~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.10.27. 20:17, Piper
S P O I L E R V E S Z É L Y!!

Szép estét mindenkinek. Végre kitört az őszi szünet, woow de jóóó is ez! Akiknek pedig dolgozniuk kell, kitartást nekik, gyorsan repülnek a napok, hetek és hamar itt lesznek majd a nagy ünnepek. Hoh milyen költőies múzsa szállt meg ma este engem. Talán közrejátszik az is a jókedvemben, hogy szebb születésnapi ajándékot kevesebbet kaphatok holnapra, mint ami a mai epizód vége felé történt. Hajj de jó lesz a 25. esztendőm kezdete... :D

Csapjunk is egyből bele a lecsóba!! (Először is köszi ktomenak a feliratotkat!) Egyszerűen imádtam ezt a részt!! <3 Nessiemnek igaza volt abban, hogy rég volt ennyire élvezhető egy ilyen Arrow epizód. Tökéletesen megfogalmazta. Amúgy nem csupán az Olicity, de minden a helyén volt a részben. Kár, hogy azt a bizonyos összebékülést nem részletezték azért a készítők... :P

Rögtön az elején megfordult a fejemben, hogy Digg nem használ nyílvesszőt, ezt tuti mihamarább kiszagolják. És nem is tévedtem nagyot. Hiszen Digg maga is mondta, hogy előbb vagy utóbb ki fog derülni, hogy nem lő nyilakat. Akkor vajon mi lesz?! A közelharcban viszont meg kell hagyni, bőven megközelíti Oliver-t, szerintem ugyanolyan tökéletes benne, mint az igazi Zöld Íjász. Diggnek nehezebb egy kicsit a dolga a nyilakkal, hiszen egy katonának nem hiszem a kötelező rendjében az íjászat is benne lenne, inkább géppuskák és tankok, meg gránátok, hasonló harcifegyverek kellenek a seregben. De javítsatok ki, ha tévedek. Nyilasokat max. a középkorban alkalmaztak ennyire intenzíven, meg a talán a koraújkor környékén és ne felejtsük el kalandozó magyarainkat sem. A jelenkorban ez már kicsit leáldozóban lehet, de Oliver kezében viszont legyőzhetetlen és gyilkos fegyvernek számít. Mindenesetre azért Felicity és Curtis nem kicsit ráálltak az ügyre, ez nagyon tetszett. És amilyen íjat kap a végén, wááóóó! Ráadásul a célzása milyen halálosan pontos Diggnek. A probléma viszont lehet az lesz, mire Oliver újra magára ölti a zöld jelmezt, lehet ezzel az íjjal viszont ő nem fog tudni bánni. xd Bár ezt nem hiszem egy olyan emberről, aki minden fegyvert úgy ismer, mint a tenyerét! És ha még Diggnél tartunk, egyszerűen fantasztikus volt ez a rész! Végre ismét teljesen a középpontban volt és imádom a Digg-centrikus epizódokat, ez az ember számomra egy hatalmas favorit a tévés karakterek között, Oliver-rel nekem egyformán a kedvenceim a férfi karaktereket tekintve. Annyira megkönnyeztem azt is, ami párbeszédet levertek Oliverrel a részben, ahogy Oliver biztatta Digget. Imádom, hogy így bíznak a másikban. A fenébe, hogy ennyire profin el tudják játszani a fivéreket. <3 Úgy imádom! <3 Nagyon sajnáltam amin keresztül ment szegény Digg így az első hetekben Íjászként, ráadásul azt hittük mindent jól tud már kezelni (ami részben igaz is volt és igazán elismerésem az új ideiglenes csapatkapitánynak), azonban ami a legvégén történt, onnantól kezdve folyamatosan aggódni fogok érte. Mi a csudát fecskendez magába? Drogot használ, vagy valami doppingot, vagy illegális gyógyszert?? Istenem, előre félek mi lesz ebből?!! Digg, ne történjen semmi bajod, kérlek! Ám a másik dolog, szerintem Oliver Digg miatt fogja pont visszavenni a ruhát mikor megtudja majd legjobb barátjával nincs minden a legnagyobb rendben, mint azt ő hitte. Tuti rosszul lesz szegény, ha nem a betegségtől, akkor a löttytől, amit magába fecskendezik! Tényleg nagyon félek mi lesz itt. Dinah-val viszont imádom a barátságát Diggnek szintén, sajnálom, hogy ennyi bajjal kellett küzdjön és egy pillanatra le is blokkolt, lehet ennek is köze van a szérumhoz... Istenem, mi lesz itt?!

A másik dolog, imádom ahogy Felicity és Curtis egy közös vállalkozást fognak nyitni. Wáó!! Ez a névaggodalom, meg csak még cukibbá teszik őket. Curtis-t amúgy egyre jobban imádom terepen. Annyira ügyes ez a srác. Akár háttérben legyen csak, vagy kimegy küldetésre, mindkét helyen remekül teljesít a kütyüinek is hála. Felicity-vel együtt meg aztán igazi virtuális fegyverek! Verhetetlenek!

Az FBI-os nő az agyamra megy már, komolyan. Sejtettem, hogy vele még nagy gondok lesznek itt és nem száll re Oliver-ről sem, plusz egyből kiszúrta, hogy az Íjász nem használ nyilakat... Ráadásul most már Oliver összes barátját, a szerelmét és a családját is szemmel tartja, OMG... Valaki tünetesse már el ezt a nőt (nem feltétlen ki kell nyirni, csak küldjék el Szibériába, vagy tudom is én...)

Nyomj a bővebbenre a folytatáshoz! (Túl hosszú lesz egy oldalra a kritikám. xd Köszi!)

William. Nos, imádtam a kissrácot ebben a részben. És ahogy Oliver említette Felicity-nek Thea-t, valóban jó lenne látni a vagányul klassz nagynénis reakcióit a lánynak, így most Felicity-vel kell "beérnie" Williamnek, de ahogy látom a pótmamival mindenki (köztük az enyém is) megdöbbenésére nem lesz gond és tényleg imádni fogják egymást. Hiszen William: "Milyen menő egy csaj!" megjegyzése szerintem mindent elárul. A kissrác egyre inkább kezd felnőni, ez tetszik. És mennyire nagy már, hogy így szereti a matekot és még 5-öst is kapott Felicity-nek is hála. Valóban tehetséges a gyerek és örülök én is, hogy így érdekli az iskola. Lehet ő is hasonló nagytudású hacker lesz, mint a pótanyja, vagy tehetséges Íjász, mint az apja... Amúgy zabáltam Felicity-Oliver-William jeleneteket.

Ja igen! Amúgy egy kicsit még visszatérve Oliver-Digg szálhoz. Senkinek nem fog feltűnni, hogy Spartan eltűnt és egy emberrel kevesebb van a csapatban? Ráadásul annyira nem lehetnek vakok az emberek, hogy eddig nem látták az Íjász fehér ember, most meg fekete és megtermetettebb alakként mászkál...

Örültem, hogy ismét egy női gonoszunk volt, Onyx személyében, aki eléggé megnehezítette kis csapatunk munkáját. Jó "minőségű" gonosz volt szerintem. Ahogy az is meglepő volt, ahogy Oliver népszavazást kért, talán azt rejtik majd a táblás képek, amit a 6. évad premierje előtt kaptunk..

Nem tudom most így hirtelen, még kihagytam-e valami fontos részközpontú szálat?! Mindenesetre most áttérnék a mi Szépségeinkre, az oldal LELKÉRE, az Olicityre! Egyszerűen megvesztem, de komolyan. Minden jelenetüket úgy ittam és ettem, mint aki 60 évig éhezett és szomjazott!! Mert már éhesek és szomjasak voltunk másfél éve erre az egészre, már végre meg kellett történjen az a nagy békülés és már az 5. szezon végén tudtuk, hogy már el kell jönnie, az a csók nem lehetett véletlen. Most viszont már (és köszönhetően főleg a kiszivárgott forgatási képeknek) hátradőlhetünk kedvenc kanapéinkban és forgószékünkben és bátran kiálthatjuk, Oliver és Felicity immár örökre egy pár marad, ugyanis az évad közepén végre megtörténik amire már 6 éve várunk, a nagy WEDDING DAY & CELEBRATION PARTY. <3 Gratulálok az íróknak, olyan tökéletesen fel volt építve számukra ez a rész, hogy csak lestem! Amikor Oliver "kileste" a házizást, olyan aranyos volt. Aztán ahogy felkereste Felicity-t és ajándékba adott neki egy kulcsot a lakásához, mert William ötöst kapott a dogára, hááát majdnem sikítottam és a fene, a lány milyen könnyen elfogadta, csupán csak rövid ideig volt bizonytalan, mert félt attól talán Oliver elhamarkodottan döntött. Ám ugyanakkor Oliver annyira cuki volt, mert kijelentette kérdezés nélkül, hogy az ő élete akkor lenne jobb, ha Felicity vele lenne és talán így Williamnek is. Ergó még mindig halálosan szerelmes ebbe a lányba és hát nem is volt kétségem Felicity reakció alapján (nem is lehetett kétségünk!!), hogy a lány ugyanennyire vonzódik a férfihoz és mennyire szerelmes belé. Na a csók után pedig világos célzás volt arra, hogyan folytatódott a békülés és már ez, hogy elképzelhetjük, hogy lefeküdtek újra, jaj nagyon boldoggá tesz. Most már aztán 100%, hogy nincs semmi titok ami miatt ne kéne együtt maradniuk és hát a kövi részben meglesz az újabb "első randi", ami valószínűleg már sokkal, de sokkal sikeresebben fog zárulni... Nagyon kíváncsi leszek mikor költöznek össze, szerintem a 6x09 vagy 6x10 után már biztos, bár utóbbit lehet csak a nagy téli szünet után fogják forgatni (jaj már azt a 6 hetet is előre látom, mennyire katasztrófa lesz kivárni! Illetve túl gyorsan fog pörögni, meglátjátok ki örül ennek, ki nem. :D Én Olicity téren nagyon.). Ja és nagyon pöpecek a lakásaik! <3 Mindegy egyszóval zabáltam őket, annyira boldog vagyok, erre várunk már mióta és ÚRISTEN EGYÉRTELMŰEN A 6. ÉVAD LESZ A KEDVENCEM! Csak please ne rontsák el azzal, hogy Diggel komoly baj történjen, azt nehezen emésztené meg minden rajongó (köztük esetleg a gyűlölködők is...)!

És a fene, csak kihagytam. Szakadtam a zenei ízléses poénon és az a szitu, ahogy Diggék a kocsiban ültek, meg Oliver sármos beszólása, szakadtam! Volt azért jó kis humorbomba is. :D

Összességében, fantasztika volt! Számomra megérdemli a 10/10 pontot!! <3 (Bár Digg miatt azért erősen elgondolkodtam..) Excellent! 

Köszönöm, hogy ismét elolvastátok! Szép estét nektek!

(C) ARROWOLICITY.GP

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.10.29. 09:12
Piper (szerk)

azaz és szerintem remek egy anya lesz belőle :)

Idézet
2017.10.28. 15:39
remete

Nos Felicity már kis Sara-val bizonyította hogy nagyon gyerekbarát,és mive William Oliver fia nem meglepő hogy ő sem tud igazán ellenállni neki:)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!