~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity fanvidi - What about us?

2017.10.21. 23:15, Piper

Szép éjjelt mindenkinek! Sajnos ma nem tudok mással szolgálni nektek, mint egy remek fanvideóval, hamarosan tervezek én is ismét készíteni még egyet, mert már január óta nem csináltam egyet sem. Már szégyellem magam emiatt. Körbenéztem a friss hírek terén, de csak teóriákat találtam. Így most modulokat rendezgettem, több helyen is átírtam a szöveget (a közös modulok extra Olicitynél) és máskor szóljatok, ha észreveszitek, hogy néha ilyen súlyosan elgépelek valamit kérlek. Jaj! Még jó, hogy újra körbenézek ilyenkor a modulokban és 3 évvel ezelőtt micsoda fogalmazási képességem volt, God! Remélem azóta azért fejlődtem, mondjátok hogy igen. Na lessétek meg, cukee vidi lett. Hamarosan bővülnek új képekkel is a régi modulok!

2017.10.20. 22:35, Piper

Hoztam nektek még pluszba egy fél Stephen interjút is, amiből egyelőre az Olicitys rész került kiemelésre. Stephen jókat mondott, olvassátok csak. Spoileres bejegyzések!

Felicity és Oliver elindultak a kibékülés útján. Tudsz valamit mondani nekünk arról, mit várhatunk velük kapcsolatban hamarosan?

"A dolgok jó irányt vesznek. Volt egy nagyon édes pillanat köztük a premierben. Benyomtuk a startot, azonban most egy rövid ideig a "PAUSE" gombra kellett váltsunk, hiszen jelenleg Oliver Williammel való kapcsolatának pozitív irányba való fejlődése sokkal halaszthatatlanabb ügyet képviselt, hiszen bizonyára Samantha halála, az hogy a kisfiú elveszítette az édesanyját, nagy trauma lehetett a számára. Ezért Oliver számára is megnyugvást nyújt, ha biztosíthatja Williamet a biztonságról és a szeretetről. De azért ott van az a bizonyos láng. Nyilván mindketten szerelmesek egymásba, de azért rögtön nem lőtték el az "ugrok a nyakadba" puskát."

Ennyi sok dolog után, amin keresztül mentek van még elég bizalom?

"Amilyen közös történetük kettejüknek van (szerk. pont mint Steroline...), itt már csak az a kérdés, mikor jön el a megfelelő alkalom?! Van itt egy olyan vonzalom, amit William mellett sem lehet figyelmen kívül hagyni. Oliver szereti Felicityt - és azt hiszem igazán reméli, hogy a lány is így érez iránta - oly módon, hogy ezek ketten mindörökké ott lesznek egymásnak. Már öt hónap eltelt Lian Yu után és ha jön még öt hónap vagy még öt év, valószínűleg ugyanígy éreznek majd."

Forrás: ew.com

Arrow 6. évad 3. rész - Előzetes spoiler!!

2017.10.20. 22:31, Piper
Valahogy sejtettem, hogy Olicity nem lesz benne... :D

2017.10.20. 20:27, Piper

Szépségesen szép estét mindenkinek. Ismét itt vagyok és meghoztam nektek az aktuális heti szerkesztői kritikát a 6. évad 2. részéről. Durvaaa nem?! Itt kellett várjunk vagy 10 hetet a folytatásra, erre már a 6. évad 3. részére várunk, ami én mondom újabb kincsesbánya lesz számunkra Olicity-sek, hát legalábbis a promoképekből ítélve és mind tudjuk, azok bizony sose csalnak....

Ha rögtön az elejével kezdjük, hadd említsem meg, hogy először féltem bevállalni egyedül a fordítást, de annyira örömtáncot járok, hogy majdnem teljesen jól sikerült fordítanom a jelenetet. Remélem lesz elég bátorságom a jövőben is megkockáztatni hasonlót. Reneé poénjait még most is imádom, főleg Quentinnel ezek ketten haláliak! Az FBI ügynök már nagyon egy bosszantó, hogy az egész rész alatt kb. a szuszt is ki akarta faggatni Oliverből, ez a nő a polgármester megszállottja lesz szerintem és nem nyugszik, amíg mindent ki nem derít a Zöld Íjászról és a csapatról, szerintem még sok gondot fog okozni. De már arra is gondoltam, hogy valamilyen úton-módon lehet ő is gonosz....

