~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

SPOILERES 5x18 - Feloszlatva szerkesztői kritika

2017.03.31. 19:35, Piper

Szép utolsó 2017-es márciusi estét mindenkinek. Már kora este nekiültem a kritikának, csak beiktattam még egy vacsit is. Érdekes résznek néztünk ismét elébe és őszintén, én NAGYON ÉLVEZTEM! Ahogy majd írtam később is, gyakorlatilag minden percét véigigizgultam. Igazán élvezhető volt, viszont van néhány dolog ami miatt szomorú lettem, de azért sok volt az örömteli pillanat is, na nézzük! És előre is szép hétvégét mindenkinek! A részt most utólag tekintettem meg. Nem "élőben" írom.

Flashback: Lassan végre kirajzolódik a teljes 5 éves kép Oliver múltjából. Most már mind tudjuk, hogy voltaképpen a szigeten kb. csak 2 évet töltött összesen. Anatolij és Oliver barátságát imádom az 5 év visszaemlékezéséből a legjobban. Most is remek volt látni a jeleneteiket. Ismét kapcsolódott a jelenhez is. Azonban amikor egyszer Anatoliyj megemlíti, hogy próbálhatna Oliver is boldog lenni, - mert ő az, ha jól emlékszem ez már talán a jelenben volt - lehet célzás a későbbi Felicity-vel való reunionra. :)

Bratva: Nagyon, de nagyon sajnálom, hogy végül a legjobb barátokból lettek kis híján a legnagyobb ellenségek. Oliver amennyire most idióta módon viselkedett a rész háromnegyedében, elérte azt is a tetejébe, hogy a BRATVA-val való jó viszony mára már a múltté legyen. Anatolij-jal gyakorlatilag majdnem megölték egymást és a búcsújuk is elég rideg volt. Így már csak remélni merem, hogy Anatolij-ban még maradt annyi emberség, hogy hajlandó lesz egyszer valaha megbocsájtani Oliver-nek, mert nekem nagyon az jött le, hogy Oliver-t okolja azért, amiért ő ilyen Pakhanná vált. Ugyebár Oliver a szemére vetette, hogy nem jobb Gregornál. Anatolij azt szerette volna, ha Oliver segít neki egy jó Pakhanná válni, csak elhagyta és ezért életben kellett maradnia és a BRATVA-nak is, mondjuk azt Anatolij-t is megérthetjük valamilyen szinten, hogy nem volt más választása. És végülis szerencsére úriember módjára vesztek össze és nem ölték meg egymást. Igaz a végén már Anatolij megint baráti tanácsot adott Oliver-nek, de ez most rideg volt és azt hiszem a testvéri kapcsolat igencsak meglazult most köztük, amit nehéz lesz majd újra összeragasztani...

Oliver: És hát igen... Az idióta fejének komolyan! Nemcsak azt érte el, hogy Prométheusz lelki áldozatává vált, de még azt is, hogy a BRATVA-val gyakorlatilag minden szálat elszakítson!! Úgy pofán tudtam volna verni esküszöm Oliver-t, - amiket Digg fejéhez vágott az agymosott énjével - hogy Amerikából Óceánáig repül! Az amit Chase művelt vele, egy agymosott, lelkibeteg hulla volt az elején. Aki ismét megy a saját feje után, lelkileg összetörik és megpróbálja magába beszélni, hogy egy sorozatgyilkos, miközben Digg szegény már 3x-szorra tépi a száját feleslegesen! Végülis azért drága Spartan-k igencsak meggyőző tud lenni, meggyőzőbb, mint Promi valaha! Hála észhez tér Oliver azért a végére, persze ott is aztán voltak gondok a BRATVA miatt, amit szintén magának köszönhetett és annak, hogy Chase lebénította őt lelkileg. Amúgy annak nagyon örültem, hogy végre szakított a riporternővel, Susan-tól egyenesen a falra másztam már. A végén pedig imádtam, ahogy egy pár másodperces Olicity-t is kaptunk, amely során megint le volt nyűgözve Oliver Felicity hackertehetségén. Olvadoztam!! Mondjuk ehhez azért most nem csak ő és Curtis, de a Helix is elég erősen hozzásegített és alig várom, hogy Felicity történetszála a Helix által hogyan fog folytatódni a 6. évadban, mert azért azt már tudjuk, hogy a Helix-ről nem utoljára hallottunk, szóval csak bízni tudok benne, hogy mindenki szerencsésen kikeveredik ebből a hackeres-bandából, de legfőképpen Felicity-ben reménykedek...

Digg: Számomra az epizód HŐSE! Végre egyszer egy olyan rész, ahol annyi műsoridőt kap, amennyi igazán megilleti őt. Fantasztikus amit véghez vitt ebben a részben! Ahogy összetartotta a "széthullott" kis csapatot, ahogy átvette ideiglenesen a vezér szerepét, ahogy nem hátrált meg, hogy szembe menjen Oliver makacs fejével és még az ökölcsapást is vállalni érte, hát számomra ez az ember ARANYAT ér, eddig is mérhetetlenül imádtam őt, de most csak még jobban nagyobbat nőtt a szememben, egyenesen BÁLVÁNYOZOM! Nagyon kell ide, Ramsey úr előtt pedig egyenesen le a kalappal!! MUY BIEN! Ráadásul elolvadtam, ahogy Oliver-rel ismét közölte, hogy számára a TESTVÉRE! Oliver meg tök idiótán, hogy nem kívánhat magának ilyen testvért, még jó hogy azért tudott rá hatni, mert most neki kellett, Felicity-t túlságosan is lefoglalta a Helix.

