~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

PaleyFest 2015 - Erősen spoileres Arrowos promó

2015.03.15. 06:51, Piper

Nálunk ma hajnalban, - igen mi élőben követtük végig! - lezajlott a várva várt PaleyFest és hát köpni-nyelni is nehéz ennyi napvilágot látott kép, videó és hír után, imádtuk! <33 Bár én több Olicity-re vágytam. Mindenesetre minden kívánságom így teljesüljön, komolyan, pont egy ilyen hosszabb betekintőt kívántam a napokban!! :D :D

Kaptunk a mai hajnali atombombajó rendezvényről egy olyan jó videót, - bár nem túl jó minőségű sajnos, egy rajongó készítette - hogy odaszakadtam meg vissza! Olicity annyira nem volt benne, max annyi, hogy Ray elmondja Felicity-nek ki a Zöld Íjász, - hát ez mókás!!! xd - és kicsit feszültnek tűnt köztük a hangulat. Valószínűleg tudomást szerez majd a férfi arról, hogy Felicity Oliver társa. Amit imádtam, az Thea és Roy csókja volt!! Oliver azt sem tudja hol áll a feje a Ra's dolog kapcsán, Ray meg világmegmentő szerepbe kezd és basszus a vége, Lance mekkora köcsög szegény Felicity és Roy nagy bajban lesznek, sőt asszem Felicity-t még valaki fojtogatni is fogjaeközben, nézzétek csak...

ÉS TE ANYÁM, OMG!!!! SHADO ÉLETBEN VAN!!! Legalábbis mindenki őt tippeli!! Jessz, mi lesz itt??!! És a rajongók reakciója a vidi végén, asszem mindent elmond!! :D:D

Ezenkívül van még egy videó, ahol Emily nem győz autogramokat osztani, minden másodpercben valaki az orra elé nyom egy pólót, vagy papírt, hogy írja alá, közben pedig köszön az Olicity fanoknak is! A videót itt elérhetitek!

Oké. XD A rajongók meg odavannak Emilyért, "Te vagy a legjobb!" "Imádunk!" bekiabálásokkal, Emily meg nagyon cukii volt, hozta a formáját, mutatva h mennyien elözönlötték autogramokkal. Egy-két fotóra is megállt és a műsorvezetővel is készült közös kép. Imádjuk ezt a csajt, nem hiába mindenki kedvence! <33

Lehetséges Olicity együttlét hamarosan?

2015.03.14. 21:16, Ezin

Aki kíváncsi a cikkre elküldjük neki! De túl erotikus a tartalma, amit pedig a GP szabályzat tilt! Nálam megvan, aki kíváncsi a teóriára, lementettem. ;)

 

Mosolyok, visszatérések, új szereplők? - Mit tartogat az Olicity és az Arrow?!

2015.03.14. 20:21, Piper

Nos, picit nézelődtem erre arra és találtam a neten néhány információt kedvenceinkről. Hűha, nagyon kíváncsi leszek, meg néhány egyéb spoilert is hoztam most nektek! Azonban egy valamit még érdekesnek találtam, mielőtt megosztom a finomságokat veletek! Ahogy nézem igazi "facebook-os - összefogás" alakult ki az Olicity-s rajongói lapokon, hogy a 3x20-as részből nem szeretnének spoilerezni, inkább megvárják a meglepit, legalábbis én ezt vettem ki. Várjuk meg mi is a részt, vagy hozzunk spoilert, ha megtudunk valamit, ti mit szeretnétek?!

