~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Egy Páratlan Páros - Alkotásom

2015.02.27. 23:09, Piper

Stemily - kampányvideó

2015.02.27. 16:37, Piper

Találtam egy nagyon helyes kis videót Emily-ről és Stephen-ről. A változatosság kedvéért, most egy kis Stemily a héten, az Olicity helyett. Ahogy elnézem ez most készülhetett valamelyik forgatási szünetben. Bár annyira sajnos nem sikerült megértsem miről szól, annyit kivettem belőle, hogy Stephen kampányához lehet valami köze. A videót ha jól láttam David készítette és Emily meg Stephen nagyon cukin elhülyéskednek. Annyira helyesek együtt! <3 A képre kattintva elérhetitek a videót, sajnos nem sikerült belinkelni, de ha jól nézem legalább 3 és fél perces, én kétszer is végignéztem! A videót amúgy az egyik Olicity-s rajongói lap osztotta meg facebookon, de amúgy Stephen rakta ki a hivatalos facebook oldalára! Szerintem nagyon helyes lett, tényleg! <3 Megköszönte a részvételt Emily-nek és David-nek is!

Ha jól vettem ki a kommentárokból, Stephen itt mondott valami olyasmit, hogy Brandontól majd bocsánatot kell kérnie valamiért. Asszem ez már célzás volt a sori jövőjében valamire...

Holnap később várhatók frissek, napközben rokonlátogatóban meg mamánál leszek, délután vagy este felé azonban megint elérhettek a lapon! 

Modulozgatás

2015.02.27. 13:11, Piper

Halihó!! Ma egy óriási meglepetéssel készültem a mi drága Olicity-fanjainknak!! Remélem nagyon fog tetszeni nektek és jó értelemben fogtok érte megzabálni, nem rossz értelemben! Egy kicsit elővettem a kreativitási tehetségemet és mivel bölcsész karra készülök, kicsit eljátszadoztam a rímekkel! Aztán kijött belőle egy helyes kis Olicity-s versike. Ezt megtalálhatjátok az "Olicity" menüben, "Versbe foglalva" néven. Amint megy előrefelé a sorozat, folyamatosan bővíteni fogom a végéig! Nos remélem elnyeri mindenki tetszését ez a nagy meglepi!

Puszi

Piper

Véleményeket, ha lehet!

23:50 Halihó! Gyorsan még egy érdekesség Emily-ről! Nézelődtem a neten és annyi külföldi rajongói lap van a színészekről, mint égen a csillag! Különösen Emily-ről és Stephen-ről! A két főszereplőről. Az egyiken észrevettem egy érdekes hírt, a wikipedián és IMDB-n is már fent van, Emily szerepet kapott, - egy Patty McGuire nevű lányt fog alakítani - egy új 2015-ös "Brooklyn" címet viselő filmben, biztos tökéletesen fogja ezt a karaktert is alakítani! Jó éjszakát mindenkinek! Olyan furi lesz "Felicity-t" valahol máshol is látni, ahogy anno a TVD-ben "Oliver-t" is. Már megszoktam, hogy csak ezeket a karaktereket alakítja a két színész, így olyan varázslatos, persze nagyon örülök, hogy szárnyal a karrierjük.

Végre felcsillanhat a remény - Olicity bomba aktiválva!

2015.02.27. 09:17, Piper

Sziasztok! Amennyire elvehette a kedvünket az utóbbi időben az Olicity, mától épp annyira meghozhatja ez az időszak a reményünket! Nagyon gyorsan be fog gyógyulni az a seb, ami jelenleg ott garázdálkodik az Olicity-s szívünkben!! Styke-tól kaptam némi jó hírt és én is ránéztem gyorsan Marc tumblr-jére és remek híreket kaptam! Egyébként ez várható volt! Egy óriási hullámvölgy után, végre kárpótolnak minket!! Én mondtam, csak idő kérdése lesz!! És most nézzük a legfrissebb szaftos morzsákat!! Vigyázat, Spoileres lehet!

Olicity-riadó:

Mint hála égnek gondolhattuk, Marc csak ugratott minket azzal kapcsolatban, hogy Felicity terhes. Ezenkívül nagyon Olicity-s rész lesz a 3x16, a 3x17 és a 3x19. rész is!! Gondolom, a 3x18. csak azért nem, mert Felicity nagyjából az egész részben kómában lesz, szerintem. De ha már Oliver ott aggódni fog érte, nekem már az is öröm lesz!! Aztán hamarosan elképzelhető, nem csak a Zöld Íjásszal, de a Zöld Szörnyeteggel is találkozhatunk majd, Oliver személyében. Ugyanis a 3x16-ban fény derül majd arra, - ha minden igaz - hogy mi történt Felicity és Ray között, nos itt csak annyit, hogy Oliver egyáltalán nem lesz elragadtatva a hírtől!! Továbbá Oliver döntését nagyban befolyásolhatja majd az, hogy az új Ra's legyen, ha értesülni fog a Felicity-Ray románcról. Most valószínű, hogy Oliver-nek hamarosan felnyílik a szeme és végre kiveszi a fejét a seggéből! Nem hinném, hogy hagyja Ray-nek Felicity-t, ráadásul Ray hamarosan távozni fog! Juj, mi lesz itt, már alig várom a szünet utáni epizódokat!!!! <333 No ki van még így, mint én és ki mit gondol a folytatásról, kíváncsian várjuk!!! Én éreztem, hogy most fog igazán felrobbani ez a bomba, már alig várom, hogy engem is "eltaláljon"!!!

Az Olicity-n kívül olvastunk egy igen érdekes hírt is, vajon igaz lehet? Sara vissza fog térni? Ez engem meglep. De lehet köze lesz ahhoz a bizonyos forráshoz, amit úgy hívnak, hogy Lazarus Pit? Jól mondom?!

Egyébként visszatérve az Olicity-re. Oliver lökte Felicity-t Ray karjaiba, viszont Ray meg átvágja Felicity-t, az öltözékkel kapcsolatban, szal már csak ezért is halálra lesz ítélve ez a kapcsolat, no meg Oliver féltékenysége miatt is, gondolom... De erről bővebben majd a kritikámban...

Forrás: #1

Ezek után kinek kezdődik még jól a napja?? Ezt nem hiszem el ilyen jó hírek Olicity-ről és Fiorelláról is, boldogabban nem is kezdődhetne ez a napom, komolyan mondom!!

Joggal mondhatom, hogy ezentúl a március lesz a kedvenc hónapom?!

Arrow 3x16 - Az ajánlat promo és epizódismertető

2015.02.26. 11:44, Piper

Aktuális rész ismertetője: Oliver pont akkor tér vissza amikor a legnagyobb szükség lesz rá, mert éppen egy aljas gonosztevő tartja rettegésben Starling City lakóit. Nyssa tesz egy ajánlatot Laurel számára. Eközben Thea-nak is meg kell bírkóznia a helyzetével. Lance kapitány pedig igyekszik kizárni mindent, ami csak Laurel-re vagy az Íjászra emlékezteti őt...

Szavazz az OLICITY PÁROSRA az alábbi linken!!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!