~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Kanárik - Produceri előzetes

2015.02.10. 06:28, Piper

Kvízverseny - Megfejtések és értékelés

2015.02.09. 17:32, Piper
No megírtam a verseny helyes válaszait. Összehasonlíthatjátok, helyes-e a ti megfejtésetek az én leírásommal. 1 pont jár fejenként, ha eltaláltad!
 
Bármilyen hasonló megoldás elfogadható!
 • 1. Oliver-nek szüksége volt Felicity szaktudására egy laptop miatt, ezért felkereste őt a Queen vállalat informatikai osztályán.
 • 2. pirosat :)
 • 3. a kék-piros teória miatt. Ha Ray-t választja, az csak egy valótlan, képzelt jövőt jelent neki. (kék szín) Ha Oliver-t választja, az valóság és igazi szerelem! (piros szín) pirula-hasonlat
 • 4. a Queen villában
 • 5. dühében mindent lesöpört az asztalról
 • 6. a kórházban, miután megcsókolta a lányt ^^ (de elfogadom a 3x09-es verzót mert konkrétan ott mondta ki először a bűvös szót)
 • 7. piros
 • 8. bántani akart, nem kellett döntést hoznom!
 • 9. Szeretlek!
 • 10. Egy páfrányt
8-10 pont: Te vagy az egyik legnagyobb Olicity-s rajongó! Imádod őket és örömmel követed végig minden romantikus pillanatukat. Látszik, hogy folyamatosan nyomon követed a sorozatot és a főszereplők kapcsolatát is! Gratulálunk!
5-7 pont: Már elindultál azon az úton, hogy óriási Olicity-s fan legyél. Látszik, hogy szereted őket. Nagyon ügyes vagy! Gratulálunk!
2-4 pont: Hát. Azt hiszem még egy kicsit alaposabban meg kell figyeld ezt a párost. De ne aggódj, nagyon jó úton haladsz, hogy egyszer te is igazi nagy Olicity-s fan legyél, mi azért gratulálunk neked, elvégre ez is több, mint a semmi! Ne csüggedj egy percig sem!
0-3 pont: Még nagyon Olicity-s gyerekcipőben jársz. Nem igazán ismered ezt a párost. De ne aggódj, ha kicsit részletesebben átfutsz a részeken biztos vagyok benne, hogy hamarosan téged is a legnagyobb fanok táborában köszönthetünk majd! ;)
 
Ahogy elnéztem a megfejtéseteket, elmondhatni, hogy mind tökéletesen Olicity-fanok vagytok! Gratulálunk és köszönjük, hogy résztvettetek a lap első játékán!
 

Modulozgatás

2015.02.09. 15:15, Piper

Ma egy kicsit az "Olicity-s" menüben is ténykedtem. Kiegészítettem néhány dologgal az érdekességeknél a "Napló" modult és már képet is illesztettem be. Ma még néhány változás észlelhető lesz remélhetőleg a közös menüben.

Feszültség, könnyek és izgalmak?

2015.02.09. 13:18, Piper

Halihó. Azt hittem ma sosem kerülök géphez! Hihetetlen sok melóm volt a délelőtt, de most itt vagyok és kárpótolok mindenkit.

Styke volt olyan rendes és újabb szaftos Olicity-s hírekre hívta fel a figyelmemet. Így most le is fordítottam, mi lehet az új információk jelentősége! Köszönjük Styke!

Friss Olicity-s spoilerek:

Marc, szerinted az Olicity-s rajongók szeretni fogják a 3x18-as részt?
"Nem hiszem, hogy nem fogják szeretni!" (Hmm... :D)
Marc, melyik részben lesz az, hogy ATOM és Íjász összetűznek majd?
"Azt hiszem, a 3x17. rész elárulja a választ!"
Oliver valaha is kiveszi majd a fejét a seggéből Felicity-vel kapcsolatosan?
"Oliver még nagyon sok helyzetben hagyta a fejét a seggében."
Marc, olyan izgatott vagyok! Vajon Oliver mérges lesz, ha megtudja, hogy Felicity segít Palmer tervében?
"Ez egy nagyon érdekes momentum lesz..."

Hmm... én nagyon kíváncsi leszek, elég érdekesnek tűnnek ezek a spoilerek. Remélem az elsőnél nagyon nagy Olicity-s durranást kapunk! ^^ Amúgy nagyon megnézném már amikor Oliver és Ray komolyabban összetűznek és hátha látjuk újra féltékenyen majd Oliver-t is! Jaj úgy imádom a féltékeny Oliver-t! <3

A kvíz még estig tart, aki szeretne részt venni rajta. Volt rá igény, ezért legközelebb is lesz majd rendezve, de akkor kicsit másabb lesz!

Fordítás: Piper

Mennyire ismered az Olicity-t?

2015.02.08. 18:51, Piper

Nos mivel elértük ma a 10.000 látogatót. Arra gondoltam és remélem Ezinemnek is tetszik majd az ötlet, hogy készítek nektek egy kis Olicity-s kvízt! A hozzászólásokban várjuk a megfejtéseket. Én csinálok magamnak egy megoldókulcsot, amint lezárom a játékot beillesztem a lapra és írok mellé egy kis jellemzést. Aki a legtöbb helyes választ adta, természetesen az ő értékelése lesz a legjobb! Amint felraktam összehasonlíthatjátok az én megoldókulcsommal, a jellemzést pedig aszerint döntsétek el! Remélem értitek mire gondolok. Akkor kezdjük is a játékot. A játékra adok nektek kb. másfél órát, tehát ma estére igyekszem elkészíteni a megoldásokat és az értékelőt is! Jó szórakozást! Megfejtéseket a hozzászólásokba!! A kvíz szerintem pofonegyszerű lesz és még aki nem Olicity-s az is csipőből vágni fogja! Már látom is, hogy egy ctrl copy elég lesz!

Kérlek játszatok tisztességesen és ne puskázzatok a másikról! Úgy elromlik a játék öröme! Legközelebb majd valószínűleg e-mailben fogom kérni a megfejtéseket, de most ezt így próbáljuk ki!

Összesen 10 kérdést teszek fel:

 • Hogy találkozott először Felicity és Oliver? (Hong-Kong még ismeretlen vidék)
 • Milyen színű ruhát viselt a kaszinós küldetésükkor Felicity?
 • Miért hasonlítják az Olicity rajongók a sorozatot a Mátrix trilógiához?
 • Hol csattant el Felicity és Oliver legelső csókja?
 • Mi volt a reakciója Oliver-nek, amikor meglátta, hogy Ray megcsókolja Felicity-t? (az íjász barlangra gondolok)
 • Mikor mondta Oliver ŐSZINTÉN először Felicity-nek, hogy szerelmes belé?
 • Mi Felicity és Oliver közös színe?
 • Mit válaszolt Oliver Felicity-nek, amikor Felicity szomorú volt, hogy miatta kellett újra ölnie az Íjásznak? Felicity: "Sajnálom, hogy így kellett döntened!"
 • Mi volt az az utolsó mondat amit Oliver Felicity-nek mondott, mielőtt Ra's hoz indult megmérkőzni?
 • Mit ajándékozott Felicity Oliver-nek, hogy ne legyenek olyan szürkék a hétköznapjai?

A "versenyt" lezárom: 2015. február 9. 21:00!

Sok sikert mindenkinek! ;) <3 ^^

LEZÁRVA!!

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!