~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Exkluzív vegyes spoilerek - Egyenesen Marc Guggenheim tollából

2015.03.06. 09:06, Piper

Szép jó reggelt, drágáim. Most hoztam nektek vegyesen mindenféle spoilert, amit találtam Marc tumblr-jén, nem csak Olicity-sek, de érdekesek!

Nézzük is:

Egy rajongó megkérte Marc-ot, hogy a 21. részig kivetítően határozza meg melyik Billie Joel számok címét adná az elkövetkező 5 résznek! Marc erre az alábbi választ adta: 3x17 - "A Matter of Trust"; 3x18 - "An Innocent Man"; 3x19 - "Surprises"; 3x20 - "No Man's Land"; 3x21 "The Stranger". (szerk. Hmm... érdekes, különösen a 3x19!) Valaki megkérdezte, hogy valóban a 3x19. rész lesz az évad eddigi legérzelmesebb rész, Marc erre azt válaszolta inkább a 3x20. rész! Egyelőre még messze van, hogy Felicity is álcát öltsön. Az, hogy Tommy visszatérhet-e még valaha az "Arrow"-ba, csak Colin szerződésén múlik, amit egy másik stúdióval is aláírt, de Marc azért örül a sikerének! Laurel-re hamarosan rátalálhat az IGAZI szerelem, de nagy valószínűséggel nem Oliver személyében! A páfrány lényeges jelentőséget kap majd a 3x19. részben! Nagy valószínűséggel lehetetlen, hogy Atom és Fekete Kanári együtt menjenek el. Nem biztos, hogy Oliver-nek sikerül visszaszereznie a céget, de az is lehet, hogy igen, majd kiderül! Valami hasonlat is van Felicity és Tommy között, ha jól értem. És volt egy első évados törölt jelenet is ezzel kapcsolatban. Oliver érzelmi állapota titok, a 3x20. rész kapcsán! És elvileg készül egy kivágás már a következő részhez!

Most egyelőre ennyit sikerült kibogarásznom! Sajnos túl sok Olicity-t nem kaptunk, viszont a páfrányos dolgot nagyon írogatják, szal kíváncsi leszek nagyon, mi lesz szegény növényke sorsa! Ugyebár a 3x07-ben már repült felé tárgy...

Forrás: #1

 

Hogy készülnek az Oilcity-s fanartok?

2015.03.05. 21:48, Piper

E!Online az édes 16 versenye - Szavazz az Oilcity párosra!

2015.03.05. 19:05, Piper

No! Máris elindította az E!online a legkedveltebb 16 páros versenyét! Mindenkit arra kérünk, szavazzon kedvenceinkre!! Most a "Lost Girl"-ből mérkőzik meg Lauren és Bo ellen! Természetesen mi vezetünk, bár eléggé szoros a verseny! Most ez komolyan két nő?! Az eszem megáll! Szavazzatok az Olicity-re, hogy ismét továbbjuthasson! Ami szívemnek kedves, hogy a Steroline páros is még versenyben van! Csak a végén ne egymás ellen játszák a rangadót, mert mindkettő párost nagyon imádom, bár egy hajszállal az Olicity közelebb áll a szívemhez, de nehéz lenne köztük a döntés!

Az alábbi linken szavazok, a drágáimra!

Arrow Olicity a telenovella 2015 - Nyitány

2015.03.05. 17:04, Piper

Most egy kicsit szeretnék kedvezni ezzel a videómnak, minden romantikus léleknek, minden Olicity, minden Lommy, minden Dyla és Rhea fannak!!

 

Közeledünk az első fél évhez! - 5 hónaposak lettünk!

