~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity frissek

2014.10.18. 14:21, Piper

Halihó! Szép napot mindenkinek! Ma is hoztam frisseket nektek.

- Most egy kis érdekességet olvashattok el Oliról, az egyetemi éveivel kapcsolatban.

Puszi mindenkinek!

Piper

"Barátos" frissek!

2014.10.17. 18:48, Piper

Halihó! Ma is hoztam nektek újdonságokat!

- Ma megnyitottam Felicity-nél a "Legjobb barátai" modulpontot, ahol már összesen 5 személyről olvashattok, továbbá ugyanezt a modult kicsit Oliver-nél is kibővítettem, ott is még folytatom később!

Pusszantás!

Piper

Új frissek!

2014.10.16. 14:17, Piper

- Hoztam nektek egy érdekességet Felicity-hez.
- + Felicity újabb munkahelyéről is olvashattok picit.
- Folytattam az Olicity - "Részekre lebontva" modulpontot is.

Összegzésem a mai részről (ne olvasd tovább, ha még nem láttad a részt):

Plusz ez a rész nagyon izgalmas volt, viszont gyűlöltem azt, hogy milyen szomorú mindenki, egy mosolyt nem lehetett látni, mindenkit nagyon mélyen érintett Sara halála, különösen a lányokat, Laurel-t és Felicity-t. Oliver pedig még gyászolni sem engedi magát. Rémes volt. :S Reméljük azért a jövő héten már több mosoly lesz mindenki arcán. Nagyon nem tetszett, hogy semmi Olicity sem volt benne és Felicity elfogadta Ray állásajánlatát. Ez szerintem komoly gondokat fog okozni Oliver-rel... Ami a legjobban tetszett és furcsa volt: Aranyos volt, hogy Diggle Sara-nak nevezte el a kislányt és ahogy láthattuk a végén Thea-t egy új bőrben, csúcs volt! :) Ti mit gondoltok??

Néhány spoiler a 3x05-ös Felicity-s részhez!

2014.10.16. 07:54, Piper

Szép jó reggelt mindenkinek! ^^

Megjelent a 3x05 hivatalos leírása.

- megtudhatjuk, hogy Felicity váratlan látogatót kap, az anyja személyében
- újabb gondok érkeznek Starling City-be
- Thea lakást akar venni.
- megtudhatunk többet Felicity volt szerelméről is.
- Laurel-nek pedig lesz egy új ismerőse, Ted Grant személyében.

(forrás: oliverandfelicity.com) ennyit tudtam kivenni sajnos, a többit elég hülyén fordította a fordító, de nekem már ez is tetszik, jó rész lesz. :)

ezenkívül megjelent a 3. rész promója is!!

Úgy látom Thea-t harcolni tanítják, hmm... ez érdekes lesz.

I need a hero & Olicity

2014.10.15. 17:53, Piper

Egy kedves rajongó készített egy bombasztikus klippet az "Olicity" párosról, még hozzá egy nagyon passzoló zenére! :) Jó szórakozást kívánok hozzá, nekem nagyon tetszett! ^^

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!