~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Sneak peek 2 - Spoiler!

2018.01.25. 23:12, Piper & Rice

Szép éjjelt mindenkinek. Szakdogaírás közben úgy megy az idő, mintha szárnyai lennének. De tényleg, észre sem vettem kb. hogy már éjszaka van. Most meghoztam nektek a nem rég közzé adott spoileres sneak peek-et, ez már a második amúgy. Ebben Felicity telefonon beszél Curtis-ékkel. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szerintem igazán izgalmas ez a két csapatosdis felállás. :) Michael amúgy beszél az Arrow-ról, de egész keveset. Arról ír leginkább, milyen érzés neki gonosztevőt játszani és miket képzel el, mint jövendőbeli karaktereket. A teljes fordítás is hamarosan érkezik, de Rice-omnak akadt némi elfoglaltsága velem együtt, szóval csak átfutni jutott időnk. Ez lesz a lényege amúgy. Ahogy ígértem nektek, valamennyit igyekeztem elhozni nektek, ezt is neki köszönhetitek, ahogy a teljes verziót is majd. :D

Emily az edzőteremben - Challenge teljesítve!

2018.01.24. 23:02, Piper

Szép estét mindenkinek. Még nem sikerült teljesen befejezni a szöveget, kértem segítséget barátnőmtől is, így gyorsabban halad. De most már tényleg kész lesz, ígérem. Most viszont hoztam nektek egy edzővideót, melyet nem rég tett közzé a "T3 Athletics" és Em csodásan teljesít egy nehéz kihívást. 

Green promo - Arrow spoiler!

2018.01.22. 23:45, Piper

2018.01.21. 18:43, Piper
Spoiler!!

Szép estét mindenkinek és jó étvágyat a vacsihoz. Ma egy kis Arrowversés hírrel készültem nektek, hogy lázban tartsam a lappal az egész DC-világ kedvelőit is. Úgy tűnik egy általunk már lassan megszokottnak elkönyvelt karatker a 'The Flash' nagytesóból csatlakozik a kistesó LOT-hoz. Azaz, aki megkedvelte Wally karakterét, nem kell szomorkodnia, - vagy megijednie - pusztán csak annyiról van szó, hogy ezentúl az Arrowverse egy másik területén fog besegíteni a szuperül nagyra nőtt Arrow-birodalom tagjainak. :)

Jómagam nagyon szeretem a kissrácot, bár még le vagyok ragadva a 3. évad közepénél, de hamarosan be is hozzuk a lemaradásunkat a többivel együtt. Így örülök azért, hogy Wally velünk marad még remélhetőleg jó sokáig. Egy német oldalon találtam ezt a spoileres infót és máris közlöm veletek a cikk lényegét. Lássuk csak.

Az Arrowverséről pontosan tudjuk, hogy mennyi sorozatot foglal magába, kezdve az anyuka 'Arrow'-tól, egészen a legkisebb 'Supergirl' sorozatig. Most azonban az egyik tesó, - nevezetesen a 'The Flash' sorozat - immáron állandóvá vált karaktere kilép a sorozatból és a 'Legends of Tomorrow' csapatát fogja tovább erősíteni. Figyelem spoiler következik! Wally West tehát amellett, hogy Barry Allen fogadott kisöccsét játssza, még Flash másodhegedűs szerepét is betölti. Hála Istennek, nem arról van szó, hogy vége lenne az Arrowversének, hanem Wally West, - akit Keiynan Lonsdale formál meg - most elhagyja az anyasorozatát és a 'LOT' szárnyai alatt születik majd újjá, mint egy újabb lényeges főszereplő. Bizonyára vele egy szupererővel fog majd gazdagodni a sorozat, amelyet már korábban láthattunk, mint 'Gyorsuló'. 

A 'LOT' spin-off sorozat producere, Phil Klemmer így nyilatkozott erről az 'Entertainment Weekly'-nek:

"Csodálatos volt együtt dolgozni Keiynan-nal a 3. évadunk nyitányában, - epizód, melyben tapasztaltuk, Central Cityben a 2. és 3. évad során Nick Zanos, Nate Heywood bűnözővel küzdött. Amikor a karaktere a 'Flash'- ben egy jó időre elment, miután a családját elhanyagolta és elhidegült a csapattól, tudtuk, hogy tökéletesen illeszkedne a 'LOT'-ba."

Keiynan Lonsdale karaktere Wally West-ként, még a második évadban lett bevezetve, mint Iris West kisöccse és Joe West eltitkolt fia. Mint egy tehetséges mérnökhallgató, - az új tesó szerepe mellett - hatékony tagja lett, mind a csapatnak és pótolhatatlan része, mind a családnak. A 3. évad során láthattuk, hogy Savitar által a felszínre tört, Wally eltitkolt vágya arról, hogy szuperhős szeretne lenni, így született meg a "Kid Flash" karaktere. Wally identitáskrízise közrejátszott a váltásban, miután Barry-t sikerült visszahozni.

Azoknak a rajongóknak, akik nem követik a 'Legends of Tomorrow' sorozatot, igazán nehéz lesz hozzászokniuk a váltáshoz, hiszen Wally-t nem fogjuk még egyszer már látni a Flash-ben, hanem majd a legközelebbi 2018. február 19-i epizódban fog feltűnni, immáron a Legendsben. Hivatalosan a 3. évad 13. részében fog debütálni most már az új otthonául szolgáló "Holnap Legendái" című sorozatban! 

Forrás: moviepilot.de

Nos lehet erre a lépésre egyrészt Victor miatt is szükség volt. Meg amúgy is, ki tudja így lehet még izgalmasabb pillanatoknak lehetünk majd szem, - és fültanúi a cseppet sem uncsi Arrowversében. :) Bár Wally szerintem a Flash-nek egy fontos kiegészítője volt, de hát talán majd megszokjuk az új köntösét is...

Rajongói nyitány - Arrow 4. évad

2018.01.21. 18:20, Piper

Ezt muszáj meglesnetek Lelkeim! <3 Szerintem ragyogó munkára vall. :) Az OTA-val a főszerepben, aztán a többiek. :D Ez még a 4. évados nyitányra készült.

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!