~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

5x16 Sakk-matt - Szerkesztői kritika

2017.03.18. 21:51, Piper
FIGYELEM, HA NEM AKAROD MEGTUDNI ELŐRE MI SZEREPEL A LEGÚJABB RÉSZBEN, NE OLVASS TOVÁBB ERŐS SPOILER TARTALOM!!

Szép estét újra mindenkinek! Ahogy ígértem, itt és veletek! Egy kemény hét állt mögöttem, de most ismét veletek vagyok egy röpke időre. Megnéztem gyors az új részt és elkészítettem nektek a legújabb kritikámat. Már egyre tűrhetőbbek a részek, tekintve, hogy ismét elkezdtek az írók foglalkozni a mi kis párosunk szálával is. Hiszen! Spoiler! Ahogy most Oliver jobban aggódott Felicity-ért, mint Susan-ért, mindent elmond arról, hogy ki az igazi szerelme. Egyértelműen jelzi Oliver, hogy Prométheusz csak akkor tudná őt teljesen megbénítani, ha a húgával, fiával, a legjobb barátjával és persze az IGAZI szerelmével tenne valami olyasmit, amiért Oliver mindent képes lenne feladni, akár még a saját életét is... hát reméljük erre azért nem kell sor kerüljön, sosem és happy end lesz a vége, mert aki igazán megérdemli ezt az az OTA tagjai és Thea.

Hmm... már az eleje remekül kezdődött. Oliver felkeresi Talia-t, - és érdekes módon most nem Felicity szól vissza neki a bluetooth-ról, hanem Curtis és már érzékelik, hogy a lány nincs jelen - nekem nagyon tetszett az a remek kis harcjelenet, ahogy Oliver ellátta a baját Talia tanítványainak, viszont HOPPÁCSKA! Csak kibújt végre a szög a zsákból és Talia elárulta az igazi nevét Oliver-nek. Én nagyon kedveltem ezt a csajt, szóval sajnálom, hogy Oliver ellen fordult, de mondjuk részben megértem, ha szerette az édesapját, valóban fájhat neki, hogy a saját tanítványa "árulta el" őt azzal, hogy megölte a szeretett ősét. Mindenesetre Oliver eléggé fizet a múltbeli "hibájáért", hogy a saját mestere kiképzett egy ugyanolyan képességgekkel rendelkező fegyvert, mint amilyen ő maga is, voltaképpen két egyenrangú félről van szó, annyi különbséggel, hogy Adrien (Oliver ekkor még nem tudja, kicsoda is Prométheusz) sokkal genyább egy teremtés. Viszont nagyon nagyon bírom, hogy ismét egy kegyetlen elmebeteg a főgonoszunk, valóban néha még magánál Slade-nél is ijesztőbb. Azt a hapekot is bírtam, szinte sírtam, hogy a legközelibb testvéréből lett az egyik legnagyobb ellenfele Oliver-nek, most pedig ugyanígy vagyok Adrien-nel. Úgy érzem, a férfi kezdettől fogva tudta, kicsoda is Oliver valójában, sejtettem, hogy ha ő is az teljesen a bizalmába akar férkőzni és még Digg-et is kihozta a börtönből, nem is akárhogyan! Ha valamiért (még ha hátsó szándék is vezérelte őt) ezért örökké hálás maradok Prométheusznak, vagy Adriennek, illetve már a fene tudja mi az igazi neve a legutóbbi rész után, mert vagy három is van neki! (Megjegyzem: Oliver sosem öregszik szinte, most pontosan úgy néz ki ebben a részben, mint a harmadik évad elején festett. Ez csak egy zárójeles megjegyzés volt, csípem őt ezzel a hajjal, kis borostával, csak furi, hogy megint hosszú az ujja a ruhának.) Na szóval, lényeg ami lényeg, azért Talia csak simán az orra elé dörgölte Oliver-nek, hogy hívják Prométheuszt, szegény srác, ha most lett volna ott egy szék tutira leül, döbbenetében!

