~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Spoiler képek! - A legújabb epizódhoz!

2018.01.05. 21:32, Piper

Halihó! Egy kedves rajongó összeállított nekünk némi betekintőt az új részhez készült képekről. Nézzétek meg, már most nagyon várom az izgi új epizódot, veletek együtt!

Soha nem látott extra forgatási képek! - 6. évad 9. része!

2018.01.04. 20:59, Piper

Szép estét mindenkinek! Ma találtam nektek valami egészen aranyos és érdekes dolgot. Ugyanis megjelent két szuperédes forgatási kép a 6. évad 9. részének esküvőjéről, amelyen felülről csodálhatjuk párosunk pillanatát, a másikon pedig egészen közelről megnézhetjük a kimondottan a részhez tervezett Felicity és Oliver marcipánfigurákat. Eskü, nekem lesz a jövőben valamikor esküvőm, ilyet kérek. :D Katt a képekre, a nagyobb méretért! (Forrás: x)

 

Kedvcsináló promo videó! - A szuperhősök visszatérnek 2018 január 15-től!

2018.01.03. 21:21, Piper

Szép estét mindenkinek! Ma valami extrán szuper kis videóval készültem nektek, ugyanis nem régen a CW közzétett egy remek néhány másodperces kedvcsináló szuperhősös promovideót a sorozatok 2018 eleji folytatásával kapcsolatban. Szerintem jól lett összevágva. Természetesen ne számítsatok arra, hogy ezek a jelenetek benne lesznek a sorozatokban, pusztán csak egy "Suit up" jelzés arra, hogy készüljünk mi is felölteni a sorozatvárós jelmezeinket. :)

2017 10 legjobb Olicitys pillanata! - Piper szerint

2018.01.02. 13:50, Piper

Halihó! Ma kedveskedtem nektek egy kis saját bejegyzéssel. Összeválogattam a számomra TOP 10 Olicity momentumot, amelyet a 2017-es év során láthattunk kedvenc párosunktól. Szerencsére, - bár sokáig a múlt évben nem élvezhettük már az újra egymásra találást, hiszen későn történt meg - bőven jeleskedtek édes momentumokban azért kedvenceink az 5. évad végén és főleg a 6. évad elején is! Ráadásul annyit találtam a TOP10-be, hogy egy csomó bele sem fért, ami még édes volt! Asszem dióhéjban ezek a legnagyobb kedvencek! *-* Talán nektek is.

10. Amikor Felicity és Oliver elismerték, hogy náluk jobban a másikukat senki sem ismeri

Itt arra gondolok, amikor a hamis Laurel visszatért, hogy megtévessze az Arrow csapatot. Ekkor Oliver vakon próbál bízni abban, hogy talán ragadt némi jó a Szirénben, azonban hamar kiderült, hogy a nőben nem lehet megbízni. Ekkor történik meg az a gyönyörű pillanat, amilyen módon Oliver Zöld Íjászként megvédi Felicity-t és később elismeri a lánynak, hogy nála jobban senki sem ismeri őt. Közben Felicity is hálás neki, amiért mutatott egy kis önvédelmi fogást neki Oliver, a rész alatt amúgy hosszan elbeszélgetnek egymással, mint (szerelmes) jóbarátok. Ezután keresik az új Kanárit, aki majd Dinah lesz.

9. BRATVA-s ölelés

Ez az úgymond "ölelés" inkább szintén egy mentőakció keretében történt életmentő Olicity momentum volt, ugyanis Felicityék veszélyes játékba kezdtek Oroszországban, ahol majd Oliver siet a lány megmentésére és átöleli őt, hogy megvédje egy hatalmas robbanástól, pont ahogy az előbbi akció során, ahol Felicity egy jól irányzott ütéssel még a Fekete Szirént is leterítette. :)

8. Oliver esélyt akar látni Felicity-vel az újrakezdésre

Ez annyira édes többszörösen összetett folyamat volt, hogy muszáj a kedvenceim közé emelni. Az ötödik közös év során, Oliver folyton reménykedett,  - és ezt mindenki felé szinte próbálta jelezni - hogy Felicity-vel még lehet újra esélyük a jövőben egy párként. Ezt próbálta meg burkoltan közölni Diggle-vel is, illetve Felicity felé is volt egy-két ilyen célzás. :) Azt bírtam még, mikor Thea is reménykedve cikizi Oliver-t a meglepi szülinapnál, hogy esetleg Felicity randira akarja hívni, Oliver szerint egy sima vacsi még nem randi, amit a "barátjával" tölt el. :)

