~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Exkluzív! - Egyenesen a helyszínről! Stephen Amell panelfordítás 1. rész

2017.06.01. 22:08, Piper & Nessie
SPOILER!! KIZÁRÓLAG NÁLUNK!

Csodaszép estét mindenkinek! Ma is meglepetéssel érkeztünk hozzátok! Nessie végre elkészült a Stephen-ös panellel. Ma ezt hoztam el nektek. Nagyon szépen köszönjük neki a fordítást és a helyszíni tudósítást, résztvételt szintén. Még a héten igyekszem feltenni nektek a teljes és kimerítő élménybeszámolót is. Egyelőre most egy meglepi estére. Kezdjük ezzel a csodálatos nyári hónapot. Éljen, hogy már a vizsgaidőszakból is csak nyúlfarknyi idő van vissza, kitartást sorstársaim és kedves érettségizők! A kollázst és a tartalmat is Nessinek köszönjük. :)

Be akartam nektek linkelni az említett Ninja Warrioros videót is de sajnos nem találom, pedig Stephen tényleg nagyon ügyes volt. Egyébként a helyszínen a felesége is szurkolt neki.

És akkor egy kis ízelítő... Ebből megtudhatjátok azt, hogy amennyire gyűlölik egymást a képernyőn, a valóságban épp olyan elválaszthatatlan barátok Josh-sal Stephen, majd több titkot is elárulnak a színészek, Josh-ról megtudjuk, hogy van egy cuki kisfia, majd véleményeket mondanak és még néhány spoilert is, kellemes olvasgatást kívánunk, de vigyázzatok mert ÜBERHOSSZÚ LETT! ezért is kérném, hogy a "bővebben" után olvassátok el! Köszönjük.

Stephen-t az American Ninja Warrior-ban való szerepléséről kérdezik: Cél a Red Nose Day-re való jótékonysági pénzgyűjtés. Végigmenni a pályán nagyon félelmetes, mert az egész víz felett játszódik, és volt egy pillanat mikor azt hitte elszakadt a szalag a kezében, de sikerült tovább csinálnia.

Megkérdezik mit gondolt a 4. évad mágikus vonulatairól: Válasza az, hogy minden ki kell próbálni, lesz ami működik és lesz ami nem, biztos benne hogy a 6. évadban is lesznek dolgok, amiket szeretünk és olyan amit nem.

Kedvenc fő gonoszáról kérdezik: Viccelődve megkérdezi, hogy ott van-e Josh Segarra a háta mögött. Megjegyzi, hogy John-t nagyon szereti gonoszként és szerette az ideiben Oliver és Adrian interakcióját, Prometheus nagyon beleillet az idei évadba. A kedvence viszont még mindig Deathstroke.

Egy kisfiú arról kérdezi, hogy lehetne színész: Stephen szerint, ha rendelkezel egy kamerás telefonnal és internet hozzáféréssel, akkor már csak a gyakorlás és tapasztalatszerzés szükséges. Majd próbálj pozitív visszajelzéseket szerezni.

Emily érkezik először Stephen paneljára, aki elkezdi ruhaválasztásával ugratni, mert 2. napja szoknyát visel, emiatt folyamatosan állnia kell. Ezután beszélnek kicsit Steve Olaszországi nyaralásáról, milyen ételeket kóstolt. Most egy ideig elege van a sajtból és tésztából.

Kedvenc forgatási pillanatok: Emily szerette mikor bevezették a Flash testvérsorozatot, mert egy teljesen új univerzumot mutattak be. Stephen jobban szereti az Arrow világában történő kis nyugodt pillanatokat, mint amikor Emilyvel a bunkerben ragadt részt forgatták és a kapcsolatukról beszélgettek. Az egyetlen, amit nem szeretett a forgatás alatt, hogy pont előtte forgatta az ANW-t mikor a keze megsérül és Emilyt folyton emelgetnie kellett és Em meg sem mozdulhatott a lába miatt.

Feljön szóba a Supergirl és Flash musical epizódja és arról kérdezik, ők szeretnének-e: Stephen nagyon ellenzi a dolgot legalábbis az Arrowban, közben megjegyzi Emilynek, hogy hallotta milyen jó énekes. Valaki megkéri őket, hogy énekeljenek, erre Steve csak a ne feszegesd, a határokat választ adja és megjegyzi, hogy ha hallani akarjuk őket nézzük vissza a tavalyi SDCC-t.Majd megkérdezi Emily-t hogy ő szeretne-e, ha valamelyik másik sorozatban felkérnék őket. Em vállalná feltéve, ha John Barrowman is szerepel, ezzel Steve is egyet ért, de csak ha másik sorozatban.

