~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

SPOILEREK!!! - HVFF CHICAGO MARCH 2017

2017.03.25. 19:39, Piper
Most már biztos, Olicity visszatér! Úgy érzem bátran kijelenthetem! De valljuk be őszintén, ez valahogy várható volt...

Sziasztok!! Wooah! Mozgalmas egy hétvégénk van. Most meglepetésként ért, hogy egy újabb Fanfesten vett részt Stephen, de annál jobban örültem, hogy kaptunk nem kevés érdekes spoilert a szezon végével kapcsolatban, érdemes elidőznötök most egy picikét itt nálunk, mert nagyon sok mindennel készültem most nektek.

De előtte még villám Arrow/Olicity híreink: Kérlek, katt ide és voksoljatok egyet a kedvenc párosunkra! Aztán, készült egy lista 53 olyan népszerű párosról, akiktől mind padlóra kerültünk örömünkben, külön örültem, hogy egy másik imádott párosom a Clois is szerepel benne, rögtön az Olicity után. Katt ide és megláthattok egy übercuki képet a párosunkról a 4x09-es eljegyzéses epizódból (amit már ismertek is) és leírják az oldalon, vagy 500 féle ok van amiért a rajongók endgame-t akarnak látni tőlük, de talán a legfontosabb, hogy Felicity mindig az aki megadja az igazi útmutatást Oliver-nek, ahhoz, hogy ember maradhasson és ne egy Szörnyeteggé váljon. Harmadik villámhír, hogy bizonyára már mindannyian hallhattatok arról a csodáról, amiért én már régen imádkoztam és tényleg gyakorlatilag egy álmom vált valóra. Ugyanis végre Emily is megmutathatja milyen fából faragták és hogy mesteri alakítást tud nyújtani szuperhősös ruhában is! Bezony! Nem csalás, nem ámítás. Felicity Smoak a Holnap Legendáiban fog feltűnni március végén, ahol egy elbűvölő hősnőt fog alakítani. Erről is egy cikket találhattok, ha ide kattintotok! "Talán hívhatjuk ezt egyfajta meglepetés crossovernek, senki sem tudta miről van szó, mert mindannyian titokban tartottuk, azonban lesz egy meglepetés pillanat, ami igazán nagy ajándék lesz a rajongóknak..." xX

Oké. Kedves (főleg!!) Olicity fanok! Előre akarok mindenkit figyelmeztetni, hogy ha most elolvassátok ezeket a híreket, valószínűleg hasonló eufórikus állapotban fogtok kikötni, mint most én a gépem előtt, mikor ezen sorokat pötyögtem be nektek. Csak saját felelősségre! ;)

Most pedig érkezzenek a spoilerek!! Némely részt kicsit nehéz volt értelmezni, - főleg aminél csak olasz forrást találtam - de azt hiszem a lényeget összeszedtem:

