~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

2015. március 14. szombat - PaleyFest Los Angeles

2015.03.09. 19:52, Piper

Már őrülten zsongnak a rajongók a héten megrendezésre kerülő PaleyFest esemény kapcsán. A jelek szerint Emily, Stephen és David is részt vesznek a jeles eseményen, ahol a rajongók nagy örömére, talán kiderülhet egy-két finomság az Olicity párosról is! Mi kíváncsian várjuk a híreket és posztolunk, ha van valami érdekesség, azonnal! Az eseményt most szombaton rendezik majd Los Angeles-ben. Végre együtt lesznek a kedvenceink! Na, ki várja már a jeles eseményt?! Mi nagyon!! Természetesen aki csak számít a csapatból részt vesz még az eseményen, a producerekkel együtt! Katie Cassidy, Willa Holland, Colton Haynes, Paul Blackthrone és John Barrowman is, stb. Ha minden igaz az alábbi linken már kaphatók a belépőjegyek és ez az esemény hivatalos honlapja is!

Akinek pedig van ideje és jól tud angolul, az alábbi linken élőben is nézheti a rendezvényt a Paley Centerben! Köszi, Styke!

Fordítás: #1

Egy újabb Olicitys kreálmányom - Csak hogy csökkentsük picit a hiányt

2015.03.09. 12:28, Piper

Az Olicity páros sikerrel vette az akadályokat - Végső fináléban

2015.03.09. 09:06, Piper

Amellett, hogy tegnap megdőlt a látogatottsági rekordunk 250 fővel, - elmondhatatatlanul boldogok vagyunk és nagyon szépen köszönjük nektek - egy újabb jó hír, hogy Felicity és Oliver párosa toronymagasan az E!online döntő szavazásába jutott, ami ha minden igaz mától veszi kezdetét, de szerintem nálunk csak estefelé vagy holnap hajnalban, mindenestre amint megtalálom hol lehet szavazni, azonnal linkelem, ígérem! Mi szeretnénk nektek megköszönni, hogy kis közösségünk is így összefogott és mi is részt vehettünk abban, hogy sikeresen vegye a kis párosunk az óriási akadályokat! Köszönjük szépen mindenkinek és szorítsunk együtt a párosnak ugyanis úgy hallottam, amelyik páros nyer, azokkal készítenek egy "romantikus interjút"! ;) Szal nagyon megéri szavazni!! Excellente!!
A szavazásról jut eszembe, annyira kíváncsi-fáncsi egy lélek vagyok, hogy úgy döntöttünk, aki nem akar hozzászólást írni, most leteheti a voksát egy szavazás áltál a "Navigáció" menüben, szerinte ki lesz az, aki a 3x19-ben meghal!

Puszi mindenkinek!

Piper

A puzzle darabkái összeillesztve - Felicitytől búcsút veszünk de ugyanakkor mégsem?!

2015.03.09. 07:48, Piper

Oké. Előre leszögezem, mi nem vagyunk jövendőmondók, se én, sem Ezin nem tudhatjuk előre mi fog történni, nem vagyunk azért ilyen szoros barátságban Marc-kal, de következtettünk, figyeltünk, kutattunk és egyértelműen a szálak az alábbiakhoz vezettek minket, legalábbis engem. Ne vegyétek készpénznek, ez csak a saját teóriám, még egyszer leszögezem, csak a saját teóriám!! Többen is tippeltétek már Felicity-t és Lance kapitányt is, a "B" verzióban kicsit az utóbbit is kifejtem majd, miért ő lenne a "helyes döntés".

Olvass tovább, ugyanis egy igen hosszú poszt fog következni, ahol össze próbálom rakni a pici puzzledarabkákat részletről-részletre, egy kicsit Ezin teóriájából is merítettem, mert most még jobban megvilágosodott előttem valami...

Ki fog szerintem meghalni

2015.03.08. 20:40, Ezin

Szokásos duma, ez csak egy teória, hogyha nem értesz egyet nyugodtan írd le a véleményed és ne repüljenek fel a reményeid sem.

Rengeteg találgatás folyt már eziránt és minél több spoilert kaptunk annál összezavarodottabbak lettünk, de aztán rájöttem valamire amit lentebb ki is fejtek. Először is tisztázzunk valamit. Akárki is hal meg biztos vagyok, hogy nem végleges halál lesz és ezt Stephen tweetjéből állapítom meg. "Sometimes real feelings creep into a scene. Goodbyes are tough. Even when they're scripted" Mit is jelent ez? Akkor is HA megírtak vagyis nagyon nagy valószínűséggel nem magától a színésztől kellett elköszönnie és annak karakterétől hanem csak egy karaktertől, ennek következtében *szerintem* bárki, tényleg akárki is hal meg visszafog térni.

De kik is a jelöltjeim: Felicity (90%), Lance (5%), Diggle (3%), Malcolm (2%).

1. Lance:

5%-ok adok neki. De ki nem sírna ha megölnék a jó öreg Lancet? Aki nem az szívtelen az biztos. Viszont nem adok ennek nagy esélyt hisz miért volna ez olyan megható jelenet például Olivernek, akivel addigra nem lesznek túlzottan jóban? Vagy Roy-nak akinek nagyon jelenete sem volt vele? (Colton is írt erről a bizonyos érzelmes jelenetről). Plusz mibe halna bele? A betegségébe aminek már jele sincs? Szóval nem. Azt az 5%-ot is csak néhány ember érvei miatt adom.

