~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Újabb frissek!

2014.11.19. 13:41, Piper ^^

Halihó! Ma ismét bővítettem egy kicsit "Felicity aranyköpései" modult. Hát mit ne mondjak, van bőven és még közel sem értem a végére. :D De sebaj, ez is azt mutatja, mennyire imádnivaló egy teremtés Felicity. :))

Ma még jövök, remélhetőleg már kapunk estefelé egy kis betekintőt is az éjszakai részbe!

Puszi mindenkinek!

Piper

Frissek... frissek... frissek

2014.11.18. 18:43, Piper ^^

halihó! hoztam nektek néhány újabb érdekességet Felicity karakteréről! A lány menüjében elolvashatjátok ezt is az "Érdekességek róla" modulban. Továbbá nyitottam szintén Felicity-nél egy új modult, elkezdtem összefoglalni az aranyköpéseit. Én állandóan szétröhögöm az agyam a beszólásain, imádom a csajszit. "Aranyköpések" modulban ezeket is elolvashatjátok, de még közel sincs meg az összes! Folyamatosan töltöm majd fel!

Boldog Születésnapot!

2014.11.18. 08:10, Piper ^^

Bár tudom, hogy csak Olicity-s a lap, de azért mégis egy köszöntést megérdemel a kedvenc testőrünk. :) John Diggle, azaz David Ramsey, tegnap ünnepelte 43. születésnapját! Ezúton is szeretnénk neki sok boldogságot kívánni. Emily twitterjén kaptam fel rá a fejem, a színésznő is írt kollégájának a nagy napon. :) Olyan furi, kb. a lánya is lehetne Emily. :D David nagyon jól tartja magát szerintem.

A közeljövőben ünnepli születésnapját, egyébként Katie Cassidy és Caity Lotz is! A legtöbben viszont késő tavasszal, illetve nyáron születtek a kis csapatból.

Új fejléc!

2014.11.17. 18:34, Piper ^^

Halihó! Készítettem egy új fejlécet a laphoz, - szűk két órámba tellett - hogy egy picit romantikázzunk. :) Túl sötét dizit nem akartam kitenni, az nem illene a lap témájához, de a fejlécet sajnos csak feketében sikerült elkészítenem elfogadható formában. Remélem azért tetszik, de ha szerintetek mégsem illik ide annyira, akkor lecserélem vissza az előzőre, vagy keresek valami másik képet, sajnos nem vagyok a legprofibb fejléckészítő, de véleményeket azért kérek!! :D

Magyar Olicity fanfiction!

2014.11.17. 08:19, Piper ^^

Halihó! Ma egy remek meglepetéssel készültem nektek. Ezen már korábban is gondolkodtam, de mivel láttam, hogy legalább egy látogató van aki érdeklődik ez az ötlet iránt, úgy döntöttem létrehozok egy fanfiction modult, amit mindenki úgy alakít majd, ahogy azt a fantáziája elképzeli. :) A lényeg annyi, hogy én írok egy rövidke szöveget nyitólöketnek és utána mindenki úgy alakítja a folytatást ahogy azt szeretné, írjuk meg együtt a közös történetüket, viszont egy valamit kérek, az a legvége happy end legyen és ne halljon meg egyik főszereplő sem. :) Ja és aki szeretne írni, légyszíves vegye komolyan és ne baromságokkal traktálja a modult, különben egymásnak teszünk rosszat vele. Köszönöm! :) A történetet hamarosan megtalálhatjátok az "Olicity" menüpont alatt!! Ezenkívül felkerült az Arrow sorozatról is egy érdekesség!

Puszi mindenkinek!

Piper 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!