentette az internetet is. De erről picit később, mert itt lesz majd egy Olicitys megemlítésem is.

A csapat továbbra is lenyűgöz. Nagyon kell oda mindenki, de azért az OTA imádatom még mindig határtalanabb. Dinah megint hozta amit kellett, Curtis is remek, Wilddog is és Diggle-ről nem is beszélve, egyre jobban beleveti magát a Zöld Íjász szerepébe. Különösen az tetszett, ahogy Felicity-t fedezték és mindannyian bevetésre indultak közösen. Fura ez így Oliver nélkül, de igazán izgi volt. Ha már a csapatnál tartunk, nagyon édes jelenet volt, amikor Curtis megjegyzi, hogy elsőszámú Olicity rajongó, aha Digg-gel úgy látom ringbe szálltak. :D Zabáltam Felicity-vel közös jeleneteiket, ahogy Curtis mindig rendre utasította a lányt, hogy nyomás csak Oliverhez, mindent hagyjon rá. :D És amúgy azért feltűnt az is, Felicity továbbra is pótolhatatlan, hiszen néhány számítógépes trükköt még Curtis sem ismer...

Egy apró észrevétel, - bár lehet én vagyok Szőke (amúgy barna) - de hogy lehet négy vagy hat perc alatt a helyszín egyik végéből a másikba átszökni, miközben hatalmas csaták mennek, beszélgetések és rendszerbe lépések, stb... Nem igaz, hogy ennyi idő alatt nem repült el 4 perc?! Van idő mindenkit szétverni, meg tényleg megbeszélni az ügyes-bajos dolgokat. Na mindegy a lényeg, hogy egyben maradt a csapat.

Alina és Felicity barátsága. Hát Istenem!! Annyira örültem, hogy ez a tünemény leányzó nem állt át a sötét oldalra, inkább kockáztatta az életét Cayden-nel szemben, csak hogy jó hacker maradhasson. Már akkor is imádtam a kis csajszit. Awww. <3 Nagyon szurkoltam, hogy ne haljon meg, tök olyan szimpi kisugárzása van, mint Felicity-nek. Az meg, hogy Alina döbbentette rá Felicity-t, mivel kéne foglalkoznia Curtis-szel és megengedte a lánynak, hogy felhasználhassa a "Helix" elnevezést is a cégnévhez, azt hittem lehidalok. <3 De a legjobban az tetszik, hogy lehet Alina is a csapat segítségére lesz ezután, ugyanis úgy tűnik hármas-cégszövetség van kilátásban, annyira örülök, remélem tényleg csatlakozni fog Felicity-ék üzletéhez, jobb hír nem is lehetett volna. Imádtam Felicity-Alina szálat a részben, olyan kis helyes barátnők így együtt. <3 Asszem születőben van egy újabb kedvenc mellékkarakterem... Erről jut eszembe, vajon Nyssa-val mi történhetett??

Na katt a "Bővebben"-re... ;)

És akkor most jöjjön amire mindenki vár, az Olicity-s értékelésem. Hadd kezdjem gyorsan a szerepcserés megoldással. Egyszerűen zseniális volt a készítőktől, hogy végre egy ilyet is láthattunk!! Annyira köszönöm! Fordult a kocka, most Felicity ment bevetésre és Oliver ült a gép mögé és kikérte magának, hogy most "Overwatch" legyen a neve. :D Haláli volt, ahogy Felicity-t navigálta és nem figyelt arra, hogy a lánynak ellentétesen van a másik oldal, majdnem elkapták szegényt, Oliver meg győzött bocsánatot kérni. xd Azt hittem behalok! Azért a humorról most sem feledkeztek meg a készítők, jól van! Na végül is ügyesen elnavigálta a kis "labirintusban" a lányt. Bár tudjátok erről a jelenetről mi jutott nekem eszembe? Régen óriási kedvenc műsorom volt, - és szörnyen sajnálom, hogy már megszűnt - a "Domino Day" kicsiként tényleg alig vártam, hogy már legyen az a bizonyos péntek este, vagy szombat a fene se tudja már, amikor végre újra eljön az évben a Hollandiából (remélem jól emlékszem) közvetített mondhatni világesemény. Na ez pont olyan volt, mint amikor az egyik feladatnál valamelyik országból érkezett építőfiú vezényelt a szintén másik országból érkező építőlánynak és valami nem tudom én hány százezer dominó sorsa múlott rajtuk, nem kis stresszel, gondolhatjátok. Végül is asszem szerencsére sikeres lett az akció, itt az volt a különbség, hogy a lánynak a szemét bekötötték és semmit sem látott, mondjuk Felicity is tűzharc közepén volt, tehát neki sem volt esélye nagyon körbenézni. Na mindegy, imádtam ezt a szitut, ahogy az egész Olicity-centrikus részecskét, hiányzott ez már a kicsi lelkünknek, nagyon jól volt összerakva, remekül egyszerűen kifogástalan, talán csak az a telefonhívás ne lett volna a legvégén, de mivel Slade volt az, megbocsátható... :D

