~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Feltárul a Lazarus Pit rejtélye? - A csütörtök hajnali epizódban fény derülhet a titokra

2015.03.17. 18:36, Piper

Nos. Sajnos Olicity-ről most egy kicsit pangás van. Nagyon mérges vagyok emiatt, de remélem hamarosan kárpótolnak minket. Addig is úgy gondoltam, amíg éppen nem modulozgatok picit, frissüljön valamivel a lap, így ma különböző Arrowos hírekkel készültem nektek. Az egyik a Sara-s cikk volt, most pedig a Lazarus Pitről fordítottam egy 3 órával korábbi friss cikket! Amúgy még annyi hír, hogy asszem az új spin-offhoz már nézik, hogy kik csatlakoznak, de ez még nem biztos, hogy valós hír.

A cikk szerint a következő részben, vagyis a 3x16 "The Offer"-ben már betekintést nyerhetünk egy kicsit afelé, hogy mi is pontosan ez a Lazarus Pit?! Most korábban nem ötvözték annyira a mágiát a sorozattal, de ha jól vettem ki Marc szavaiból, akkor szerinte "csinosan" mutatna az Arrowban egy kis varázslat. (Én amúgy megrögzött fantasy-imádó vagyok, de ezzel most nagyon nem értek egyet, megöli a sorozat élethűségét, ami az egyik legnagyobb varázsát adja, bár ez csak az én véleményem!) Szóval annyi még a cikk lényege, hogy most kiderülhet majd az is, hogy Ra' valóban halhatatlan-e, vagy maga ez a jelző, csak a rangra vonatkozik, a névre, amit ezek a nagyságos urak évszázadokon át örököltek! Steph szerint még minden a jövő kérdése, de a 3x16 elején elképzelhető ezzel kapcsolatban valami.

Na, itt kérdem én, ki az aki ezt a pillanatot csodálatosnak fogja tartani és ki van velem egy véleményen?! Szerintetek kinél vetik be először, a nagy forrást?? Egyébként annyi a jó dolog az egészben, ha ezt használni fogják nem kell attól félnünk, hogy valamelyik kedvencünk olyan egyszerűen meghalna! Nagyon kíváncsi vagyok, szal bátran előkapni a billentyűzetet!

Fordítottam és kép: #1

Sara mégis életben van? - Visszatérhet az igazi Kanárink?

2015.03.17. 10:13, Piper

Nos, úgy néz ki már egyre biztosabb Caitynk visszatérése, mint Sara. Csak hogy ez most érdekes lesz. Fogalmam sincs, most teljesen különálló lesz-e a sorozat, vagy még az Arrowban is lesz-e ennek visszahangja, de már egyre biztosabb, hogy minden férfi néző kedvenc dögös női karaktere újra magára ölti majd a fekete bőrrucis jelmezét! Csak hát, ha lesz átfedés a két másik sorozat között, szerintem Laurel full értelmetlenül lett Fekete Kanári. Ráadásul Quentin árulása is felesleges lesz!

Úgy néz ki Sara visszatér várhatóan a 2016-ban startoló új spin-off sorozatban, amiben Atommal és Fagyasztó Kapitánnyal együtt szerepelhet majd. A producerek azt nyilatkozták Caity visszatérésével kapcsolatban, Kanáriként, hogy még valószínűleg rengeteg meglepetést várhatunk ezzel kapcsolatban, ahogy ő vissza fog térni. Elvileg tavasszal már lehet értesülünk erről, hogy fog visszatérni. Ha jól értettem még az új sorozat címét sem sikerült eldönteni a készítőknek.

Mi mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk mindenki kedvenc Kanárija hogyan fog visszatérni az élők közé és vajon Ray-jel együtt ők lesznek az új védelmezők és talán egymásra is találhatnak majd??

Ki mit gondol erről? Jaj Istenem, remélem mindent jól fordítottam! Azért aki jól tud angolul, az alábbi linken visszaellenőrizhet!

Én már tudok is egy valakit, aki nagyon nagyon boldog lesz, ha megtudhatná, hogy Sara életben van és ez a személy pedig Felicity. Aki szinte mindig nővéreként tekintett a lányra! És ugyanígy fordítva is, valahogy annyira közel álltak egymáshoz. A fenti képen is látszik milyen jó barátok és a törölt jelentük is nagy kedvencem! Nagyon jó barátnők voltak annak ellenére is, hogy mindkettejüknek ugyanaz a pasi tetszett! Ti mit gondoltok erről a különleges kötelékről Felicity és Sara között? (És itt nem arra gondolok, hogy Sara mindkét nemhez vonzódik!! Mielőtt valaki még kombinálna!!) Ráadásul most, hogy Laurel-lel is jóban vannak, nekem olybá tűnik kicsit, mintha tényleg lenne valami rokoni kapcsolat a lányok között, de persze nagy valószínűséggel nincs semmi...

Elnézést kérek a Laurel-es vagy Lauriver-es rajongóktól előre is, de számomra Sara marad az igazi Fekete Kanári! Én örülök, ha visszatér és lehet nézni is fogom a sorozatot, nagyon kedveltem őt, csak az nem tetszett, hogy kavart Oliverrel. De hát ezt gondolom sejthettétek nálam.

Szöveg és képi forrásunk: #1 #2

Ezin meglepetése - Jó lenne már ezt megkapnunk a valóságban is nem?

2015.03.16. 23:28, Piper

Drága főszerekesztőtársam, Ezin készült nekünk egy kis meglepetéssel. Most posztolom is a képét. Asszem ez minden Olicitys szívet kielégít egy időre. Köszönjük Ezin! És most plusz képként képzeljétek el mellé milyen fejet vág Ray, azt most nem posztolom.

Képregényrészlet - Olicity jelenet

2015.03.16. 23:08, Piper

Oliver: "Jól vagy?"
Felicity: "Majdnem. Van még valami!" (remélem jól fordítottam)

Forrás: #1

Rajongói összefogás - Külföldi Projekt

2015.03.16. 22:37, Piper

Na szal, köszönöm Capri és Styke a javítást, csak összehozzuk már valahogy a lényeget. Tehát három szóból kellett kombinálni egyet, aztán a többiek kettőből és rengeteg Olicity-s rajongó meg gondolom Arrow rajongói is részt vett ebben a játékban. Emily is hozzászólt, mert nem értett egy szót. Ha jól vettem ki. Ez viszont most egy új ötletet adott nekem. Várom/juk a hozzászólásban "egybeolvasztott" szóval mindenkitől számotokra mit jelent az Olicity! Én kezdem. ÉLTETŐLEVEGŐ! :D:D

Forrás: #1

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto