~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Vajon mi várható a fináléban? - Teóriáim

2015.03.08. 07:55, Piper

Jó reggelt, mindenkinek! Most, hogy közeledünk a 3. évad fináléához, úgy döntöttem kicsit elemzem azt, szerintem mi lesz az a néhány legnagyobb fordulat, ami a 3x23. részben fog ránk várni. De még egyszer mondom, ez csak egyelőre a saját teóriám!

Úgy gondolom a fináléban fognak konkrétan összejönni Felicity és Oliver, azonban megint rést üt a pajzson az a dolog, hogy egyidejűleg fel fog bukkani Oliver régi kalandja és a kisgyermeke. Ez egészen biztosan valamilyen szinten majd szíven üti Felicity-t és emiatt a 4. évad elején egy picit eltávolodnak majd egymástól, mert úgy gondolom, hogy Felicity nem tudna szétszakítani egy családot. Még ha Oliver semmit sem akar a nőtől és Felicity-t szereti, a lány egészen biztosan így egyelőre nem fog tudni vele együtt lenni. Így egy kicsit megint sikerül elhúzni azt, hogy ne legyen olyan "unalmas" sokak számára ez a korai románc. Tehát ez is lehet egy lehetséges teória. Viszont abban biztos vagyok, hogy Felicity támogatja fogja Olivert, megérti őt és imádni fogja a picit.
Másik dolog, szerintem a harmadik évad fináléjában kapunk arra is választ, ki valójában Felicity édesapja és mi köze van a Ligához. Elképzelhető, hogy ez olyan módon fog megtörténni, hogy a kis csapat Nanda Parbat-ba látogat ismét és Felicity ott tudja meg valahogy az igazságot, aminek a folytatása már a 4. évadra marad, újabb izgalmakat elénk tárva, amiért majd megveszünk a folytatásig.
Ha Laurel elfogadja Nyssa ajánlatát, - teszem azt ő lesz a tanára - egy időre elhagyja a csapatot, szerintem ebben a részben fog visszatérni a többiekhez. Ráadásul, ha ugyebár a többiek Nanda Parbat-ba látogatnak, egyúttal Laurel-lel is újra találkoznak majd, aki addigra már igen profi harcos lehet majd. Aztán mondjuk ő is előrukkolna valami csavarral, tudom is én, Nyssa-val románcba keveredett, vagy új szerelemre talált a Liga valamelyik tagjában és akkor Laurel új szerelmével is jobban megismerkedhetünk majd a 4. évadban, hogy hogy alakul köztük a szerelmi viszony.
Diggle most vagy Oliver-rel tart Nanda Parbat-ba, vagy elbúcsúznak egymástól egy időre, amíg például visszatér Felicity-vel és Thea-val Starling City-be. Ugyebár Diggle keze a családja miatt meg van kötve.
Thea pedig maszkot húz és egy igazi profi harcos amazonná fog átváltozni, aki soha semmitől nem fog visszariadni. Elképzelhető, hogy az apjával is kibékül majd, vagy gyászolni fogja mert elveszti őt.
Lance kaptiánnyal lövésem sincs mi fog történni, mivel nagy az esélye, hogy ő fog hamarosan elhunyni!

Nos, én valami ilyesmit várok a fináléban, hogy lerágjuk a körmeinket a 4. évad kezdetéig!

Egyébként pedig minden "kolleginánknak" boldog nőnapot kívánunk!

