~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 16. rész - "The Thanatos Guild" 

Az egész csapatot váratlanul éri Nyssa hirtelen felbukkanása a bunkerben, aki azért jött, hogy Thea-t figyelmeztesse arra, nem bújhat ki az apja öröksége alól. Ugyanis egy eltökélt és hű Liga harcos rálelt Thea-ra, aki addig nem hagyja el Star City-t, amíg meg nem kapja, akiért jött. Ha kell még vér is folyik, de Thea a Démon Örököse kell legyen... The CW: 2018. március 29. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2017.09.11. 21:19, Piper

Készítettem egy kis meglepit, ahogy említettem már korábban. Hálánk örök felétek! :) Ne feledjétek már csupán néhány hét választ el bennünket a kezdéstől és még kevesebb a lap 3. születésnapjától!

Arsenal visszatér! - 6. évad spoiler!

2017.09.10. 20:58, Piper

Szép estét mindenkinek! Ma hoztam nektek egy rajongói videót, mert muszáj volt belinkelnem. Ugyanis egy Olicity-Snowbarrys jellegű, azonban ilyen piszokjó összeállítást már régen pipáltam. :D Muszáj látnotok! <3

Másik szuper hír! Már minden egyes külföldi oldalon olvasható, hogy Colton Haynes bizony vissza fog térni újra Arsenal szerepében, azaz ismét megtestesíti majd Roy Harper karakterét! Szerintem ennek nagyon sokan örülünk, én legalábbis tutira!

Köszönjük nektek a 200.000 feletti látogatót és az 1600 feletti facebook likeot, hamarosan készítek nektek egy kis meglepetést is, amely egy köszönőkártya lesz. :)

2017.09.09. 22:12, Piper

Szép estét mindenkinek. Ahogy ígértem hétvégén nagyobb frissek érkeznek, ez a szombatra most egy közepesen hosszú spoileres cikkfordításban fog kimerülni. Úgy tűnik ugyanis drága Felicity-nk ettől az évadtól kezdődően valóban lehetőséget fog kapni arra, hogy megmutassa milyen is egy igazi vezető lady-nek lenni! Ugyanis olybá tűnik kedvenc számítógépes Szőkeségünk most már saját sztorit is kapni fog az Arrow-on belül, pont ahogy Oliver is. És remélhetőleg kettejük romantikus és baráti kapcsolata egyaránt bőven - bőven fog virágozni még az új évad során is, főleg miután már sikerült sikeresen tisztázniuk az előző évadban minden kettejük között felmerült problémát, amit mi sem bizonyított jobban, mint egy szenvedélyes "búcsúcsók".

Marc Guggenheim nemrég elárult néhány spoilert a 6. évaddal kapcsolatban, ahol külön kiemelt pozíciót kapott Felicity jövőjének kérdése. Főleg arra kell felkészülnünk, hogy Felicity üzleti vállalkozása akár az egekbe is törhet! Valami eszméletlen nagy sikert vihet véghez a jövőben, hiszen elindulni látszik az a bizonyos Smoak Technologies vállalat megalakulása... És ugyebár így már azt is elárulták a producerek amit már régóta tudunk mi is (kb. május óta), hogy Felicity bizony él és virul! Marc az alábbiakat nyilatkozta erről: "Már az előző szezonban szerettük volna építgetni Felicity üzleti szálát, azonban a Helix túlságosan elhomályosította az ezzel kapcsolatos vágyait, most azonban ez másként lesz." Ez a szál a csapattól külön fog futni. A következő nyilatkozatával gyakorlatilag Marc kijelenti, hogy Oliver-rel biztos együtt lesz Felicity! Ugyanis azt tette még hozzá, hogy ezzel egy olyan lépést akartak a karakter életében bevezetni, ahol nem csak az határozza meg a lányt mindössze, hogy milyen az Oliver-rel való kapcsolata és a csapatban való tevékenyésége, hanem ezzel a különálló történettel azt is meg akarják mutatni, hogy igen is szerves része a karakter a sorozatnak és milyen jól bele fog illeni ez az üzleti szál a történetbe is. Tulajdonképpen ez egyfajta különálló élete lesz Felicity-nek, melyben nem a csapatért való küzdelem és a jók védelmezése lesz az elsődleges szempont. xX

Ti mit gondoltok? Én személy szerint nagyon örülök, hogy Felicity-nek idénre ekkora szerepet szánnak. Remélem azért Oliver akkor is majd segít neki, főleg hogy polgármester lesz. Asszem ez a familía pénzügyi gondokkal sosem kell majd küzdjön, egy olyan apuka, aki polgármester és egy olyan anyuka, akinek vérében van az üzlet, oda már most beillik egy szupercuki és übergazdag baba. :)

Spoilerek! - Arrow 6. évad!

2017.09.08. 22:08, Piper

Sziasztok. Ma már igen fáradt vagyok, szóval csak néhány spoilerre jutott időm, egész nap rohantam. Hétvégén már hosszabb időre is ide tudok ülni. Ám amit most találtam, az több mint meghökkentő!

Egyik hír a Supergirl lányokról szól, mely szerint igen nagy szerepük lesz a crossover epizódokban, amelyek novemberben lesznek esedékesek. Különösen az Arrow-ban fog jelentősége lenni a lányok történetének. Ez a crossover most sokkal nagyobb érzelemmel lesz teli, mint az előző, hiszen most egy esküvő már biztosan lesz, ami összehozza majd a hősöket. És bízunk abban is, ha még nem is lesz Olicity esküvő, Felicity már Oliver jegyeseként érkezik, ami ezúttal örökre szól! #x

A másik pedig, - ó te jó ég nagyon közeledünk az alternatív jövőhöz, bár ott valaki más volt ez az ember és máshogy történt minden is, mind tudjuk, hogy sosem fog valóra válni szerencsére. - kapaszkodjatok meg, úgy tűnik Slade Wilson fiát is megismerhetjük hamarosan!! Bizony jól olvastátok, nem csalás, nem ámítás remélhetőleg. Slade, mint tudhatjuk nem csak gazemberként élt, de volt felesége és fia is (a képregényben még lánya is!) A fiát, Joe-nak hívják. A fiút Liam Hall fogja alakítani, aki nagy eséllyel fel fog bukkanni az Arrow 6. évadában. Joe elvileg igen harcias ember, akárcsak az édesapja. Jelenleg őt bebörtönözték, de Oliver szolgáltatva lesz néhány információval Slade számára, hogy közel legyenek a kiszabadításához. #x

A mellékelt videó pedig a két kedvenc párosomról készült. :) Hála ismét már a sokadik.

Arrow és Flash spoiler - A 6. és a 4. évad rejtelmei!

2017.09.07. 22:08, Piper

Szép estét mindenkinek! Holnap végre 3 napra hazautazom, jön a hétvégi nagy pihenő, így jönnek a hétvégi nagy frissek is. Most azonban még kicsit messzebb tartózkodom, így ismét nem tudok képet linkelni, csupán videót. De kárpótoljon titeket néhány spoiler, amit az EW-től kaptunk. Ezúttal Flash-t is fordítottam nektek, nem csak Arrow-t. Mivel nagy eséllyel összefüggésben lesz a két rész...

A mellékelt videóban pedig most olasz, vagy valamilyen idegennyelvű szinkronnal aláfestett eszméletlen szép Olicity part 1 összefoglaló látható, nekem nagyon tetszett. Össz. kicsivel több, mint 11 perc.

Iris és Barry valóban össze fognak házasodni ebben a szezonban? - Micah

Jó hír: Igen. Rossz hír: Ha pedig össze fognak házasodni, maradhatnak-e úgy házastársak, hogy minden összejátszik ellenük a szezonban?

Kaptál valami ízelítőt az Arrowból a legutóbbi látogatásod során? - Wayne

Tulajdonképpen minden gonosztevő ebben az évadban összepárosítható valamelyik Arrow csapattaggal, mint Oliver és Anatoly (sajnos... szerk.) vagy éppen Black Canary és Black Siren. - ugyanez mondható el a Vigilante-ről is. "Pontosan tudom ki ő." - kezdi Amell. "De nem fogom elárulni neked, ki ő. De annyit elmondhatok, hogy Vigilante is egy gazember, ugyanúgy tekinthetsz rá ha akarsz, mint egy csapattag ellenfelére."

Források: EW

 

BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!    *****    Avon vásárló vagy de unod, hogy a tanácsadód várat állandóan? Esetleg eltûnt? Az Õ kedvezményeit inkább te vlltanád be??    *****    Kérlek segítsd egyesületünk munkáját az adód 1%-kal. Nézd meg a rendezvényeinket is. 2018. március 24.-én várunk!    *****    A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.