~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 2. rész - "The Longbow Hunters" 

Míg Oliver az életéért küzd továbbra is a börtönben, addig Felicityék minden erejükkel azon vannak, hogy végleg leszámolhassanak végre Díaz-zal. Oliver eközben mindent meg akar tenni azért, hogy megvédhesse valahogy a családját. Az epizód igazán nagy fordulatokban fog bővelkedni, melyben a fő cél, Díazt leszerelni számos veszély mellett.. The CW: 2018. október 22. hétfő (október 23. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Közeledünk az első fél évhez! - 5 hónaposak lettünk!

2015.03.05. 13:48, Piper

Halihó!!! Ma ismét van egy csodálatos hírem számotokra, számunkra még nagyobb öröm! Drága imádott honlapunk belépett az 5. hónapba!! Egyszerűen hihetetlen hogy repül az idő! Hamarosan félévesek leszünk! Annyira imádom ezt a honlapot szerkeszteni, soha egy lapomnak sem szenteltem ennyi időt, hiszen egy sorozat sem fogott meg életemben ennyire, mint az Arrow!! Azon belül is pedig az Olicity páros! Egyszerűen valami hihetetlen az emberre milyen hatással tud lenni, két ekkora csoda, mint Felicity/Emily és Oliver/Stephen! Egyszerűen szerintem 80 éves koromig ha tehetném szerkeszteném ezt a honlapot! Sohasem fogok róla lemondani, szívem egyik legértékesebb kincse! Ha valamiért nem lenne hosszabb ideig friss, akkor az csak azért lenne, mert valami óriási bajom történt! Sohasem fogok/fogunk senkit sem cserben hagyni, aki hű Olicitys marad a legvégéig és még azon is túl! Hiszen, ha tényleg megkapjuk az Endgame-t még mindig lesz bőven mit kibővíteni a lapon és legalább összemérhetjük kikre melyik jelenetek hatotttak a legjobban és esetleg megbeszélhetjük szerintünk, hogy folytatódna tovább Felicity és Oliver, - esetleg a picikéik - története, stb. Millió-millió hála és köszönet, a rengeteg pozítiv visszajelzésért, amiket tőletek kaptunk!! Számomra felbecsülhetetlen dolog az, - többet ér bármely kreditnyereménynél, megfizethetetlen érték - hogy ennyi kedves embert megismerhettem a fél év alatt! Azóta már több látogatónkat is szinte testvéremként imádom! <33 Hihetetlen sok barátot sikerült szereznem. Korábban már összeállítottam egy listát, de nem győzök újra köszönetet mondani Ezinem-nek, aki a világ egyik legjobb szerkesztőtársa, komolyan! Aztán Rice-omnak aki folyamatosan vezeti a régi lapomat, amiről sajnos jó időre le kellett mondjak, de ő kitart, imádom!! Köszönöm Vikim rengeteg szeretetét és segítségét, Evelinem kedves szavait! És akkor ismét hadd köszönjem meg, hogy új barátokra lelhettem bennetek: Capri, Angie, Cat, Niraves, Styke, Jane, Szandi, Lindsay, PP és a többieknek!! Örök hála és köszönjük a többieknek is a közel 15.000 látogatót, az eddigi sikereinket, a 3. helyezésre értékelést Kittiéknek és a G-portálnak, a hónap oldala címet, aminél még mindig mi vagyunk kitéve!! <333 Ezer köszönet, értetek éri meg IGAZÁN szerkeszteni!!! <33 Egy honlapszerkesztőnek, nincs is nagyobb öröme, mint látni a mosolyt és a boldogságot a fanok arcán, amiért megfelel a honlapja az igényeiknek!! És remélem most nem hagytam ki egy személyt sem a felsorolásból...

EGYSZERŰEN HIHETETLEN, HOGY CSUPÁN 5 HÓNAPJA ÜZEMELÜNK ÉS MÁR ENNYI SZERETETET KAPTUNK TŐLETEK!! NINCSENEK IS RÁ SZAVAK, ESKÜSZÖM KELL EGY 100-AS PAPÍRZSEPI CSOMAG, NEM IS! 1000-RES!! ÖRÖK HÁLÁNK ÉS BOLDOGOK VAGYUNK, HOGY ENNYI OLICITYS VAN ITTHON IS, NEM CSAK KÜLFÖLDÖN!! JAJ EKKORA SZERETET NINCS A FÖLDÖN, MINT TI ADTOK, KOMOLYAN!! ÉS KÖSZÖNJÜK AZOKNAK IS, AKIKET MÉG A JÖVŐBEN MEGISMERHETÜNK MAJD!

KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNJÜK!!! SZERETLEK TITEKET, NAGYON!!!! <3333 ^^

ÉS HA EZ MÉG NEM ELÉG ÖRÖM NEKÜNK SZERKESZTŐKNEK EGY ÚJABB PLUSZ JÓ HÍR, HOGY AZ OLICITY PÁROS LEGYŐZTE BONSÉKAT NEM KIS FÖLÉNNYEL, ÍGY BIZTOS TOVÁBBJUTÓK A MEZŐNYBEN, HA MINDEN IGAZ! ;) KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZTATOK!!

Excellente!! Piper

Teóriáim a jövőre nézve - Lehetséges történések szerintem

2015.03.05. 09:31, Piper

Úgy döntöttem most leírom nektek néhány gondolatomat. Össze-vissza kavarognak bennem a lehetséges jövőbeni történések és előreláthatóan összeraktam egy puzzle-t. De ezek egyelőre csak a saját teóriáim! Viszont lehet valamicske teljesülhet belőle, sajnos vagy nem sajnos. Olvass tovább!

Hamarosan elszabadulnak az érzelmek - Felicity két lángoló tűz között

2015.03.04. 22:42, Piper

A legutóbbi részben ugyebár Felicity egy kicsit engedett a csábításnak és lefeküdt Ray-jel, azonban úgy tűnik a készítők szavai megnyugtatóan fognak hatni az Olicity rajongókra, ugyanis innentől kezd majd csak izgalmas lenni a bizonyos szerelmi háromszög! Akit a kialakuló helyzetben talán legjobban sajnálhatunk majd, az szegény Felicity lesz. Hiszen két szinte kirobbanó és lángoló érzelmekkel túlfűtött férfi között fog vergődni ide-oda, akik között nagyon elmérgesedhet a viszony, hiszen nem csak az üzlet, vagy a hősködés szólhat közbe, de ráadásul ugyanabba a nőbe is szerelmesek mind a ketten! A féltékenység pedig nagy úr, különösen, ha Olivert találja el Ámor nyila! Ezt az nyilat bizony ő sem tudta kivédeni, hiába mesteríjász! Na, de nézzük is mire gondolok én itt pontosan!

Andrew Kreisberg nyilatkozata: "Az Olicity rajongók vajon még mindig küszködnek a könnyeikkel, mióta meglátták, hogy Felicity Ray-jel töltötte az éjszakát? Nyugalom. Ez amolyan szórakoztató dolog, látni ahogy egy szerelmespár kicsit távolabb kerül egymástól, egy kicsit valaki mással jön össze, hogy lefoglalja magát. Most Oliver hozott egy ilyen döntést. Persze, hogy Felicity nem fog karba tett kézzel ülni és várni rá! Ő volt az, aki teljesen elzárkózott az érzelmeitől. Pedig itt van egy csodálatos ember aki minden segítségét felajánlja, a barátságát az őszinte szerelmét és szeretetét. Nem érzi, hogy megérdemelné, nem érzi mi a legjobb neki, és hogy Felicity egyet ért-e ezzel vagy sem. A másik oldalon pedig ott van Ray, aki szörnyű tragédián ment keresztül, megnyitja a szívét Felicity-nek. Ugyan miért is kéne őt hibáztatni ezért?"

Majd hamarosan kiderül Oliver hogyan fog arra reagálni, hogy Felicity új barátja a város új hőse. Ray nem a "Team Arrow" csapat tagja, ő csak egy nagyon okos férfi egy páncélban. Az biztos, hogy a 3x17-es részben Oliver HATÁROZOTTAN meg fog szólalni, ez a rész lesz rá az első példa!

Szerintem a mi Olicity-s szívünk sokat fog majd mosolyogni az elkövetkező időszakokban. Van egy olyan érzésem Oliver addig nem tud majd tisztán látni és az íjászatra sem koncentrálni, amíg el nem távolítja valahogy Ray-t Felicity közeléből és ezt csak úgy teheti meg, ha összejön a lánnyal, végre!!

A cikket innen fordítottam: #1

Ki mit gondol amúgy, vajon kedvenc szőkeségünknek menni fog a villámhárító szerepe? Oliver mit lép majd, vajon? Láthatunk heves összezörrenéseket a két szívtipró között, Felicity miatt?

Olicity mánia már Németországban is - Már kaphatók Olicity-s női felsők!