(C) ARROWOLICITY.GP

Modulozgatás

2015.03.07. 11:04, Piper

Halihó. Szépséges délelőttöt minden kedves látogatónknak! Ma éppen a tévében egy nagyon érdekes rajzfilmre lettem figyelmes a DaVinci Learning-en, - kedvenc csatornám - éppen egy hanukáról szóló rajzfilmet vetítettek, sajnos csak az első pár percet láttam, mert siettem ki reggelizni. Pedig szívesen végignéztem volna. Na mindegy, majd legközelebb hátha még lesz. Az a pár pillanat viszont éppen a történelméről beszélt, hogy mi köze a zsidóknak az ünnephez. Innen jött egy új modulötlet, melyben egy kicsit bemutatjuk nektek mi is tulajdonképpen az a hanuka?! Ugyebár Felicity zsidó és mindig "Boldog Karácsony!" helyett, "Boldog Hanukát!" hallunk tőle. Nagyon szereti ezt az ünnepet és ezért döntöttem úgy, most egy kicsit közelebbről is megismertetem veletek ennek a gyönyörűséges ünnepnek az eredetét. Így legalább én is többet megtudhattam róla, egy lehetséges leendő töriszakosnak ez alap. És ami a minket legjobban érdekelhet, megtudhatjátok, hogy pontosan miért olyan fontos jelkép ez a hanuka-zsidó vallás az Olicity szempontjából! Ugyanis meg fogtok lepődni, de nagyon fontos momentum kapcsolja össze az Olicity-vel! És egy újabb jelkép, ami Felicity-t Oliver-hez vezeti! Az új modult "Felicity Smoak" menüjében találhatjátok! Remélem mindenkinek tetszeni fog és elképeszt majd mindenkit! Caprim, neked pedig üzenem, hogy ma még elkészítem a jelképes-teóriás modult is, amit tegnap ígértem, mára!
Egyébként egy hasonlat köztem és Felicity között, - a sok közös tulajdonságunk mellett, nagyjából egyébként Felicity-ből és Fiorellából vagyok összegyúrva, talán ezért is szeretem így ezt a két karaktert - szal annyira hasonlítok rá, hogy ugyan én nem zsidó vagyok, mégis nekem is más a vallásom. Én nem katolikus vagyok, hanem evangélikus. Ha már a nagyböjti időszaknál tartunk, aktuális témaként érdekesek lehetnek ezek a dolgok. Bár én egyáltalán nem vagyok vallásfanatikus, időnként azért jó tesz a templomi és az otthoni ima. De ennyi! Én nem kötődök szorosan úgy a hagyományokhoz, a mi vallásunkra ez nem is igazán jellemző.

Puszi nektek, még igyekszem ma jönni, ha hamarabb nem, este egészen biztosan!

Kellemes böngészgetést minden kedves látogatónknak!

15:16 ÉÉÉÉsss végre elkészültem!! Röpke másfél órámba tellett mire megírtam ezt a modult is, de szerintem megérte és remélem elnyeri tetszéseteket! Kicsit összegyúrtam  mi rajongók és a saját teóriámat is és így kijött egy nagyon részletes és érdekes leírás arról a bizonyos fényről! Arról is olvashattok, hogy mi a különbség az Olicity-s és a Raylicity-s fénycsóva között és a kis páfrány is szerepet kap a modulban, aminek szintén a fényhez van köze! "A fény körülöttük" modul, az "Olicity" menüben! Kellemes olvasgatást hozzá és várjuk a véleményeket! Puszi mindenkinek!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A 15.000 LÁTOGATÓT!!!

SZÉPEN KÉRÜNK MINDENKIT AZ ALÁBBI LINKEN SZAVAZZATOK KEDVENCEINKRE MOST NAGY SZÜKSÉGÜK VAN RÁNK, EGY HAJSZÁLLAL LEMARADTAK ÉS HOLNAP MÁR A HARMADIK FORDULÓ JÖN!! NEKEM TÖBBSZÖR IS ENGEDTE, PRÓBÁLJATOK TI IS SZAVAZNI TÖBBSZÖR IS, ELVILEG LEHET! KÖSZÖNJÜK!

Piper

Egy kis Olicity móka - Tőlem nektek

2015.03.06. 22:59, Piper

Boldog Születésnapot Paul!

2015.03.06. 14:24, Piper

Paul Blackthorne (Quentin Lance), kedvenc kapitányunk tegnap ünnepelte a 46. születésnapját! Ezúton is kívánunk neki sok egészséget és még sok szép évet! Boldog születésnapot Lance kapitány!

3x17 Öngyilkos tendenciák - Hivatalos epizódismertető

2015.03.06. 09:58, Piper

ÉSS VÉGGRE, VÉÉÉGRE!!! Hát ha hinni lehet az Olicity-s rajongói oldalnak, megjelent a 3x17. rész epizódismertetője, ami a mi szemszögünkből igen csak jóval kecsegtet! Ez a rész most egyértelműen Dyla központú lesz, de ahogy nézem azért Olicity-t is kapunk, nem keveset!!

Diggle feleségül veszi Lylat - Elérkezik Lyla és Diggle nagy napja. Azonban az Öngyilkos Osztagnak köszönhetően gyorsan véget érnek a mézes hetek és baj van készülőben. Meg kell mentenie az osztagnak az amerikai szenátort, akit túszul ejtettek a Kasniai Köztársaságban. Amanda beveti a legújabb tagot is, Cupidot. Oliver értesül arról, hogy Ray az új A.T.O.M és emiatt igencsak túlfűtött feszültség alakul ki a két férfi között. Felicity és Ray pedig egy nagyon durva foltot ütnek meg.

Megpróbáltam magyarosítani, de az utolsó mondat vajon arra akarhat következteni, hogy Felicity-t nagyon megbántja Ray? Vagy arra, hogy Felicity-vel valami durva dolog fog történni? Ugyebár tudjuk, hogy utána jön a kórházas rész!!

Az amerikai leírást itt találtam: #1

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!