~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 10. rész - Divided

Jóllehet Felicity és Oliver összeházasodtak, most olybá tűnik ismét csak hármukra, az OTA-ra számíthatnak. Ugyanis a Team Arrow feloszlani látszik, pont akkor, amikor mindenkinek a legnagyobb szüksége lenne a másikra. Oliver biztos benne, hogy hárman is elegendőek lesznek Cayden és Laurel megállításához, ám a Zöld Íjásznak valami olyasmivel kell szembesülnie, ami miatt arra kényszerül, hogy egy új szövetségest vonjon be a játékba. Eközben Dinah pedig ismét közelebb kerül Vincent-hez... The CW: 2018. január 18. csütörtök félévadnyitó!

Magyarország:

5. évad 21. rész -  Tiszteld atyádat!

Chase egyre inkább kezdi sarokba szorítani a csapatot és tovább rontani Oliver esélyeit. Ezúttal Oliver édesapját célozza meg, amivel tovább ronthatja legnagyobb ellensége lelkét. Oliver megmutatja Thea-nak az édesapjuk videóját...  Cool TV: 2018. január 13. szombat 14:10


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

HVFF London 2017 hétvége - Emily & Katie és Josh panelje

2017.06.03. 22:26, Piper
Spoileres vidi is lehet!

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Ha igaz hamarosan Nessie elkészül az Emily-Katie-Josh panellel is, de amúgy partneroldalamon Gabcsáéknál már olvashattok is egy két érdekességet ezzel kapcsolatban, a laurellance.gp-n. Nagyon helyesek voltak mindhárman. :) Az alábbiakban a full videót tekinthetitek meg.

Stephen Amell remek teljesítménye - Teljes Ninja Warrior videó

2017.06.02. 23:56, Piper

Exkluzív! - Egyenesen a helyszínről! Stephen Amell panelfordítás 1. rész

2017.06.01. 22:08, Piper & Nessie
SPOILER!! KIZÁRÓLAG NÁLUNK!

Csodaszép estét mindenkinek! Ma is meglepetéssel érkeztünk hozzátok! Nessie végre elkészült a Stephen-ös panellel. Ma ezt hoztam el nektek. Nagyon szépen köszönjük neki a fordítást és a helyszíni tudósítást, résztvételt szintén. Még a héten igyekszem feltenni nektek a teljes és kimerítő élménybeszámolót is. Egyelőre most egy meglepi estére. Kezdjük ezzel a csodálatos nyári hónapot. Éljen, hogy már a vizsgaidőszakból is csak nyúlfarknyi idő van vissza, kitartást sorstársaim és kedves érettségizők! A kollázst és a tartalmat is Nessinek köszönjük. :)

Be akartam nektek linkelni az említett Ninja Warrioros videót is de sajnos nem találom, pedig Stephen tényleg nagyon ügyes volt. Egyébként a helyszínen a felesége is szurkolt neki.

És akkor egy kis ízelítő... Ebből megtudhatjátok azt, hogy amennyire gyűlölik egymást a képernyőn, a valóságban épp olyan elválaszthatatlan barátok Josh-sal Stephen, majd több titkot is elárulnak a színészek, Josh-ról megtudjuk, hogy van egy cuki kisfia, majd véleményeket mondanak és még néhány spoilert is, kellemes olvasgatást kívánunk, de vigyázzatok mert ÜBERHOSSZÚ LETT! ezért is kérném, hogy a "bővebben" után olvassátok el! Köszönjük.

Felicity & Oliver - Let's not say goodbye this time

2017.05.31. 21:56, Piper

Sziasztok! Mivel Nessie és én is ma fáradtak vagyunk (nekem vizsgám volt, sokat utaztam, meleg is volt és nem is vagyok jól) szóval most megint egy remek rajongói videót hoztam nektek, de holnap igyekszem átmásolni az élménybeszámolót és Nessie folyamatosan készíti a panelfordításokat is, hamarosan jönnek a meglepik, remélhetőleg még a hétvégéig felkerül minden, kitartást és puszi jó éjt mindenkinek! Ui: Hadd kívánjak csodálatosan boldog születésnapot az egyik legjobb barátnőmnek, aki egyben időnkénti segédtársszerkim és társhonlapom szerkije is. <3 Boldogot drága Vikim!

5x23 Lian Yu - Admin évadfinálé kritika

2017.05.30. 21:17, Piper
Figyelj! Spoileres tartalom!

Szép estét mindenkinek. Remélem mindenkinek ismét csodás napja volt. Nekem sajna mindennapra kijut valami rosszullét, de már megszoktam. Mostanában ez ilyen időszak sajnos. De majd biztosan leszek jobban is. Ahogy már korábban említettem, tegnapelőtt este már megnéztem a legújabb részt, most pedig le is pötyögöm nektek a véleményemet. Hát a vége nagyon sokkoló volt, ahogy az egy Arrow évadfináléhoz illik, viszont nincs bennem félelem, hogy Felicity-nek baja esett volna, vagy éppen Digg-nek, tutira kimenekültek. Szóval ezt leszámítva én megadnám ennek a résznek is a 10 pontot, különös tekintettel az Olicity-s nagy békülésre. :)

Hát elérkeztünk sajnos idáig is, egy újabb évadnak a végére értünk... Most hogy bírjuk ki októberig? Ilyenkor bizony ez a legnehezebb kérdés mindig. De van egy jó hírem! Örülhetünk, hiszen lesz 6. évad és gyorsabban eljön, mint gondolnánk... ;)

Kezdjük talán ott, hogy eddig a valaha volt legjobb Arrow évadzárót láthattuk és ezt a véleményem tartom is, ha a vége nem az lett, hogy minden kedvencem meghalt (Oliveren kívül). Mivel az Olicity rajongói tábor félelmetesen nagy úgy érzem nem kell attól félnem, hogy Felicity (esetleg Digg) meghalna, Oliver meg pláne nem! Remek ötletnek tartottam, hogy Oliver összedolgozott Slade-del és milyen jó volt látni, hogy visszatért a jók közé, még ha néha majdnem meg is inogott a bizalmam benne a rész alatt. Persze éreztem én, hogy ez az átverés a nagy terv része. Csak remélni merem, hogy a régi nagy kedvenc gonosztevőm még életben maradt. (Promit viszont gyakorlatilag senki sem pipálja, bár nálam Slade-del nagyon vetekednek.) Nyssa-t meg a fene!! Marha jó volt újra köreinkben tudni, ez a poén akkor volt teljes, amikor Slade megjegyzi Oliver-nek, hogy a szőkét szereti, de a barnát vette el, hogy van ez?! xd Pontosabban: "Ahelyett, hogy a szőkét vetted volna el, vele házasodsz össze?" Hatalmas, szakadtam. xd Malcolm-ot is jó volt láni Oliver oldalán, hát még amit tett Thea-ért, hatalmasat nőtt a szememben és nekem nagyon hiányozni fog, talán még meg is siratom, hogy feláldozta az életét a lányáért. Hiányozni fog, de Thea végre láthatta, mennyire jó apa próbált lenni már a végére. R.I.P. Malcolm, bár remélem nem de John szavai elkesíretettek ezzel kapcs... :/ A másik Pokolfajzat, meg sejtettem hogy átáll, abban a lókötőben nem lehet megbízni. Evelyn-t kb. felrúgtam volna, ahogy Talia-t is. Utóbbira ráfért volna, hogy Nyssa kinyiírja, így még bajt jelenthet a jövőben...

Engedjétek meg kérlek, hogy gyors letudjam a kedvenckéimet, mielőtt elfelejtem még mit akarok írni.. Na szóval, ez az Olicity csók, te JESSZUS ÉLET!!! Azt hittem keresztbeolvadok a szobában (bár fogalmam sincs azt hogy kell csinálni...) amikor láttam ahogy Felicity megcsókolja Olivert és ő KEZDEMÉNYEZETT!! Ezen még én is meglepődtem, nem csak Oliver. Egyértelmű az Olicity Endgame!! Olyan cuki volt, ahogy Oliver mondta, ha kijutottak erre még visszatérnek és Felicity elmondta neki, hogy bármi történhet, így nem akrata megbánni, hogy nem csókolja meg őt. Awwwww. <3 *-* Mi ez ha nem őrült szerelem még mindig?! <3 Ráadásul Oliver arcát olyan jó volt látni, legalább pár másodperc erejéig ismét boldog lehetett. Szóval nagyon bízom benne, hogy Felicity, Digg, Curtis és talán még Thea megmenekülnek, ha a többiek nem is. Felicity és Digg nélkül mindenki meghalna, főleg a sorozat! és ráadásul rólunk nem is beszélve, akiket a bánat vinne el Olicity téren... na de mivel egy babához két ember kell, reménykedem...

