~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~
History

 

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..


Kiemelt cserék:

    
    
     
  

 
Közvéleménykutatás
Értékelj, kérlek...
Mennyire vagy megelégedve a lappal (dizi, frissek, modulok, szerkesztő)?

Tökéletes minden, kifogástalan, kedvenc oldalam! <3
Gyakran látogatom, nagyon tetszik!
Láttam már rosszabbat is, hidd el!
Ezt nevezed te lapnak?
Kérlek, inkább hagyjuk!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Chat

 
Next episode
Amerika:
6x01 - Fallout (Évadnyitó)

Hőseink öt kegyetlen és pokoli év után 2017 őszén ismét visszatérnek közénk. Star City ezúttal nem volt fenyegetve, annál inkább a csapatunk és a Lian Yu. Most, hogy Oliver múltja a végéhez ért és a sziget nincs többé, valami egészen új veszi kezdetét. Olivernek ettől az évtől kezdve nem csak a legnagyobb gonoszsággal kell megküzdenie, de felelősségteljes apaként is helyt kell majd állnia. Mindeközben már megerősödött és tanult a hibáiból, olyannyira, hogy talán megérett a pillanat végre, amikor elszánja magát arra a lépésre, hogy Felicity-vel örök időre összeköthesse az életét férj és feleségként. A hatodik évben végre sikerülhet Olivernek összeegyeztetnie két énjét és így maga mellett tudhatja legnagyobb szerelmét és kisfiát is egyszerre, Felicity pedig talán hamarosan egy újabb gyermekkel ajándékozza majd meg őt, amire már mind a ketten oly régóta várnak...

2017. október 12.  (csütörtök) The CW
Magyarország:
4x12 Valamit Valamiért

Felicitynek most egy nem mindennapi gonosztevővel kell felvennie a harcot, hiszen a csapatban egyedül csak ő képes megfékezni azokat a gonosztevőket, akik az elméjükkel próbálják meg rettegésben tartani a várost. Az Íjász csapat nem kis meglepetésére Roy visszatérésének is ehhez a titokzatos illetőnek van köze. Mindeközben Felicity családi ügyei tovább bonyolódnak a munkahelyi problémái mellett, amikor édesapját véli felfedezni a színen. Szerencsére azonban a céges előadása jól sikerül és az apjával való találkozás sem rázza meg őt túlságosan...

2017. július 16. vasárnap 23:00 [Cool TV]

 

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

5X21 Honor Thy Fathers - Admin kritika SPOILER!

2017.05.14. 23:13, Piper

Csodaszép Eurovíziós estét mindenkinek, én nagyon szurkolok jelenleg Magyarországnak, közben pedig árgus szemekkel figyelem az Arrow legújabb epizódját. És izgatott vagyok amiatt is, hogy a szüleim is talán holnap végre hazaérnek Németből, ráadásul nyakamon egy újabb vizsga, szóval nem unatkozok a hétvégén. Nos, ahogy ígértem el is kezdeném a legújabb rész személyes kritikáját.

Igen, még tegnap kezdtem el a cikket, azóta pedig mint kiderült 8. helyen végeztünk és Portugália győzött. :) A szüleim pedig szerencsésen megérkeztek nem is olyan régen, úgy hogy csak most tudtam idepattanni éjfélig elkészültem. Meglátjuk, remélem tetszeni fog mindenkinek! ^^ (a címet én most nem a Tízparancsolat konkrét részletét írtam le, hanem csak egy kicsit átvariáltam a rész alcímét, elnézést kérek)

Először is kezdeném a flashback-kel, mielőtt még elfelejteném leírni, amit akarok. Tehát, korábban ha emlékeztek, már említettem egy spoilert az 5x21-ből, most meg is kaptuk végre arra a választ, Oliver hogyan tud repülőt vezetni. Tök jó volt látni, hogy Anatolij-val repül vissza a szigetre, bár most nem igazán értem, miért vitte magával.

A fb-ket még folytatom, ha elérek oda megint. Csak most néhány szót Oliver "kedves ajándékáról" szeretnék írni. Chase egyszerűen tényleg elmebeteg. Könyörgöm, most még jobban Oliver lelkébe akar marni és Thea-nak is odavágni Robert Gyilkossá nyilvánításával. Nos, hogy őszintén megvalljam, lehet valami miatt tényleg megölhette, de nem tudjuk mi állhatott mögötte, akár önvédelemből is történhetett az egész. Nem nézném ki Robert-ből, hogy gondol egyet és csak úgy megöl valakit. Egy biztos, ha az én irodámba érkezik egy ilyen csontváz, már nem élnék a rémülettől. :D Csodálom, hogy így kibírta mindenki ott a helyszínen, akik látták. És hogy védték az őrök Oliver-t, hogy nem kéne közelebb menjen, meg kinyitnia, ez meg magasról letojta őket és csak kinyitotta a koporsót, hát mázli hogy tényleg nem bomba volt benne, mert azzal még az Íjász énje sem sokat tudna kezdeni, hacsak nem tanult meg Oliver bombát is hatástalanítani az 5 év alatt. Mindenesetre csúnya játék volt.

