~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2018.01.19. 14:44, Piper
SPOILER!!!

Na, sajnálom a másnapos megosztást, de tegnap hamar kidőltem. :D Lefárasztott a hét, hiába na... Van ilyen. Ugyanakkor volt szerencsém már tegnap megnézni a legújabb részt, mert nem tagadom, hogy alig bírtam kivárni ezt a jó sok hetet, főleg, hogy már házasok a kedvenceink. Istenem, de jó ezt leírni! Ez a rész, - attól független, hogy alig volt benne közös momentum - lenyűgözött. Úgy érzem Cayden nagyon kezd belejönni a gonoszkodásba...

Kezdjük is rögtön a legelején. Ez a banda, egyre jobban utálom őket. Kis gerinctelen szörnyeteg, mindegyik egytől-egyig. Furcsa volt ismét találkozni egy Bertinelli-vel, hosszú idő után. És bár azt hittem, őt kedvelni fogom, amiért szövetkezett Oliver-rel, végül csak kibújt a Bertniellis szög a zsákból. Igaz lehet ez betudható azzal, hogy Cayden az egyetemista lányával fenyegette a hapsit. (Remélem Vadásznő is visszatér majd, márcsak azért is, mert kíváncsi leszek az Olicity házasságos reakciójára. Plusz külön tetszett, hogy így akartak egy hajót is nevezni, vagy mit: "Vadásznő".)

A következőben, bár sajnáltam, hogy a csapat szétment, mégis mondanom sem kell, hogy mennyire imádtam az OTA-s jeleneteket. Végre egy kicsit visszakaptuk őket és ahogy Oliver is említette Diggnek: "Minden veled, velem és Felcity-vel kezdődött, maradjon is így." Jól tudjuk, hogy korábban ezt már Laurel-nek is elejtette egyszer a második évad során. Nos, egyre inkább kezdem azt érezni, az íróknak ezzel céljuk van. Még hozzá az, hogy valamilyen formában, csak ők hárman maradnak majd a végén és azért bízom benne, hogy nem olyan módon, hogy mindenki más halott lesz. Bár ha ők hárman életben maradnak és egymás mellett továbbra is, talán még azt is kibírom, bár könnyek nélkül tuti nem!

Curtis-t imádtam, - ahogy mindig is - most különösen, hiszen addig nem nyugodott, amíg Diggnek nem hozott össze egy olyan chipet, amivel végre nem kell izgulnia a kézremegése miatt. És a fene, ami bevált Felicity-nél, most a rész végére megtudtuk, hogy szerencsére Diggnél is és végre visszakaptuk kedvenc feketénket, oh de örültem én ennek. <3 ÉS IGEN HÖLGYEIM ÉS URAIM DRÁGA JOHN DIGGLE-K VÉGRE VISSZATÉRT KÖZÉNK!! Digg az egyik mindenem a sorozatban! Már csak az előzetes miatt féltem, amit láthattunk korábban... :'(

Olicity tekintetben, ugyan nem volt romantikus momentum, de vicces annál inkább. Különösen azon nevettem jókorát, mikor Felicity megint oda-oda bökött a kis férjecskének, hogy egy Bertinelli-vel tud, akivel a férje ágyba bújt, de annak nem lett jó vége. xd Azt hittem szakadok! Vagy valami ilyesmi volt a lefolyás, de nagyon jól jött ki, főleg Oliver ábrázata. :D Aztán már terelte is a témát tovább. Szóval Felicity-nek ebben a részben is nagyon ott voltak a beszólásai és szerintem páratlan és utánozhatatlan egy dolog volt ismét, amit a rész alatt művelt zseniség terén.

Nagyon tetszett az is, hogy Felicity, - és figyelem, ismét neki köszönhetjük! - zseniálisan rájött arra, - Digg chipje miatt - hogy bepoloskázták őket. Így kitűnő volt az az ötlet az OTA-tól, hogy egy ideig az ARGUS központot használják és csak a megtévesztés miatt térjenek időnként vissza a bunkerbe. Látszólag Caydenéken valamennyire sikerült így túljárniuk.

