~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Készítői előzetes - Malcolm Merlyn főszereplésével

2015.02.04. 08:05, Piper

Halihó. Jó reggelt mindenkinek! Kaptunk egy új előzetes videót, amiben Marc beszél egy kicsit Malcolm-ról. A videóban azt láthatjuk, ahogy Thea-nak mesél a felesége gyilkosáról és láthatjuk milyen volt még Tommy kisgyerekként. *-* Szerintem nagyon cuki.

Arrow Blood Rush - Avagy az Arrow websorozat

2015.02.03. 14:02, Piper

Halihó. Korábban már egyszer tettem egy említést erről az érdekességről. Az "Arrow"-ból nem csak egy sima sorozat készült, hanem néhány webes epizód is készült. Ezek alig pár percesek, de mégis szerintem nagyon jól sikerültek. A címe "Arrow Blood Rush". Ha jól láttam összesen talán 6 részes kisfilm készült a sorozatból, a két főszereplője Feilcity és Arsenal, aki akkoriban még csak simán Roy Harper volt, egy rövid másodpercre Lance kapitány hangját is hallhatjuk. Most elhoztam nektek belinkelve az összes epizódot! A tovább mögött megnézhetitek a folytatást! Sajnos az első részt letiltották szerzői jogok miatt. Nálunk ez sosem lett még levetítve, valószínűleg nem is lesz mivel csak a neten érhető el. Legalábbis én eddig csak ott találtam meg. A történet középpontjában Felicity áll, - aki egy eszköz segítségével navigálja Roy-t, akinek látszólag fogalma sincs arról ki a küldetés lebonyolítója - a végén pedig bemutatkoznak egymásnak és Roy időben megszerez Felicity-nek, amire a lánynak szüksége volt.

A ma délelőtti alkotásom

2015.02.03. 13:38, Piper

Modulozgatás

2015.02.03. 10:12, Piper

Szép napot. Ma ismét modulozgattam egy kicsit, ahogy korábban is említettem egyelőre Felicity-nél akarok mindent teljesen kibővíteni. Szóval ismét néhány modul terjedelmét megnöveltem és megnyitottam nála egy új modult is "A tökéletes ápolónő" néven. Egy kicsit lehet kacifántosan fogalmaztam, ezért elnézést kérek, de jobban ezt nem lehetett elmagyarázni. Azért remélem így is tetszeni fog. Itt arról olvashattok, hogy kik mellé csapott fel hivatásos ápolónőnek.

Remélhetőleg hamarosan még több spoilert kapunk majd, főleg hogy közeledik az eheti rész, akkor hozom a friss híreket is. Amíg nem kapunk lényeges információkat, marad a modulozás. Minél nagyobb tartalom van az oldalon, annál kevésbé unalmas. Sőt, reméljük hamarosan már elérjük azt a végkifejletet, hogy senkinek se legyen uncsi az oldal, aki feljön ide, hanem mindenki örömét lelje majd benne. Erről jut eszembe, a hozzászólásokba vagy a chatben, nyugodtan írhattok, ha esetleg van valami modulötletetek, mivel lehetne még jobban feldobni az oldalt, hiszen mindent még mi sem tudhatunk. ;)

És nem győzöm hangsúlyozni, nyugodtan fejtsétek ki a véleményeteket, imádjuk ha ti is aktívan részt vesztek az oldal működésében és én különösen kíváncsi természet vagyok!

9000 felett

2015.02.02. 20:44, Piper

Ma elérte a lapunk a 9000. látogatót is! Még csak októberben nyíltunk, mégis hamarosan már elérjük a bűvös 10.000-res számot. Ez nekünk hatalmas öröm és meglepetés! Reméljük egyszer még hat számjegyű is lehet majd a számláló mutatója! Ha rajtunk múlik, biztosan eléri majd a lap a 100.000 fő feletti látogatottságot is, mivel amíg az Arrow sorozat csak élni fog, mi mindig itt leszünk és szerintünk még utána is, hiszen hiszünk az Olicity Endgame-ben és ez a lap most már a mindennapunk része és a szívünk csücske! Számíthattok ránk még nagyon sokáig és köszönjük azt a sok támogatást és szeretetet, amit eddig tőletek kaptunk, nagyon jól esik nekünk! Nélkületek nem lenne ilyen sikeres a lap! Én pedig személyesen mondok köszönetet, drága Ezinemnek is, aki segített még csodálatosabbá varázsolni a lapot és adott néhány nagyszerű tippet és segít az angol forrásoknál is! <3

Köszönünk mindent és továbbra is maradjatok velünk! Nem fogunk csalódást okozni senkinek, ígérjük! Továbbra is szívesen látunk minden Arrow és Olicity-s fant az oldalon, szeretnénk ha még interaktívabb lenne és még többen írnátok, nyugodtan fejtsétek ki a véleményeteket és találgassunk, mondjátok el a teóriáitokat és írjatok a kedvenc Olicity-s epizódjaitokról, szavazzatok, vagy besegíthettek a fanfiction-ba is, hogy minél érdekesebb és kalandosabb történet alakuljon ki Felicity és Oliver románcából!

Ezenkívül jómagam külön kiemelnék néhány számomra nagyon fontos személyt, akiket nagyon megkedveltem és köszönjük, hogy mindig írtok véleményt a hozzászólásokba! Köszönjük, hogy mindig feljöttök és bizalmat adtatok nekünk és ilyen hűségesek vagytok! Én a lapunknak köszönhetem, hogy ilyen jó barátságot alakíthattam ki drága főszerkesztőtársammal Ezin-nel, akiket még nagyon imádok és köszönöm, hogy mindig feljönnek és írnak, az Evelin, Styke, Viki, Angie és Cat, Capri, Niraves, Jane, Szandi, Lindsay, hogy csak néhányat említsek a törzsvendégek közül. Egy régi látogatót már rég nem láttam fent, de ő is nagy Olicity-s és hiányzik, régen sokszor jött és nagyon kedves volt. PP-t is nagyon kedvelem, aki a Flash-es honlap szerkesztője és még sorolhatnám, mennyi csodálatos kinccsel lettem gazdagabb, mióta ezt a lapot megnyitottam! Imádlak benneteket! <3 Elnézést, ha esetleg kihagytam volna valakit. Oké, remélem most már teljes a lista, elnézésteket kérem, ha tényleg van még törzslátogató akit nem soroltam fel, annak azt üzenem, neki is itt a helye a felsorolás között, vegye úgy, már szégyellem magam komolyan, hogy többeteket is kihagytam, de tudjátok jól, hogy itt vagytok a szívünkben és mindig szeretettel látunk titeket a lapon, hatalmas nagy szívvel és Olicity-s szeretetettel!! <33333333

Excellente!

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human