~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

5x23 Lian Yu - Admin évadfinálé kritika

2017.05.30. 21:17, Piper
Figyelj! Spoileres tartalom!

Szép estét mindenkinek. Remélem mindenkinek ismét csodás napja volt. Nekem sajna mindennapra kijut valami rosszullét, de már megszoktam. Mostanában ez ilyen időszak sajnos. De majd biztosan leszek jobban is. Ahogy már korábban említettem, tegnapelőtt este már megnéztem a legújabb részt, most pedig le is pötyögöm nektek a véleményemet. Hát a vége nagyon sokkoló volt, ahogy az egy Arrow évadfináléhoz illik, viszont nincs bennem félelem, hogy Felicity-nek baja esett volna, vagy éppen Digg-nek, tutira kimenekültek. Szóval ezt leszámítva én megadnám ennek a résznek is a 10 pontot, különös tekintettel az Olicity-s nagy békülésre. :)

Hát elérkeztünk sajnos idáig is, egy újabb évadnak a végére értünk... Most hogy bírjuk ki októberig? Ilyenkor bizony ez a legnehezebb kérdés mindig. De van egy jó hírem! Örülhetünk, hiszen lesz 6. évad és gyorsabban eljön, mint gondolnánk... ;)

Kezdjük talán ott, hogy eddig a valaha volt legjobb Arrow évadzárót láthattuk és ezt a véleményem tartom is, ha a vége nem az lett, hogy minden kedvencem meghalt (Oliveren kívül). Mivel az Olicity rajongói tábor félelmetesen nagy úgy érzem nem kell attól félnem, hogy Felicity (esetleg Digg) meghalna, Oliver meg pláne nem! Remek ötletnek tartottam, hogy Oliver összedolgozott Slade-del és milyen jó volt látni, hogy visszatért a jók közé, még ha néha majdnem meg is inogott a bizalmam benne a rész alatt. Persze éreztem én, hogy ez az átverés a nagy terv része. Csak remélni merem, hogy a régi nagy kedvenc gonosztevőm még életben maradt. (Promit viszont gyakorlatilag senki sem pipálja, bár nálam Slade-del nagyon vetekednek.) Nyssa-t meg a fene!! Marha jó volt újra köreinkben tudni, ez a poén akkor volt teljes, amikor Slade megjegyzi Oliver-nek, hogy a szőkét szereti, de a barnát vette el, hogy van ez?! xd Pontosabban: "Ahelyett, hogy a szőkét vetted volna el, vele házasodsz össze?" Hatalmas, szakadtam. xd Malcolm-ot is jó volt láni Oliver oldalán, hát még amit tett Thea-ért, hatalmasat nőtt a szememben és nekem nagyon hiányozni fog, talán még meg is siratom, hogy feláldozta az életét a lányáért. Hiányozni fog, de Thea végre láthatta, mennyire jó apa próbált lenni már a végére. R.I.P. Malcolm, bár remélem nem de John szavai elkesíretettek ezzel kapcs... :/ A másik Pokolfajzat, meg sejtettem hogy átáll, abban a lókötőben nem lehet megbízni. Evelyn-t kb. felrúgtam volna, ahogy Talia-t is. Utóbbira ráfért volna, hogy Nyssa kinyiírja, így még bajt jelenthet a jövőben...

Engedjétek meg kérlek, hogy gyors letudjam a kedvenckéimet, mielőtt elfelejtem még mit akarok írni.. Na szóval, ez az Olicity csók, te JESSZUS ÉLET!!! Azt hittem keresztbeolvadok a szobában (bár fogalmam sincs azt hogy kell csinálni...) amikor láttam ahogy Felicity megcsókolja Olivert és ő KEZDEMÉNYEZETT!! Ezen még én is meglepődtem, nem csak Oliver. Egyértelmű az Olicity Endgame!! Olyan cuki volt, ahogy Oliver mondta, ha kijutottak erre még visszatérnek és Felicity elmondta neki, hogy bármi történhet, így nem akrata megbánni, hogy nem csókolja meg őt. Awwwww. <3 *-* Mi ez ha nem őrült szerelem még mindig?! <3 Ráadásul Oliver arcát olyan jó volt látni, legalább pár másodperc erejéig ismét boldog lehetett. Szóval nagyon bízom benne, hogy Felicity, Digg, Curtis és talán még Thea megmenekülnek, ha a többiek nem is. Felicity és Digg nélkül mindenki meghalna, főleg a sorozat! és ráadásul rólunk nem is beszélve, akiket a bánat vinne el Olicity téren... na de mivel egy babához két ember kell, reménykedem...

Egyébként még az előző ponthoz visszatérve, Samantha-tól is aranyos, hogy időnként megpróbálja őket összeboronálva, tudván hogy miatta mentek szét.. :D Na erről a részről ennyit.

Most lássuk a flashbackeket, sajnos vagy nem sajnos, Oliver múltjának fejezetét most már el kell temessük. Nem lesz többé olyan, hogy meglátjuk mi történt az öt év alatt, talán már-már hiányozni is fog, de kíváncsian várom, mit hoznak ki az új fb-ből! Kovar-ral való harca ismét remek megoldás lett. Sejtettem én, hogy pont akkor rakják be párhuzamként, mikor Promival harcol.

És ha már Prominál tartunk... Ez az ember kegyetlenebb mint hat ördög lóháton! Ahogy Oliver-t gyakrolatilag patthelyzetbe küldte és szinte döntésképtelen helyzetbe kényszerítette egy igazi mélyen romlott bűnözőre vall! Egy őrült, elmebetegre, akinek az alakításáért örökké csodálni fogom Josh-t! Ahogy a végén azt mondta, hogy "Magányosak lesztek, anya nélkül és Felicity nélkül..." azt hittem sokkot kapok, főleg miután lelőtte magát (ahogy anno Oliver édesapja is) berobbant az egész sziget és Oliver kétségbeesett arca, sokkot kaptam! 

