~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Interjú Echo Kellummal - Kinomagazin

2018.08.01. 22:24, Piper
Hannover Comic Con

Halihó!! Csodás augusztust mindenkinek. Már csupán egyetlen hónap a nyári szünet, de cseppet se aggódjatok, mert annál kevesebbet kell várnunk októberig, amikor is végre visszatér a kedvenc sorozatunk. Már nem sok idő! Most találtam nektek egy ma közzétett németek által készített interjút Echo-ról, akivel még 2017 májusában beszélgettek a riporterek. Hamarosan keresek még nektek spoilereket is, hátha akad valami új megint a 7. évadról. :)

Riporter: Milyen nézőpontból kedveled a legjobban Mr. Terrificet?
Echo: Kedvelem az eszét. Ő egy zseni! Szeretem azt, ahogy elkötelezi magát az emberek felé, akik igazán jelentenek neki valamit. Továbbá tény, hogy ő mindig megpróbálja valahogy belecsempészni az emberséget is a tudományba. 
Riporter: Esetleg jellemeznéd nekünk röviden a pontos szerepedet az Arrowban? Milyen érzés egy híres sorozat tagjának lenni?
Echo: Ez egyszerűen hihetetlen, hogy egy szeletje lehetsz egy nagy és kedvelt "tortának". És az, hogy a fanok és a készítők, akik a sorozaton dolgoznak úgy elfogadnak engem, mintha az elejétől én is tagja lennék a sorozatnak, egész egyszerűen fantasztikus. Sok szórakoztató dolog van a forgatások alkalmával. Mindenki kedves és nem száll el önmagától, az egész csapat pedig igazán pompás. Ez a valaha volt egyik legjobb show, amiben játszhatok. Olyan ez, mint egy nagy család. Mi mindig valóban gondoskodunk egymásról, jól dolgozunk együtt.
Riporter: Mit gondolsz, vajon miért ennyire híresek a szuperhősök a sorozatokban és a képregényekben egyaránt?
Echo: Valószínűleg azért, mert sok képregény valamilyen módon beleveti önmagát az emberségbe és hát a szuperhősök története valamilyen szinten a mienkével is összekapcsolódik. Úgy gondolom ezeket az emberséggel kapcsolatos tapasztalatokat a képregények tudják a legjobban átadni az olvasóknak/nézőknek. Talán ez lehet az oka.
Riporter: Van esetleg a saját életedben olyasvalaki, akit hősként tisztelsz?
Echo: Hogyne lenne. A gyermekeim. Aztán az anyukám és a barátaim. Hiszem, hogy valamilyen módon mindannyian tudunk hősökké válni. Ha te képes vagy mások életébe is boldogságot és örömöt, pozitívumot hozni, már ez igazi hőssé varázsol téged. (szerk. nem is tudtam, hogy több gyerkőce is van neki, azt hittem csak egy)

Amúgy kb. ugyanazokat kérdezte a riporter Echo-tól is, mint Katie-től. :) Echo pedig pont olyan cuki az életben is, mint a sorozatban Curtis-ként. :)

Amit biztosan tudhatunk a 7. évadról! - További spoilerek!

2018.07.30. 21:39, Piper

Bizonyára észrevettétek, hogy olykor egy-egy napot kihagyok. Nos, sajnos elég kevés információ lát napvilágot, így olykor be szoktam várni egy csokorra őket és ezeket hozom el nektek. Aztán amikor kezdem a nagy modulfrissítést akkor megint naponta is lesz friss. :) Októbertől meg hát ismét beindul az aktivitás, mivel szerencsére elindul a sori is. Most pedig nézzük, milyen jó kis hírekkel készültem nektek esti mesének, figyelj, izgalmas lesz! SPOILER! A fenti pedig valóban egy új és brilliáns rajongói videó lett. :')

  • először is Stephen elmondta, hogy amikor visszatér a sorozat, igencsak durva helyen találjuk majd Oliver-t és ez a börtönlét nem éppen a legkellemesebb lesz számára.
  • ez a börtön próbál valósághű maradni, de nem annyira a képregény terén.
  • Oliver döntése nagyon erősen ki fog hatni a többiekre is, azonban a készítők elárulták nekünk, hogy leginkább mindennek Felicity fogja meginni a levét. Hiszen nem úgy tekintenek rá végül is, mint Overwatch, de annál inkább a Zöld Íjász feleségeként...
  • némileg még törött lesz a nagy csapat, amikor visszatér a sorozat, de Oliver most nagy löketet adott nekik a küzdéssel kapcsolatban.
  • egy kicsit mélyebb rálátást kaphatunk majd az ARGUS "magánéletére."
  • Roy visszatérése lehet meglepő lesz számunkra, talán nem is kicsit...
  • valószínűsíthetőleg a crossover-rakatok idei adása a Legendák nélkül folytatódik...

xx xx

Ami biztosan várható a 7. évadban! - Comic Con 2018 spoilerek!

2018.07.28. 22:53, Piper
7. évad spoiler!

