~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Egy kis meglepi játék - Szigorúan lány fanoknak

2015.03.14. 16:39, Piper
Ha lesz igény rá, fiúknak is készülhet!

Úgy döntöttem készítek egy kis tesztet, hogy kicsit megint interaktívabb legyen az oldal. Szeretném, hogy - akinek van kedve - kitöltsétek a kvízt és a bővebben mögött megláthatjátok azt is melyik leányzó szerepe lenne a tiétek az Arrowban. Arra kérek mindenkit ne a kedvence szerint csinálja végig, - hogy márpedig én Felicity leszek és kész - hanem tényleg őszintén, másképpen megölitek a játék élményét. Remélem tetszeni fog, Ezinem ezt neked is küldöm. Összesen 15 kérdésre találhattok különböző válaszokat és három lány közül lehettek majd egy. Azt csak a bővebben fogjátok meglátni kik ők! De szerintem hamar rájöttök! Jó szórakozást! Remélem tetszeni fog, - ha fiúk is szeretnének ilyen kvízt jelezzék! - kezdjük is:

1. kérdés: Hogy reagálsz arra, ha megbántanak?

a. dühös leszek és keményen visszaszólok
b. szomorú leszek és elviharzok
c. mit érdekel engem, inkább bulizok egy jót

2. kérdés: Melyik állat lennél?

a. anyatigris
b. hattyú
c. süni

3. kérdés: Melyik elem áll hozzád a legközelebb?

a. tűz
b. víz
c. fém

4. kérdés: Hogy viseled el ha nagyon rossz időszakon mész keresztül?

a. nyugatókkal
b. sírok
c. berugok

5. kérdés: Melyik szak-szakirány áll a szívedhez legközelebb?

a. bölcsészettudomány; társadalomtudomány, jogtudomány
b. informatika, számítástechnika, biztonságtechnika, matematika
c. üzlet, közgazdaságtan
 
6. kérdés: Milyen hajviseletet részesítesz előnyben?
 
a. kiengedett, hosszú haj
b. hosszú lófarok
c. rövid frizura


7. kérdés: Melyik a kedvenc színed?

a. fekete
b. piros
c. zöld


8. kérdés: Mennyire ápolsz jó kapcsolatot a testvéreddel?

a. hullámzó a kapcsolatunk
b. nincs testvérem
c. nagyon közel áll hozzám, időnként civakodunk, de bármire képes vagyok érte


9. kérdés: Melyik ételt szereted a legjobban az alábbiak közül?

a. saláta
b. hamburger
c. kínai kaja


10. kérdés: Melyik a kedvenc italod az alábbiak közül?

a. vörösbor
b. kávé
c. tea


11. kérdés: Melyik szimbólum jelképez téged a legjobban az alábbiak közül?

a. kard
b. szív
c. maszk


12. kérdés: Hogy reagálod le, ha olyasmit kell eltitkolj, amit sosem gondoltál volna?

a. vállalom a kockázatot
b. meglepődök, megijedek, de természetesen megtartom
c. nem tudom mi lenne a leghelyesebb döntés, elmondani vagy megtartani


13. kérdés: Hogy reagálsz, ha féltékeny vagy?

a. mérgesen
b. csendben szenvedek
c. hevesen, tettekkel


14. kérdés: Melyik öltözéket részesíted előnyben?

a. elegáns
b. divatos, nőies
c. laza, lenge cuccok


15. kérdés: Melyik a kedvenc elfoglaltságod az alábbiak közül?

a. sport
b. számítógép
c. bulizás
 
és most lapozz tovább...

Nanda Parbatos - Rajongói teóriám

2015.03.14. 09:38, Piper

Hát, halihó mindenkinek ismét! Csodás napra ébredtünk Arrow és Olicity szempontjából, ugyanis Amerikában a mai napon kerül megrendezésre a PaleyFest esemény, melyen minden kedvencünk részt vesz a soriból, aki csak számít! Természetesen, amint szivárognak ki szaftos infók, mi ugrunk is, mint a bolha!
Na, most viszont egy újabb sajátos teóriával készültem nektek. Sőt, inkább már-már fanfiction az egész, mert, hogy ez teljesül erre akkora esélyt látok, mint hogy én olimpiai aranyérmet nyerek a 2016-os Rio de Janeiro-i olimpián kajak-kenuzásból, de azért leírom nektek, mégis csillapítsuk az Olicity-s és Arrow-os hiányunkat, hátha mégis valami hasonló történik. De aztán nemám szavamon fogtok, ha tényleg bevállik, mert nem kicsit kéne güriznem, hogy egy év alatt elsajátítsam a a kajak-kenuzás fortélyait. ;)

Ja és köszi, a tegnapi 300 feletti látogatottságot! Ezzel ismét egy újabb rekordot döntöttünk!!

A "bővebben"-t lapozva elolvashatjátok elvetemült egy Olicity-s teóriámat, aki kíváncsi rá...

Modulozgatás

2015.03.13. 09:55, Piper

Halihó! Hűha, egyszerűen köszönjük a tegnapi látogatottságot! Majdnem 300-an voltatok kíváncsiak a lapra. Összesen 296-an néztetek fel a lapra! Hihetetlen látogatottság! Nagyon szépen köszönjük! Ezzel ismét egy rekord dőlt meg! Hamarosan hozom a modulfrisseket! Addig is reménykedjünk abban, hogy a fenti pillanat nem csak egy fan-art lesz, hanem hamarosan a valóság is!
11:17 No, hát nyitottam egy új modult "Király és Királynő hasonlat" néven. Nagyon kíváncsi leszek kinek, hogy nyeri el a tetszését! Ugyanis én felfedeztem több történelmi hasonlóságot is az Olicity páros között, eddig nem is gondoltam volna, de ez tényleg egy újabb oknak tűnhet az Endgame-re, ha elolvassátok, rájöttök miről beszélek. Persze ez nem garancia és tényleg csak úgy jól mutatott a képernyőn, de eljátszhatunk a gondolattal. Az új modult a közös menüben találhatjátok!!

Lord Mesa - Legújabb csodás Olicitys alkotása

2015.03.12. 23:08, Piper

Forrás: #1

3x17 Az esküvő - Hivatalos képek

2015.03.12. 21:04, Piper

Azt hittem meghalok, mikor láttam ezeket a képeket, imádni fogom ezt a részt, az már tutiii!! Felicity egyszerűen meseszép!! *-* Oliverünk pedig nagyon helyes és elegáns az öltönyében! A "bővebben" mögött megtekinthettek néhány képet a közelgő epizódból!! Kinek melyik tetszik a legjobban?? Köszi Styke! Összesen 12 db jó minőségű képet töltöttem most fel nektek, ide kellemes böngészést kívánunk hozzá! Igaz ritkán töltünk fel képeket, de ezeket most muszáj volt!

Képek forrása: #1

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!