~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Kedvenc párosunk és legszexibb pillanatok! - EOnline szavazás!!

2018.06.16. 22:54, Piper

Ismét ringbe szállnak kedvenceink! Jó estét mindenkinek! Ismét megkaptuk a lehetőséget az EOnline-nál, hogy megint megmutassuk azt, melyik tévés szerelmespárnak van a legnagyobb rajongói tábora, az Olicity ha éppen nem elsőként, mindig előkelő helyen végez a hasonló szavazásoknál, úgy hogy most se hagyjuk kedvenc televíziós párosunkat, hogy szégyenkezzen a lehetetlen utolsók közti helyezések egyikével.

A szavazás alapján kettő voksot adhattok le, az egyik a "Kedvenc tv-s párosom", a másik pedig a "Legszexibb pillanat", utóbbi a 6. évad elejéről, a kanapés jelenet formájában. Asszem az tényleg mindannyiunknak tetszett és talán még a folytatást is elnéztük volna, nemigaz? :) Nos! Egészen 2018. június 29-ig adhatjátok le a voksaitokat, szóval aki számára meggyőző továbbra is Emily és Stephen Olicity párosként nyújtott alakítása, azaz Felicity és Oliver szerelme a tévéképernyőinken, ne habozzon és szavazzon most! Itt a link, katt és hajrá Olicity!! Győzzön a legjobb páros, azaz ti! Jó lenne ismét megmutatni a világnak, hogy már lassan számolni se lehessen, hányadszorra nyer drága párosunk hasonló szavazásoknál. ^-^

Olicity ölelések - Összevágás!

2018.06.15. 23:25, Piper

Még nem kaptam meg az interjút, mert eléggé sok a munkája drága barátnőmnek, viszont amint tudja hozza, hálás vagyok neki, amiért segít, szóval még egy kis türelmeteket kérem, de tényleg hosszú cikkről van szó. Addig is ma találtam egy remek rajongói összevágást, az 1. évadtól a 6. évadig, amelyben minden számunkra igazán kellemes és édes Olicity-s ölelés össze van vágva, szerintem érdemes megnézni, mert ez is kifejezi, mennyire oda vannak egymásért már gyakorlatilag a kezdetek óta és ráadásul, ha emlékeztek még a 3. évad 20. epizódra, hát ki ne emlékezne az első közös éjszakájukra, igen igen, arra a kis meghitt és romantikus dalocskára van összevágva. ^^ Sajnos ilyenkor elég nehéz összeszedni ép spoilereket, - amíg szünetel a sori -  hacsak nem éppen valamilyen fanfest alkalma van. Ráadásul ahogy megfigyeltem Beth-nél titokzatosabb mindenki a spoilerekkel. Na, de mi várunk türelemmel, addig is amíg nem kezdődik el a 7. évad, legalább még megnyugodhatunk, hogy nem közelítünk a sorozat végéhez. :) Istenem, tudom hogy egyszer véget ér, de mi lesz velem, bár anno a Charmed-nél és a TVD-nél is így voltam, aztán mégis túléltem, de az Arrow, hajjaj, csak az éltet idézőjelben, hogy újra és újra visszanézhetem mind a 7 (bár bízom benne lesz az 8. 9. évad is, Charmed is kitartott 8-ig) évad számomra legkedvesebb pillanatait....

Kino.de - Melyik karakter vagy az Arrowból?

2018.06.14. 21:34, Piper

Sziasztok kedves látogatóink! Az ígért interjú még készülőben. Addig is nézelődtem egy picit az Arrow háza tájékán és találtam egy klassz kis játékot nektek egy német oldalon, melyből megállapítható, hogy melyik karakter vagy az Arrow-ból. Megpróbáltam nektek lefordítani, - többnyire remélhetőleg megfelelően - ha esetleg valaki angolul tud inkább, annak könnyebb legyen. Így bármelyikőtök kitöltheti. :) A leírás alapján három személy van megnevezve, de szerintem a program akárkit kidobhat. Remélem azért Felicity is benne lesz lehetőségnek. Figyelem, ez kizárólag egy játék, ha letekersz majdnem a lap aljára, el is érheted, KATT!! Szuperjó szórakozást kívánunk hozzá, irány a játék!

1. Kérdés: Mi a hobbid?

- PC játékok (Computerspiele)
- Segíteni másoknak /Nincs igazán hobbim/ (Anderen helfen - Ich hab keine wirklichen Hobbys.)
- Lógni a barátokkal (mit Freunden abhängen)
- Az alvás annak számít? (Zählt auf Schlafen?)
- Sport
- Pénzt költeni (Geld ausgeben)
- Rajzolni (Zeichnen)

2. Kérdés: Ha megadatna számodra a lehetőség, hogy választhass, hova mennél a legszívesebben a munka/suli után?

- Harcművészeti egyesület (Kampfsportverein)
- Rajzóra (Zeichenstunde)
- Egyszerűen csak kipihenni magam (Einfach ausruhen)
- Programozó kurzusra
- Saját szakállamra küzdenék a bűnőzők ellen (Auf eigene Faust Verbrechen bekämpfen)

3. Kérdés: Férfi vagy nő? (Remélem, hogy itt arra gondolnak, hogy ki lennék, vagy vagyok... :) )

- Férfi
- Nő
- Számít ez?