Ha készülne Arrow film, kit szeretnének benne látni, kivel társulnának, harcolnának: Stephen minden eddigi fontos szereplőt visszahozna és szeretné látni, hogy mi történne, hogy dolgoznának együtt. Emily hozzá teszi, hogy Batman-t is és Stephen hozzá teszi, hogy Robbie alakítaná.

Emily távozik

Arról kérdezik, volt-e már olyan hogy legszívesebben megütötte volna Oliver-t: Stephen megjegyzi, hogy szeret olyan karaktert játszani, akinek vannak hibái, mert ez teszi érdekessé. Viszont a producerekkel beszélt már a 6. évadról hogy az elmúlt évek tekintetében, ahogy a csapattal bánt, hogy hazudott embereknek, végre meg kell tanulnia, hogy ez nem a megfelelő út.

Robbie jön fel a színpadra, mire Steve megkérdezi, hogy hallotta-e a Batmant és azért jött? Robbie azzal poénkodik hogy nem tudta hová tűntek az emberek, mikor körbenézett az asztalánál. Majd megkérdezi Stephen-t, hogy elmondta-e már mit csinálnak csütörtökön. Beavatnak minket, hogy csütörtökön kezdődik a Code 8 forgatás, majd Robbie már tovább is megy.

Steve visszatér az előző kérdésre, elmondja, hogy amikor mindenki elkezdett örvendezni arra gondolt „úristen ezzel mindenki ennyire egyetért?” Nagyon fontosnak tartja, hogy következő évadban megtanulja ezeket a leckéket. Jó lenne egyszer azt látni, hogy valakinek irracionális gondolatai vannak, és végre Oliver mondja azt, hogy ezt gondold át kicsit.

Mi indította el a színészi pályán: Kb 8 évig volt egy nem túl sikeres üzlet részese Torontoban és egy nagyon rossz éven mentem keresztül mikor úgy döntött változásra van szüksége.

Josh jön fel a színpadra, miközben Steve megjegyzi, hogy tényleg itt volt mögöttem. Közben kedvenc szabadidős tevékenységéről kérdezik: Legszívesebben a családdal van, mert a kislánya világbajnok alvó és mikor elmegy dolgozni még alszik, mikor haza ér már alszik, így csak próbál minél több időt tölteni vele. Steve megkérdezi Josh-tól is, hogy mit csinál szívesen, tőle is hasonlóképpen a család választ kapjuk. A 8 hónapos kisfiával tölti otthon az időt és mikor még ráér olvas, birkózást néz vagy csak tv-t és nagyon szeret enni.

Kedvenc szuperhős: mindketten a Flash-t adják válasznak, majd mikor a kisfiútól megkérdezik, ő a Zöld Íjászt mondja. Stephen egy kislányt is megkérdez, ő Supergirl-t mondja.

Legnehezebb kaszkadőr jelenetek, amit csinálniuk kellet: Steve egyik kedvence a hajón forgatott, nem feltétlen a legnehezebb, de egy nagyon fárasztó és érzelmes forgatás volt és próbálták a legjobbat kihozni belőle. Josh kedvence, amikor a cellában kínozta Oliver-t. 12 órát töltöttek lent forgatással, igazi bilincseket használva, Steve kezén már látni lehetett a nyomokat. Nagyon jó forgatási napnak gondolja és tiszteli Stephen-t miatta.

Mit csinálnak szívesen: Stephen kérdezi, hogy az evés túl egyszerű válasz-e. Josh filmeket néz.

WWE-s szereplésről: Stephen elmeséli, hogy a legrosszabb dolog amit Josh ellen elkövettet, amikor nem tudott csatlakozni hozzá, mikor ment idén a WWE-re. Olyan szomorú volt, már majdnem egy éve tervezték, hogy mennek, Josh nagyon izgatott volt, arról beszéltek, hogy „már csak két hónap és megyünk, igen menni fogunk”… és 2 héttel indulás előtt Steve üzent neki telefonon:

”-hallottad már?

- mit?

- hétfőn dolgoznod kell!

- neeee”

Ezért kedden mikor Stephen elindult, küldött egy képet neki, ahol ki volt vágva kartonból Josh feje azzal a szöveggel, hogy „ne izgulj haver, jössz velem”és utána minden órában kapott tőle egy képet, ahol ott vigyorgott a fejével együtt a WWE-n.

