~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Első sneak peek az új részből! - Spoiler!

2018.03.01. 18:42, Piper

Csodálatosan szép márciusi hónapot mindenkinek, igaz nem kéne ennyire hideg idővel indulnia, de hát ez az időjárás folyton csak megtréfál bennünket. Nos, most amiért már igen jól látjátok ilyen "korán" jelentkezem, az, hogy már meg is kaptuk az első betekintőt az éjszakai részből. Ebben Dinah és Oliver éles szembenállása megkezdődik, amiért az egyik fél ugyebár a Fekete Szirént meg akarja menteni, míg a másik el akarja tiporni... Ti kinek szurkoltok? /morbid volt. :F/

Spoiler! - Új promoképek az elkövetkezendő részekből!

2018.02.28. 22:13, Piper

Halihó! Búcsúzzunk most el közösen a februártól és köszöntsük az igen hidegre sikerülő márciust, - öltözzetek fel jól éjszakára is és fűtést be!! pedig még emlékszem tavaly ilyenkor milyen jó idő volt... - néhány friss spoileres promóképpel melyeket az alábbi és az alábbi linkekre kattintva már meg is tekinthettek. Ugyanis jó pár képet kaptunk a készítőktől. És ne feledjétek amerikai idő szerint már holnap, magyar idő szerint, viszont péntektől újra folytatódik kedvenc sorozatunk!

Vissza a múltba? - Spoilerek a 6. évad 18. részéből!

2018.02.26. 20:53, Piper

Halihó! Hihetetlen mennyire farkasordító hideg napok elé kell most néznünk. Jaj, remélem senki sem lesz beteg, mert most aztán majd megfagyunk. Na, de lássuk mit hoztam mára, hátha a kandalló előtt kuporogva legalább örömet csal az orcánkra. Az alábbi félperces videó is nagyjából az elkövetkező két cikk lényegét foglalja össze:

Ugyanis már korábban tudhattunk arról, hogy a 6. évad 18. része majd olyan epizód lesz, ahol Stephen Amell, mint Oliver Queen sokat fog majd szerepelni. Most pedig úgy tűnik a közösségi oldalak alapján is, hogy az epizódban sok visszaemlékezés lesz a korábbi, talán eddig még nem látott évados jelenetekre. Mivel valaki olyan is vissza fog térni, akivel Stephen nagyon szeret dolgozni és már hiányolta a karakterét, én itt Tommyra gondoltam, hiszen az 1. évadban még élt és elvileg oda is visszatekintünk majd, esetleg Slade, mint az 1. és 2. évad nagy szereplője. Remélem jól értelmeztem. Plusz valószínűleg a képek alapján 4. évados visszatekintést is kapunk majd. A fotókat Stephen osztotta meg, melyek között egy olyan hajómodellt is láthatunk, ha igaz még a kastély eleme volt, ami leégett. X X

Olicity - 1. évadtól 6. évadig!

2018.02.25. 22:47, Piper

Szép estét! Megint kaptunk egy kedves rajongótól nagyjából 5 perces gyönyörű összefoglalót az Olicity momentumok legszebbjeiből az 1. évadtól a 6. évadig. Annyira édesek, hogy az hihetetlen, remélem ti is így látjátok. És csak egy kis statisztikai adat, hogy milyen félelmetes a rajongói tábor még mindig! Persze szigorúan csakis jó értelemben. Ugyanis például az 5. évad 20. rész fb jelenetének egyik youtube-s verzióját, épp ma csekkoltam és majdnem leesett az állam, hogy már az is több, mint másfél milliós megtekintésnél tart és 6000 feletti pozitív like-nál. :) Mi ez, ha nem csoda és jó érzés?! Ez is mutatja, hogy valóban mennyire tökéletesek ezek ketten /korábban amerikai idő szerintszerda/ amerikai idő szerint csütörtök esténként a képernyőinken!! :)

6x15 - Spoiler promoképek!

2018.02.24. 22:46, Piper
Roy visszatér!

 

ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!