~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity - teóriák

2015.01.31. 21:56, Piper

Ezinnel arra gondoltunk, - hogy még interaktívabb legyen az oldal - mi leírjuk a 3. évadra a lehetséges Olicity-s teóriánkat. A hozzászólásokban pedig a ti teóriáitokat várjuk, hogyan folytatódhat vajon a 3. évad kedvenceink közös sorsát tekintve!

A bővebben mögött a mi teóriánkat olvashatjátok, a hozzászólásokban pedig titeket várunk!

Piper teóriája

Szerintem amikor Oliver visszatér Starling City-be, Felicity annyira megdöbben, hogy szinte meg sem tud majd szólalni. Egyrészt örülni fog, másrészt viszont nagyon mérges lesz Oliver-re. Azt biztosan tudjuk, hogy megölelik egymást. Szerintem Felicity végre bevallja Oliver-nek, hogy ő is érez iránta valamit, de valószínűleg ismételten eltávolodnak majd egymástól, mert közben Oliver még mindig nem lát tisztán. Szerintem Oliver továbbra is féltékeny lesz Felicity és Ray barátságára. Amikor újra találkozik Slade-del, elképzelhető hogy Feilcity szóba fog kerülni és kiderül, hogy esetleg nem is volt annyira átverés az a bizonyos megtévesztés. Elképzelhető az is, hogy esetleg Oliver, - amíg Thea-val vészhelyzetben vannak - Felicity-ről fog álmodozni. Később, Diggle-ék esküvőjén, - ha nem is kapunk Olicity-s táncot - szerintem Oliver nem fogja tudni elrejteni a féltékenységét, amikor Felicity megjelenik Ray-jel, Diggle és Lyla esküvőjén. Én esetleg egy szép mosolyt vagy egy rövid romantikus párbeszédet el tudok képzelni Felicity és Oliver között. Az igazi fordulat majd akkor következne be, amikor Ray elmegy és Felicity kórházba kerül egy sérülés miatt, ami esetleg azért történhetett, mert Oliver éppen máshol volt és nem tudta megvédeni Felicity-t. Valószínűleg ekkor fog rádöbbeni mennyire fontos számára a lány és rájön, hogy egy kicsit ő is lehetne önző és gondolhatna arra, hogy ő is lehet boldog. Felicity nem nagyon fog magához térni a kórházi ágyon, ezért Oliver magát fogja okolni és teljesen összetörik, az íjászat sem fogja érdekelni, inkább a csapat többi tagjára bízza majd a város védelmét és ő ott fog gubbasztani Felicity ágya fölött, amíg a lány fel nem ébred. Amikor Felicity majd magához tér, Oliver bevallja neki, hogy mennyire hülye és vak volt eddig és esetleg mondjuk megcsókolja. Később Felicity és Oliver egy ideig még kerülgetik a forró kását, majd amikor újra egy hatalmas nagy harc előtt áll a csapat, Felicity és Oliver ismét egy feszült vitába keverednek valami miatt, de közben már nem bírnak tovább parancsolni az érzelmeiknek és a pillanat hevében összejönnek...

Ezin teóriája

Maseo és Tatsu jelenete tükör volt az Olicity-s búcsújelenethez és ez felébreszthetett valamit Oliver-ben. Visszatér a városba, de a csapat nem lesz ott mivel Brick-kel fognak harcolni, így ő is felöltözik, közben Felicity visszamegy a barlangba és a hírekből megtudja, hogy Oliver él. Nagyon dühös lesz, mikor Oliver visszajön megöleli őt, de Felicity elmondja neki, hogy hagyja őt békén "romantikusan." Oliver összetört szívvel fog ott maradni. Slade visszatér, itt elvileg valami jó kis Olicity-s dolog fog történni. A Dyla-s esküvőn is várható valami jó kis Olicity-s pillanat, hiszen Felicity piros ruhában lesz és valószínű Ray lesz Felicity +1 fője. Aztán jön a fordulat, Felicity megsérül és NEM Oliver miatt. Ekkor Oliver még jobban elkezdi félteni szerelmét és eldönti, hogy mégjobban harcolni fog érte. Aztán lesz a legnagyobb fordulat, amikor a legvégén el kell döntenie, hogy Felicity-t választja majd, vagy inkább megmenti Starling City lakosait (de nem olyan támadástól mint tavaly, mert az tönkretenné a várost). Most Felicity-t fogja választani, de a lány meg azt akarja, hogy inkább a többi embert mentse meg. Ez annyit fog jelenteni, hogy félúton találkoznak és Oliver Felicity-t választja majd, Felicity pedig az Íjászt.

(C) ARROWOLICITY.GP

Még nincs hozzászólás.
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!