Tetszett továbbá az is, hogy azért megpróbáltak valamilyen szinten a teljes csapattal együttműködni, igaz Oliver még mindig nagyon neheztel René-re, akitől viszont szerintem nagyon aranyos volt a lelkiismeretfurdalásos sztori... Dinah volt egyedül, akin látszott, hogy nem akarna visszatérni a lehallgatásos sztori miatt, amiért persze Oliver bocsánatot kért tőlük. Sajnáltam szegény lányt amiatt is, hogy meg kellett tudnia Vincent a gonosz csapat tagja. Itt viszont még mindig dühös vagyok, hogy Anatolit is azzá kellett tenni, a sok szép és jó pontból a 6. évad egyik sötét foltja nálam!

Örültem annak is, hogy Thea igyekszik visszatérni a polgármesteri segítőkhöz és talán még a csapatba is besegítene, ha arról lenne szó. Jó volt látni a kis Zoét is, ahogy rajong az apukájáért. Imádtam, hogy így bírja ő is Curtis-t. :D

Digget a sikeres chip miatt olyan jó volt a végén boldognak látni. :D Egy pillanatra viszont megijedtem, amikor Oliver-t majdnem elkapták, de aztán Cayden elengedte. Felicity repülő "katonája" nagyon tetszett, amíg élt. Bár nem tudom, hogy nem-e Curtisé volt, csak most a lány irányította. Jó volt látni, hogy mindketten Oliverrel büszkén viselik a gyűrűiket is. ^^ Az is tetszett, ahogy a végén Felicity egy filmből idéz, hogy ezzel is emelje tovább Oliver önbizalmát, meg ha ki is hagytam valamit, minden tetszett gyakorlatilag a részben. Az pedig külön érdekes volt, hogy így most a nagy csapatból két külön csapat alakult, van az OTA és a TA. :D No erre nagyon kíváncsi leszek!! Egyiknek a bunker és az ARGUS a központja, a másik csapatnak meg a Helix volt titkos búvóhelye. Hát ez milyen találó volt már. :D Bár előbb-utóbb ahogy a forrófejű René és a cuki Curtis, úgy a makacs Dinah is tuti visszatérnek majd az "Ősökhöz". :)

Ha valamit kihagytam, azt is imádtam. :D 10/9 pont, megérdemli. :) Remélem tetszett! Jó éjt!

(C) ARROWOLICITY.GP

Spoiler - Első sneak peek az éjszakai részből!

2018.01.18. 23:19, Piper
Már a második is elérhető a youtuben!

Arrowverse - 20 dolog amit még biztosan nem tudtál az Arrowról!

2018.01.17. 17:49, Piper
A videó spoilert rejt magában!

A tegnapi friss is hamarosan elérhető lesz, csak még fordítjuk. :) Sziasztok. Ma végre letudtam az utolsó előtti félévemet is, jupppyyy. Nos, most már, - mikor épp szakdogaírás közben szünetet tartok - a tietek vagyok, ahogy ígértem. És a legjobb, hogy!!! pénteken már LÁTHATJUK idén először a legújabb Arrow epizódokat, remélem hasonlóképpen várjátok, mint én is/mi is. :)

Ma készültem némi fordítással nektek, aztán hamarosan ismét hozok modulfrisseket és képpótlásokat is. Elsőként egy rövid, majd egy igen érdekes és hosszú fordítással kedveskedek nektek. [Egy kis beékelés: A fenti videó a mid-season folytatásával kapcsolatos, eszméletlen izgi részek jönnek! Bár bevallom, kicsit féltem hőseinket, főleg William-et, eléggé rá fog járni a rúd szegény gyerkőcre.]

Az alábbi linken elérhetitek a legfrissebb fotókat a 6. évad 11. részéből. Az érdekesség az, hogy ismét láthatjuk, egy apa mire képes a fiáért. Hiszen ezúttal SPOILER! ismét William fog veszélybe kerülni és, - bár Oliver még neheztel a teljes csapatra és fordítva - azért összeállnak a fiúcska megmentésére. Ez egy nagyon, nagyon jó hír, számunkra rajongóknak. Ha a linkre rámentek, egy bizonyos kis mozgóösszefoglalót is találhattok 10 eseménydús pillanatról.