2015.03.04. 10:21, Piper

Kész, én most haltam meg! Engem újra kell éleszteni!! Levegőt, valaki!!! Vigyázz ez a cikk, "halálosan veszélyes" jó értelemben!! Styke-om adott egy jó ötletet, így elkezdtem nézelődni egy kicsit az ékszerek között a német Amazon online áruház honlapján. Kíváncsiságból beütöttem, hogy talál-e valamit az "Arrow-Olicity" kifejezésre. És talált!! Én azt hittem menten lehidalok! Olicity-s shipp-es toppot, mellényt és felsőt árulnak 18.00 Euro és 20.00 Euro értékben kb. Hát nekem kell egy! Szerintem valahogy megfűzöm a szüleimet! Ez átszámítva magyar pénzben kb. 5000-6000 Ft között mozoghat. Az biztos, ha idén kijutok ismét németbe az üzletekben is körülnézek, hátha már ott is árulják őket! Aki szeretne rendelni vagy megnézni őket a lenti linken elérheti! 100% pamutból készültek a csinos kis felsők és több féle méretben is lehet választani közülük és a mosásról is írnak! Nekem nagyon tetszik piros-fekete színű és a hajó meg a felirat, annyira találó, kész végem van! Amúgy három színben is kapható, fekete, szürke és fehér!!  A három legjobban bármihez passzoló színben!! Meghaltam! Szerintem addig nyaggatom apumat, míg meg nem rendel egyet nekem. :P Nem csak Olicity-s, de még mutatós és nagyon divatos is!!! Bármilyen nadrághoz kitűnően passzol és remek ruci nyárra, Olicity-s fanoknak szerintem kötelező, már aki be tudja szerezni!! :D:D Én még életemben nem rendeltem külföldről semmit, csak belföldről, de most szerintem kivételt teszek!!

Lauriver-eseknek szomorú hírem van, nem találtam ilyen pólót. Viszont ha jól láttam akciófigurák is kaphatók és nyílvesszős nyakláncok és karkötők! Végem van!!

Naná, hogy megnézem a linket, nekem is kell egy ilyen top!

Ki szeretne ilyen pólót? Ki kapott kedvet a póló megrendeléséhez? Németesek előnyben!

Kép forrása/ Die Quelle des Bildes: #1

Valakitől örökre búcsúzunk és egy új főellenséget kap Oliver

2015.03.04. 09:55, Piper

Halihó. Hát húha!! Ma fény derült a nagy titokra! Valóban egy személytől fogunk búcsúzni, sajnos ez nem csak képletes búcsú lesz! Marc megerősítette a hírt! Korábban Stephen is a képe alá olyasmit írt, hogy utoljára együtt... azon a képen pedig Roy-jal és Laurel-lel szerepelt! Így három esélyes személyre szűkült a lista! Lance kapitány (aki a legeselyésebb), Roy és Laurel! A három karakter közül sajnos úgy néz ki, egytől örökre búcsút kell vennünk!

A másik hír szintén egy nagyon izgalmas eseményt vetít előre! A 3. évad fináléjában ugyanis fel fog tűnni a 4. évad lehetséges főgonosza! Oliver egy eddigieknél is sokkal veszélyesebb és gonoszabb karakterrel kell majd hosszú ideig megküzdjön! A főgonosz a "Damian Dark" elnevezést kapta. Azt hiszem itt valami köze lesz a Batman-hasonlathoz. De ezt nem értettem pontosan mit takar. Talán picit a Batman-világba is átlépünk, mint a Ra'-s jelenetnél is. Itt hadd jegyezzem meg, nem tartom Ra'-s igazán főgonosznak. Szerintem csípi Oliver-t és mi is csípjük őt, tulajdonképpen ő csak Malcolm-ot akarta megszívatni. Más oldalról megvilágítva viszont  úgy néz ki a H.I.V.E-hoz lesz köze Damian-nak, ezt még nem tudni pontosan. Egyelőre még csak találgatások mennek, de nagyon úgy néz ki, ő lesz az új főgonosz! Valószínűleg ez a biztosabb verzió és lehet ő bérelte fel egykor Dadshot-ot is, hogy ölje meg Diggle bátyját!

Oké ezek után ki mit gondol? Én már hanyatt dobtam magam. A torkomban dobog a szívem az izgalomtól és a félelemtől, hogy kit veszítünk majd el! Nekem most a legelsődleges tippem Lance kapitány! A sorozat eleje óta már azt próbálják felvezetni, hogy mennyire beteg...

Forrás: #1

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!