~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity - teóriák

2015.01.31. 21:56, Piper

Ezinnel arra gondoltunk, - hogy még interaktívabb legyen az oldal - mi leírjuk a 3. évadra a lehetséges Olicity-s teóriánkat. A hozzászólásokban pedig a ti teóriáitokat várjuk, hogyan folytatódhat vajon a 3. évad kedvenceink közös sorsát tekintve!

A bővebben mögött a mi teóriánkat olvashatjátok, a hozzászólásokban pedig titeket várunk!

Piper teóriája

Szerintem amikor Oliver visszatér Starling City-be, Felicity annyira megdöbben, hogy szinte meg sem tud majd szólalni. Egyrészt örülni fog, másrészt viszont nagyon mérges lesz Oliver-re. Azt biztosan tudjuk, hogy megölelik egymást. Szerintem Felicity végre bevallja Oliver-nek, hogy ő is érez iránta valamit, de valószínűleg ismételten eltávolodnak majd egymástól, mert közben Oliver még mindig nem lát tisztán. Szerintem Oliver továbbra is féltékeny lesz Felicity és Ray barátságára. Amikor újra találkozik Slade-del, elképzelhető hogy Feilcity szóba fog kerülni és kiderül, hogy esetleg nem is volt annyira átverés az a bizonyos megtévesztés. Elképzelhető az is, hogy esetleg Oliver, - amíg Thea-val vészhelyzetben vannak - Felicity-ről fog álmodozni. Később, Diggle-ék esküvőjén, - ha nem is kapunk Olicity-s táncot - szerintem Oliver nem fogja tudni elrejteni a féltékenységét, amikor Felicity megjelenik Ray-jel, Diggle és Lyla esküvőjén. Én esetleg egy szép mosolyt vagy egy rövid romantikus párbeszédet el tudok képzelni Felicity és Oliver között. Az igazi fordulat majd akkor következne be, amikor Ray elmegy és Felicity kórházba kerül egy sérülés miatt, ami esetleg azért történhetett, mert Oliver éppen máshol volt és nem tudta megvédeni Felicity-t. Valószínűleg ekkor fog rádöbbeni mennyire fontos számára a lány és rájön, hogy egy kicsit ő is lehetne önző és gondolhatna arra, hogy ő is lehet boldog. Felicity nem nagyon fog magához térni a kórházi ágyon, ezért Oliver magát fogja okolni és teljesen összetörik, az íjászat sem fogja érdekelni, inkább a csapat többi tagjára bízza majd a város védelmét és ő ott fog gubbasztani Felicity ágya fölött, amíg a lány fel nem ébred. Amikor Felicity majd magához tér, Oliver bevallja neki, hogy mennyire hülye és vak volt eddig és esetleg mondjuk megcsókolja. Később Felicity és Oliver egy ideig még kerülgetik a forró kását, majd amikor újra egy hatalmas nagy harc előtt áll a csapat, Felicity és Oliver ismét egy feszült vitába keverednek valami miatt, de közben már nem bírnak tovább parancsolni az érzelmeiknek és a pillanat hevében összejönnek...

Ezin teóriája

Maseo és Tatsu jelenete tükör volt az Olicity-s búcsújelenethez és ez felébreszthetett valamit Oliver-ben. Visszatér a városba, de a csapat nem lesz ott mivel Brick-kel fognak harcolni, így ő is felöltözik, közben Felicity visszamegy a barlangba és a hírekből megtudja, hogy Oliver él. Nagyon dühös lesz, mikor Oliver visszajön megöleli őt, de Felicity elmondja neki, hogy hagyja őt békén "romantikusan." Oliver összetört szívvel fog ott maradni. Slade visszatér, itt elvileg valami jó kis Olicity-s dolog fog történni. A Dyla-s esküvőn is várható valami jó kis Olicity-s pillanat, hiszen Felicity piros ruhában lesz és valószínű Ray lesz Felicity +1 fője. Aztán jön a fordulat, Felicity megsérül és NEM Oliver miatt. Ekkor Oliver még jobban elkezdi félteni szerelmét és eldönti, hogy mégjobban harcolni fog érte. Aztán lesz a legnagyobb fordulat, amikor a legvégén el kell döntenie, hogy Felicity-t választja majd, vagy inkább megmenti Starling City lakosait (de nem olyan támadástól mint tavaly, mert az tönkretenné a várost). Most Felicity-t fogja választani, de a lány meg azt akarja, hogy inkább a többi embert mentse meg. Ez annyit fog jelenteni, hogy félúton találkoznak és Oliver Felicity-t választja majd, Felicity pedig az Íjászt.

(C) ARROWOLICITY.GP

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!