A következő bejegyzés folytatásos lesz, hiszen egy hírben megírni rengeteg lenne. Mármint úgy értem egy bejegyzésen belül fogom részekre bontani, nektek pusztán csak annyit kell tennetek, hogy rákattintotok a "bővebben"-re a folytatáshoz. Nos, jól tudjuk ugyebár, hogy kedvenc sorozatunk 2012. október 10-én startolt el legelőször a CW csatornáján. Nos, rendkívül örülök, hogy akkoriban nem ért el bennünket a rettegett világvége, hiszen most nagy gondba lennék azzal, mit tartsak a kedvenc sorozatomnak a síromban elmélkedve... [remélem senkit nem sértettem meg a kissé morbid fekete humorommal :) ]

Ezúttal kaptunk tehát egy cikket, melyben 20 olyan dolgot tudhatunk meg kedvenc sorozatunkról, - amit valószínűleg már mind tudunk, de jobban hangzik, ha úgy teszünk, mintha mégsem tudnánk - ami akár mosolyt, vagy megdöbbenés látszatát keltheti majd arcunkra....

Tehát itt az idő, hogy - a korábban, a "Smallville"-ből kezdődően kibontakozó  - "Zöld Nyíl" karakterét és saját sorozatát egy még ámulatosabb fázisba léptessük.... xx

1. Stephen Amell saját Íjász-órákat vett a jobb hitelesség miatt

Valóban. Nos, Stephen úgy döntött, hogy szeretné a lehető leghitelesebben képernyőkre vinni Oliver Queen karakterét, ezért mindent megtett annak érdekében, hogy az íjászatban - ha nem is profi Íjászként - remekül megállhassa a helyét. Ráadásul még egy profi íjászhölgy is megdicsérte Stephen rendkívüli alakítását.

2. A lakatlan sziget szekvenciái félrevezetők

Egy ügyes operatőri munka sok mindent képes képernyőre vinni, ami nem biztos, hogy pontosan úgy történt, pl. a lakatlan szigettel kapcsolatban is. 

3. Stephen-nek a jelmeze "kellemes"

Sokszor hallunk panaszt azon színészektől, akik szuperhősöket kell játszanak, mennyire is nehéz felvenni egy ilyen brutális ruhát. Azonban ez teljesen az ellentéte Stephen-nél, aki sosem kellett megtapasztalja, mennyire kellemetlen tud lenni egy ilyen jelmez, hiszen a ruha úgy van kialakítva, hogy az könnyen fel, - és könnyen le is kapható legyen.

4. A zöld színre több utalás is van a sorozatban!

Belegondoltatok már abba? Nem véletlen, hogy Oliver Queen-nek mi volt a börtönben viselt ruhájának a rabszáma, mivel ez a zöld kód elérhetősége, az sem, hogy Oliverék klubjának, "Verdant" az elnevezése, hiszen ez is egy zöld növényzeti elnevezésre utal. A sorozat logója, pedig egyből a búvóhelyre utal, szóval nem kevés az utalás erre a bűvös színre... Figyeljétek meg hát ti is ezeket a jelzéseket a sorozat során!

5. A Queen-kastélyt már nem egy sorozatban felhasználták...

Valóban, én sem tudtam sosem, honnan ilyen ismerős az a bizonyos Queen-villa... Hát azért, mert óriási X-men és Smallville rajongó voltam! Ugyanis mindketten egyikei azoknak a filmeknek/sorozatoknak, amik egyik fő külső díszleteként ezt az épületet használták. A valódi neve a kastélynak, Hatley-kúria és British-Columbia-ban áll, mely Kanadában található.

6. Felicity Smoak karaktere sosem volt hosszú időre tervezve

De nézzétek csak meg, hol tart most az a karakter, akit Emily Bett Rickards kelt életre?! Ugyanis az egykoron csak epizódszerepre szánt Felicity Smoak, jelenleg Oliver Queen felesége és egyik legpótolhatatlanabb és legzsenibb segítőtársa! Mindehhez pedig sokat hozzásegített a színésznő kitűnő alakítása, a hibátlan kémia a két színész között és persze a rajongók imádata Felicity iránt... :)

LAPOZZ!

Stephen Emily-ről és az Olicity-ről - FanFest 2018

2018.01.16. 17:48, Rice & Piper

Nos, két nappal később teszem közzé a cikket. Még vártam, hogy drága barátnőm segítsen a fordításban, mit is mond Stephen, hiszen nem találtam hozzá feliratot és csak az elejét sikerült kibogarásznom. Most azonban megkaptam az infót, köszönöm barátnőm. Na szóval, Stephen elmondja, hogy már a 130. epizódot forgatja együtt Emily-vel és szerinte ahhoz, hogy egy sorozat mindig friss, izgalmas és újszerű legyen, Emily-re szükség van. Hiszen ezt érzi, ha a lánnyal együtt dolgozik, mindig képes neki valami újat nyújtani, amitől jobb lesz a sorozat. Lényegében ennyi a lényeg és OMG, egész egyszerűen gyönyörűen fogalmaz Em-ről! <3

