~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

5x20 Eltemetve - Heti admin spoileres kritika rovat

2017.05.06. 21:04, Piper
Vigyázat erősen spoileres!!

Egyes gyógyszerek egy nap alatt csodákra képesek, ma egyenesen szárnyalok... Legalábbis lényegesen jobban vagyok, így kaptam is az alkalmon és elkészítettem a szokásos heti kritikámat. Isteneeeem! Asszem ez a rész most ismét olyasmit nyújtott számomra, amit már én is és szerintem jó páran közületek is már egy éve legalább vártunk!!! Hosszú idő után végre egy igazán remek részről írhatok! EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS VOLT! Bár lehet néhányan leszeditek a fejem, de az Olicity túlságosan megbabonázott, nekem 10ből 10 pont ez a rész, talán a második amire ennyit tudtam adni ebben az évadban. Szerintem egyértelmű, hogy itt tutira érik valamicske újjákezdés...

A történetet most jelen időben gépelem a nézéssel párhuzamba, de annyit el kell áruljak, hogy az összes Olicity jelenetet már előre megtekintettem, mert nem bírtam ki. Így kevés dolog maradt, amit egyáltalán nem láttam még. :P Asszem bátran kijelenthetem megvan az évad és talán a sorozat kedvenc része is, bár a 3x20 még mindig ugyanezen a szinten van, az valami ZSENIÁLIS lett! <3 EXCELLENT! *-*

Oké, mivel a rész 90% Olicity volt, így most ha nem is akarjátok mind, legalább 90% most nekem is csak erről a témáról szól, de őszintén valljátok be, már mi is megérdemeltünk végre valamit, több mint egy év után!! <3 ^^ Készüljetek a regényre, elsősorban Olicity-sek!

Kezdjük is rögtön a legelején a részecskénket, de imádtam! Nagyon megijedtem, hogy drága Felicity-nk megint nem tud majd járni, de a rész vége azért megnyugtatott. Oliver tetszett, ahogy rögtön Felicity után kiáltott és nem is az érdekelte, ő hogy van. Annyira kísérteties volt ez a rész eleje a 3x01-es robbanáshoz. Oliver olyan lázasan kereste Chase-t, de sejtettem hogy nincs ott, annál ő okosabb, hogy csak így mutatkozzon és kiszolgáltatva ölje meg őket. Egy ilyen Pszichopata, mint ő, ezt máshogy élvezi.

El sem hiszem, hogy ezt mondom de végre egy rész, ahol a flashback legalább annyit, talán még többet is jelent most nekem, mint a jelenben folyó Arrow események. Pedig most még azok is PÁRATLANOK! <3 Így már végre értjük, hogy nyáron mik történtek, amiről nem tudhattunk és így semmit nem értettünk a kapcsolatukkal kapcsolatban. Ahogy kiszámoltam ez úgy kb. múlt júniusban, kb. egy éve történhetett. OMG ANYÁM!! Rögtön az első fb az egekig repített! <3 Ahogy egymásra néztek, totálisan kivoltam. Marhára látszik a dúlóóó looove köztük és ezt nem csak mi vettük észre, komolyan imádom Curtist! <3

Vagy azért, mert még mindig nem láttam az 5x08-at, vagy mert tényleg nem is tudtuk, vagy esetleg nem is emlékeztem rá, Cisco tervezte volna a behatolhatatlan bázist?! És igen... Itt jön a kis William szála. Amikor a rész legvégén megláttam Chase-t, ahogyan rátalált William-re, azt hittem sokkot kapok ültömben! Valahogy számíthattam volna rá, de mégis hátborzongatóan hatott! Nem igaz, hogy így is rájött, hol lelhet rá, mikor még maga Oliver sem tudott róla! Nekem az a tippem, hogy most Chase el fogja rabolni a szigetre és esetleg az anyja érkezik majd kétségbeesett segítséggel a csapathoz, hogy megmentsék és esetleg talán be is áldozza magát a kisfiáért. És ugye valóban akkor Oliver marad a fiúnak. (aztán remélem jön majd az Olicity bébi is, de majd ráér...) Még az is megfordult a fejemben, hogy a következő rész hullája egy gyermek, aki William-mel egy idős és ezzel akar ráijeszteni Chase Oliver-re, de mivel láttam az előzetest és belegondolva, hogy Adrien ennyire nem lehet azért őrült, ez még az íróktól is morbid lenne és már leírni is borzalmas volt ezt az elméletet, valószínűleg nem gyermekről van szó abban a koporsóban. De nagyon gerinctelen és romlott húzás lenne valóban így lebénítania Oliver-t. Ne ilyenre még csak ne is gondoljunk!! Azért ez nem Trónok Harca...