4. Kérdés: Melyik a legnagyobb erényed?

- Titokzatos vagyok. (Ich bin mysteriös.)
- Jóindulatú vagyok. (Ich bin gutmütig.)
- Kiegyensúlyozottnak érzem magam. (Ich bin ausgeglichen.)
- Őrült vagyok. (Ich bin verrückt.)
- Sármos vagyok. (Ich bin charmant.)
- Lázadó vagyok. (Ich bin rebellisch.)
- Szeretek kockázatot vállalni. (Ich bin risikofreudig.)

5. Kérdés: Mi számodra a legfontosabb?

- Család.
- Megtartani az ígéretemet. (Versprechen einhalten)
- Becsületesség, Tisztelet, Őszinteség. (Ehre)
- Teljesíteni a küldetésem. (Meine Mission abschließen)
- Szeretet, szerelem. (Liebe)
- A bosszú. (Rache)

6. Kérdés: Melyik a kedvenc színed?

- piros (Rot)
- fekete (Schwarz)
- zöld (Grün)
- kék (Blau)
- lila
- sárga (Gelb)
- szürke, ősz (Grau)

7. Kérdés: Inkább érzelmes vagy racionális vagy?

- Érzelmes
- Racionális
- Egy kicsit mindkettő keveréke

8. Kérdés: Mennyire vagy elkötelezett, ha a terveidről van szó?

- 150%-ban beleadok mindent!
- Alaposan át kell őket gondolnom, soha nem odajönnek. (itt valami ilyesmire gondolnak)
- Nagyon elszánt. (Sehr engagiert.)

9. Kérdés: (Haha.) Melyik oldalt erősíted inkább, a jót, vagy a rosszat?

- jó
- gonosz (böse)
- vegyes, ütköző (ambivalent)

10. Kérdés: Nézzünk neked egy fegyvert...

- Íj és Nyilak (Pfeil und Bogen)
- Pisztoly
- Kard, Szablya (Schwert)
- Ököl (Faust)

Egek! Én Thea lettem! De jó. Nos igazam is volt, mások is lehetünk. Szóval bárki lehetsz a csapatból. Mindjárt mutatom az én jellemzésem. Aki kíváncsi rá és esetleg nem érti az eredményt, szívesen lefordítom csak linkelje be a végeredmény szövegét vagy ha más nem, a google fordító is annyira oké, hogy megértsd a végeredményt.

Aki Thea lett szintén: Erős karakter vagy, de ugyanúgy képes vagy rendkívül érzelmes is lenni. Gyakran vagy mások által a nehéz helyzetektől megóvva. Ez viszont nem akadályoz abban téged, hogy magadon is segíteni akarj. (Én ezt így értelmeztem.) Jó éjt!

E!Online szavazás - Kedvenc színésznő és kedvenc színész!

2018.06.12. 22:08, Piper

Sziasztok! Mára készültünk nektek egy hiper-szuper David Ramsey interjúval és már hozzá is kezdtünk a barátnőimmel a fordításnak, azonban elég hosszú, így picit el fog húzódni, de készen leszünk vele, hamarosan. Előre is köszi a segítségüket. Most azonban addig is egy szavazással készültem nektek.

Az alábbi linken ugyanis Emily-re és Stephen-re is szavazhattok a "Kedvenc dráma színésznő/színész karakterem"-re. Sajnos eléggé lemaradtak kedvenceink, bár még így is előkelő helyen vannak a többiekhez képest, nem ártana akkor sem adnunk egy-egy löketet kedvenceinknek. Szóval katt ide és szavazzatok, ha ti is imádjátok a drágáink teljesítményét minden októbertől-májusig, ha titeket is ennyire rabul ejtenek a játékukkal, mint engem is. Igazán megérdemlik! Egy párként már sokszor nyertek a képernyőkön, de most a színészi véna is megérdemelné a dicséretet, hiszen hibátlan, amit lassan 7. éve művelnek a szemünk láttára, én legalábbis így gondolom.

Oliver és Digg hamarosan ismét jóban?! - Spoiler!

2018.06.11. 22:49, Piper

Megtaláltam amit szerettem volna, bár egy másik linken. De a lényege ugyanaz. Sziasztok! Ma egyik nem olyan régen megrendezett Fanfestről érkezett hírrel készültem nektek, spoileres!

David Ramsey ugyanis elárulta, hogy Oliver és legjobb barátja hamarosan újraegyesítik a testvéri kötelékeiket. "Tudod ők hamarosan vissza fognak térni egymáshoz. Az emberem nem maradhat túl sokáig távol tőlem..." Mindezt kedvenc fekete sofőrünk Malbourne-ben, ausztráliai találkozón mondta. Egyébként valószínűleg a szabadulásra és a barátkozásra egyaránt érvényes lesz ez a kijelentés. Plusz igaza van a cikknek abban is, hogy Oliver túl sokáig tutira nem lesz börtönben, mert egyrészről az összes barátja azon fog dolgozni, hogy kihozzák őt onnan és ahogy ismerem Dinah-ékat addig nem is fognak aludni, másrészről pedig valóban a nézők is kiesnének az utcai hősimádat kellemes érzetéből. Oké, eléggé fáradt voltam már mikor ezt gépeltem, a kínmondatokért elnézéseteket. :D xx

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)