~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Valakitől örökre búcsúzunk és egy új főellenséget kap Oliver

2015.03.04. 09:55, Piper

Halihó. Hát húha!! Ma fény derült a nagy titokra! Valóban egy személytől fogunk búcsúzni, sajnos ez nem csak képletes búcsú lesz! Marc megerősítette a hírt! Korábban Stephen is a képe alá olyasmit írt, hogy utoljára együtt... azon a képen pedig Roy-jal és Laurel-lel szerepelt! Így három esélyes személyre szűkült a lista! Lance kapitány (aki a legeselyésebb), Roy és Laurel! A három karakter közül sajnos úgy néz ki, egytől örökre búcsút kell vennünk!

A másik hír szintén egy nagyon izgalmas eseményt vetít előre! A 3. évad fináléjában ugyanis fel fog tűnni a 4. évad lehetséges főgonosza! Oliver egy eddigieknél is sokkal veszélyesebb és gonoszabb karakterrel kell majd hosszú ideig megküzdjön! A főgonosz a "Damian Dark" elnevezést kapta. Azt hiszem itt valami köze lesz a Batman-hasonlathoz. De ezt nem értettem pontosan mit takar. Talán picit a Batman-világba is átlépünk, mint a Ra'-s jelenetnél is. Itt hadd jegyezzem meg, nem tartom Ra'-s igazán főgonosznak. Szerintem csípi Oliver-t és mi is csípjük őt, tulajdonképpen ő csak Malcolm-ot akarta megszívatni. Más oldalról megvilágítva viszont  úgy néz ki a H.I.V.E-hoz lesz köze Damian-nak, ezt még nem tudni pontosan. Egyelőre még csak találgatások mennek, de nagyon úgy néz ki, ő lesz az új főgonosz! Valószínűleg ez a biztosabb verzió és lehet ő bérelte fel egykor Dadshot-ot is, hogy ölje meg Diggle bátyját!

Oké ezek után ki mit gondol? Én már hanyatt dobtam magam. A torkomban dobog a szívem az izgalomtól és a félelemtől, hogy kit veszítünk majd el! Nekem most a legelsődleges tippem Lance kapitány! A sorozat eleje óta már azt próbálják felvezetni, hogy mennyire beteg...

Forrás: #1

Találgatási lázban az egész internet - Mi fog történni vajon a fináléhoz közeledve?

2015.03.03. 19:30, Piper

Nos. Egy picikét böngésztem a világhálót, - mint az már mindennapi napirendemhez hozzátartozik az Arrow miatt - és azt látom, hogy millióegy fan kezdett el arról találgatni a külföldi rajongói lapokon, hogy vajon kitől kell hamarosan búcsút vegyünk? (Ez minden bizonnyal a 3x19. részben fog megtörténni!!) és arról is mennek a találgatások, vajon mi lesz az a nagy Olicity-s dolog a 3x20-as részben, mi fog köztük történni??

Most kezdeném is az utóbbival. Olvastam olyanokat, hogy az Olicity endgame miatt, valószínűleg még elég küzdelmesen fog alakulni Felicity és Oliver szerelmi románca, de meg fogja érni várni! Nagyon sok rajongó kíváncsi már arra, mit takarhat az a bizonyos "MIX"!!

Az első kérdésnél pedig a legtöbb szavazat és teória, Lance kapitány halálára érkezik! Valószínűleg szívelégtelenségben fog elhunyni. Van aki azt gondolja, hogy esetleg egy jelképes "halál" és valójában a barlangtól búcsúzunk el örökre (mert állítólag több részen át nem is fog szerepelni a barlang), van aki arra gondol, hogy valaki búcsút mond a csapatnak. Netán Tatsu vagy Maseo vagy az ő kisfiúk halála fog bekövetkezni. Talán arra gondolnak, hogy Atom végleg itt hagyja Starling City-t (ez is nagyon esélyes). Sokan azt tippelik, hogy esetleg Roy vagy Laurel hal meg, vagy hagyja itt örökre a csapatot. Én mondjuk nem hiszem, hogy az Olicity képletes "búcsúját" értenék ez alatt. Ha jól tudom a címe talán Broken Arrow, vagyis "Törött Nyíl" lesz. Ez jelezheti azt, hogy Oliver egy időre búcsút mondhat az íjászatnak is és esetleg normális életre vágyik majd. Ergó képbe jöhetne itt, hogy megpróbálja Felicity-vel. Aztán épp a negyedik évad történései miatt kéne úgy döntenie, hogy vissza kell húznia az íjász-kosztümét!