Ééésss aminek nagyon örültem, hogy a következő jelenetben máris Hercegnőnk Helix-es szála fut, húúúh de kíváncsi leszek erre! Felicity a telójára pillant és egyből vagy 800 nem fogadott hívás Curtis-től, meg üzenet. :D De izgiii, hogy titokban "rosszalkodik" Felicity és senki sem tudja, merre jár. Ez a másik kis IT csajszi nagyon nagy arc, szintén. Úgy látszik ők már csak ilyenek. Félek azonban, hogy ezt a társaságot is túlságosan elvakítja a hatalomvágy ami a tudásuknak köszönhetően a kezükbe akadt, a hackercsoportnak. És félek Felicity még igen komolyan megütheti emiatt a bokáját, amit nem lesz egyszerű még a csapattal együtt sem helyrehozni, remélem a rendőrséget sem kéne ebbe belekeverni, hajjaj! Félelmetes már az is, hogy a másik csajszi (akinek a nevét most nem tudom, vagy még el sem árulta) kb. ugyanúgy néz ki, mint Felicity és még a sminkjük is hasonló és úgy hordja a haját, ahogy Felicity a második szezon elején. Woow, úgy látszik az igazán kemény IT csajszik, mind hasonlóképpen néznek ki külsőleg, csípem a stílusukat. :D

Jaj, a következő jelenettől már teljesen megborzongtam. Ahogy Adrien célzásokat tesz Oliver-nek az irodában, ahogy Oliver ledöbben, ááá. A másik mókás és cuki dolog, ahogy pár külföldi (vagy talán az összes) szemfüles Olicity rajongó felfigyelt, Adrien kezében piros toll van, ergó Prométheusz Olicity shipper. xd

BRATVA-ról csak annyit, továbbra is lenyűgözően PERFEKTEK a flashbacket, ha jó néhány dolgot elrontottak a szezonban, legalább ez TÖÖKÉLETES!! Anatolyj-t meg mindig öröm látni.

Hűűű a fene! Adrien karaktere, egy igazi állat! De baromi jó gonosz!!! Ez kell ide és végre hús-vér ember, újra!! Hasonló a sztori Slade-hez és egy kicsit bevallom, második szezon érzetem is van, mintha újra ott lennék. Ugyebár akkoriban Slade azért akart bosszút, mert Shado meghalt "Oliver hibájából". És most meg Adrien azért akar bosszút, mert "Oliver hibájából" halt meg az édesapja. De ő tízeszerszer durvább Slade-nél, a fene a fene és mégegyszer is a fene!! Szándékosan nem írok más jelzőt a csodálkozásra, pedig az volt a számon végig, amíg gépeltem. De nem lenne túl jó ötlet a lapon "csúnya nyelvezettel" blogolni... 

Flashback téren azért igazán kíváncsi lennék, valójában mi van azokban a poharakban, mert azért csaknem tényleg whiskey, inkább tea, mint a Dallasban... :) Legalábbis így hallottam. Kicsit furi is lenne, rendesen lerészegedne mindenki ennyi orosz vodkától. :'D Na mindegy. :)

Ez a manus egy elmebeteg!! Ez a rész hatalmas! Adriennek tutira valami kezelésre lenne szüksége a PSZICHIÁTRIÁN!! Először ott a videó, ami lesokkolja Dinah-t és Curtis-t, ahogy megkínozza Prométheuszként Susan-t, aztán meg mintha mi sem történt volna beállít a kerületi ügyészként Oliver hivatalába és felborzolja Renéé és Lance idegeit. Hihetetlen ez a manus, komolyan! Imádom!

Hűű de menő Digg sisakja, most figyeltem csak meg igazán! Kíváncsi vagyok Cisco ügyködött-e vele valamit anno a crossover-ben, amit ha szünet lesz végre már megnézhetek és megírom nektek azokról a részekről is a tutiit! Majd meglátjátok! :D Először nekem amúgy úgy tűnt, mintha alatta valami kék neon fénnyel világítana Digg szeme, de asszem csak a sajátom káprázott. :D

Hűűű, ismét csak! Amindenit! Újra! Az viszont idegesít, hogy negyed óra telt el és még mindig alig láttunk valamit a főszereplő hölgyikénkből, de most végre megjelenik újra és jön egy überédespillanat! Ami számomra mindent elmond! Ahogy Oliver aggódik az ő örök szerelméért, awwwww. <33 Minden megbocsátható neki is. <333 Azt hiszem lassan meg lesz az a szál, ahogy ismét visszatalálnak egymáshoz. Ez a jelenet számomra többet ért mindennél, jó volt ismét azt látni, ahogy képesek egymásért aggódni, hihetetlen édes egy pillanat, főleg az ahogy Oliver megint elismerte Felicity tehetségét, amikor végre megtudtuk, hogy Prométheusz Adrien és Adrien valójában Simon. :D Na meg az, ahogy Oliver tudni szeretné (és fél, hogy csak neki nem mondta el a lány az igazságot, közben pedig másnak sem) az igazat Felicity "bajával" kapcsolatban ismét csak awww!