De kész ez a csapat. xd Ez a Diggle családos jelenet, hatalmas volt! :'D Imádom őket! <3 Lyla és Digg kapcsolatát viszont nagyon sajnálom, de hát minden jó házasságban kell egy kis összezörrenés, hogy utána még erősebb legyen, remélem így lesz ez most is és Digg-et nagyon shipelem, egyelőre csak barátként Dinah-val is, aranyos az összhang közöttük. 

Jézusom! Csoda, hogy Oliver nem halt meg! Akkora egy TÚLÉLŐ ez az ember, még így álruha nélkül is, komolyan! Ez igazán fájhatott, nem lennék a helyében. Még a saját fájdalmam is kismiska lehet hozzá képest!

Jaaaaj Istenkém ezt az Oliver-Felicity-Curtis-szes hármas fb-ket egyszerűen ZABÁLTAM!! <3 Imádom ezt az embert komolyan, Curtis minden áron megpróbálja újra felnyitni a szemeiket és összeboronálni őket, eskü imádom ezt az embert! Ez a kínai kaja meg a bor, hatalmas ötlet volt, Oliver már amúgy is tartozott Felicity-nek az első évad óta azzal a borral. :'D Ezek meg a fene tényleg be is rúgtak. :'D De nem azért fekszenek le egymással, mert már józanul is kívánták egymást, láthattuk az előbb is... :P

A csapat összjátékát, ahogy elindultak a mentőakcióra, hihetetlenül imádtam! Annyira kezdek megbarátkozni az új helyzettel, viszont Rory és Thea már nagyon hiányoznak!

Ahogy már korábban is említettem, imádtam Dinah-t is ebben a részben! Ahogy felnyitotta Digg szemét, az páratlan volt! Olyan fura, hogy van csapattárs aki a keresztnevén szólítja, nekem már annyira rááll az hogy Digg, pedig John a keresztneve, Dinah mindig így hívja és Lyla meg Johnny-nak, annyira aranyos. :D

Szegény Curtis, de milyen kis hős volt. Hatalmas a fickó, ahogy Digg-gel is beszélt. xd

Gondolom nem kell elmondanom a következő fb-ket összesen hányszor néztem vissza csütörtök óta?! :D Erről ennyit. Egy szó: KINYÍRTAK!!  <333 A szó legszebb értelmében, ilyen kémiát a közel 25 évem alatt képernyőn még nem tapasztaltam!!!! <333 Em és Steph, le a kalappal előttetek!

"Kapaszkodj, kapaszkodj, de ne ilyen erősen!" - Akkorát röhögtem. :'D Oliver. xd

Imádtam a fb-ket, de egyben olyan kis szomorú is. Viszont az egészben az a jó, hogy most már Felicity megérti, Oliver nem benne nem bízott, hanem önmagában. Végre egy olyan szintre emelkedik a kapcsolatuk, hogyha legközelebb összejönnének (már pedig egy kis szakítás utáni baráti szex után szerintem ez egyértelmű lesz, főleg ahogy vágyakoznak egymás iránt...) már tutira nem mennek majd szét! Addig meg ha vissza akarom nézni a jelenetüket, max csak a fb részlet első részét nézegetem. :D Mert utána szomorú látni, ahogy bár még mindig őrülten szerelmesek egymásba, nagyon elszomorodnak.

Lyla-nak meg szerintem zseniális trükkjei vannak. Digg amúgy mi nők meg mind ilyen kis titokzatosak vagyunk, ezért ne haragudj a a nejedre. ;) Kb. neki köszönhetően menekül most meg Felicity és Oliver élete. Döbbenetes valóban, ahogy Curtis golyóit átalakították és ezt most ne máshogy értsétek. xd 

Most a kis csapat is végighallgatta Lyla és Digg "civakodását"? xd

Annyira imádtam ebben a részben, ahogy Felicity és Oliver és egyben Lyla és Digg kapcsolatára is kiéleződött a rész, ez a párhuzam ismét valami zseniális volt! Egyébként megjegyzem, hogy a Spoilertv alapján, megint az Arrow ugrott az első helyre, ennyit ér tessék, ha ismét van Olicity. :) Előtte ugyanis rosszabb értékekeket mutatott jelentősen, de amióta elkezdték visszavarrni az Olicity szálat, szépen az élre ugrott ismét az egész. :)

