~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

SPOILER!! - Sneak peek saját magyar fordítással 6. évad 2. rész! part 2

2017.10.19. 20:58, Piper

Sziasztok! Face-re már kiraktam az éjszakai rész másik jelenetét és sajátos magyar fordítását, igen ismét megpróbálkoztam vele és úgy érzem, egyre inkább fejlődök. Így a legegyszerűbb tanulni. Teljes rész fordításra egyelőre még nem vállalkoznék, de kisebb jelenetekkel szívesen próbálkozom. Hiszen gyakorlat teszi a mestert, szól egy mondás... Minél jobb akarok lenni a ti érdeketekben is, hiszen a hírfordításokkal is a legelőrébb szeretnék járni, mindenki előtt. De még mielőtt kiraknám a fordítást, ma igazán jó híreket kaptunk Olicity-sek, amitől az egész napunk boldogságban telhetett. Ugyanis a 6. évad 3. részének spoileres képei között szerepelt Olicity-s jelenet is, mely egy ajándékot és egy csókot rejtett. Egyszerűen olyan tökéletes az a kép, hogy majdnem leájultam a forgószékemből, de komolyan! Pedig haladnom kéne azzal a szakdogával is, ájultan meg nem túl egyszerű... Na de most az alábbi és az alábbi linkelt oldalakon megtekinthetitek a többi képet is és ti is megcsodálhatjátok a képet.

"Ha csak nem azért vagyunk itt, hogy a Markovian kezdeményezést vitassuk meg, nyugodtan visszafáradhatnak a buszra, ugyanis biztosan nem fogok újra válaszolni a legutóbbi Zöld Íjásszal kapcsolatos kérdésre."
"De én boldog lennék. Alec Tarkov, a VORTEK vezérigazgatója, személyesen. Az Önök polgármestere valóban egy szuperhős lenne, ez igazán nevetségesnek hangzik."
"Köszönöm szépen."
"Meg fogjuk duplázni a befektetéseinket... Várost menteni remek helyet foglal el mostanság az üzlet terén."
"Nos, Mr. Tarkov. Roppantmód sajnálom, hogy csalódást kell okoznom Önnek, de még a tulajdon fiam sem hiszi el, hogy szuperhős lennék..."
[dúrr, dúrr]
"Fedezékbe! Fedezékbe! Gyerünk a kamionhoz! Gyerünk már, gyerünk!" [dúrr, dúrr!!] "Gyerünk, üsd el, menj, nyomás!"
"Jól van, kitartást és kapaszkodjanak!!"
"Mindenki jól van?!"
"Üdv, Polgármester úr! Őszintén remélem, hogy kellemes napja van!"

Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!