~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

7000 látogató és részértékelő

2015.01.23. 09:12, Piper

Szép jó reggelt mindenkinek! Csodás napra keltünk, ugyanis ismételten szárnyal az oldal. Most már meghaladtuk a 7000 látogatót is! Nagyon szépen köszönjük. Ezenkívül tegnap rekordlátogatottságot is magunkénak tudhattunk! Emellett kicsit bővítettem Felicity és Oliver "Barátságból szerelem" modulját is.

Most pedig az én személyes összefoglalóm következik. VIGYÁZAT, HA NEM LÁTTAD MÉG A RÉSZT, ERŐSEN SPOILERES!! Lapozz tovább, mert hosszú lesz!
 

A tegnapi rész szerintem eszméletlen jó volt, még úgy is, hogy sajnos Oliver-t nélkülöznünk kellett a csapatból. El kell ismerni Digg és Arsenal igazán jól állták a sarat és remekül harcoltak. Igazán a harcra éleződött ki ez a rész. Le a kalappal előttük, nagyon bátrak és ügyesek voltak! Laurel karaktere szintén nagyon tetszett a tegnapi epizódban. Jelenleg nekem úgy tűnt, ő volt mindenki közül az aki a legerősebben tudta lelkileg kezelni ezt a szituációt és szerintem Laurel még bízik benne, hogy Oliver egy nap majd visszatér. Különösen tetszett, ahogy egy rövid ideig Felicity-be is próbált lelket önteni és nagyon kedves gesztus volt tőle, ahogy Digg-et is megölelte, pedig nem nagyon ismerik egymást. Aztán látva az elkeseredett arcokat, úgy döntött felcsap hősnőnek, hogy segítse a csapatot és védje a várost, közben a többi embernek továbbra is a sikeres ügyvédnő arcát mutatja. Most jön nálam a lényeg! Mint vérbeli Olicity-s rajongó, természetesen nem mehetek el amellett, hogy ne elemezném ki két kedvenc karakteremet is. Oliver-t leginkább csak flashback-ben láthattuk, mégis az a kéztartás minden Olicity-s hiányt pótolt, úgy gondolom! *-* Azt azért meg kell említenem, elnevettem magam rendesen amikor szegény Oliver nekicsapódott az ablaküvegnek. xD Nekem ez egy picit, amolyan viccesnek tűnt. Nagyon örülök, hogy magához tért és Maseo-ék megmentették őt. Valahogy ezt sejtettem, talán ezért nem is voltam úgy kiborulva a résztől... Tehát Maseo rendes volt és tartotta a szavát, amiért Oliver segítette Tatshu-t megtalálni. Úgy érezte ennyivel tartozik neki. Hát helyesen tette. Ésss kíváncsian várom, ha Oliver tényleg álmodik majd Felicity-ről. *-*
Most pedig jöjjön a legimádottabb karakterem, Felicity. Hihetetlen jól esett azt látni, mennyire sokat jelent neki Oliver. Felicity érzelmeiről mindent elmondott a jelenlegi idegállapota. Képes volt kis híján Ray-jel is teljesen összekapni, amiért fájdalmat érzett Oliver eltűnése miatt. Nagyjából megértem azt is, hogy olyan űr alakult ki benne Oliver elvesztése miatt, amiért hirtelen azt mondta nem szeretné már tovább folytatni a bűnüldözést. Teljesen depresszióba esett. Szerintem mindannyian hasonlóan reagáltunk volna az ő helyében, jelen körülmények között. Mindenki észrevette rajta, mennyire elkeseredett. Különösen az tetszett, - ahogy már nem csak Moira, még ha nem is mondta ki nyíltan - de Malcolm is megjegyezte, hogy mennyire szereti Oliver-t. Biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatér a csapathoz hiszen pontosan tudja, hogy Oliver is ezt várná el tőle. Szerintem Laurel is majd a lelkére tud beszélni és tuti ő fogja visszahozni Felicity-t a csapatba. Diggle-lel nagyjából már sikerrel járt. Szerintem jól tette Felicity, hogy lezáratta a kaput, mielőtt Diggle és Roy a bűnöző után eredhetett volna, ugyanis jó nagy hátrányban voltak mind a ketten a gépfegyverek ellen és hát Digg egy magában nehezen boldogult volna, több gépfegyveres ellen, Roy pedig sajnos nem olyan tapasztalt még mint Oliver, viszont napról-napra egyre ügyesebb lesz. Tetszett, hogy volt végre megint közös jelenete Thea-val, hiányzik az ő párosuk.
Thea és Malcolm pedig továbbra is keményen edzenek. Furi, hogy Thea még mindig nem jött rá az apja gonoszságaira, de hát szerintem, ha egyszer Oliver vagy mondjuk Felicity, esetleg Laurel majd felnyitják a lány szemét, akkor úgy érzem nem lennék majd Malcolm helyében...

Egyelőre ennyi! Legközelebb is jelentkezem majd, hasonló hosszú és részletes összefoglalóval, addig is a Zöld Íjász őrizze álmaitokat! ;)

Aki esetleg kedvet kapott, megírhatja a saját véleményét a részről a hozzászólásokban!

Adiós!

Még nincs hozzászólás.
 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!