~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Spoileres hírek!! - Mi várható a 6. évadban? HVFF 2017 Portland

2017.06.25. 18:07, Piper&Nessie
IGAZÁN OLICITY RIADÓ!!

Nos sziasztok! Kicsit utánajártam a dolgoknak és bizony rengeteg spoilert kaptunk Nessie-vel. Hiába, ha az ember egyszer nem tud eléggé utánanézni a dolgoknak egyes okok miatt, mennyi mindenről le tud maradni, így most el is hoztam nektek, amire felfigyeltünk. Ahogy ígértem, érkezzenek tehát a spoilerek...

  • Felröppent a hír, hogy Dave fogja az egyik részt rendezni a 6. évadban. Nem tudom ez mennyire igaz, de nagyon jó lenne, ha így történne. Majd meglátjuk.
  • Aztán SPOILERES NAGYON OLICITY TÉREN, CSAK AKKOR OLVASD!! NAGYON FOGSZ NEKI ÖRÜLNI!! Azt hiszem teljes mértékben megnyugodhatunk az endgame tekintetében Olicity-sek, hiszen Nessie tegnap hívta fel a figyelmemet arra, hogy Stephen ismét elspoilerezett nekünk valami nagyon nagyon Olicity-s dolgo(ka)t. Ugyanis állítólag Oliver lehet végre összeszedi magát és elveszi Felicity-t feleségül. Ebben nagyon reménykedhetünk, hiszen emlékezzetek arra, hogy egy évvel ezelőtt nem igazán hittük el a poénját és valóban Billy meghalt... Ahogy most azt is elmondta (elviccelte, eleresztette), hogy Oliver kivételt tesz a tánctudásával, ha egy Olicity esküvő forog emiatt kockán. :D Nagyon boldog leszek, ha végre megkapom amit szeretnék!
  • Továbbá volt a rendezvényen egy igazán cuki OTA pillanat! Igaz ez esetben Felicity Smoak karakterét nem Emily alakította, de egy kb. 3 éves kislány szerepében is elbűvölő tudott lenni kedvenc Hackerünk. :) Én nálam garancia volt az olvadás!
  • 2 igazság és egy hazugság is elhangzott az újabb Fanfesten, mely a hétvégén volt esedékes Portland-ben: 1. Egyedül(álló) nagy rossz a 6. évadra. 2. Lesz valamilyen hatalmas repedés Oliver és az egyik Arrow tag között. (reméljük nem Felicity vagy Digg, ez már lejárt lemez ismét... sőt reméljük hazugság!) 3. A Zöld Íjász kilétére fény derül!
  • Azt hiszem lesz az Olicity-nek valami köze a "Come on Eileen" című számhoz. :)
  • Volt egy mondata Marc-nak (még egy korábbi interjúban): "Felicity a legfontosabb akkord az egyébként jelentéktelen, kisebb kulcsszimfóniában."
  • A 6. szezonnal kapcsolatban ilyesmi volt a reakció, mikor Dave meséli, hogy Steph olvasta a 6x01 forgatókönyvét, ő pedig még nem: "Haveer reménykedem, Digg ugye nem fogsz venni egy új házat?" (nem tudom mit jelenthet, amúgy remélem nem angol szleng. :) )
  • majd még hozok HVFF-ről, ha találok valamit. :)
  • xx xx
  • Az alábbi oldalon pedig szeretném ha szavaznátok a kedvenc gonoszunkra, hiszen Josh igazán megérdemli, remekül szinte már már félelmetesen profin alakította Prométheuszt. Továbbá Emily is a LOT-ban nyújtott legnedásan varázslatos mellékszerepléséért. <3 KATT!
Még nincs hozzászólás.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human