És áááá! Úgy örülök, hogy Thea végre ismét köztünk! Yeah!!

Felicity és Oliver jaj Istenem! <3 Annyira látszanak a reunion jelei. Komolyan, jobb köztük az összhang mint valaha és visszatértek a régi "olyanimádósnézéseik" is, ahogy egymással törődnek és imádják egymást. Megint láthattuk milyen kitűnő csapattársak, de egy valami miatt azonban egy kicsit csalódtam. Valóban, Felicity-nek rá kéne lelnie William-ékre, mert ha Chase is megtalálta őket, a lánynak márpedig nincs olyan, hogy lehetetlen, ha ott a világháló. Jó lenne, ha megtalálná, mert így tudná riadóztatni Oliver-t, jaj de félek mi lesz még itt. Azt a vállérintést mindenesetre imádtam. :)

FB-kre visszatérve, furcsa lesz elbúcsúzni öt év után (nekem inkább öt évad után) a szigetes fb-kektől és más múltidéző történeteket kapnunk, ehhez bizony majd hozzá kell szoknunk. És hoh, milyen eszes Oliver, Anatolij-t meg továbbra is imádom. :) Szóval élvezzünk ki mindent, mert már csak max. 1 részig élvezhetjük a fb történéseket Oliver szigetes történetében, utána természetesen lesznek még csak másmilyenek...

Először amúgy azt hittem Black Szirén a tettes, de tévedtem a hullával kapcsolatban. Nos a másik dolog, hogy imádom René és Lance barátságát, olyan aranyos Lance, ahogy "papa"ként próbál segíteni, hogy René újra együtt lehessen a kislányával.

Úristen komolyan betonnal ölni??! Ez az ember már tényleg zártosztályra kéne kerüljön! Remélem biztonságosan kiszabadulnak Oliver-ék a csapdából. Ez a Morse-jeles bigyó de jó kis megoldás volt. :D Dinah meg Curtis nagyon ügyik voltak, megy a nagy kék like jel és a piros pacsi. ^^ Felicity-ék is milyen lazák voltak. xd Imádom őket! <3 Eközben Digg meg megint komoly témára váltott, a küldetésre. Oliver se poénkodott együtt a többiekkel.

Amúgy ahogy Oliver kezelte az apjával kapcsolatos dolgot, nekem kísérteties hasonlóságot jelent azzal, amikor ugyanilyen vakon az édesanyjában is megbízott, nem Moira tutira nem, nem Robert tutira nem és most páff tessék, mégis! Oliver-nek ez megint iszonyat nagy csalódás lesz, ha mégis kiderülne amitől retteg, már előre sajnálom Szegénykét...

Flashbackben tetszett, ahogy Anatolij-val megismerteti Oliver a teljes sziget múltját, és aki előtte volt. Amit Anatolij mond szerintem elgondolkodtató Oliver számára, ahogy később ezt látjuk is, csak akkoriban még nem értette mit akar ezzel kifejezni Anatolij a megfizetésekkel kapcsolatban. Azoban most talán arra is rádöbben, hogy az álca mögé nem lehet rejteni azt, akivé válni akar, nem a gonosz Gyilkosra kell gondolni, hanem a jó Hősre!

Örülök, ha Thea esetleg úgy döntene, hogy felveszi újra a piros jelmezt.

HÁT EZ MEKKORA!!!! Imádom ezt az embert! Anatolij terve volt az egész hajótörösdi. Mekkora barát már, lefizette a halászokat, hogy direkt arra hajózzanak és felvegyék Oliver-t, zseniális!! :'D IMÁDOM EZT AZ EMBERT!! Aztán amit mond Oliver-nek búcsúzóul, hogy mindig a testvére marad, anno ugyanezt mondta Oliver is Diggnek, pont a 3x20-as Nanda Parbatos "Nagy-Búcsú"-nál. Megható párhuzam.^^ Imádom ebben a sorozatban az őszinte barátságokat, annyira azok!

Ugyan már éjfél után kb. 5ször tekertem vissza az Olicity-s inspiráló beszédet is (de most nem csak azért, mert annyira tetszett, hanem mert már leesett a fejem az álmosságtól ismét), le kell hogy írnom az alap szemszögön kívül még MENNYIRE IMÁDTAM! Főleg mikor Oliver be is vallotta a meglepett csapattársait, hogy azért húzta fel újra a kapucnit, mert Felicity szavai ismét úgy hatottak rá, mint régen. Tényleg ő az egyetlen ember! Felicity még Chase-nél is erősebb, hiszen nem tudja megtörni Chase azt a különleges kis tényezőt, amivel a lány képes Oliver-t mindig visszabillenteni a kőkemény és hősies Zöld Íjász karakterébe. Nagyon sajnáltam amúgy Oliver-t, mert előre féltettem, hogy a lelke mennyire meg fog bántódni, amiért az édesapja eltussolta a balesetes gyilkosságot.