Nos Anatolij visszatérésével kapcsolatban valóban az egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert gyűlölöm a helyzetet, hogy gonosz embert varázsoltak belőle a készítők és nevet, mert az egyik kedvenc mellékkarakterem és imádom, hogy viszontláthatom és hiszek benne, hogy még lehet újra jóságos lény, már amennyire az egy BRATVA-s pereputtyal mögötte működik, amolyan maga módján. És a részben megmutatkozott, a szívem meg tudott nyugodni, nem is egyszer mutatatta meg, hogy még valóban benne van a jóság és a becsületesség, ahogy azt ő is mondta. Hiszen ha valóban igazi ellenfele lenne Olivernek, akkor - most oké megölte ezt a fickót - a legmélyebb fájdalmat okozná a férfinek, amit csak át tud élni, ahogy Prométheusz is megpróbálta: az pedig Felicity, William és Thea életveszélybe sodrása (akik jelenleg Oliver családját jelentik), illetve még ide sorolnám Digg-et is, mivel Oliver a bátyjaként tekint rá. De nem teszi. És sejtettem én, hogy nem Anatolij szivárogtatta ki azt a képet, valahogy ez a fajta aljasság nem rá vall. Bennem több ember gyanúja is felmerült: 1. Black Szirén, 2. Prométheusz, 3. Slade Wilson, 4. Prométheusz bosszúszomjas valakije, 5. Vigilante (amúgy az ő személyénél én Slade fiára is gondolok valamilyen módon, vagy Tommy, akiről tudjuk, hogy lehet visszatér a 6. évadban), 6. Egy új eddig még ismeretlen gonosz. 7. Maga az FBI ügynökös nő! (ez lenne igazi nagy csattanó!)

Oliver és Reneé pillanata annyira megható. Ahogy az apaságról beszéltek, én eldobtam az agyamat, annyira kis magával ragadó pillanat volt. Igazán erős bizalmi kötelék kezd kettejük közt is kialakulni és hogy őszinte legyek, nagyon tetszik. Ja igen és az előzőnél elfelejtettem megemlíteni, de most írom, hogy mennyire tetszett amikor Reneé megölelte Oliver-t, annyira aranyos a barátságuk. *-*

És ha már itt tartunk... Kifejezetten imádtam az Oliver-William pillanatokat. Annyira édes volt ez a kisfiú, ahogy félti Olivert, hogy elveszítheti őt, mint korábban az anyukáját. Azt hiszem ez már egy lépés affelé, hogy kezd megbarátkozni a gondolattal, hogy Oliver az édesapja és ráadásul titkolóznia sem kell előtte Olivernek. Mondjuk az kemény volt, ahogy harcászattal akarta lekenyerezni a gyereket Oliver és csak így "Bumm-adj neki!!", neveljük erőszakra a gyermeket, ezaz Oliver! Igazán extrém egy nevelési stílus, főleg az én füleimnek, aki kellős közepén van egy neveléstöris tételnek... Annak idején a fenyítést a gyerekeken akarták alkalmazni, - lásd bővebben: Pukánszky-Németh Neveléstörijében -  most meg már a gyerekeket rá tanítani, igazán 21. század. Itt azért van még mit fejlődni, kivéve, hacsak nem Oliver tényleg utódjául szeretné a kissrácot... Ám a vége nagyon megható volt, főleg az ahogy Oliveren látszik, hogy azt sem tudja mi az, hogy gépes játék, neki ez csak élőben megy, de majd William megtanítja rá virtuálisan is. Legalább attól nem kell félnie, hogy ott rendesen megölik őt.

Hű de ritkán látni Felicityt nadrágban, eddig az egyberuha és a szoknya nagyon domináltak, de még ebben is elragadó azzal a piros felsővel, meg a frizuval. *-* Felicity és Curtis pedig együtt dolgozzanak, mint üzlettársak??!!! Hát ennél vagányabb dolgot el sem tudok képzelni, szuper ötlet a készítőktől, de nagyon kíváncsi leszek erre! De viszont, ha Felicity valóban Oliver felesége lesz hamarosan, szintén nem kéne annyit keresnie, hiszen Oliver most nagyon gazdag polgármesterként... Azt hiszem onnantól kezdve inkább csak hobbiszinten fog tevékenykedni ezzel kapcsolatban Felicity. Amúgy rohadtul imádtam Curtisszel közös jeleneteiket, mindig olyan mókásak együtt és mosolyt csalnak az ember arcára. Curtis-t amúgy egyre jobban imádom akció közben is, hogy felnőtt a kis Fióka! :D Szegényt sajnálom, hogy elvált Paul-tól, de hát ez volt a legjobb döntés kettejük számára. Azt viszont nagyon bírtam, ahogy programozási nyelvekről beszéltek, ezt még a bátyám is élvezte volna szerintem, aki szintén megközelíti majdnem Felicity és Curtis tudását programozás terén. Tehetséges egy Palánta, nagyon ő is. Büszke is vagyok rá, nagyon! Számomra Felicityék mellett, ő a legjobb programozó! <3

Basszus Digg már mennyire kigyúrt lett. :D Annyira jól áll neki. Ezek Oliverrel valakinek odacsapnak puszta tenyérrel, az biztos hat hétig szagolja a kukoricakását a kórházi ágyán, mert hogy enni nem lenne ereje, az tuti. Annyira örültem amúgy, hogy most viszonylag elég sok jelenetet kapott a drágám, csak hát nagyon haragszom a készítőkre ismét, hogy mindent pozitív irányba löknek pl. Olicity téren, erre az OTA egyik tagjának, aki a páros számára olyannyira fontos, most így lerendezik. Szegény Digg, nagyon bízom benne, hogy meggyógyul az az ideg. Most már nem csak Felicity, de ő is tudja milyen egy idegi sérülést elszenvedni és fáj, hogy mindig a legjobbak kell bűnhődjenek, ráadásul azért mert jót cselekszenek. Amúgy kezd érdekes lenni ez a Dinah-Digg vonal. Mintha korábban említették volna, hogy vicces lesz kibe szeret bele Dinah, God most komolyan Digg lesz az??! Akkor vajon ehhez mit szól Lyla?? Ne már! Úgy érzem meg fogják lépni a készítők, ha tényleg Diggből idegroncsot akarnak faragni, hogy talán lesz egy megbánásos éjszakája Dinah-val és erre amikor Lyla rájön, huuuh bele sem merek gondolni, adja Isten ne így legyen, nem szívesen látnám szenvedni egyik csapattagját sem az Arrow-teamnek!

Oké a vége számomra egyszerre volt bazi meglepő és bazi béna! Oké, nagyon kíváncsi leszek Digg milyen lesz Zöld Íjászként, imádom magát a teljes karaktert emberileg és harcosként is, de azért ez Olivernek a feladata. Most berezelt attól, hogy bármikor meghalhat?? Könyörgök eddig is volt fia és akkor nem félt?! Meg kb. már 82 milliárdszor bemutatta, hogy még egy meteor sem lenne képes végezni vele, hiába hús és vér emberi lény és nem halhataltan metahumán. Szerintem ez csúcs béna húzás volt Oliver-től, ráadásul úgy, hogy valószínűleg tudja, - legalábbis gondolom beszéltek róla - hogy Diggnek mi baja van. Ha meg John nem mondta el neki, akkor meg még nagyobb a gáz, de mindegy. Ezek szerint Oliver már nem egészen bízik magában. Remélem hamar észhez tér és ez nem fog sokáig tartani. Ráadásul félig-meddig nagyfokú önzőség volt ez most tőle, sodorjuk Digg nyakába az egész várost, üldözze őt mindenki, kit érdekel, hogy felesége van és kisfia. Diggnek is családja van, könyörgöm! Akkor nem árva lesz az a kisfiú igaz, csak félárva, juhééé, de jó! Sorry, picit kiakadtam. Meg most ez úgy jönne le így, hogy Oliver feladja a Zöld Íjászságot és kb. az uccsó évad lenne, hogy már nem is tér vissza hozzá. Egyedül annak örülök, hogy így több ideje jut majd Felicity-re és William-re..

Hát drága Olicitym.. Sejtettem, hogy most sem lesz semmi, akkor talán lett volna előzetesen valami beharangozó kép. Mindenesetre amíg beszéltek, már az tetszett. Igazi csapattársas Olicitys rész volt ez most, kellett ilyen is. Abszolút megértettem, hogy miért nem róluk szólt most néhány jelenetke. Csupán így nehezebb kivárni a kövi részt. Viszont asszem burkoltan közölte Oliver William-mel, hogy lesz egy új mamád. Na szóval, kellett egy ilyen "tisztázós" rész is és ez most az volt teljesen, nem untam semmit, bár még mindig várok valami nagy áttörést az izgalmak terén, akciójeleneteket nagyon élveztem viszont.

Az akciójeleneteknél különösen tetszett Dinah csavartdobása. :D Annyira látszik mekkora egy igazi harcos amazon ez a nő! Azt meg külön becsülöm benne, hogy nem haragszik Digg-re, hanem inkább aggódik érte a történtek miatt. Most Digg volt az, akit helyre kellett billenteni a makacssága miatt és Dinah megtette ezt, szép volt.

Úgy hiszem, - és ez is roppantul tetszett - minden főszereplő pont egyformán osztozott megint a jelenetekben. Hiszen ez már nem csak Oliverről szól. Ezt így biztosan nagyon nehéz összehozni, de remekül megoldották a készítők. És már alig várom, hogy Felicitynek is elinduljon ez a külön üzleti szála.. <3

Összességében azért élveztem a részt, de nyilván hiányzott egy kis romantika belőle. Mindenesetre a látványos akció jelenetek, az érzelmes beszélgetések és a titkok, Anatolij visszatérése hozták a szokásos jó színvonalat, most bőkezű leszek és 10-ből 8 ponttal jutalmazom a részt! <3 Az említett hiányosságok vagy mérgelődésre okot adó dolgok levettek belőle nálam 2 pontot. 

Azért remélem tetszett! Nyilván még írhatnék pár dolgot, de akkor már túl hosszú lenne a modul.

(C) ARROWOLCITY.GP

SPOILER!! - Sneak peek saját magyar fordítással 6. évad 2. rész! part 2

2017.10.19. 20:58, Piper

Sziasztok! Face-re már kiraktam az éjszakai rész másik jelenetét és sajátos magyar fordítását, igen ismét megpróbálkoztam vele és úgy érzem, egyre inkább fejlődök. Így a legegyszerűbb tanulni. Teljes rész fordításra egyelőre még nem vállalkoznék, de kisebb jelenetekkel szívesen próbálkozom. Hiszen gyakorlat teszi a mestert, szól egy mondás... Minél jobb akarok lenni a ti érdeketekben is, hiszen a hírfordításokkal is a legelőrébb szeretnék járni, mindenki előtt. De még mielőtt kiraknám a fordítást, ma igazán jó híreket kaptunk Olicity-sek, amitől az egész napunk boldogságban telhetett. Ugyanis a 6. évad 3. részének spoileres képei között szerepelt Olicity-s jelenet is, mely egy ajándékot és egy csókot rejtett. Egyszerűen olyan tökéletes az a kép, hogy majdnem leájultam a forgószékemből, de komolyan! Pedig haladnom kéne azzal a szakdogával is, ájultan meg nem túl egyszerű... Na de most az alábbi és az alábbi linkelt oldalakon megtekinthetitek a többi képet is és ti is megcsodálhatjátok a képet.

"Ha csak nem azért vagyunk itt, hogy a Markovian kezdeményezést vitassuk meg, nyugodtan visszafáradhatnak a buszra, ugyanis biztosan nem fogok újra válaszolni a legutóbbi Zöld Íjásszal kapcsolatos kérdésre."
"De én boldog lennék. Alec Tarkov, a VORTEK vezérigazgatója, személyesen. Az Önök polgármestere valóban egy szuperhős lenne, ez igazán nevetségesnek hangzik."
"Köszönöm szépen."
"Meg fogjuk duplázni a befektetéseinket... Várost menteni remek helyet foglal el mostanság az üzlet terén."
"Nos, Mr. Tarkov. Roppantmód sajnálom, hogy csalódást kell okoznom Önnek, de még a tulajdon fiam sem hiszi el, hogy szuperhős lennék..."
[dúrr, dúrr]
"Fedezékbe! Fedezékbe! Gyerünk a kamionhoz! Gyerünk már, gyerünk!" [dúrr, dúrr!!] "Gyerünk, üsd el, menj, nyomás!"
"Jól van, kitartást és kapaszkodjanak!!"
"Mindenki jól van?!"
"Üdv, Polgármester úr! Őszintén remélem, hogy kellemes napja van!"

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!