~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás - Liftes momentumok

2018.02.23. 22:39, Piper

Most már annyit ígértem nektek és végre beérett a türelmetek gyümölcse. Nagyon szépen köszönöm! Hálám jeléül ma egy nagyon kedves kis modult készítettem nektek. A kép pótlások is most már folyamatosan zajlani fognak, az időnkéni új modulok mellett, amelyek pedig egyből kapnak képeket is. Ahogy rögtön három képpel feltöltöttem a legújabb "Liftes momentumok" modult is. Amelyet máris elérhettek, ha a képre kattintotok, remélem nagyon fog majd tetszeni! De kérlek segítsetek, ha még eszetekbe jut valamilyen liftes jelenet, nekem most csak kapásból három jutott eszembe, több nem. Illetve egyről tudok még, de abban csak a jelenet előtt szerepel Felicity, a Vertigós, lehet azért kiegészítem majd azzal is. Tehát a képre katt és máris jó szórakozást kívánok arra a néhány másodpercre is, amíg elolvasod.

A modul tartalma: Három olyan jelenetről bővebb leírás, melyek valamilyen mértékben kapcsolódtak az Olicity kapcsolat fejlődéséhez. Egy jelenet az 1. évadból, egy jelenet a 4. évadból és egy jelenet az 5. évadból.

Fantasztikus rajongói videó! - Olicity

2018.02.22. 22:03, Piper

Szép estét mindenkinek! Ezt muszáj veletek megosztanom, annyira szép ez a friss rajongói videó. Ráadásul ma mindenképp Olicity-s frisst akarok, mert amennyire imádom ezt a párost, oly nagyon büszke vagyok az olimpikon srácok mai teljesítményére, hihetetlen szerencsésnek érzem magam, hogy abban a korszakban élek és fiatal vagyok, amelyben világtörténelmet írtunk és ismerhetem annak "elkövetőit"! Gratula srácok! Még sosem volt aranyérmünk téli olimpián, most 2018-ban végre ez is teljesült! <3 Ezután még többször nézek gyorskorcsolyát. :) Egyébként nagyon mókás, anyukám elárulta ma, hogy amikor még nem tudta, hogy születésemkor lesz egy kis gond a lábaimmal - szerencsére már minden rendeződött -, arról álmodott, hogy híres balettáncost, vagy korcsolyázót faragtat belőlem. :D Még tetszett is volna...

Zöld Íjász akciófigura - Hogyan "működik"?

2018.02.21. 22:53, Piper

Szép estét mindenkinek. Egész egyszerűen hihetetlen, hogy ismét körbevadászom az egész netet és megint lényegében semmi új hírt nem találok, csak amit már megosztottam veletek a napokban. Ezért most addig kutattam a youtube-n, amíg nem találtam olyasmit, ami esetleg felkeltheti a ti érdeklődéseteket is. Ugyanis, bizonyára tudjátok, hogy az Arrow sikereken felbúzdulva, rengeteg akciófigura került már legyártásra. Most egy olyan videót találtam, ahol egy szuperhiperszuper kis Oliveres akciófigura egy hiperszuperes videóban kerül bemutatásra, hogyan is "működik" pontosan, mikre képes. Szerintem nagyon aranyos lett. Jó szórakozást hozzá és jó éjt! Remélem holnap már lesznek hírek, ha nem akkor modoluzunk egyet, az is ráférne már a lapra. :) Nessának pedig üzenem, hogy már megírtam egy kis modult is a történetének, amibe lassan belinkelem a teljes fanfictiont. Köszönöm, hogy te írtál, mert én most jelenleg még nem érek rá, viszont tervezem, hogy nyáron ismét jönnek majd a mini-fanfictionok, ahogy régen is megleptelek mindig eggyel titeket. :)

Végső finálé! - Legrosszabb esetben is másodikok!

2018.02.20. 20:28, Piper

És megcsináltuk a tutit! Bekerült a párosunk a végső fináléba! Itt az idő, segítsünk hát nekik, mert most rettenetesen rájuk fér, ha nem is nyerünk, a második hely is gyönyörű, hiszen már annyiszor megkaparintottuk az aranyérmet. :) KATTKATT!

Szavazz az Olicity párosra - Végső Eonline finálé!

2018.02.18. 22:09, Piper

Már meg sem kéne lepődnünk ezen. Sziasztok! Jó hír, hogy kedvenc párosunk megint ott van az Eonline legjobb párosainak végső fináléjában, az ÉDES4-ES harcában. Úgy látom, mi rajongók ha összefogunk, nincs akadály. Ugyanis a jelenleg nagyon kedvelt Malec páros az ellenfelünk az "A" futamban, azonban a rajongók szenvedélyének köszönhetően, még őket is képesek vagyunk legyőzni! Ugyanis amikor utoljára néztem rá, még nem vezettünk, de nagyon szoros volt az állás, most meg már legalább 2%-kal le is hagytuk őket! Ez fantasztika! Katt ide és ti is segítsetek, ameddig még tart és megküzdhessen párosunk a végső ellenfelekkel, akik vagy Mulderék, vagy Hilalék lesznek, egyiket sem ismerem.

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?