~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Fény és Sötétség párhuzama az Arrow sorozatban - Eszméletlen teória Capritól

2015.03.29. 23:03, Piper

Halihó! Most így éjszakai frissnek egy roppantul hatalmasul, nagyon bombasztikus teóriával készültem nektek, ami egyik törzslátogatónk, Capri fejéből pattant ki. Szerintem valami eszméletlen volt és tátott szájjal betűről-betűre szomjazva olvastam végig, igazi mesteri alkotás! Mindenkiről ír benne, nem csak az Olicityről, de olyan lényeges dolgokat vetít egymással össze, aminek tényleg óriási jelentősége van és nagyon egybevág! Olvassátok csak el, kíváncsi vagyok a véleménytekre!

Lapozz tovább a teóriáért! Köszönjük Caprinak érte a fáradtságot!

Deadshot meghalt Palmer támadóját üldözni fogják újabb Crossover kilátásban?

2015.03.29. 13:25, Piper

Kicsit böngésztem a neten és találtam néhány aprócska hírmorzsát az Arrow-val kapcsolatban, ami egy kis részben a főhőseinkhez is kapcsolódik + néhány egyéb dolog is!

Úgy néz ki valóban Marc megerősítette, hogy Deadshot karakterét valószínűleg végleg ki kell írni a közelgő mozifilm miatt, ahol ha minden igaz Will Smith kapja meg ezt a szerepet. Remélem azért egyszer még lesz rá remény, hogy valami úton-módon visszahozzák őt és lehetőleg továbbra is és ajánlom, hogy Michael Rowe maradjon, számomra mindig ő lesz az igazi Deadshotunk! <3 RIP DEADSHOT!! Hiányozni fogsz nekünk, de reméljük nem örökre tűntél el! Aztán asszem ezért volt lényeges most bevezetni valahogy a H.I.V.E-ot, hogy még kapcsolódhasson a szereplőhöz. Aztán, hát a kis csapat természetesen értesülni fog Palmer "balesetéről" is és minden erővel azon lesznek, hogy megtalálhassák a támadót! Azért kíváncsi leszek, hogy Oliver megtudja-e majd valaha, hogy az eredeti célpont nagy valószínűséggel Felicity lett volna és az elkövető pedig Maseo?! Kíváncsian várom ezt a lényeges folytatást! Aztán ugyebár addig Felicityt kellemes meglepetésként éri majd az édesanyja önzetlen segítsége, a nehéz időszakra. Továbbá beszélnek itt egy új metahumánról is, aki majd megjelenik az Arrowban és így lehet egy újabb crossover fog érni, hogy Barry segítsen megállítani Deadbot-ot.

No, ti mit gondoltok? + Egy apróság az alábbi linken elérhetitek most már a lap twitter oldalát is!

Forrásaink: #1 #2

Oliver Queen kontra Oliver Queen - Összehasonlító elemzésem 1. fejezet

2015.03.29. 09:19, Piper

No, ugyan egyszer már készítettem egy hasonló blogbejegyzést, de mivel sokan szeretitek összevetni a két Íjászt és hasonlatokat is találtatok már köztük, így gondoltam egy kicsit összevetem nektek én is, milyen hasonlóságokat és milyen eltéréseket vettem észre a legelső eredeti Zöld Íjászról, - ahogy először ismertem meg én is a karaktert - és miket tudunk az utódjáról, a legújabb Zöld Íjászról. Nézzük csak mit imádtunk Justin Hartley-ben és mit Stephen Amell-ben a színészi alakításuk alapján és milyen hasonlatok és szépségek, illetve különbségek vannak a Choliver-ben és az Olicity-nél!

És most lapozz tovább!

6 villám teória tőlem - Hogyan végződhet majd a legutolsó része a sorozatnak?

2015.03.29. 07:28, Piper

Sziasztok! Huh, ez az óraátállítás nem kicsit megkavart, azt hittem rendesen elaludtam, de rájöttem, hogy bizony már egy órával előrébb vagyunk, tök furi. Még tesóm is nagyban alszik, pedig ilyenkor már ő is fent szokott lenni. Na mindegy. Felébredtem és eszembe ötlött valami, gondoltam megosztom veletek. Leírok 6 villámteóriát tőlem, egy-egy mondatban, vajon hogy végződhet majd az Arrow legeslegutolsó része, beleszámítva a trollkodós Marcék énjét is! Ebből 3 az, amit nagyon remélek, hogy valamelyik teljesülni fog és 3 az amitől rettegek és ha teljesül, azzal én leszek a világ egyik legcsalódottabb és legszomorúbb fanja és nem tudom tényleg mit fogok csinálni, ha ennyit áldoztam és ez történt!

3 teória, ami biztos lehetne a végkimenetel, imádnám és mindenki örülne Olicitys szempontból:

1. Felicity és Oliver esküvője.
2. Felicity bejelenti Oliver-nek, hogy terhes.
3. Oliver végre igazi hőssé válik, eltelik néhány év és láthatjuk, hogy Felicityvel hogy vezetik a vállalatot sikerre, a barátaikkal mi történt és ők hogy nevelik a gyerekeiket. Egyszóval egy happy endet láthatnák a jövőre elővetítve.

3 teória, ahogy az életbe ne záródjon a sorozat, mert minden fan, - velem együtt - a kardjába dőlne, akik főleg Olicitysek:

1. Oliver felébred és az egész Íjászatot, Olicityt és ami csak létezett és elért, mind csak álmodta és Laurel ott fekszik mellette az ágyban!
2. Laurel és Oliver házassága!
3. Felicity vagy Oliver végleges halála!

No, ki mit gondol melyik teljesülhet vajon, vagy teljesen más lesz a végén szerintetek? Talán az 1. negatívumot a Flash miatt kizárhatjuk...

Aktuális évadzáró teória - Egy külföldi fan szemével

2015.03.28. 19:52, Piper

Nos. Drága Styke küldött nekem egy érdekes linket. Gondoltam beleolvasok, milyen teóriája lehet a blogszerkesztőnek és annyira belemerültem és leesett az állam, hogy egyszerűen fel nem fogtam, hogy lehet valaki ennyire jó rálátással a dolgokra! Ráadásul ebben a történetben nem kell félni Felicity halálától sem! Úgy gondoltam, most lefordítom nektek is, egy olvasást nagyon megér! Ennél jobban már csak a Nyssa-s hatalomátvevéses dolog tetszett, viszont itt az Olicity-s történések, ha a valóságban is így lesz, hát akkor meghalok az örömtől, ahogy most ő fogalmazott, olvassátok csak...

Lapozz tovább,  ha kíváncsi vagy egy nagyon érdekes és kimerítő összefoglalóra!!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!