 • rögötön már az elején elolvadok... "Imádni fogod az 5.20-at, mert minden jelenetem olyan Emily-vel, ami előtte még sosem történt meg..." xX (Megyjegyzem: Alig néhány órácskája kaptuk a hírt és már közelítünk a 800 twitter likehoz, aminek a következője az enyém lesz. :D)
 • Stephen imád edzeni Emily-vel, Rick-kel és Josh-sal is. Szereti a csapatot.
 • Lehet Felicity-nek nem sikerül olyan jól, de Emily tudja használni a Slamon Ladder-t. (Felicity kipróbálja, állítólag :D)
 • Team Arrow vs. Team Felicity valószínűleg Prométheusz elleni lefékezés egyet nem értésében fog rejleni.
 • Felicity-nek és Oliver-nek lesz egy nagy pillanata, amikor Oliver arra kéri a lányt, hogy ne kövesse a Helix-et ezen az úton, de a lány megmondja neki, miért kell mégis. Ugyanígy Prométheusz-szal kapcsolatban is féltik egymást. Mindegy lényeg, ami itt történik megalapozza majd a hátralevő részeket. (félig olasz-félig angol forrásból)
 • Stephen nem tudja pontosan, az Olicity visszatér-e most, de arra kapunk majd magyarázatot, mi ez a nagy széthúzás most köztük. xX
 • Két dolog, amit Oliver sosem fog csinálni az Arrowban: 1. ÉNEKELNI! 2. PELENKÁT CSERÉLNI! :D xX
 • Két igaz és egy hamis állítás az 5x20-ból: 1. Oliver viselni fogja az öltözékét. 2. Minden jelenete Emily-vel lesz. <3 3. Beleesik Oliver a liftaknába. :D Megyjegyzés: Stephen már lelőtte nagyjából az egyik rajongónak, amit az első pontban írtam, hogy a 2. igaz lesz, ergó abban a részben valószínűleg nem visel jelmezt és beleesik egy liftaknába, gondolom Felicity a segítségére siet, vagy ő is követi, valami hasonló. Mert Emily-vel már sokkal korábban céloztak arra, hogy lesz egy liftes jelenetük... Tehát itt két elhintés is összevág, ergó egy teljes liftaknás Olicity-s részre számíthatuk az 5x20-ban. :)
 • Rengeteg Olicity-s kérdés hangzott el!
 • Állítólag a finálé befejeztével még Oliver fog harcolni fog egy Árnyak Liga tag mellett, vagy ellen. (ez olasz volt, annyira nem tudtam kivenni) De ha mindent jól értelmezek itt talán Talia-ra gondol, esetleg Nyssa-ra, aki valóban összecsap a húgával. Woow! Akkor nagyon izgalmas lesz!
 • Stephen listáján még Deathstroke vezet, de Prométheus élesen a nyomában. :D XX
 • David Ramsey: "Van egy HATALMAS esély, hogy a szezon végén újra átcsapjon romantikus kapcsolattá az Olicity! "<33 *-* xX
 • A következő hírt szerintem csak következteti a leányzó, de ő azt mondja a Lian Yu-i évadfinálés love scene megerősítve Olicity téren... xX (mert hogy a vége cake...)
 • Stephen nem azt mondta, hogy nem lesz Olicity bébi, csak azt, hogy sosem fog pelenkát cserélni Oliver. :)
 • Stephen azt mondta, hogy mi Olicity rajongók leszünk a legizgatottabbak attól, ami az évad legvégén fog történni. *-* xX
 • John Barrowman-nak annyira megtetszett az egyik Fekete Kanáris kislány rajongó, hogy legszívesebben hazavitte volna magának. :)
 • ÓÓÓÓ! Stephen elhintette, hogy ha 1. évad óta rajongói vagyunk a sorozatnak, akkor nagyon fogjuk szeretni az 5.22-t, ugyanis lesz egy olyan visszatérő karakterünk is, akit nem láthattunk már azóta. Mit tippeltek ki lesz az? :D Walter-t mondanám, de ő már szerepelt a 2. évadban is, ahogy Helena is... TOMMY VISZONT NEM!!! (csak FB-ben)
 • A kicsi kanári megkérdezte Stephen-t, hogy William megtudja-e valaha ki az édesapja?! Steph szerint ez egy kitűnő kérdés, ő merne rá fogadni, hogy IGEN!
 • Stephen visszahozná Tommy-t is a játékba. xX
 • Volt egy kis baki is, ha jól értelmezem. Stephen ötször tört ki a láncokból, és amikor túl hirtelen támadt Joshra, orra bukott a szegény Drága. xd
 • Egy kislány megkérdezte Stephen-t, nem e nehéz a jelmezzel, a sok bőr miatt? Erre ő: Mind haldoklunk. xd
 • Egy kisfiú: Vagy olyan erős, mint az Íjász? Stephen: Aha. :D Volt még egy kérdés, arra nem találtam választ, de nagyon helyes. :D Kisfiú: Az anyukám meg szeretné tudni, hogy Felicity és Oliver újra összejönnek-e. <3

Egyelőre most ennyit találtam. Leginkább Olicity fanoknak kedvez a sok-sok spoiler, de azért bízom benne az Arrow fanoknak is jutott egy kis morzsa, amivel megelégedhetnek. :) Vagy 2 órás fordításomba került ez mind, picit lefáradtam. :D Ha még találok valamit, holnap hozom, ÍGÉREM, amint hazaértem a rokonoktól. :)

Ja és mellesleg el is felejtettem megemlíteni, az éjszaka volt egy álmom az 5x23 végéről... Wilddog belépett a barlangba és Oliveren már volt egy pulcsi de az alsógatya még nem... :D Úgy lett vége az évadnak, hogy elmondta neki azt keresi és ugyebár Felicity-t nem láthattuk már, de az álmom folyása alapján következtetni lehett, hogy ő rejtezik még az asztal alatt, micsoda befejezés lehetne. :D

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.03.26. 14:01
Piper (arrowolicity.gp)

Jaaaaj, hát még én milyen állapotban voltam, mikor ezeket olvasgattam. :) Azt hiszem az 5. évad is lehet még nagy kedvencem, a végére csak összeszedik magukat, jobb ez így, mintha a végére romlana el minden, azt hiszem eddig kellett kibírjuk a szenvedéseket, most jönnek a jutalmak, amiért kitartóak voltunk ésmindent kibírtunk. :))

2017.03.26. 13:13
remete

jó,jó jó!:) csupa remek hír, Végre úgy tűnik tényleg van remény Nagyon vigyorogtam pár történésen,főleg hogy Barrowman haza vinné a cuki Kanári lányt :)  Ha Barryt megénekeltették a Flashben eddig 2-szer nem értem mért ne tehetnék meg oliverrel is,bár lehet erre az a válasz hogy Stephennek nincs hozzá hangja:D Viszont a pelenkacserés megjegyzés talán meg kellet volna tartania magának. Ki tudja,talán az írók bosszúbol ezért,csak azért is megirnak egy ilyen jelenettett,ha létrejön egyszer az Ollicity baba:DRáadásúl Felicity szerepel a Legendákban jelemezben? Wow kíváncsi lennék hogy müködnének csapatban ő és Sara Egyszer már megmentette az éltetét úgy tűnik megint megteheti. Vagy talán Sara törelszt

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!