TYŰŰŰŰ EZ AZ AKCIÓJELENET!! <3 Imádom ahányszor csak összecsapnak Oliver és Promi (vagyis Chase). Annyira látványos ahogy harcolnak és a háttérben Oliver csapata is besegít azért. Na jóvan ám! Persze, majd Oliver pikk-pakk hegyibeszéde varázslatos módon egy csettintésre Chase már meg is adja magát és megy az ARGUS cellába, miközben mindenki ünnepel. Szerintem Oliver, a legrosszabb dolgok még csak most fognak történni, főleg ha rájössz, hogy a fiad már régóta veszélyben van Chase által...

Úgy tetszik, hogy Oliver (hála nagyban FELICITYNEK!!) rájön arra, hogy bizony a múltat magunk mögött kell hagyni és egy új jövőre koncentrálni, ez kitűnően lezárj a szigetes flashbackek sorozatát is! Mesteri megoldás ez az átmenet. És nagyon cuki, ahogy megpróbálja most ő meg Thea-t inspirálni és megint beindult egyfajta láncreakció. Aztán, kíváncsi leszek mi van azon a videón, amit Oliver Thea-nak adott...

JAJ ISTENEM, MÉGHA NEM IS AZ IGAZI GYERMEKE VOLT THEA, TELJESEN MEGHATÓDTAM ETTŐL A VIDEÓTÓL, ANNYIRA GYÖNYÖRŰ VOLT! <3 Robert olyan szépeket írt a kislányának, hogy majdnem megkönnyeztem. Aztán pedig a megvilágosult BuddhOliver megint megjelent és elmondta, hogy megint hátra kell hagynunk a múltat, jaj. <3 Remélem sokáig már nem kell győzködni a leányzót és valóban a jelennek fog élni és az elkövetkezendő jövőnek!

René-t meg nem értem, szegény Lance pedig támogatta volna őt, majd kiderül mi bújt itt meg a háttérben, kíváncsi leszek és remélem Zoé sem rág be az apjára. Persze René biztosan csak a kislánya épségét védi, valószínűleg minden szülő ezt tenné a helyében, ha félne hogy bajt okozna a legdrágább kincsének, de akkor is meg kéne próbálni, hogy vele marad jó ideig, ennyi baleset csak nem történhet, mint legutóbb....

És te jó ég, végre az évad lényegének, fő témájának a lényege kiteljesedett, a LEGACY! Bizony Oliver-nek ez lett az öröksége, hogy visszatérjen és egy jobb és egy örökre biztonságos Star City-t teremtsen és vigyázzon, végre megértette. Nem is tudom mióta imádkoztam ezért! <3 Awww.

JOSH ANNYIRA MESTERIEN HOZZA A KARAKTERÉT!! <3 Néha már magától a színésztől is rettegek, legalábbis ameddig a képernyőn látom, holott egy mesebelien édes teremtés, de annyira tutin játssza a szerepét, hogy az ember tényleg megriad tőle, ez a mosoly a végén azt hiszem minden sátáni gondolatot elárult, közel sincs itt még vége, Oliver-éket jól megétvesztette, IMÁDOM EZT A HAPSIT, mint kakarter és színészként is. <33 Josh forever.

Nos. Én ezt a részt nehéz döntés, de azt mondom picit ha még pörgősebb lett volna pár helyen, meg egyéb dolgok is lettek volna benne, simán érne 10 pontot, de én most 8/10 pontot tudok erre adni. :)

(C) ARROWOLICITY.GP

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.05.16. 21:02
Piper (arrowolicity.gp)

Ugyeugye. :) amúgy Jaj de jó ismét a remek kis rövid összefoglalód, remete már nagyon vártam. :) De azért ha lesz időd máskor hosszabbat is írhatsz nyugodtan, imádom olvasni az írásaidat és garantáltan válaszolok majd. ^^

Idézet
2017.05.15. 16:28
remete

A gyilkossággal kapcsolatban először nekem is el kellet gondolkodnom,de aztán beugrott hogy még az 1 évafban említették a dolgot,az évad egyetlen nem szigetse fb-jében valja be Robert Moira-nak,mikor Moira kérdőre vonja hogy mi nyomasztja,mibe keveredeettHa jó a memóriám a néhai kenőpénzt akart Robert-töl,ő elküdte a fenébe dulakodni kedtek a pasas pedig rosszúl esett el. Malcolm segített a szönyeg alá söpörni a dolgot,Robert pedig lelkiismeret furdalástól hajtva beszált az Átvételbe  mondanám hogy Prométheusnak véggép elgurult a gyógyszere,de úgy tűnik soha nem is szedte Anatolij zsenialitása továbrra is viatathatatlan :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG