~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Olicity - Valentin nap

2015.02.14. 12:29, Piper

Halihó. Csodálatosan szép délutánt mindenkinek. Elég nehéz napom volt, egész délelőtt nyelvvizsgáztam. Pff. nem volt egyszerű, de bízom magamban. Ezért nem érkeztek még frissek reggel. Most viszont készültem egy érdekességgel nektek, vagyis egy játékkal. Gondolom Ezinemnek is tetszeni fog.

Aki szeretne részt vehet benne! Mivel a szerelmesek napja a mai, így arra gondoltam írjuk le a TOP 5 Olicity-s pillanatunkat! Tudom, hogy volt már hasonló, de ez akkor is olyan jó! És mi kíváncsi lelkek vagyunk! Szal aki szeretne, a hozzászólásokban várjuk a részvételét!

Piper TOP 5 Olicity-s momentuma:

1. Olicity kórházi csók
2. Oliver búcsúja Felicity-től, a "Szeretlek!" szóval.
3. Oliver bevallja Cupidónak, mennyire szeretne Felicity-vel lenni, csak nem lehet.
4. Oliver féltékenysége, a 3x07-ben!
5. Oliver megmenti Felicity életét a Gróftól
5+1. Oliver Felicity-ről álmodik...

Felicity - Két hős között?

2015.02.13. 21:46, Piper

Halihó. Most fordítottam nektek egy cikket ami egy kicsit a kialakuló szerelmi háromszögünkről szól. Ugye emlékeztek még mikor Felicity panaszkodott Oliver-nek arról, hogy nem igazán járt még senkivel, annyira nem figyel rá fel senki, stb.? Hát most aztán tényleg nem mondhatja, hogy senki sem fut utána, ugyanis most nem csak egy hős, hanem mindjárt ketten is versenyeznek Felicity szívéért. Ráadásul az egyik pont Oliver.

Az alábbi cikk most arról szól, mi várható a jövőben Ray-Felicity-Oliver téren. Szegény Felicity eléggé két tűz közé kerül. Egyrészt ugyebár szerelmes Oliver-be, de most nagyon haragszik rá és jelenleg eléggé elhidegült a viszonyuk. Közben pedig épp ez löki egy kicsit közelebb Ray-hez is a lányt. A tetejében mind a két férfi Felicity-be szerelmes. Felicity-nek így nincs egyszerű dolga. A cikk szerint, a 3x15-ös részben majd jobban fény derülhet arra, hogy mit csinál másként Ray, mit Oliver. Mennyire különbözik egymástól a két karakter és ezt Felicity, hogyan tudja majd kezelni. A lány tisztában van vele, hogy teljesen más Ray, mint Oliver. Talán itt lesz majd az a bizonyos nézeteltérés??
Szerintem Felicity mind a két férfit kitűnően tudja kezelni! Tudja, kinek mit kell mondani. És hamarosan látni fogjuk, ahogy Oliver és Ray összeszólalkozik majd és Felicity-nek kell majd talán helyre hoznia ezt a kitörést a két férfi között..

Hmmm... Ti mit gondoltok, Felicity ért mind a két férfi nyelvén? Szerintetek kihez illik legjobban Felicity? Vajon Ray-jel összejönnek egy időre? Ti még reménykedtek, hogy a harmadik vagy végső fináléban az Olicity győzedelmeskedik? Mi még mindig atomerősen bízunk abban, hogy Felicity és Oliver szíve örökre egymásnak lett teremtve!! Egyébként nézzétek csak, máris az első kommentár egy vérbeli Olicity rajongóé a forrásnál...

Forrás: #1
Fordítás: Piper

3x13 Kanárik - Szerkesztői kritika

2015.02.13. 18:39, Piper

Huh. Hát. Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem az eheti részt. Elég vegyes érzelmeim születtek az epizóddal kapcsolatban. Az biztos, hogy izgalomban nem volt hiány, többször is tátott szájjal bámultam a képernyőre! Tökéletes volt ezen a téren. Viszont több dolgot is hiányoltam! Bővebb után, folytatom! Vigyázz, mert spoileres és tartalmas lesz!

Felicity baba - Legjobb kémia - Valentin napi üdvözlőkártyák

2015.02.13. 07:54, Piper

Halihó. Ma délelőttre két meglepetést szántam nektek. Az egyik jó hír, hogy úgy néz ki Felicity és Oliver toronymagas győzelmet arattak az internetes szavazáson! Sajnos komolyabb díj ahogy elnézem nem lesz, de azt viszont mindenki látni fogja, mekkora rajongói tábora van ennek a csodálatos párosnak! <3 Mi Ezinnel köszönjük, hogy szavaztatok, mi is letettük voksainkat és megérte! Az alábbi linken erről ti is megbizonyosodhattok!

A másik cuki hír, hogy nem rég dobtak piacra Arrow-akciófigurákat és köztük van a mi Felicity-nk is. A képet láthatjátok is fölül. Esküszöm, nekem is kell egy! *-*
Amúgy láttam már Diggle-ét, Roy-ét, meg talán Fagyasztókapitány (bocsi most holt nem jut eszembe Cisco őrült elnevezése), Oliver-ét még nem. De szerintem ez a Felicity baba sikerült a legjobban.

Plusz, Angie és Cat hívták fel rá a figyelmünket, hogy most adott ki a Spoilertv Valentin-napi üdvözlőlapokat, ha jól láttam 3 db Arrowos készült. Az egyiken Diggle, a másikon Oliver, a harmadikon pedig Felicity látható. Majd ezeket is linkelni fogom. Köszönjük a felhívást!

Charmed honlapverseny - 3. helyezés

2015.02.12. 18:43, Piper

Alig hittem a szememnek mikor ma ránéztem a charmed500.gp-re és megláttam az eredményhirdetést. Sikerült elcsípje a lapunk a 3. helyét a dobogónak! Nagyon szépen köszönjük Kittinek és Darlának a lehetőséget, hogy részt vehettünk a versenyen és köszönjük a nyereményt is! Excellente!

 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human