~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Mai frissözön - Colton egy új filmben kápráztat el bennünket tehetségével és egyebek

2017.06.21. 15:20, Piper

Szép napot mindenkinek! Ma megint egyfajta ömlesztett frisst hozok nektek. Utána járogattam néhány dolognak, előtte azonban még néhány érdekességet írnék le nektek.

Még a szinkronsors is egymásnak teremtette párosunkat, lol! Ma rájöttem valamire. Amikor éppen nosztalgiáztam a második évados TVD-ben, nem is emlékeztem, de a vérfarkas nőci magyarhangja Soleczki Janka volt, aki Felicity-é! És most jön a poén! Stephen magyarhangja szörnyen állt neki a TVD-ben, Bozsó Petinél jobban senki nem szinkronizálhatja őt, egész egyszerűen utánozhatatlan! Mindegy, a lényeg, hogy nagyon sajnáltam itt nem ő volt a hang, ugyanis a nőcivel addig egy párt alakítottak Stephen-nel a képernyőn és így Janka ismét Stephen-hez szólt. :D Milyen menő lett volna, ha ott is Peti van és így a Zöld Íjász páros máshol is szerelmespárt alakítana, legalábbis szinkron téren. Mert nagyon kár, hogy mással kellett látnom a képernyőn a "vérfarkas" Íjászunkat, már annyira hozzászoktam Emily-vel a képernyőn. :) És ha már itt tartunk elvileg az ottani kedvencem, Car hangja ugyanolyan váltót kapott, mint Theaé. :) Egyik érdekesség. Másik, azon gondolkodom valahogy nem - e lehetne twitteren vagy valahol felvetni az íróknak, kaphantánk -e arról visszaemlékezést, az első évadban - miután Walter előkerült - Felicity tulajdonképpen miért döntött úgy, hogy mégis a csapattal marad? Én arra tudok gondolni, hogy túlságosan megkedvelte Oliver-t és Digg-et ahhoz, hogy elhagyja őket. Plusz ugye ahogyan említi azt a 4. évadban is Oliver-nek, hogy nagyon imád segíteni másokon. Ez mondjuk a tulajdonságait tekintve alapból is benne van a leányzóban. :) De ha már a szinkronnál tartunk még megemlíteném Pál Tamást is, aki meg a Smallville-ben volt a Zöld Íjász hangja, itt pedig Atomé, azaz Ray Palmeré. :)

Másik dolgok...  A németek szintén cikkeztek arról, hogy a 6. szezon biztos USA indulása mikorra várható idén (mint mi is tudjuk október 12. ezentúl csütörtökönként!), továbbá találgatják vajon lesz-e 7. szezon? Nos, ha az Olicity endgame-re hivatott (MÁRPEDIG IGEN!) én nagyon remélem, meg persze az egész sori kedvéért is, úgy ahogy van jól van összerakva, de nem tagadom szerelmes vagyok ezekbe itten. :) xx

Valamint kaptunk egy hírt, miszerint Colton Haynes szerepet vállalt az "American Horror Story" 7. évadában, ha jól értelmezem. Erről kirakott instán egy képet is. Nos én nem kétlem, hogy a mi drága Roy-unk tehetsége itt is páratlan lesz. Sok sikert kívánunk neki ezúton is! xx

A híreken kívül még annyi infót akarok közölni veletek, hogy elkezdtem a modulokban újabb frissített kiegészítésekkel bővíteni a tartalmakat és hamarosan érkeznek vadonatúj modulok is. :) 

Még nincs hozzászólás.
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human