~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Húsvéti tojás! - Sok-sok ropogós spoiler!

2017.04.16. 22:36, Piper
KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN KEDVES LÁTOGATÓNKNAK!

Ugyan még nem sikerült semmi meglepit összedobnom, de ami késik nem múlik és a spoilereknek úgy gondolom most sokkal jobban fogtok örülni. Így ezzel is kezdeném. Sziasztok és kellemes ünnepeket! Nekem igen hullámzó.

SPOILER egyenesen Marc-tól Olicity és Arrow! A videó pedig egy legújabb csodás Olicity-s rajongói alkotás egy újabb azt hiszem nem régen regisztrált Olicity fantól! Szerintem nagyon jó lett!

 • ha figyeljük az 5x20-at választ kaphatunk Felicity és a Lazac létra dologra.
 • úgy tűnik, hogy Thea és René között akár történhet is valami a 6. szezonban... 
 • az 5x23 teljesen egy helyen fog zajlani
 • 5x22-ben ütős lesz Felicity szerepe
 • Willa elég félelmetes lesz az 5x21-ben
 • na az volna valami! Marc azt mondta meg kell nézni a finálét, mert valaki azt kérdezte Thea álma volt-e minden és Oliver valóban meghalt azon a hajón?!
 • Slade valószínűleg csak a Miracuru hatása miatt lett ennyire gonosz, Prométheusznak viszont a vérében van. 
 • Nem fenyegeti idén már nagy veszély a várost.
 • az 5x20 után még bőven lesz részünk Olicity jelenetekben.
 • Felicity igazi Bad ASS Girl lesz a kövi részben.
 • Nem lesz már több Flashpoint ebben az évadban.
 • Olicity 5x20-as szeretkezés: Konszenzuális, biztonságos és KIELÉGÍTŐ lesz! 
 • Lesz még OTA pillanat majd az 5x20-on túl is.
 • Marc 0-10-es skálán Emily és Stephen kémiáját 10-esre értékelte!!!! (ez nekem már elárul valamit...)
 • Lehet, hogy már a 3x01-ben szeretkezik Felicity és Oliver, ha nincs a bombatámadás? Persze Marc amolyan szokásos módon válaszolt.
 • lesz egy igazán COOL és cuki Delicity jelenet is.
 • lesz egy jó sztori megint Felicity-nek a 6. évadra, de nem csak azért mert a rajongók sürgetik.

Köszönjük a remek húsvéti meglepit Marc-nak! ^^ ##MGuggenheim Jóccakátmindenkinek!

Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!