Sziasztok. Hála a jóságos Úrnak komolyan, hogy végre találtam egy épkézláb német cikket is. Kicsit könnyebb a dolgom a fordítással. Addig Rice segít nekem egy Emily-s angol cikkben, hálás köszönetünk. És tényleg nem győzök hálás lenni az én kis segédeimnek, igazán jó barátnők, akik eddig és most is és fognak is besegíteni, hogy gördülékenyebben menjenek a lap munkálatai. :) Na szóval, ezúttal találtam nektek egy Comic Conról érkezett hírbörzét. Érdekes dolgot tudhatunk meg, figyeljetek csak! (A cikk elején pedig egy apró forgatási videót illesztettem be, ami Emily szülinapján, vagy akörül készült, tök jó, hogy ismét Felicityként láthatjuk és még a kis tündéri Zoét alakító kis tehetséges színésznőt is láthatjuk egy pillanatra hátulról a videóban. :) Imádom azt a kislányt. <3 Lehet jó pár év múlva az új crossover már Zoé és William főszereplésével készül, akkor már elég idősek lesznek. :'D )

Stephen elmondja, ha ő most rajongóként nézné az Arrow-ot, mit kedvel a legjobban Oliver-ben a premier epizódban. Mi az, ami igazán lázba hozná őt. Ez pedig azt jelenti, hogy nem a megszokott Olivert láthatjuk majd. Értem ez alatt azt, hogy parancsokat ad, utcára megy, harcol a bűnözők ellen az ártatlanok védelme érdekében (hűha ez olyan Charmedes volt). Magyarán, hősködik. Na ez most itt elmarad és ez nagyon szórakoztató lesz. Igen, nos korábban hasonló dologról már írtam nektek.

Szó esett természetesen az Olicity kapcsolatról is. Lássuk Beth ezzel kapcsolatban mit árul el nekünk. Ez bizony egy harcot jelent. El kell játszani a gondolattal, mi lesz most Felicity-vel, miközben a férje börtönben csücsül és lelepleződött a szuperhős kiléte, immáron így már az egész világ tudja, hogy Felicity a Zöld Íjász felesége és kinek a kisfia William valójában. Most mennyire érezhetik magukat biztonságban vajon? Hacsak már az alapján kellemetlen az egész, ha nem hősként, hanem mondjuk szeretett férjem ül a börtönben. Ez bizonyára nem tesz túl jót se neki, sem Oliver-nek. (Kissé máshogy fogalmaz, de ez a lényege a bekezdésnek.) xX

San Diego Comic Con 2018 - Mi várható a 7. évadban?

2018.07.27. 22:25, Piper
SPOILER!

Bár úgy érzem a hallott szövegem aligha jó lesz valaha angolból, de azért még reménykedem és megpróbáltam nektek kihámozni néhány érdekességet. Bár igazából túl sok újdonságot sajnos nem mondanak el kedvenceink azon kívül, amit már jól tudunk. Azt hiszem Beth elég keményen fogja őket ezen a téren. Viszont egy valamiben mindannyian egyetértenek, ez pedig az, hogy a 7. szezon hatalmas lesz és telis-tele akciójelenetekkel. Ha jól értettem David mondja is, hogy néhány dologról nem is beszélhetnek mi fog történni, de azt hiszem kiemeli azt a részt, mennyire király lesz, amit ő fog rendezni, illetve Colton is elmondja azt, hogy hatalmas lesz az évad Roy visszatérését tekintve is, hiszen már nem az a régi Arsenál lesz, akit megismerhettünk. Én már alig várom az októbert! <3 Most egy jó ideig pedig veletek tudok lenni és böngészni a frisseket, plusz készíteni a modulfrisseket. :)

Emily Bett - Valósznínűleg újabb kapcsolati válságok várhatók!

2018.07.25. 23:12, Piper
7. évad spoiler!

Sziasztok. Találtam egy érdekes spoilert, amit még a Comic Con által tudhattunk meg drága Emily-nktől. Illetve nem tudom, hogy figyeltétek-e, de Emről már jelentek meg forgatási képek. Ahol végre ismét hosszú hajjal láthatjuk Felicity-t, viszont rózsaszín árnyalatok vannak a szőke hajában és olyan, mintha egy kávézóban dolgozna. Sokan arra tippelnek, hogy William-mel együtt a biztonságuk érdekében álnevet vettek fel és elköltöztek. Hát van benne valami. De ahogyan azt láthattuk az előzetesben is már, tutira Díaz elkapja őket. Szegény Oliver meg hát nem sokat tehet egy durva cella mélyéről. Ahogy tehát előfordultak már az előző évadok során is repedések egyes kapcsolatokban, Em arra célzott az eseményen, hogy bizony ez itt sem lesz majd másként valószínűleg.

Em elmondása alapján a kapcsolati válságok majd a 7. szezonban is folytatódni fognak, viszont még ennél is többet fognak harcolni. Juliana is arról beszélt, hogy valószínűleg a csapat teljesen szétszakadt a sok ellenségeskedés miatt, ami az előző szezonban történt a csapattal. Most viszont valamilyen módon meg kell találni az egyesüléshez való utat újra, hiszen ami áldozatot hozott értük Oliver, az azért nem volt kis dolog. Gondolom most mindenki azon fog törekedni, hogy Olivert megmentse a börtönből, ahogy a családjára is vigyázzanak. xx

Illetve egy kis meglepetés. Megtaláltam a teljes Arrow panelt is a hétvégéről, nagyjából teljesen jó minőségben. Igyekszem még fordítani nektek sok finomságot. Egyébként facebook oldinkon is bőven nézelődhettek friss spoilerekről immáron. ;)

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!