2018.01.15. 20:47, Rice & Piper

És, hogy még gyönyörűbbé tegyük a napot, igazán nem rossz ötlet, ha végre az oldal főtémájával is kapcsolatban is érkezik némi hírecske... Egyébként Stephen is nemrég megerősítette azt, - már ha jól értesültem - hogy Olicity között már úgy néz ki több dráma biztosan nem várható, mint egy házaspár most már örök időkre ki fognak tartani egymás mellett. ^-^

A mielőbbi gyors és helyes cikkfordításban ismét, drága barátném volt segítségemre.

A következő cikk gyakorlatilag még jobban alátámasztja az első bekezdés reményét, ugyanis ha Laurel él, ha nem teljesen mindegy, az Arrow-ban ilyen már nem fordulhat elő. Nincs Laurel és Oliver, csak Laurel vagy Oliver. Ahogy Stephen fogalmazott: "Mindig is Felicity és Oliver volt elrendelve, nem számít mi egyéb történik!"

Bocsi Laurel fanok, az Arrow sosem térne vissza egy Oliver/Laurel románchoz, akkor sem, ha Laurel élne. Ahogy Stephen fogalmazott: "A mi műsorunkban mindig is Oliver és Felicity volt, más nem számít." - Amell válaszolt néhány kérdésre a 2018. január 13-án megrendezett 'Heroes and Villians' FanFesten. Mégkérdezték tőle, hogy ha Laurel élne, akkor ő és Oliver együtt lennének-e? Stephen válasza egy határozottan erős NEM! volt.Ez pedig végre véget vet azoknak a pletykáknak, amit néhány néző/látogató fejéből pattant ki, miszerint Oliver pusztán azért érdeklődne Felicity iránt, mert Laurel meghalt. Persze ott van az a tény, hogy Felicity és Oliver már akkor egy pár voltak, mikor Laurel még jócskán is életben volt. Oliver ekkor megkérte Felicity-t, hogy utazzon el vele, segítsen újra önmaga lenni Oliver Queen-ként a Ligabeli lét történtei után. A 4. évad során pedig Oliver már a kezét is megkérte Felicity-nek a karácsonyfa alatt. Ott volt a családjuk, az egész város és Laurel is. Amikor a 4. évadban Laurel meghalt egy vérrög miatt, a halálos ágyán bevallotta ugyan Oliver-nek, hogy neki ő marad az igazi szerelme, de tudja, hogy Oliver életének egyetlen és igazi szerelme, az csak Felicity. IGEN, FELICITY AZ! És bízik abban, sőt reméli, hogy Oliver-rel majd újra visszatalálnak egymáshoz. A színész továbbá azt is megosztotta velünk, hogy pontosan tudja a képregényben BC és GA románca kerül előtérbe, a sorozatban viszont mindig is Felicity és Oliver szerelméé lesz a főszerep! Ez pedig nem meglepő azok számára, - és most jön a legjobb rész!! (szerk.) - akik már hallották Guggenheim-et és Berlanti-t egy magazinnak nyilatkozni még régebben, miszerint a sorozat a maga útját járja és bár egy szerelmi háromszöggel kellett indítani (Oliver-Laurel-Tommy), ez az 1. évadban valamikor már át kellett alakuljon. Az írók egy kicsit kijátszva a képregény szálait, sikeresen elkezdhettek koncetrálni az igazi szerelmi szálra, aminek a női főszerepét végül Felicity-nek szánták már kezdetek óta! Tommy halála lehetővé tette Laurel és Oliver számára a romantikus kapcsolatot, de ez nem igazán jutott előlrébb... xx

Ergó, most már hivatalosan is nyugodtak lehetünk affelől, hogy az írók kezdettől így tervezték ezt a sztorit, hiszen már 2013-ban nyilatkozták a fent említett utolsó sorokat. Egész egyszerűen repesek a boldogságtól, hiszen már csupán azt nem mondták ki, hogy OLICITYENDGAME! Mert már jobban nem tudják a szánkba rágni, hogy végre elhihessük, csodás egy nap ennyiben legalábbis biztosan! ^-^ Remélem legalább ezzel nektek is. :)

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!