Anyukám!! Ez az OTA és Team Arrow pillanat, hihetetlen volt. Mekkora barátságról (és persze szerelemről...) tettek most megint tanúbizonyságot. Anyukám!! Nagyon mesteri volt ez az egész. És humoros is volt picit megint az Olicity páros, ugyanis most meg Felicity-nek volt egy jó beszólása Oliver felé: "Értékelem a húzódzkodásaid, de most nem annyira." xd Ő meg: "Tudom, utálod ha nem hallgatok rád." xd ez a csipkelődés, áááá imádtam. A legnemsemmibb, hogy Oliverben még így is volt annyi erő (és szerintem nem csak az adrenalinlöket miatt..), hogy felhúzza Felicity-t és Digg-ben meg a fene, egy gorilla veszett el, hogy mindhármukat így elbírta, hiszen ő is alig tudott mibe kapaszkodni, legnagyobb elismerés itt Diggnek. <3 René meg milyen simán felhúzta őket, nem semmi erejük van ezeknek a halandóknak, nem hiába edzenek annyit, szerintem még az Alien-ek is most egy tüsszentésüktől kimúlnának. :D

És azért Diggnek is megjött az esze, főleg mivel nemrég még ő is elég fekete vizeken járt, mint Felicity (bár szerintem az semmi Oliver meg Digg volt sötétségéhez képest, hiszen Felicity még nem ölt és remélem nem is fog!).. Az ARGUS-nál meg milyen jó, hogy még közkórház is működik. :D Csudajóó egy bázis ez még lehet én is szívesen dolgoznék ott, de csak legális munkát vállalva. :D

Most már gondolkodom ki nagyobb Olicity Shipper?? Digg vagy Curtis??! :D Egyelőre döntetlent szavazok nekik. :P

Na és igen, hát így már minden világos! Most érett meg az a bizonyos beszélgetés, amire anno még nem voltak felkészülve és ugye egészen a 20. részig várnunk kellett rá, hogy ezt megtudjuk az új évad során. Örülök, hogy végre eljött ez a perc. :)

Most pedig kicsit megint kísért a 4x10. rész.  :D ÚÚÚÚ mindenségit, ahogy a "kórházban" beszélgettek (és a fene milyen szépen felszerelt. :D) tök olyanok voltak, mint tényleg a házasok, ahogy megfogta Felicity Oliver kezét és az viszonozota. *-* És megint ott tartunk, hogy a Fény visszavezeti a Sötétséget a helyes útra, mert ahogy látom Oliver-ben ismét mély nyomot hagytak Felicity szavai, ami szerintem még egy szerelmi vallomással is felért ismét. Remélhetőleg most észhez tér, hiszen nem sokára újra viseli a jelmezt, ami azt jelenti nem hiszi már magát Gyilkosnak, aki élvezi az öldöklés minden percét, ahogy ezt Chase akarta nála elérni, persze csakis acélból, hogy örökre legyengítse a Hős Íjászt. Mert számunkra akkor is az marad bármennyi rosszat tett is életében, hiszen abba nem gondol bele ő vagy bárki más, mennyi jót is?? Hányszor kárpótolta már ezért az elkövetett hibáit, ami pedig gyakorlatilag mind önvédelemből volt, ha úgy vesszük. :) Felicity bocsánatkérése pedig annyira gyönyörű volt. :'( Amilyen jó lélek ritkán kellett bocsánatot kérnie Oliver-től, inkább fordítva. De talán ez az első alkalom és annyira őszinték mindkettejük könnyei, én is majdnem könnyekig hatódtam, gyönyörű volt és a REUNION MÁR 100% EZEK UTÁN!! <3 EZ TUTIIII!

Na jó a vége, pedig a szokásos Arrow-sokk!! A torkomban dobogott a szívem, kicsináltak! William!!!! ne hidd el!! remélem megtanított az anyukád a jól bevált mama szövegre...

Amilyen egy állat amúgy Chase, kinézem belőle azt is, hogy először jól a fiú bizalmába férkőzik, nem bántja őt meg hasonlók és akkor valamelyik pillanatban, mikor Oliver már a nyomukban van és megtalálja őket, akkor tör ki belőle a Pszichopata, hogy a kisfiúra is a halálfélelmet hozza. El tudom képzelni a következő rész elején, ahogy sétálgat a kisfiúval és beszélgetnek...

Ez a rész nálam 10/10, ahogy az elején is írtam, több hozzáfűznivalóm nincs, ÖNMAGÁÉRT BESZÉLT! Főleg egy vérbeli Olicity-snek! Na jó egy valamit mégis! Übercuki, amilyen pillekönnyű Emily és Stephen gyakorlatilag egy kézzel is elbírná őt. *-* <3

Jó éjszakát mindenkinek!

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Úgy tűnik a tábla készen áll,a bábúk mozognak. Kezdődhet a Végjáték:)

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.05.07. 21:48
Piper (arrowolicity.gp)

már megijedtem, hogy megint eltűntél a múltkori hozzászólásod hiányzott, de így van pontosan ahogy írtad, jobban nem is lehetne röviden összefoglalni. :D:D

2017.05.07. 12:23
remete

Úgy tűnik a tábla készen áll,a bábúk mozognak. Kezdődhet a Végjáték:)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto