~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

David Ramsey - Mit várhatunk a legújabb évadtól?

2017.09.24. 20:58, Piper
SPOILER!

Haha. Szép jó estét mindenkinek! :D Ma egy remek interjút találtam nektek, ami drága Dave-ünkkel készült és láthatóan hála az Égnek remek kedve van drága kedvencünknek. A videó alatt szerencsére van egy rövid összefoglaló Dave legfontosabb közlenivalóiról és volt egy rész, amin akkorát kellett nevetnem. Majd mindjárt leírom nektek mire gondoltam. Holnap, vagy a hét közepe felé pedig egy OTA-s ABC-vel készülök nektek, ami Alyssa cikkje lesz, majd meglátjátok, meglepetés!

Tehát. Bár még a hallott szövegemet angolból csiszolni kell, de Dave-vel készítették ezt az interjút és ha jól értem az elején dicséri a fanokat, hogy ők milyen nagyszerűek mindig, meg megjegyzi, hogy valószínűleg az energia betudható a hét csésze kávénak is. :'D Dave viccelődik azzal is, hogy ő bizony továbbra is 'a "Spártai" lesz és valaki más lesz'. Tesz egy burkolt megjegyzést Digg jövőjével kapcsolatban is, egy kicsi változást fogunk tapasztalni. Megemlíti azt is, hogy milyen dinamikus sztorit fog behozni a Fekete Szirén felbukkanása is. Wild Dog kinézeténél is változást fogunk tapasztalni. Továbbá (és most jön az amin jót nevettem) Dave reméli, hogy a későbbi időpontnak köszönhetően most majd több csontot fogunk törni hallani és több szexet látunk majd a képernyőn. :'D

Emily és Stephen - Hogyan alkotnak kirobbanóan sikeres szerelmespárt milliók képernyőjén?

2017.09.23. 23:31, Piper

Szép estét mindenkinek! Most ismét az én drága Olicity-s barátaim felé fordulok. Ugyanis készültem egy igazán aranyos Cukisággal, így éjfélhez közeledve. Sajnos hamarabb képtelen voltam idekerülni. Most készítettem el a tegnapi friss ígért montázsát is. Most egy olyan nyilatkozattal készültem kedvenceinktől, amelyben elárulják mitől lehet ennyire sikeres az, hogy a sorozatban úgy tűnik, valóban igazi érzelmeket táplálnak egymás iránt és ennyire sikeresen alakítják az Arrow főszerelmespárját! És mielőtt el nem felejtem, mindig ki akartam írni, de most végre eszembe jutott, ha igaz örülhetünk novemberben is, hiszen Em és Stephen úgy tűnik hivatalosak egy rajongói találkozóra és ha igaz decemberben is. :) Remélem azért, mert már Em lesz a vezető lady és így evidens, hogy meg kell jelenjen mindenütt. :)

Nos tehát Em így nyilatkozott, mikor Felicity szerelmes énjébe bújik (drága Viki barátnőmtől kaptam egy kis segítséget, együtt készítettük nektek): "...hogy olyan jól működjünk képernyős szerelmespárként a televizíókban, muszáj megadnunk a nézőknek az olyan rögtönzött és bensőséges pillanatokat, amelyeket el tudunk adni. Már nem igazán van határ köztünk, mint színészek - mondjuk az érintést tekintve, ha már itt tartunk -, mivel a karaktereinknek között sincs olyan, hogy határ. Ez adhatja azt a nagyszerű kapcsolatot."

Stephen pedig ezt mondta: "Mi folyton hajlamosak vagyunk megtalálni azokat a kis zegzugokat, amikkel szerintem a kapcsolatunkat ráhangoljuk az emberekre."

És a végére egy apró érdekesség: Ma végigkísértem az Arrowdélutánt a Cool-on és eléggé tetszett az 5. évad első része is, ismét remek szinkronmunka, viszont már nagyon kíváncsi leszek Adrien hangjára, most csak a torzítottat hallhattuk Promiként, de már az is pont olyan ijesztő volt mint a férfi jelleme. :)

A mellékelt videóban pedig még több képet megtekinthettek a SPOILERES 6x07 "Hálaadás" c. részből.

Jóéccakát mindenkinek!

Paparazzi forgatási képek - 6. évad! SPOILER!!

2017.09.22. 09:08, Piper

Hahó!! Most olyasmit hoztam nektek, aminek nagyon fogtok örülni, remélem. Legalábbis pont úgy, ahogy én teszem. Ugyanis ezeken már egyértelmű, hogy kedvenceink ismét együtt lesznek. Ha továbbra is csak barátok maradnának, nem hiszem, hogy Felicity ennyire bizalmasan bújna Oliver-hez, ahogy azt a képeken láthatjuk. És végül pedig azt hiszem a Lauriver fanokat végérvényesen el kell keserítsem (akik még bíznak a románcban), ugyanis sokan úgy tippelik, hogy Felicity hasa némelyik képen bizony gömbölyödni kezdett... :) OLICITYSEK EGYÉRTELMŰEN A 6. ÉVAD ISMÉT A MIENK! Amint pedig kicsit sínen vagyok a tanulmányaimmal, megint érkeznek a nagy frissek, ha előbb nem az őszi szünetben tutira, de szerintem hétvégente is majd megpróbálok időt szánni a modulfrissekre! Lementettem pár képet a forgatásról, ezeket készítettem most el nektek egy montázsba, amit a szöveg alatt láthattok is!!

Holnapra pedig ne feledjétek Zöld íjász 5. évad premier a Coolon kora délután! <3 És kb. már csupán 2 hét választ el bennünket az oldal 3. szülinapjáig (Úristen áááá de jó!!) és kb. 3 hét a 6. évad kezdéséig, remélünk már valami hosszabb promót is!! :D:D

Képek másodlagos forrása: xx

Deleted videó - 5. évad 3. rész Felicity és Curtis

2017.09.21. 09:42, Piper

Szép délelőttöt mindenkinek! Kaptunk egy újabb törölt jelenetet, ami ezúttal két nagy kedvencünkről érkezett, Felicityről és Curtisről, szerintem nagyon cukik ahogy kimerülten is még ott vannak és figyelnek a barlangban és ahogy Curtis horkol... :'D Úgy örülök, hogy Felicity-ről is kaptunk jelenetet, bár én szerintem róla egyet sem kéne kivágni, főleg nem amint Curtis-szel vannak, ezek ketten haláliak együtt minden jelenetben. :) Még ha az egy ilyen egyszerű jelenet is.

Felicity and Curtis [5x03 Deleted Scene] from FYeahEBRupdates on Vimeo.

Olicity spoiler 6. évad!! - Az a bizonyos boldogság hazaérkezett!!

2017.09.20. 18:34, Piper

Kedveseim! Ma újra itt vagyok, ugyanis egy ultraremek hírem van a számotokra, amit 11 perce találtam a twitteren!! Pontosabban akkor tették közzé. Egyenesen Wendy és Marc szájából érkeztek a következő információk, nem csalás nem ámítás, Olicity-sek pezsgőt bonthatunk. ^^ Hogy is van az a bizonyos dal?? "Boldogság, gyere haza..." Hát most meg is érkeztél! Look!!

"Van az Olicity csókunk. A Twitter elkezd megőrülni, sőt meg is őrült! Aha, voltak gondolataink, tippeink, elképzeléseink, terveink arról hogyan folytassuk a szezon végére Felicity és Oliver kapcsolatát. Azonban amikor megléptük a Lian-Yu-s húzást, úgy gondoltuk ez nem éppen a legmegfelelőbb időpont egy kis mézes-mázosságra. Valahogy meg akartuk mutatni, hogy az 5x20-as epizódban az eddigi múltjukat hátrahagyták és hagytuk, hogy visszatérjenek végre egymáshoz." xx

Lehet még nem egészen 100%-os az angol fordításom, de nekem akkor is úgy tűnik a forrásból Wendy és Marc gyakorlatilag már ordítani akarják, hogy ezek bizony most már együtt maradnak. :) Nyilván konkrétan még nem jelenthetnek ki semmit, de én érzem a zsigereimben, ahogy ti is gondolom...

Illetve most már megtekinthetitek a youtuben is azt a videót, amit reggel belinkeltem már nektek. Jó szórakozást!

MAGYAR RÉSZEK!! A holdpont.hu jóvoltából már megtudhattuk, hogy ezen a héten kezdődik a szinkronos 5. évad! Az alábbi linken már epizódismertetőket és híreket is elérhettek, mikor folytatódnak az epizódok! A LEGJOBB HÍR, HOGY DÉLUTÁNRA TETTÉK A PREMIER VETÍTÉST, SZOMBAT KORA DÉLUTÁN KEZDŐDIK!!

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)