Egyébként még az előző ponthoz visszatérve, Samantha-tól is aranyos, hogy időnként megpróbálja őket összeboronálva, tudván hogy miatta mentek szét.. :D Na erről a részről ennyit.

Most lássuk a flashbackeket, sajnos vagy nem sajnos, Oliver múltjának fejezetét most már el kell temessük. Nem lesz többé olyan, hogy meglátjuk mi történt az öt év alatt, talán már-már hiányozni is fog, de kíváncsian várom, mit hoznak ki az új fb-ből! Kovar-ral való harca ismét remek megoldás lett. Sejtettem én, hogy pont akkor rakják be párhuzamként, mikor Promival harcol.

És ha már Prominál tartunk... Ez az ember kegyetlenebb mint hat ördög lóháton! Ahogy Oliver-t gyakrolatilag patthelyzetbe küldte és szinte döntésképtelen helyzetbe kényszerítette egy igazi mélyen romlott bűnözőre vall! Egy őrült, elmebetegre, akinek az alakításáért örökké csodálni fogom Josh-t! Ahogy a végén azt mondta, hogy "Magányosak lesztek, anya nélkül és Felicity nélkül..." azt hittem sokkot kapok, főleg miután lelőtte magát (ahogy anno Oliver édesapja is) berobbant az egész sziget és Oliver kétségbeesett arca, sokkot kaptam! 

Nyssa-Talia és Dinah-Laurel összecsapás rohadtul tetszett! Végre egyszer igazi csajbunyó is előtérbe kerül, megmutatván, hogy mi is vagyunk legalább olyan jó harcosok, mint a pasik. :) Mint korábban mondtam, jobban örültem volna, ha Nyssa nem kegyelmez, mert Talia igen nagy veszélyt jelenthet így akár őrá is. Nyssa pedig az egyik, aki nagyon kell a soriba!! Dinah-nál annyira jó volt látni, hogy Quentin elismerte őt Fekete Kanárinak, szerintem méltó rá a hölgyike, hogy kiérdemelje ezt a címet, csak please ne csináljunk képregényt a sorozatból! Dinah maradjon meg egy magányos madárka, vagy kapjon valaki külsőst....

Thea és Malcolm kapcsolatánál valóban majdnem sírtam, az ahogy Malcolm beáldozta magát a taposóaknánál, egyszerűen a sorozat talán egyik leghősiesebb tette volt, ezzel megmutatta, hogy még igazán sok emberiség maradt benne. Hiszen elsősorban ő is csak egy apa, akinek a gyermekei a mindenei és mivel Tommy-t (a nagyfiát) már elvesztette, nem akarta a kislányát, Thea-t is hasonló sorssal látni. RIP és reméljük nem hiába haltál meg és Thea nem követett, Merlyn. KÖSZÖNJÜK NEKED EZT A CSODÁS ÁLDOZATOT, ÁMEN. HIÁNYOZNI FOGSZ, BÁR SOSEM GONDOLTAM HOGY EZT FOGOM EGYSZER ÍRNI RÓLAD. Kész elmondtam Malcolm búcsúbeszédét, mert lehet senkitől nem fogja megkapni.

Amit amúgy tippelek: a halálos áldozatok --> Samantha, Malcolm Merlyn, esetleg Thea (bár ne legyünk már ennyire kegyetlenek Oliver-rel, hogy csak a szerelme és a legjobb barátja marad neki meg a fia), Evelyn. /lehet kihagytam még valakit?/

A másik mielőtt folytatnám, egy gyors kitérő... remélem tényleg csak viccnek szánják a Felicity-Oliver-Szirén hármast, mert frászt kapok, most már ne legyen ilyesmi, csak hozzák végre össze örökre az Olicityt. <3

Slade és Oliver minden párbeszédét nagyon élveztem, ja és bízom benne ő azért még marad időnkénti visszanézésre, esetleg már támogatni a csapatot és inspirálni Oliver-t, ahogy szép gesztusként most is megtette a férfi apjával és Felicity-vel.

