~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Felicity-s frissek

2015.01.11. 11:32, Piper ^^

Szép napot mindenkinek! :) Ma egy olyan modullal leptelek meg titeket, ami már tuti életében egyszer minden Olicity-s rajongót foglalkoztatott, vagy legalábbis Felicity-s kedvelőt biztosan. Hogyan is néz ki Felicity lakása? Erről olvashattok egy teljes modult és nézhettek meg hozzá képeket, amin kb. fél délelőttöt dolgoztam, hogy normális minőségben kivágjam őket és írjak hozzá egy érdekes modult. :) Szal remélem elnyeri majd a tetszéseteket! ;) Apropó! A modult Felicity főmenüjében találhatjátok meg a "Háza" alatt.

Puszi mindenkinek!

Piper

Kisebb Olicity-s spoilerek...

2015.01.10. 19:47, Piper

Halihó. Hazaértem. :) Úgy döntöttem, korábban hazajövök. Azért nagyon jól éreztem magam és remek volt a vacsi is. :) El kell ismerni nagybátyám pazar lagzit dobott össze. :)) No, máris szemezgettem picikét Olicity-s morzsák után és találtam is valamit. Azt hiszem, Felicity meg fog siratni másfél hét múlva.

Egyik rajongó megkérte Marc-ot, hogy osztályozza 1-10 skálán Felicity érzelmi reakcióját, Oliver halálhírére. Marc 10-es számmal válaszolt. Sajnos nem kerülhetjük el kedvenc karakterünk szenvedését. De talán ez is érzékeltetni fogja azt, mennyire odáig van az Íjásztól és fordítva. :) Főleg, ha kiderülne, hogy Oliver tényleg Felicity-t fogja képzelni.

Egyéb kisebb spoilerek is elhangzottak még twitteren. Ha jól értettem Dig-től és Felicity-től majd érdekes reakciókat láthatunk a következő részekben és Felicity próbál majd erős maradni.

Forrás: #1

Oliver azt fogja képzelni, hogy Felicity ott van vele?

2015.01.10. 14:06, Piper ^^

Most egy igen érdekes hírt hoztam nektek, még gyorsan megosztom, mielőtt elmegyek. Több helyen is olvastam és láttam már a neten, hogy rengeteg szemfüles Olicity-s rajongót izgat, vajon miért van abban a helyzetben Oliver keze, amit a promóban láthatunk? Már Marc is borzolja az idegeket, ezzel kapcsolatban. :) Sokak szerint így volt Oliver keze, amikor megcsókolta Felicity-t. Mások szerint, hasonló lesz a Shado-s dologhoz. Amíg Oliver élet-halál között nem tud magáról, azt fogja látni, ahogy Felicity megjelenik előtte. Egyesek szerint megfagyott a keze, míg megint mások szerint, Felicity gondolata hívja majd őt vissza az életbe, akkor elég erős lenne köztük az érzelmi kötelék. Én nagyon kíváncsi leszek, ha ez így lesz akkor kaphatunk ismét egy kis Olicity-t, ráadásul a Felicity iránt érzett szerelmének köszönhetően nem fog talán meghalni. ^^ Bár ez így már lehet túlságosan nyálas lenne, de én örülnék azért neki. :)

Ti mit gondoltok, ezzel kapcsolatban?

Források: #1 #2

(C) ARROWOLICITY.GP

Olicity-s frissek

2015.01.10. 10:59, Piper ^^

Halihó mindenkinek! ^^ Ma délelőtt jut csak időm frisselni, egy kevés ugyanis délutánra esküvőre vagyok hivatalos. :) Az érdekesség ebben az, hogy pont ugyanolyan frizurát kértem, amit Felicity is viselt az 1x21-es kaszinós részben. *-* Imádtam azt a frizut. *-* Hát még kedvencünkön milyen jól mutatott. Most erről a frizuráról olvashattok kicsit bővebben a "Felicity hajviseletei" modulban, ahová majd még vágok ki képeket és többféle Felicity-s hajviselettel is megismerkedhettek majd. + Egy kicsit bővíttem a "Rajongói videók" modult. :)

Szép, Olicity-s és mosolygós napot mindenkinek!

Piper ^^

Németországban márciusban startol el a Zöld Íjász 3. évada!

2015.01.09. 13:36, Piper

Egy jó hír. :) A német RTL-en márciustól már látható lesz az Arrow 3. évada. Ez némi reményt adhat akár nekünk is, hiszen nálunk is van RTL kábelcsatorna. 2015. március 5.-e a német hivatalos dátum. Németországban csütörtökönként 20:15-től lesz látható. (Legalább ők normális dátumot tűztek ki...)

Ezenkívül leírja a cikk, hogy eddig mi történt és mi várható azokból a részekből, amit mi már felirattal megnézhettünk. Egészen pontosan a 3. évad 1. részében mi várható. Pl. Ollie új vetélytársat kap, Quentin-nek folyamatos szívgörcsei vannak, Roy is csatlakozik a csapathoz, Felicity és Oliver flörtölnek, stb... amit már mi is ismerhetünk. :)

Mit gondoltok a német RTL-s premier után van esély itthon is a 3. szériára? Én nagyon remélem. Amúgy számomra borítékolható volt, hogy hamarosan elkezdik Németországban, hiszen ott normálisan leadnak mindent, nem úgy mint náunk. :(

Forrás: #1

 

STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?