2015.03.05. 13:48, Piper

Halihó!!! Ma ismét van egy csodálatos hírem számotokra, számunkra még nagyobb öröm! Drága imádott honlapunk belépett az 5. hónapba!! Egyszerűen hihetetlen hogy repül az idő! Hamarosan félévesek leszünk! Annyira imádom ezt a honlapot szerkeszteni, soha egy lapomnak sem szenteltem ennyi időt, hiszen egy sorozat sem fogott meg életemben ennyire, mint az Arrow!! Azon belül is pedig az Olicity páros! Egyszerűen valami hihetetlen az emberre milyen hatással tud lenni, két ekkora csoda, mint Felicity/Emily és Oliver/Stephen! Egyszerűen szerintem 80 éves koromig ha tehetném szerkeszteném ezt a honlapot! Sohasem fogok róla lemondani, szívem egyik legértékesebb kincse! Ha valamiért nem lenne hosszabb ideig friss, akkor az csak azért lenne, mert valami óriási bajom történt! Sohasem fogok/fogunk senkit sem cserben hagyni, aki hű Olicitys marad a legvégéig és még azon is túl! Hiszen, ha tényleg megkapjuk az Endgame-t még mindig lesz bőven mit kibővíteni a lapon és legalább összemérhetjük kikre melyik jelenetek hatotttak a legjobban és esetleg megbeszélhetjük szerintünk, hogy folytatódna tovább Felicity és Oliver, - esetleg a picikéik - története, stb. Millió-millió hála és köszönet, a rengeteg pozítiv visszajelzésért, amiket tőletek kaptunk!! Számomra felbecsülhetetlen dolog az, - többet ér bármely kreditnyereménynél, megfizethetetlen érték - hogy ennyi kedves embert megismerhettem a fél év alatt! Azóta már több látogatónkat is szinte testvéremként imádom! <33 Hihetetlen sok barátot sikerült szereznem. Korábban már összeállítottam egy listát, de nem győzök újra köszönetet mondani Ezinem-nek, aki a világ egyik legjobb szerkesztőtársa, komolyan! Aztán Rice-omnak aki folyamatosan vezeti a régi lapomat, amiről sajnos jó időre le kellett mondjak, de ő kitart, imádom!! Köszönöm Vikim rengeteg szeretetét és segítségét, Evelinem kedves szavait! És akkor ismét hadd köszönjem meg, hogy új barátokra lelhettem bennetek: Capri, Angie, Cat, Niraves, Styke, Jane, Szandi, Lindsay, PP és a többieknek!! Örök hála és köszönjük a többieknek is a közel 15.000 látogatót, az eddigi sikereinket, a 3. helyezésre értékelést Kittiéknek és a G-portálnak, a hónap oldala címet, aminél még mindig mi vagyunk kitéve!! <333 Ezer köszönet, értetek éri meg IGAZÁN szerkeszteni!!! <33 Egy honlapszerkesztőnek, nincs is nagyobb öröme, mint látni a mosolyt és a boldogságot a fanok arcán, amiért megfelel a honlapja az igényeiknek!! És remélem most nem hagytam ki egy személyt sem a felsorolásból...

EGYSZERŰEN HIHETETLEN, HOGY CSUPÁN 5 HÓNAPJA ÜZEMELÜNK ÉS MÁR ENNYI SZERETETET KAPTUNK TŐLETEK!! NINCSENEK IS RÁ SZAVAK, ESKÜSZÖM KELL EGY 100-AS PAPÍRZSEPI CSOMAG, NEM IS! 1000-RES!! ÖRÖK HÁLÁNK ÉS BOLDOGOK VAGYUNK, HOGY ENNYI OLICITYS VAN ITTHON IS, NEM CSAK KÜLFÖLDÖN!! JAJ EKKORA SZERETET NINCS A FÖLDÖN, MINT TI ADTOK, KOMOLYAN!! ÉS KÖSZÖNJÜK AZOKNAK IS, AKIKET MÉG A JÖVŐBEN MEGISMERHETÜNK MAJD!

KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNJÜK!!! SZERETLEK TITEKET, NAGYON!!!! <3333 ^^

ÉS HA EZ MÉG NEM ELÉG ÖRÖM NEKÜNK SZERKESZTŐKNEK EGY ÚJABB PLUSZ JÓ HÍR, HOGY AZ OLICITY PÁROS LEGYŐZTE BONSÉKAT NEM KIS FÖLÉNNYEL, ÍGY BIZTOS TOVÁBBJUTÓK A MEZŐNYBEN, HA MINDEN IGAZ! ;) KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZTATOK!!

Excellente!! Piper

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!