Van aki attól is retteg, hogy esetleg Felicity fog meghalni és ezzel Oliver összeomlik! De reméljük ez nem történik meg! Mert elve, akkor a 3x20. részben Felicity már nem szerepelhetne, ha csak nem olyasmire gondol Marc, hogy Oliver fájdalma miatt nagyon Olicity-s lenne, de Felicity halála miatt nagyon szomorú, így meg lenne a MIX is. De akkor miért mondják azt, hogy Felicity a 4. évadban több szerephez jut majd?? Ez nem férne össze. Igaz, hogy őt nem láttuk a két srác mellett, amikor mutatták, hogy a negyedik évad berendelve, de hát maga Marc mondta, hogy Digg és Felicity is több szerepet kap majd. Szal etéren nyugodt vagyok! Reméljük Diggle családjával sem történik tragédia az is óriási csapás lenne!

Oké, itt egy őrült teória! Felicity meghalna, Oliver könyörögne a Lazarus Pit miatt, hogy visszahozzák a lányt az életbe. De ez már tényleg egy elfuserált, földtől elrugaszkodott teóriám!!

Ti szerintetek mi fog történni?? Eddig a legesélyesebbnek Lance-t tartják, Roy-t és Laurel-t, akikkel történhet valami. Az én tippem Lance kapitány, vagy Oilver képletes búcsúja az íjászattól!

Modulozgatás

2015.03.03. 17:58, Piper

Halihó. Ma megírtam nektek a Clois-Olicity páros hasonlatát. "Olicity" menü. "Hasonlóságok más párokkal" modul alatt találhatjátok! Amúgy, ha esetleg valaki még tud hasonulatokat, szívesen várjuk a ötletet! Akkor hozzáírom, vagy kiegészítem a modult.

Adíos!

E-online! legkedvencebb pár 2015 - 2. forduló

2015.03.03. 09:13, Piper

Ha jól vettem ki, akkor Felicity és Oliver továbbjutottak a "Kedvenc tvpáros" 2. fordulójába, ezt a szavazást az E-online indította. A 2. forduló március 4.-én fog zárulni! Aki Olicity imádó, kötelező elnyomnia egy szavazatot! Felicity és Oliver most Bones-ékkal mérkőznek meg és eddig vezetnek. Maradjon is így, de ehhez a ti segítségetek is kell! Az alábbi linken nyomok egy szavazatot a kedvenceimre!

Mi már megtettük, te se habozz, ha igazi fan vagy!! Amúgy Thea és Roy párosa is versenyben van.

Modulozgatás

2015.03.02. 17:10, Piper

Halihó!! Most megnyitottam egy olyan modult, ami szívemnek nagyon kedves és már régen neki akartam állni, mert egyszerűen olyan gyönyörű erről írni! *-* Ezinnel nem régen elemeztük egy kicsit az Olicity páros mennyi olyan párra hasonlít; akik igazi, őszinte és elsöprő szerelemmel szeretik egymást! Én most egyelőre elkészítettem Tatsu/Maseo - Felicity/Oliver és Evelyn/Rick - Felicity/Oliver hasonlatokat! Ha ma még lesz időm, elkészítem a folytatást is! Kapácsból kb. 8 pár jutott eszembe, akik kapcsolata kísértetiesen hasonlít a kedvenc párosunkra! Szal nagyon-nagyon hosszú modulra számíthattok majd! Ezekből szinte mindegyik páros közel áll a szívemhez. De igazából akik a legjobban kiemelkednek azok Piper és Leo és Caroline és Stefan! Majd azt is meglátjátok miért, az írásomból! Kellemes böngészést kívánunk hozzá! A modult az "Olicity" menüben találhatjátok, "Hasonlóságok más párossal néven!"

Adíos Piper!

HÁLÁS KÖSZÖNETÜNK A 14.000 LÁTOGATÓÉRT!!

18:33 Megírtam Felicity és Oliver szerelmének és Piper és Leo szerelmének hasonlatát! Nagyon hosszúra sikeredett, de úgy érzem ez mindent elárul arról, hogy csakis Olicity Endgame születhet, semmi más!!

Valahogy éreztük, hogy ezzel a modullal majd nagy meglepetést fogunk majd nektek okozni és reméltük, hogy tetszeni fog nektek!

19:38 Olicity-Steroline hasonlat is megírva!

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!