Imádtam ahogy Oliver megjegyezte, hogy 3 éve vacsoráztak utoljára és akkor mennyire rosszul sült el, most csak jobb lehet. Végül aztán a csapathívás megzavarta megint őket, de a végén azért még is be tudták fejezni szerencsére (igaz azt nem láttuk). A nénit is bírtam, ahogy megjegyezte nekik, hogy milyen szép pár és Alina is mondja, hogy nem tudta újra összejöttek, én arra sem emlékeztem, hogy elmondta volna neki Felicity, hogy egy pár voltak, hacsak nem a tévében látta az álesküvő esetét... :)

Ahogy most Oliver volt Felicity fénye, egyszerűen majdnem megkönnyeztem, amiket mondott neki, ahogy mondta neki mind annyira gyönyörű volt. Látszik mennyire szereti ezt a lányt és milyen büszke rá, Istenem! <3 Csodálatos minőségi Olicity volt. Aztán Felicity is vagy milliószor kimutatta most, hogy odavan ezért a srácért, amennyi csókot kapott tőle, szerintem egy évszázadra elegendő adrenalin löketet nyomott Oliverbe. :D De a vége volt a legjobb, amikor mindketten úgy egymásnak estek desszertként. :D Uh.. Úristen végre kaptunk egy falas jelenetet!! (szívecskés szemek áradata...) Ha nem pörgettem újra és újra vagy 12-szer, egyszer sem. Olyan jó látni őket ilyen boldogan. *-* Valamint ahogy twitteren is fogalmaztam, fogadni mernék arra, hogy Oliver még életében senkivel sem volt olyan boldog, mint most Felicityvel, mert lefogadom ilyen szerelmes aligha volt! Ez titsztán látszik rajta és a viselkedésén is, ráadásul csak Felicity volt képes belőle féltékenységet kihozni.

God! Kíváncsian várom a jövő heti Slade Wilson - központú részt. :D Valószínűleg nagyon Olicity-re nem számíthatunk majd, vagy csak csekély darabban, ha egyszerre sok érkezik általában utána mindig így van. De hát nem is baj annyira, mert egy kicsit másra is összpontosítania kell néha a sorozatnak, mi már asszem megkaptuk amit szerettünk volna, együtt vannak, innentől kedzve pedig mindig közös momentumukat, hacsak egy percet is kapunk belőle, de élvezni fogunk a soriban ha éppen nem pont a romantikus, hanem a csapatmunka terén, ahogy eddig is tettük éveken keresztül. Várjuk tehát a jövő heti epizódot, ami eljöveteléig már nem egész egy hét marad perceken belül. ;)

10/10 pont, megérdemli a rész, kellőképp izgalmas volt, lebilincselő, vicces és igazán romantikus! Csak még egy valami jutna eszembe, ki a harmadik gonosz karakter Laurel és James mellett? Asszem arra már rájöttem, hogy nagy eséllyel ők lesznek az a bizonyos "fő bűnözős banda". 

Na hát bízom benne ez is tetszett, jó éjt nektek! Hamarosan újabb sajátkészítésű videóval is készülök nektek. És hát remélem, hogy a 6. évad is rendkívül hamar ide fog találni hozzánk, mert egyszerűen imádom, ahogy Bozsó Peti hangjával intéz szerelmes szavakat Felicity-hez Oliver, akinek pedig Soleczki Janka kölcsönzi elbűvölően bájos magyarhangját, amitől a karakter csak még zabálnivalóbb lesz, főleg amikor Oliverrel társalog. Emily és Stephen alakítása pedig ismét nem hazudtolta meg önmagát, egyszerűen ZSENIÁLISAK EGYÜTT! <3 Ezen nincs mit tagadni! Ez tény!