2. Malcolm:

Ez most komolyan egy érzelmes jelenet lenne? Ugyan már. Roy lehet, hogy eresztene egy-két könnyet, de az is csak maximum Thea lenne. Oliver pedig biztos nem, mármint nála még akkor sem láttunk könnyeket amikor Sara, egy nő akit szeretett, meghalt. Valamint én Malcolmról úgy gondolom, hogy még jó párszor hozni fogja a bajokat magával nem csak idén.

3. Diggle:

Teljességgel kizárt. Nope, ez nem fog megtörténni akármit is mondtok ezért itt nem is húznám az időt azzal, hogy felsoroljam az ellenérveket. Lépjünk tovább.

4. Felicity:

Drága Felicitynk akinek én több mint 90%-ot adtam, hogy meg. Fog. Halni. Ez hosszú lesz szóval lássunk is hozzá. Én már teljesen össze vagyok zavarodva szóval lehet, hogy fele se így fog megtörténni, de nézzük csak. Először is én őt jelölöm, a 318-as kórházi dolog miatt. Nem mondom, hogy az, hogy megsérül majd megis hal nem lenne túlzás, de hát mint tudjuk az Arrow írói nagyon őrült dolgokra készülnek/tek (Marc szavai). És ez hát elég őrült lenne. Nah, szóval kórházba kerül, úgy tűnik happy end lesz meg minden (még szakít Ray-jal is lol),  meggyógyul minen jó lesz, de tényleg egészen a 319-ig. Nem hiszem, hogy amiatt a sérülés miatt amit talán kapni fog, meghal ezért szerintem VALAKI fogja ezt tenni, és hogy még durvább legyen Oliver és az egész csapat szeme láttára a 319 rész végén. Erre Stephen szavait tudnám idézni amikor egyszer megkérdezték tőle, hogy Olivernek Felicity nélkül kell majd élnie vagy sem, mire az ő válasza az volt, hogy "he might have to," ezt én biztosra veszem, hogy nem Ray-ra értette hisz amilyen gyorsan azok összejöttek olyan gyorsan fognak szét menni is (És nagyon remélem, hogy Felicity vett véget a dolgoknak különben nagyon klisés lesz és baromság), hanem arra, hogy tényleg lehet el kell képzelnie egy olyan életet ahol ő nem lesz benne, ahol a lány akit teljes szívéből szeret meghal a szeme láttára és többet nem tér vissza. Még egy dolog, minden rész címének van egy jelentése (pl.: "Time of Death" - Laurel/Oliver páros vége, "Unthinkable" - Olivernek a lehetetlent kell csinálnia, "The Promise" - Slade emlékezteti Olivert az ígéretéről...) és a 319-nek a címe "Broken Arrow," nos, ha Felicity meghalna Oliver nem Arrow lenne hanem Broken Arrow, hisz nem tud egy olyan életet elképzelni ahol Felicity nincs vele, az lehetetlen. A másik az, hogy Marc leírta a címeket Billy Joel szám címekkel és a 319-re a "Surprises" című dalt mondta, elég elolvasni a dalszöveget, hogy az is bizonyítékot nyújtson, de itt vannak *szerintem* a legfontosabb részek belőle: "Nobody noticed, Nothing was heard (A rajongók közül mindenki másra gondolt);" "There were so many mistakes (Oliver nem Felicityt választotta, hisz lehet, hogy akkor még élne), And what a difference it makes (most már mindegy hisz halott), But still it shouldn't surprise you at all, You know," és még sok más, konkrétan az egész számot lehetne spoilernek nevezni. Újabb kérdés, miért a rész végén történne a halál eset? Azért, mert mi lenne szomorúbb, szívtörőbb, sokkolóbb, durvább és őrültebb annál, hogy látjuk ahogy a kedvenc karakterünk halott, véres teste a földre hullik és a csapat, a férfival aki szerelmes belé végig nézi azt? Nagyon semmi. Persze, ott van az is, hogy akkor mi lenne az a nagy jelenet a 320-ban. Ez a legnagyobb ellenérv, igen tudom. De emlékezz vissza, a 310-re hisz akkor is kaptunk Olicity jelenetet pedig Oliver "halott" volt. Mi van ha aktuálisan nem a 319-ben hal meg csak olyan sérülést kap amit biztos nem él túl, de mi már úgy látjuk a 319-ben, hogy meghalt? Akkor kapnánk egy érzelmes, sokkal érzelmesebb jelenetet Moira vagy Tommy halálánál, Oliver és Felicity között, ahogy a lány haldoklik a kezei között. Eltudnád képzelni, mennyire fájdalmas lenne és milyen őrültség (= megölni egy fanfavorite karaktert, normális vagy ember?) lenne? Persze aztán a jó hír lehetne, hogy meglehetne menteni őt a Lazarus Pittel, de azért viszont fizetni kell ami pedig elsodorna minket az évadfináléban lévő dolgokhoz is akár. Amiért még én ezt így gondolom, mert Emily túl sok figyelmet kapott hirtelen. Kettő kép is napvilágot látott pár napja Twitteren érdekes módon Stephen, Colton tweetje és Marc spoilerei után. És ami még fontosabb ha ránézel a képre látod, hogy Emily nem visel sminket és valami *legalábbis néhány embernél* azok a képek egy rossz érzést keltenek... 

Most nagyjából ennyi jutott eszembe, de ne kezdj el pánikolni, mert ki tudja? Lehet teljesen rossz irányból közelítjük meg a dolgokat, vagy mégsem?

Zárószóként Marcot idézném: "That said, it’s hard to create smoak where there’s no fire."

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!