És Jesszus, Jesszus! Mik folynak itt?! Oliver saját magát végeztetné ki 24 órán belül, ha nem adja fel saját magát?! És ha a nyomozó meg kideríti, hogy Felicity-nek is köze lehet a doksikhoz Adrien-ről??!! OMG!

Egy hirtelen sokkoló csavarként most beugrott egy dolog, mi történne akkor, ha valóban a Helix mögött is Prométheusz állna és mondjuk a szemüveges csajszi Prométheusz kishúga, vagy hasonló?! Kinézném az írókból, hogy Felicity szálát is összevonják etéren Oliverével. Hogy mind a ketten kellőképpen szenvedjenek és veszélybe kerüljenek. 

Juuj! És ami még inkább itt folyik! Szegény Pike és kíváncsi leszek szegény Felicity hogy mászik ki majd ebből a hacker-dologból, most már nagyon a banda markában van Szegénykénk. Adrien meg még jobban csak egy ÁLLAT, vagy még annál is több. Ijesztő a modora és a viselkedése, mint egy igazi PSZICHOPATA! Ahogy végig felsorolta kiket vesztett eddig el Oliver, azt hittem a rémület fojt meg!

Értem én, hogy Oliver ezek után nagyon ideges lett, de kérem! Minek szétszedni így azt a szegény berendezést, egy vagyon volt összeállítani, most Felicity pénze jócskán bánja!

Flashback téren remek látni, hogy végre megtudjuk igazán hogyan született meg a Zöld Íjász, Anatolij-t lepte meg először a legújabb külseje Oliver-nek és ahogy elintézték a gonosz BRATVA-tagokat, na ismét lehengerlő egy művelet volt, példátlanul páratlan és tanításra méltó! Anatolij meg hatalmas, milyen profin kezeli azt a fegyvert és nem semmi ahogy elintéz bárkit, igazi BRATVA-KAPITÁNYHOZ MÉLTÓ!!

Curtis pedig próbálja észhez téríteni Szegénykém legjobb barátját, de mindhiába. Felicity makacs és hajthatatlan, de tisztán látszik, hogy a leányzót nem a gonoszság vezérli, hanem egyrészt SAKKBAN van tartva, - ahogy a címhez is illik a jelző!! - másrészt ez mind Oliver érdekeit szolgálja, akibe pedig fülig szerelmes Felicity. Szóval, ha néhány honvédelmi drónért bajba is kerül a leányzó, a polgármester majd megoldja. :))

Ééés ismételten az egyik kedvenc visszatérő momentumom, amikor Digg próbálja visszalökni Olivert egy újabb remek léleköntő párbeszéddel a pozitív útra. Ez ismét csak egy awwww. <333 *-* A két tesó pillanatai, legalább annyit érnek számomra, mint az Olicity momentumok, pont ahogy a Delicity és az OTA is, ARANYAT! <33 És hoppá itt mutatkozott meg az, hogy kikért aggódik a legjobban (igaz hiányzott Thea említése), mert nem Susan-ra célzott, az csak egy "kisebb veszteség" lenne, az igazi ok amiért Oliver marhára retteg, az a testvére és a szerelme elvesztése és a fiáé, no meg persze akit most nem említett meg, a húgáé!

René szegény, ebben a részben valóban rá kell döbbenie, hogy talán nem a legjobb becenevet választotta. :'D Adrien meg Dinah is gúnyolódtak vele, no persze utóbbi csak baráti cukkolásból. :) Vele kapcsolatban kíváncsi leszek már végre, mikor kapja vissza az édes kislányát. ^^ René annyira jó apukának tűnik!!

Úristeeen!!! Adrien megint lesokkolt és valószínű kb. elájultam volna, hogyha korábban nem olvasom valahol, ez az ember (aki nem is az, már nem is tudom micsoda vagy kicsoda!!) képes volt simán leszúrni szeretett nejét!!! Hát hol tett volna bármikor is ilyet Oliver Felicity-vel, inkább meghalna, minthogy baja essen a lánynak!!!!!!! Túlságosan kedveltem ahhoz Adrien-t, hogy most MOCSOKNAK és UNDORÍTÓ FÉREGNEK hívjam, pedig nagyon is kezd az lenni! Nagyon féltem Felicity-t is,  ha egyszer Prométheusz karjai közé kerül, mert Oliver-t ezzel bénítaná le igazán, hátha még megölné a lányt, azt hiszem Oliver életével is akkor végezne igazán, mert megölni nem tudná a férfit, Olivert még senki sem tudta elintézni, egy lelki golyóval viszont az élete örökre kihunyna. Ésss wooow az igen, micsoda egy csata szemtanúi lehetünk! Remélem amúgy Digg közben még idejében elér Doris-szal a kórházba, igaz ő nem Flash. De ha hívná Barry-t máris ott teremne, és akár még Prométheusz ellen is besegítene, vagy majd Oliver megtalálásában, később....