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Ha jól emlékszem egy interjúra azt mondták ebben az évadban mindenkinek meglesz a maga saját ellenfele. Úgy látszi Cayden lesz Felicity méltó kihívója,és meg is érdemel egy ilyen kaliberű ellenfele.t Hiszen az Órakirály óta nem akadt ugazi kihívója. Alina érdekes leányzónak tűnik:) Megjegyzem ez orosz névszóval akár a Bratva szálba is bevonhatják. Akár Anatolij valmilyen rokona is lehetne:) Ilyen koponyákkal a háttérben ez a cég nagyot szól majd mikor piacra kerűl:) Én a helyükben bevenném Ciscót is,és máris biztosítva lenne hogy egyik csoportnak se legyen anyagi gondja a belátható jövőben:) Oliver mentségére szóljon,ez volt az "első napja"kordinátorként. Új beosztásban első nap bárki bénázhat,bár kicsit nagyobb a tét mint egy hétköznapi munkahelyen:D Lehet hogy Cayden megpróbálja Felicityre kenni a megszöketését,de mivel egy Argus börtönböl lépett meg,és az Argus jelenlegi igazgatónőjének a férjét Diggelnek hívják..én nem aggodnék a következménekért:) Én is szeretném tudni hol van Nyssa,de azt hiszem hamarosan hallunk róla. Úgy érzem nem hagyná ki a volt férje esküvőjét:) egy személyes megjegyzés a végére. látom Caydent nem más játsza mint Michael Emerson juhéé,ő nagon jó:) Ajánlom figyelmedbe a Person of interst,magyar címén A célszemély című sorozatát. Ki merem jelenteni hogy cayden eléggé hasonlít Harold Finchre,azzal a különbséggel hogy Harold egy jószándékú hackerzseni.:) Ha még nem láttad nézz bele kihagyhatatlan:)

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
4 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.11.04. 19:29
Piper (szerk)

na köszönöm én már javítottam is a modulokban a nevét ^-^

2017.11.04. 16:09
remete

vettem a bátorságot és gyorsan ellenőriztem,az Arrow wiki szerint egyértelműen Allina,pontosabban Alena szóval szerintem lehtséges:) 

2017.11.04. 15:35
Piper (szerk)

Ó köszönöm remete a kommit is és a sorozatos-tanácsot, amint lesz időm azonnal utánanézek. *-* Alina.. Nos ez a név nekem nem tiszta, ugyanis egykor Helena van írvva, máskor Alina, a fene tudja most melyik a neve, mert angolul is el lehet érteni mind a kettőt. :D De ha az utóbbi az, valóban remek döntés lenne az ötleted. :) És így igaz, belefér Olivernek, jaj de olyan édes volt, szabályosan úgy követte Felicity-t mindenhová mint valami védelmező kiskutya, mert egyből ahogy veszélybe került a "gazdi" már ment is őt megmenteni, még ha ezzel el is rontotta az adott szituációt. ^-^ annyira helyesek együtt és ez a fajta "egészséges" Olicity, nagyon bejön mindenkinek. :) Szerencsére egyre több a pozitív komment. Remek kis összefoglalót kaptam tőled, nagyon köszönöm igazán élvezet volt olvasni, gyere mindig, örülök hogy többen is az én kritikám alapján tájékozódtok, aztán kivárjátok magyarul. :D

2017.11.04. 14:15
remete

Ha jól emlékszem egy interjúra azt mondták ebben az évadban mindenkinek meglesz a maga saját ellenfele. Úgy látszi Cayden lesz Felicity méltó kihívója,és meg is érdemel egy ilyen kaliberű ellenfele.t Hiszen az Órakirály óta nem akadt ugazi kihívója. Alina érdekes leányzónak tűnik:) Megjegyzem ez orosz névszóval akár a Bratva szálba is bevonhatják. Akár Anatolij valmilyen rokona is lehetne:) Ilyen koponyákkal a háttérben ez a cég nagyot szól majd mikor piacra kerűl:) Én a helyükben bevenném Ciscót is,és máris biztosítva lenne hogy egyik csoportnak se legyen anyagi gondja a belátható jövőben:) Oliver mentségére szóljon,ez volt az "első napja"kordinátorként. Új beosztásban első nap bárki bénázhat,bár kicsit nagyobb a tét mint egy hétköznapi munkahelyen:D Lehet hogy Cayden megpróbálja Felicityre kenni a megszöketését,de mivel egy Argus börtönböl lépett meg,és az Argus jelenlegi igazgatónőjének a férjét Diggelnek hívják..én nem aggodnék a következménekért:) Én is szeretném tudni hol van Nyssa,de azt hiszem hamarosan hallunk róla. Úgy érzem nem hagyná ki a volt férje esküvőjét:) egy személyes megjegyzés a végére. látom Caydent nem más játsza mint Michael Emerson juhéé,ő nagon jó:) Ajánlom figyelmedbe a Person of interst,magyar címén A célszemély című sorozatát. Ki merem jelenteni hogy cayden eléggé hasonlít Harold Finchre,azzal a különbséggel hogy Harold egy jószándékú hackerzseni.:) Ha még nem láttad nézz bele kihagyhatatlan:)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!