Stephen szeretne még egyszer részt venni majd, első alkalommal túlságosan ideges volt és nagyon jó volt Cody-val dolgozni.

Josh elmeséli az első találkozásuk történetét: „Ott voltam a WWE-n, amikor a meccse volt, elölt ültem és láttam a sztárokat, akik próbálták csinálni, amit kellett volna, de aztán meglátom ezt a srácot és annyira jó volt, hogy elkezdtem rajongóként viselkedni és kiabálni, hogy milyen csodálatos!!! Szóval az első nap mikor találkoztunk úgy játszódott le:

- Stephen: Jó hogy megismerhetlek

- Én: Láttam a birkózásod… nagyon király volt!”

Stephen hozzáteszi, hogy ez tényleg így történt.

6. évad fő témája: Az 5. évad örökség témája után, a 6. évadé a család lesz. Erre valaki megkérdezni, hogy látni fogjuk-e William-et mire a persze választ kapjuk.

Kedvenc Flash crossover: A legelső.

Az improvizációkról kérdezik Stephent, mert a Marc által közzétett 520-as forgatókönyvhöz képet változtattak pár dolgon Emilyvel: szerinte a forgatókönyv olyan, mint egy fa törzse, nem akarnak lyukakat fúrni bele, csak hozzátesznek olyan kis dolgokat, amik elvehetők vagy maradhatnak. Rengeteg dolog, ami történik, nem azért van, mert ők át akarják alakítani, hanem mert az eredeti forgatókönyv többnyire csak olyan mintha szöveget mondanának, ők pedig próbálnak egy szép, kerek beszélgetést kialakítani. Az eredethez nagyon közel áll a végleges verzió. Stephen azt is hozzáteszi, hogy szereti a vörösboros Oliver-t játszani.

Josh is elköszön, itt hagy bennünket és már csak pár kérdés marad a végére.

Látja-e a részeket mielőtt a tv-ben adják: Steve a csatorna verzióját nézi, ami kb 45 másodperccel hosszabb, mint a tv-s verzió és még ezt fogják megszerkeszteni. Nincsenek rajta a hanghatások, csak ideiglenes zenék és effektek vannak benne. Általában minden jelentet 2-3x felvesznek még akkor is, ha elsőre nagyon jól sikerül.

Valaki megkéri Stephen-t, hogy mondja el a bevezető szöveget, de már elfelejtette, mert azt a részt még augusztusban vette fel, és azóta nem gondolt már rá, nem látta. Megígérte, ha a következő kijön, egyből fel fog kerülni a netre.

Mit gondol, ha valami történik Samantha-val, hogy boldogulna Oliver a teljes idős apasággal, Felicity-vel és közben a munkával is: Szerinte nagyon érdekes sztori lenne, jobban boldogulna vele, mint gondolná.

Jellemvonás, amitől megszabadulna: Szemhéjfesték. Komolyabb válasznak azt mondja, túl sokat gondolkodik, nincs ideje kicsit pihenni.

Valaki mást játszhatna a sorozatból, ki lenne az: Diggle, ha valakinek nem ez a válasza, akkor nagyon gondolja át az álláspontját.

Kedvenc jelenet John Barrowman-el: Nem volt kifejezetten kedvenc jelenete, de mikor az első évadot forgatták nem mondták el neki h ő a Dark Archer, ezért nagyon jó volt, mikor megtudta az első nagy összecsapásuknál.

Ha együtt ihatna egy hősével, ki lenne az: John Bunkley

Az összes lány közül, akivel Oliver volt, kit választana: Erre egyszerűen csak a vasárnap reggel van haver, vasárnap reggel választ kapjuk, majd a következő kérdésre tereli a szót.

A  Föld-2-es Oliver jobban értékelte volna Laurelt: Szerinte minden más lenne, ha Oliver nem száll fel a hajóra, sok minden az ő hibája, mint pl. hogy Sara-t magával vitte. Biztos benne, hogy van egy olyan föld, ahol Laurel és Oliver összetartoznak.

A végén John Barrowman paneljához hasonlóan ő is köszönetet mond mindenkinek az egész csapat nevében, hogy a történtek ellenére mindenki eljött, ilyen szép hétvégét teremtettünk, amire mindig emlékezni fognak és remélik jövőre is sikerülni fog ugyanez.

(C) ARROWOLICITY.GP

Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!