~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Sneak peek spoiler! - Thea és Roy!

2018.03.08. 23:58, Piper

Sziasztok! Még mielőtt véget érne, boldog nőnapot, kedves nőtársaim, még a maradék néhány másodpercre, bár már elmúlott, mire legépeltem. :D - ám már akkor 4 perce - Kaptunk a most már mai részből, két sneak peeket is, én most egyet belinkeltem. A másikban ahogy látom, uhhh. elég izgalmas lesz, most Szirén kiadja magát a média előtt Laurel-nek, ergó, - apám milyen okos húzás! - így most senki sem ölheti meg, vagy kaphatja el őt a csapatok közül?! Woww, erre nagyon kíváncsi leszek. De legalább a többiek tudják, mi folyik az egész mögött. Ők a lényeg. Ez pedig Thea "Mentsük meg Roy-t!" akciója. :)

Felicity & Oliver - Milyen lenne, ha Justin Hartley kapja a főszerepet?

2018.03.07. 23:44, Piper

Ezt muszáj megosztanom veletek! Akkora lett ez a videó. Biztosan tudjátok, ha már régóta követitek a lapomat, hogy régóta óriási "Smallville" rajongó is vagyok. Gyakorlatilag annak a sorozatnak köszönhetem, hogy nem festek totál idiótán, ha valaki a DC képregények karaktereiről regélne nekem. Többek között ott ismertem meg Oliver Queen-t is és Chloe Sullivan-t. Nagyjából majdnem ugyanaz a séma, mint az Arrow-ban, hiszen ott is összejött a Zöld Íjász az IT csajszival és endgame-t is kaptak. Csakhogy, ott még mind a két karaktert mások alakították. Név szerint: Justin Hartley és Allison Mack. Tökéletes kémia, imádtam őket együtt, ám eleinte még csak nem is gondoltam volna, hogy ezek ketten lesznek egy pár. Kellemes és örömteli meglepetés volt számomra. Nos, ha Justin továbbvitte volna a spin-offot Zöld Íjászként, - nem pedig Stephen Amell - és esetleg akkor is Emily Bett kapta volna Felicity szerepét, hát most valahogy így festene a sorozat... (Azért halkan megsúgom, maradjunk annyiban, hogy bármennyire is imádtam Just-ot Zöld Íjászként, - mert el kell ismerni zseniális volt!! - az ottani Oliver Queen-ként ő a császár és Allison Mack-nál jobb "Felicity" nem illene hozzá, azonban Stephen Amell az "Arrow" igazi Oliver Queen-je, Emily-hez pedig ő illik a képernyőn, nem kell más helyette, bármennyire is helyes lenne akár Justin-nal is, - vagy éppen fordítva Allison Emily helyett Stephen-nel - ők ketten csak is egymással a legnagyobb durranások, mivel a Stemily él a képernyőn és majd felrobbaszt bennünket a kémiájával!) Mindenesetre a videó tőlem kap egy like-ot, mert azért megmosolyogtató, milyen ötletes tud lenni, némely alkotás és csak mert tényleg imádtam Justot és nyugodt vagyok, mert az ő karaktere szerelme örökké Chloe Sullivan marad, ahogy a Stephen által megformált Oliver Queen-nek, Felicity Smoak, akit csakis Emily alakíthat. <33 Nincs igazam? Azta, néha igen kacifántosan fogalmazok, bocsi későn volt már. :D

Felicity az örök kedvenc karakter - Comicbook cikk

2018.03.07. 16:26, Piper

Komolyan mondom néha meg kell szakadnom, hogy találjak valami ép cikket a sorozatról. Pedig jöhetne több spoiler, meg hír, igazán nem bánnám, nem bánnánk. Nem igaz?! Nos azért még is csak sikerült a twitteres rajongóknak hála ráakadnom egy comicbook-os csodára. Ugyanis, - igaz csak átfutottam, mert egyből a lényeget kerestem, ugyanis közvetlen a cikk után el kellett utaznom - kaptunk egy szép kis listát, a csodás színészekről, akik az Arrow Universumban hétről-hétre örömet okoznak számunkra a kiváló karakterjátékaikkal. Ezen a listán, én most egyből Emily-hez ugrottam. Ugyanis ismét írják róla, hogy mikor először megjelent, mennyire ütős kémia alkult ki közte és Stephen között, ami egyből felülírta azt az alapelvet, hogy Katie Cassidy kéne játssza Stephen Amell szerelmét a képernyőkön. Amilyen mesterien alakítja a leányzó Felicity-t és Oliver feleségét, nemcsak hogy a rajongók kedvence lett, de még mindig van újabb és újabb ok, amiért izgatottan várjuk a szereplését minden héten. A cikket itt elolvashatjátok. Bocsi, remélem nem olvastam félre semmit, de nagyon kellett sietnem a megírásával. :)

A videó, pedig egy rajongó Top 10-es novemberben készült listáját rejti az Olicity-ről. Jó szórakozást!

Emily és Kacey dalra fakadtak billentyűzés közben - Cukiságriadó!

2018.03.06. 23:37, Piper

Halihó! Nagy nehezen találtam nektek valami érdekességet, ugyanis néha úgy el képes tűnni a sorozat, míg nem jön az új rész, hogy csak na. Bezzeg máskor meg egyszerre annyi hírt meg spoilert a nyakunkba zúdítanak, hogy győzzük fordítani. Na, de most az Arrow két legfiatalabb (a Williamet, illetőleg Dave kisfiát alakító ifjú színészpalántákat leszámítva) hölgyikéjéről hoztam egy cuki videót nektek. Emily-ről amúgy is tudjuk, milyen édesen és jól tud énekelni, most Kacey is megmutatta és vele tartott, rövid, de nagyon aranyos. Utána néztem, úgy tűnik Kacey lett most a legfiatalabb, mert ő még egy hónappal Emily-nél is kisebb. :) Következzék tehát a villámgyors Felicity-Alena duett. :D

Olicity - Zseniális alkotás!

2018.03.05. 22:43, Piper

És ííímmmeee ismét egy gyönyörű tavaszi alkotás! <3 Imádom! Érdemes végignézni. Jaj skacok, most sajnálom, hogy nem jelenetkeztem meg ismét csak gyorsan írok, de néhány határidő szorongatja a nyakamat a sulival kapcsolatban, ugyanis nyakamon a szakdoli leadási ideje is és még simítanom kell rajta. Egy pici türelmet kérek ismét! Addig is nézzétek a vidit! Szuper lett!

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!