RIP DORIS! Szörnyen sajnálom, nagyon rendes nőnek tűnt. Az is volt, bizonyára. Az volt az utolsó kívánsága, hogy Adrien adja fel magát, de nem tette. Sosem fogja. Talia meg egy rohadt liba! Hogy szövetkezett már Adriennel a franc! És lááám, Felicity-ből előtört az aggódó hősszerelmes nő, aki mindent megtenne, hogy ismét felkutassa eltűnt szerelmét, ezúttal megint a Helix segítségéhez fordul még jobban beleásva magát a zuhanó gödörbe, ahonnan ki tudja hogyan lesz visszafelé út, de ez is most Oliver-ért van! Kíváncsi leszek Digg mikor kéri majd meg Curtis-t, hogy meséljen arról amit megtudott Felicity-vel kapcsolatban (Tuti egyébként a kövi részben...) hogyha majd Oliver előkerül újra, elmondhassa neki is a csapat aggodalmát mindenki kedvenc Szöszije iránt... Izgi lesz ez még!

Na remek! Most már Adrien Quentint is sakkban tartja. Nagyon találó ez a cím!

Annyira érzem, hogy ebben az egész rossz dologban az a jó, ahogy ismét kezd forrni a levegő Felicity és Oliver között, a szerelmes lány most mindent megtesz "egy jó barátja" megtalálása érdekében, - mégha ezzel komoly bajba is sorolja önmagát - hogy aztán majd Oliver kimentse őt ebből és újra egymás karjaiban végezzék. :') <3

Okkéééé ezek Talia-val együtt, mind ketten BETEGEK!!!

Ésss íííme kérem szépen, a múlt ismétli önmagát, Oliver-ről ismét senki sem tudja talán él-e vagy hal.... Ismét egy olyan epizódvéget láthattunk, ami kellőképpen Arrow-hoz való, sokkoló és tökéletes! <33 Excellent!!

Azt hiszem erre a részre én most 10/8,5 pontot adok! Kicsit kevesebb műsoridőt kapott Felicity és történtek olyan dologok amik eléggé sokkolóak és szomorúak voltak, kellőképp volt izgalom és akció, stb. Viszont még mindig kell egy pici valami ahhoz, hogy majd újra 10 pontot is adhassak. Remélem azért tetszett, jó éjt nektek! Hűű és köszi, hogy ma ennyire sokan jártatok a lapon!! Örök háláááám! <33 :-*

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Idézett hozzászólás:

Azt hitttem az Al Ghulok nem öngyilkos típusok,de Talianak mintha halálvágya lenne Miből gondolja hogyha még az apja sem bírt el vele,majd ő elintézi Olivert? Uh Nyssa Talia testvérharcot látok magam elött ami minimum Talia Alapos megveréséve,de akár halálval is végződhet Komolyan megnéztem volna Talia arcát ha Oliver csak úgy mellesleg odveti neki hogy "Csak hogy tudd elvettwm a hugod,bár időközben szétmentünk":D

Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2017.03.24. 07:08
Piper (arrowolicity.gp)

Jaaaaj ne is mondd, alig várom, hogyan fog itt minden folytatódni... :P Hát még a mostani rész mekkora lehetett, úgy érzem kezd lassan minden téren végre magához térni az Arrow, ha az évad végét helyrehozzák még szerepelhet a kedvenceim között, bár sok minden ment most a rovására, én egy remek 6. évados odarakásra számítok. Na majd lesd meg mit írok ma vagy holnap az új rész kritikájáról, örülök, hogy te ennek alapján követed most a sorit, legalább valaki biztosan tud kamatoztatni az írásomból. ;)

2017.03.20. 16:44
remete

Azt hitttem az Al Ghulok nem öngyilkos típusok,de Talianak mintha halálvágya lenne Miből gondolja hogyha még az apja sem bírt el vele,majd ő elintézi Olivert? Uh Nyssa Talia testvérharcot látok magam elött ami minimum Talia Alapos megveréséve,de akár halálval is végződhet Komolyan megnéztem volna Talia arcát ha Oliver csak úgy mellesleg odveti neki hogy "Csak hogy tudd elvettwm a hugod,bár időközben szétmentünk":D

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!