Promi még maradhatott volna, remek alakítás volt, de olyasmit is hallottam lehet van egy ikertesója, aki majd visszatér, hmm... kíváncsian várom, ahogy az egész 6. évadot és nem tudom hogy fogom kibírni nélküle ezt a közel fél évet, de mint mondtam gyorsan eljön, ahogy az államvizsgám is...

Nem tudom kihagytam volna még valamit, ha igen majd utólag még hozzábiggyesztem. Várom a ti véleményeteket is és az utolsó rész címválasztása is szerintem nagyon eltalált, nekem nagyon bejött az íróktól, szép volt! <3 Igazán illett ide és különösen az tetszett, hogy most nem Star City volt a fő helyszín.

És ne feledjétek! A 6. évadot egy hatalmas időugrással kezdjük majd, amiben az első új fb-ekben ki fog derülni, hogyan menekült meg, akik megmenekültek...

Plusz a végére még egy kis jóhír! Nessie nekilátott a panelfordításnak is, nem sokára hozok még infókat a hétvégi rendezvényről... ;)

Megérdemli a rész a 10 pontot! Szuper és remek alakítás volt, minden jelenetét és harcát élveztem!

(C) ARROWOLICITY.GP

 

Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Minden infó az aktuális 6. évadról és egyéb finomság    *****    Megjelent a The Sims 4 legújabb kiegészítõje, a Laundry Stuff Pack. Vajon megéri megvenni? Derítsd ki Te magad!    *****    Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene - HobbiZoona Blog - Állatok - Könyvek - Zene -Katt    *****    Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk! KATT KATT KATT KATT    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    -Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!-    *****    The Resident - A kórházi drámasorozat január 21-én indul Matt Czuchry és Emily VanCamp fõszereplésével! Nézzetek be!    *****    Mindenféle kérdésedre õszinte választ kaphatsz a valódi Kérdõasztrológia segítségével.    *****    Részletes személyiség és sors analízis / születési horoszkóp / ajándék 3 év elõrejelzéssel. Most érdemes ide látogatni!!    *****    Ha diplomás asztrológust keresel, aki BECSÜLET KASSZÁS alapon ad tanácsot és INGYEN OKTAT, akkor keress bizalommal!    *****    A BIOTÉRKÉP AZ IGAZI KARMA! MEGMUTATJA PONTOSAN,MILYEN FELADATTAL SZÜLETTÉL.EGY PRÓBÁT MEGÉR. SOK SEGÍTSÉG MINDEN NAP!!!    *****    Megnyitott a madárvendéglõ! Gyertek vendégségbe ti is Mályvához és Pipitérhez! Irány a Mesetár!    *****    Megnyitottam cikkes, véleményes blogomat! Sok-sok érdekes bejegyzéssel várlak naponta, ne hagyd ki! - Alice    *****    Sztárokról és idolokról írok,ajánlókat hozok,tippeket és tageket osztok meg veletek!Nézz be egy blogkóros lány oldalára!    *****    Az igazi karma a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont,a Chiron,a Lilith (Fekete Hold),Rendeld meg most!Várlak, katt!    *****    családi adókedvezmény 2018 nyomtatvány letöltés, feltételek tudnivalók    *****    Rendelj születési horoszkópot és 3 év elõrejelzés ajándékba a tiéd. Ne feledd a horoszkóp a lélek tükre,bele kell nézni!    *****    családi pótlék utalás 2018 - csp utalás - utalás idõpontja 2018 - családi pótlék kifizetések !    *****    Ismerd meg az Olicity párost! Minden a Zöld Íjász címû sikersorozat imádott szerelmespárjáról! Mindennap friss!    *****    SZEREPJÁTÉK! Ha aktív oldalon szeretnél játszani, nézz be és légy része egy egyedi történetnek! Csatlakozz!