Nyssa-Talia és Dinah-Laurel összecsapás rohadtul tetszett! Végre egyszer igazi csajbunyó is előtérbe kerül, megmutatván, hogy mi is vagyunk legalább olyan jó harcosok, mint a pasik. :) Mint korábban mondtam, jobban örültem volna, ha Nyssa nem kegyelmez, mert Talia igen nagy veszélyt jelenthet így akár őrá is. Nyssa pedig az egyik, aki nagyon kell a soriba!! Dinah-nál annyira jó volt látni, hogy Quentin elismerte őt Fekete Kanárinak, szerintem méltó rá a hölgyike, hogy kiérdemelje ezt a címet, csak please ne csináljunk képregényt a sorozatból! Dinah maradjon meg egy magányos madárka, vagy kapjon valaki külsőst....

Thea és Malcolm kapcsolatánál valóban majdnem sírtam, az ahogy Malcolm beáldozta magát a taposóaknánál, egyszerűen a sorozat talán egyik leghősiesebb tette volt, ezzel megmutatta, hogy még igazán sok emberiség maradt benne. Hiszen elsősorban ő is csak egy apa, akinek a gyermekei a mindenei és mivel Tommy-t (a nagyfiát) már elvesztette, nem akarta a kislányát, Thea-t is hasonló sorssal látni. RIP és reméljük nem hiába haltál meg és Thea nem követett, Merlyn. KÖSZÖNJÜK NEKED EZT A CSODÁS ÁLDOZATOT, ÁMEN. HIÁNYOZNI FOGSZ, BÁR SOSEM GONDOLTAM HOGY EZT FOGOM EGYSZER ÍRNI RÓLAD. Kész elmondtam Malcolm búcsúbeszédét, mert lehet senkitől nem fogja megkapni.

Amit amúgy tippelek: a halálos áldozatok --> Samantha, Malcolm Merlyn, esetleg Thea (bár ne legyünk már ennyire kegyetlenek Oliver-rel, hogy csak a szerelme és a legjobb barátja marad neki meg a fia), Evelyn. /lehet kihagytam még valakit?/

A másik mielőtt folytatnám, egy gyors kitérő... remélem tényleg csak viccnek szánják a Felicity-Oliver-Szirén hármast, mert frászt kapok, most már ne legyen ilyesmi, csak hozzák végre össze örökre az Olicityt. <3

Slade és Oliver minden párbeszédét nagyon élveztem, ja és bízom benne ő azért még marad időnkénti visszanézésre, esetleg már támogatni a csapatot és inspirálni Oliver-t, ahogy szép gesztusként most is megtette a férfi apjával és Felicity-vel.

Promi még maradhatott volna, remek alakítás volt, de olyasmit is hallottam lehet van egy ikertesója, aki majd visszatér, hmm... kíváncsian várom, ahogy az egész 6. évadot és nem tudom hogy fogom kibírni nélküle ezt a közel fél évet, de mint mondtam gyorsan eljön, ahogy az államvizsgám is...

Nem tudom kihagytam volna még valamit, ha igen majd utólag még hozzábiggyesztem. Várom a ti véleményeteket is és az utolsó rész címválasztása is szerintem nagyon eltalált, nekem nagyon bejött az íróktól, szép volt! <3 Igazán illett ide és különösen az tetszett, hogy most nem Star City volt a fő helyszín.

És ne feledjétek! A 6. évadot egy hatalmas időugrással kezdjük majd, amiben az első új fb-ekben ki fog derülni, hogyan menekült meg, akik megmenekültek...

Plusz a végére még egy kis jóhír! Nessie nekilátott a panelfordításnak is, nem sokára hozok még infókat a hétvégi rendezvényről... ;)

Megérdemli a rész a 10 pontot! Szuper és remek alakítás volt, minden jelenetét és harcát élveztem!

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.06.01. 22:52
Piper (arrowolicity.gp)

én csak ennyit mondok: LEGYEN MÁR OKTÓBER!! :D:D:D:D

2017.05.31. 12:34
remete

Haha:D Érthető hogy Séadet megleote Oliver házassága,vagy inkább a felesége kiléte:D Kedves Samatha-tól hogy még ő is segítene,pedig inkább Oliver hülyesége volt az ok nem ő. Malcolm-ról még mindig azt mondom amit legutóbb: láttuk már meghalni,majd alig 1 év múlva visszajött vigyorogva. Amig Johon Barrowman,vagy más illetékes meg nem erősíti a halálát,Malcolm nálam eltünt szemtély. Nyissa életben hagyta Taliat??! ebben viszont egyetértűnk. A legjobb Tali Al Guhll,a halott Talia Al Ghul. A mítosz szerínt mikor Priméthus ellopta a tűzet, Zeusz éktelen haragra gerjedt. Büntetésűl egy sziklához láncoltatta Prométheust a Kaukázus hegyei között. 30 ezer évre. Minden nap egy óriás sas repűlt a szikláho és felfalta Prométheus máját. A sebb másnapra behegedt,és kezdődött minden előröl. reméelm adrian is hasonló büntetésre számíthat a Pokolban. "Remete ördögien kacag:D" Sajnos tényleg várnunk kell a folytatásra,de biztosan addig is kapunk rengeteg hírt amin gondolkozhatunk. Már el is kezdődött eu a hírdogatás a "Moira baba" pletykával

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!