~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.03.28. 15:01, Piper

Na, halihó! Nemrég értem haza a szokásos havi rokonlátogatóból, úgy kb. 2 órája, de már ebből 1 órája modulozok, kb. Most Felicity-nél nyitottam meg egy teljesen új modult, ami igazán hosszúra sikeredett és rengeteg időmet kellett beleöljem, de remélem megérte. Itt most arról olvashattok, mennyire is szükség van erre a pici lányra minden egyes karakternek a sorozatban! Most végre értelmet kap Diggle-től a kedvenc mondásom: "Felicity, te PÓTOLHATATLAN vagy!" Az alábbi szót ki is emeltem vastagbetűsen a modulban! Katt ide, ha kíváncsi vagy a teljes új tartalomra! Kellemes olvasgatást, ha még lesz energiám ma még modulozok nektek picit!

Úgy estefelé hozok nektek egy érdekes teóriát, amit most fordítottam egy fantól és Styke küldte nekem el!

Friss Felicitys spoilerek - Ray kapja a Felicitynek szánt nyilat és az apuka kiléte homály marad

2015.03.27. 22:06, Piper

Találtam egy friss cikket, amiben Felicity-ről kapunk némi spoilert!

"Kérlek mondjátok, hogy nem Felicityt találja el a nyíl, ne ő haljon meg! Annyit ígérhetünk, hogy Maseo nyila nem őt fogja eltalálni. Felicity egyelőre életben marad, de későbbre nem ígérhetünk semmit előre! (remek!) Úgy tűnik Ray Palmer lesz az, aki vállalja a hős megmentő szerepét, mivel őt látjuk kórházban feküdni és nem a lányt! Aztán Smoak mama is visszatér. Emily: "Anya visszatér, mert látja, hogy az ő bébijének nem jól mennek a dolgai és szeretné őt mindenben támogatni! Aput még nem láthatjuk, beszélünk róla, de hogy ki ő még fogalmunk sincs!" 

Forrás: #1

Hát ez a "későbbre azonban nem ígérhetünk semmit" dolog remélem nem fog rosszat jelenteni! Ajánlom nekik! Ray meg hősies lesz, remélem azért szakítanak a következő részben!

Azért nem tudom figyelitek-e? A cikk alatti kommentek magukért beszélnek, amik az Arrowhoz köthetők! "Köszönöm Istenem, Felicity életben marad!" "Ha Feilcity meghal bármikor is, vége az Arrownak!" És hasonló szépségek... ajjj de öröm ezt hallani a szívemnek!!

Oliver időutazása Smallville módra - Piper teóriája

2015.03.27. 16:24, Piper

Nos, mivel olyan túl érdekes infókat most nem sikerült találnom nektek, modulozást pedig későbbre tervezek, úgy döntöttem írok nektek egy új teóriát, ami ma edénytörölgetés közben ötlött az agyamba, a konyhában. És úgy érdekesnek tűnhet. Ugyebár tudjuk, hogy jó néhány párhuzamot fel lehet vélni a Smallville és az Arrow között, - persze tök különálló a két sori, csak úgy jó picit eljátszani a gondolatokkal - aki nézte a sorozatot - nekem óriási kedvencem volt és nem csak a shippek miatt!! - emlékezhet rá, hogy a 10. évadban Brainiac megmutatta Clarknak a jövőjét Lois-szal. Igaz szépen lassan szerette volna bemutatni ezt a férfinak, de Clark megijedt, hogy Lois-t bántani fogják és vissza akart térni a jelenbe. Mindegy tehát a lényeg az volt, - pont mint Oliver esetében is - Clark képtelen volt abban hinni, hogy valaha is boldog jövője lehet majd Lois-szal, pedig egyszerűen imádta a lányt és bármitől képes volt őt megvédeni! Csak álmodozni mert erről, hiszen nem hitte, hogy egyszerre lehetne hős és egy civil személy is, normális élettel! Emiatt Lois nagyon szomorú volt, hogy Clark ilyen távolságtartó vele, de nézzük csak mi történt utána. Clark ugyebár meglátta a jövőben, hogy élne Lois-szal. Ott találkozott saját magával is, aki rádöbbentette arra, hogy ez valójában is megtörténhet és egykor ő sem hitte ezt el! A Légió Gyűrűnek köszönhetően Clark egy pillanatra saját maga bőrébe bújhatott, Lois így beszélt hozzá, látta őt és Clark azt is megtudta, hogy rábízhatta a titkát és minden küldetésében büszkén segíti őt szerelme! Látta azt, hogy már milyen hosszú évek óta boldogok úgy együtt, hogy közben ő hatalmas hős a városában! Clark, amikor visszatért ez a kis időutazás döbbentette rá arra őt, hogy valójában nincs mitől félnie, Lois-szal nyugodtan együtt lehetnek, ő még erősíti is a karakterét, nyugodtan boldog lehet a szerelmével! Utána már sokkal közelebb került hozzá, míg végül már le is feküdt vele, sőt mi több!! Össze is költöztek!! Ez annyira tükröződik mind Felicity és Oliver jelenlegi kapcsolatánál!! És most lapozz tovább, hogy megérthesd mire is akarok kilyukadni!!

Smoak mama akcióba lendül? - Új Olicitys shipper a láthatáron?

2015.03.27. 13:47, Piper

Tegnap volt egy kihívás twitteren. Ha bizonyos "követést" elér az egyik népszerű Arrowos adatlap, kapunk egy rövidke dialógust a következő részből! Ha jól láttam a teljes "követési" létszám most már bőven túlszárnyalva! Most sokan arra asszociálnak, hogy Smoak mamával hozható kapcsolatba ez a bizonyos mondat! Ráadásul itt kapnánk meg talán az 5 mp Oilcity-t is, ugyanis mindenki úgy sejti, - és miért lett volna ekkora felhajtás?? - hogy Felicity felé szól ez a mondat, méghozzá Oliverrel kapcsolatos! Styke köszönjük!

Angolul így szól:

"You were more than "just friends". I saw it in your eyes!"

Magyarul pedig csak ennyit jelent:

"Köztetek valami több volt mint barátság. Láttam a szemeidben!" (remélem jól értelmeztem)

Forrás: #1 

Szerintetek ki mondhatta? Ezinnel arra tippelünk lehet Ray szakít majd Felicity-vel és lehet pont ő mondja ezt?

És hadd jegyezzem meg a végén, bár köze sincs a témához, mégis minden Hajnalkának szeretnék csodálatosan boldog névnapot kívánni, mert az én egyetlen, imádott édesanyucikámnak is ma van a névnapja, Isten éltessen minden Hajnalkát (Aurorát) és Hajnalka anyut, - főleg ha Olicity fan :P -! <33 Anyucim, boldogat!!!! <33 ^^

Emily & Katie - Egy kis őrült selfie a még őrültebb csajszijainktól

2015.03.27. 10:06, Piper

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!