7. A flashback

Nyilván ez a jelenet sokunk számára etalon dolgok között marad. Hiszen melyikünk volt az, aki nem nézte végig ezt a jelenetet legalább nyolcezerszer?! Az a szenvedély, ami belőlük árad, leírhatatlan. Ez a jelenet is remekül példázta. És hát hiába is tagadjuk, Felicity és Oliver esetében nincs olyan, hogy "csak barátság" lány és fiú esetében... A vonzalom és a szerelem kérem, az vonzalom és szerelem, még szakítás után is... :)

6. Szigetes csók

Ez volt az a jelenet azt hiszem, ami során a tavalyi évben teljesen megnyugodhattunk. Amikor ismét fennállt annak a veszélye, hogy esetleg valami komoly bajuk történhet, Felicity megtette az első lépést a békülés útján és megcsókolta Oliver-t Lian Yu szigetén, mutatva, ha épségben visszatér Prométheusz ellen, Felicity szíve ismét nyitott felé. :)

5. Kulcsátadó

Innentől kezdve pedig aztán tényleg nem volt megállás! Egy kicsit még játszottak az idegeinkkel, de végül újra beadták egymás iránt a derekukat és Oliver csak adott egy kulcsot Felicity-nek, amivel jelzi, hogy újra igényt tartana az elmélyültebb szerelmi viszony ápolására is. :) A tetejében pedig full tökéletes az egészben, ahogy William elfogadja Felicity-t és jófejnek tartja. :)

4. A második randi

Amikor újra hivatalosan együtt jártak és adtak egy esélyt ismét a kapcsolatuknak, megismételték a három évvel ezelőtti randijukat. Ekkor egy néni is megjegyzi a polgármester úrnak, mennyire is jól mutatnak újra együtt a volt PT igazgatónővel. :)

3. Felicity megkéri Oliver kezét

Ez volt egyben a legmókásabb és legörömtelibb pillanat is tavaly számunkra, Olicityseknek. Egyben egy kitűnő előkarácsonyi ajándék és évzárás is. Bár nem ment zökkenőmentesen, végül is csak kimondták mindketten egymás felé azt a bizonyos boldogító igent, mindezt pedig legjobb barátjuk, Digg vezette le másik két barátjuk, Iris és Barry jelenlétében, akik szintén összeházasodtak. A dolog azonban, - ahogy azt már említettem - nem ment túl könnyen. Hiszen eleinte Oliver volt az, aki házasodni akart, Felicity pedig meghátrált attól félve ami korábban esett meg velük. Végül aztán a lány beadta a derekát, miután Oliver már kezdte elfogadni, hogy csupán élettársak lesznek jó ideig... :)

2. A dupla esküvő

És igen, az előbbi bekezdésnél már leírtam a dolgot, miért is volt olyan gyönyörű ez a pillanat. Bár elég szegényes és szűk körű volt ez az esküvő, azért Felicity és Oliver kiérdemelve megkapták a méltó ünneplést később...

1. Mr. és Mrs. Queen

Éésss hát ami már kb. kezdetek óta a vágyunk, múlt év Karácsonya előtt végre teljesült. Immáron minden epizód úgy fog folytatódni, hogy Mr. és Mrs. Queen mindennapjait követhetjük majd nyomon az elkövetkező epizódokban, hiszen a nagy szünet előtti részben láthattuk a hivatalos esküvői ceremóniájukat, amikor már mindketten viselték az eljegyzési gyűrűiket. A legújabb részek forgatásai pedig már be is indulnak. <3

BÚÉK 2018 - AJÁNDÉK

2018.01.01. 02:22, Piper

Csodaszép ünneplést kívánok mindenkinek, az enyém sajnos csak félig lehetett az. Beárnyékolta egy tragédia, de szerencsére ennek ellenére is azért sikerült talpon maradnunk. Sajnos ez irónikus, ahogy kezded tragédiával az éved, tragédiával fejezed is be... Na szóval rögtön az év első bejegyzését egy újabb ajándékkal kezdeném. Pillanatok alatt összedobtam egy egypercest, mely egy új év köszöntő videót foglal magában. Remélem tetszeni fog. Mondanom sem kell persze, hogy Olicity-s. Ezzel kívánok csodaszép évkezdetet mindenkinek, lapom és társszerkesztésben mindig segítséget nyújtó imádott barátnőim nevében is nektek! <3

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!