Felicity: Drága Felicity-nknél igen csak meglepődtem, hogy beleegyezne a BRATVA akcióba, ezzel is kicsit talán mutatni akarnák, hogy néha egy kicsit a fénynek is meg kell ismernie a sötétséget és a Helix már kezdi teljesen elvenni Hercegnőnk eszét, de úgy érzem akkor is van olyan okos, hogy időben ki tud lépni és ő ezt nem akarja, pusztán kényszerből vág neki a veszélnyek. Csak bízom benne, hogy Prométheusz nem fog ártani a Drágánknak, aki a Helix-szel és Promival a nyakában egy igen nagy fejszét helyezett a saját nyakához. És nekem nagyon furi volt, hogy Felicity-nél már így tudja mindenki, hogy ő "teázgatni" jár a Helix-hez. Mintha senkit sem zavarna, hogy ez egy milyen testület. Jó volt látni megint egy bombás akcióban is Felicity-t, ügyik voltak Curtis-szel és még inkább, ahogy lefegyverezte a hapsit. Ahogy meg Oliver-re nézett és megint megpróbálta őt visszahozni, jaaaj annyira kis édesek voltak. <3 Felicity pedig megint megmutatta, hogy mennyire is helye van a csapatban és Oliver mellett, zseniális leleplezés volt, így legalább mindenki Promi nyakában van. Ja meg a leányzó azért most is elejtett egy-két jó humort, ahogy Wilddog, Dinah és Curtis is. :)

Adrien: Csak annyit, hogy ez az ember egyre gerinctelenebb Féreg. A vége gyakorlatilag olyan volt az epizódnak, mint egy thirller vagy egy horror, ahogy egy igazi pszichopataként elhajtott, félig véresen, ami másnak a vére volt. Majdnem megugrottam ültömben és az a szokásos pszichopatás jellegű fütyülés, ELMEBETEG! Josh szerintem Oscar-t érdemelne!! A karakteréhez képest Slade karaktere messze-messze csak egy kis bosszantó csörgő volt, amit leütött Oliver. Az meg ahogy folyamatosan volt civilben pofája a polgármester előtt is mutatkozni, akinek meg el kellett játszani azt, amit legszívesebben gyilkolásra fordított volna át, nagyon csodáltam Oliver-t etéren, hogy bírta magát tűrtőztetni. 

A többiek: Nagyon örültem, hogy egyetértettek Digg-gel és így kiálltak Oliver mellett. Egy csapatként harcoltak a BRATVA ellen, miközben megpróbáltak bizonyítékot keresni Prométheusz ellen. Különösen Curtis-t imádtam, ahogy mindenáron próbálja Felicity-t eltávolítani a Helix-től, hogy megvédje. Lyla pedig ugyan nem szerepelt, de mégis sokat segített, hogy biztosított ARGUS felszerelést a csapatnak, Felicity pedig nekik adta a lakását főhadiszállásnak. ^^ Most pedig, hogy a pixeles rejtély megoldódott, Chase már civilben is menekülésre kell fogja, meglátjuk hogy mihez kezd ezután. Kis Görény, megakadályozta, hogy még időben értesítve legyen minden rendészet...

Nagyon sajnálom, hogy most 4 hétig nem láthatjuk a sorit, legközelebb már majdnem május lesz mire visszatér. De addig is itt mindig találtok friss híreket, ne feledjétek, Olicity-ben meg aztán főleg nem lesz hiány, ezt GARANTÁLHATOM!

Ami nekem nagyon tetszett: A szakítás Susan és Oliver között, Digg szerepe, a csapat összetartása, a testvériség Oliver és Digg között, a FB és Felicity szála a pici Olicity-vel.

Ami nekem nagyon nem tetszett: Oliver és Anatolij kapcsolatának rendesen elhidegülése; Thea ugyan említve lett, de még mindig nem szerepelt, már hiányzik; A harmadik lélekmegmentő harc Oliver-ért (csak már sablonos állandóan ezt nyomatni).

Pont: 10/8 pont! Remélem tetszett, 4 hét múlva jelentkezem ugyanezzel a rovattal újra.

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

A legújabb spoilerek szerint, - ahogy fent is írtam - Anatolij úgy néz ki sajnos megjátsszák, hogy egy gonosztevő legyen. Hmm. Kíváncsi leszek az eseményekre, de nem akarom, hogy Oliver ellen forduljon, ő annyira jó ember. <3

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.04.01. 22:39
Piper (arrowolicity.gp)

A legújabb spoilerek szerint, - ahogy fent is írtam - Anatolij úgy néz ki sajnos megjátsszák, hogy egy gonosztevő legyen. Hmm. Kíváncsi leszek az eseményekre, de nem akarom, hogy Oliver ellen forduljon, ő annyira jó ember. <3

2017.04.01. 17:06
remete

Kis szerencsével anatolijtúlságosan kedveli ahhoz Olivert hogy ellene forduljon. De ha a többi kapitány a szivére veszi a csapattámadástát és sarokaba szorítják Anatolijt,vagy elmozdítják a helyéről,ha mégsem tesz semmit.. hát Oliver helyében nem lépném át az Orosz határt pár évig

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?