Nézzük a vegyes spoilereket, ami némi Olicityvel is kecsegtet nekünk:

Elvileg tovább viszik majd a gyerekszálat. Zatanna-ról is szó esett, hogy megjelenik, mint DC karakter, de vele más tervei vannak Marc-nak. (Na most én Zatanna-t úgy tudom, hogy valami bűvésznő, legalábbis a Smallville-ben az volt.) Asszem a képregényben is nem lesz hiány Olicity-ből. (Már rajta vagyunk, hogy valahogy beszerezzük nektek is!) Állítólag Diggle exe visszatérhet a 4. évadban, ő volt Carly. Nagy eséllyel a 4. évad témája a CSALÁD lesz!! Ha minden igaz az Olicity rajongók tökéletesen elégedettek lesznek a 3x17-tel, mert utána nem jön Olicity-s rész. (ez franciául volt, remélem a végét is jól értettem) Lehetséges, hogy Felicity még szerelmet vall Oliver-nek a 3. évad fináléáig...

Most kicsit nehezebb dolgom volt, ugyanis az angol forrás még csak-csak, na de francia forrásból is dolgozni, higgyétek el nem túl egyszerű! Mindenesetre igyekeztem helyesen fordítani mindent!

Első és másodlagos forrásaink: #1 #2 #3

Szeretnénk tájékoztatni titeket arról is, ha bírjuk még éjfél után Ezinnel, elképzelhető, hogy élőben hozunk néhány frisst a mai eseményről, de ez még kicsit kérdéses!!

Na, ezek után ki várja már a 4. évadot? Asszem ott kamatostul kárpótolni fognak minket Olicityseket... 

Smoak mama és Lance kapitány románca - Új szerelem a levegőben??

2015.03.14. 18:51, Piper
Köszönjük a 17000 látogatót!!

Ugyebár, csupán néhány  óra és elkezdődik a LA-i rendezvény, amit már kitörő izgalommal és örömmel várunk! Most el is kezdett szállingózni néhány spoiler a sorozattal kapcsolatban. Azonban ami a legérdekesebb az az új románc, amit Lance kaptiány és Smoak mama között rebesgetnek. Ahogy azt korábban már többen is megjósolták...

Hamarosan elérkezünk a 3x18. epizódhoz, ahol újra visszatér majd Felicity anyukája. Ugyebár ez a rész rá és Lance kapitányra is fókuszálni fog. Talán elképzelhető, hogy köztük is lobban majd valami szikra? A TVline-nak adott interjúból megtudhatjuk, reménykedhetünk-e abban, hogy Smoak mama hamarabb megtalálja-e a boldogságát mint drága egyetlen kislánya?

A cikk szerint nagyon jól mutatna együtt ez a páros, hiszen Laurel-nek most elég melankólikus az apukája, Felicity-nek pedig ilyen "izgő-mozgó" típusú anyukája van. Ha jól értelmeztem Charlotte-ot kérdezték és ő annyit válaszolt, hogy a két karakter annyira más, de mégis őrülten tökéletesek lennének együtt! Charlotte szerinte Lance megérdemelne már egy szeretetteljes életet.

Aki jobb angolos, végig elolvashatja a cikket, az alábbi linken.

Fordítás: #1

Ti mit gondoltok, szeretnétek Lance papát és Smoak mamát együtt látni?

Így Felicity és Laurel szinte testvérek lennének, egy családként és úgy látszik valószínűleg kizárásos alapon, Roy-tól kell majd búcsúznunk, hogy már ilyen cikk is napvilágot látott, hiszen akkor mi értelme lenne Lance-nek egy új románcot behozni, ha úgy sem maradna életben??!!

Egy kis meglepi játék - Szigorúan lány fanoknak

2015.03.14. 16:39, Piper
Ha lesz igény rá, fiúknak is készülhet!

Úgy döntöttem készítek egy kis tesztet, hogy kicsit megint interaktívabb legyen az oldal. Szeretném, hogy - akinek van kedve - kitöltsétek a kvízt és a bővebben mögött megláthatjátok azt is melyik leányzó szerepe lenne a tiétek az Arrowban. Arra kérek mindenkit ne a kedvence szerint csinálja végig, - hogy márpedig én Felicity leszek és kész - hanem tényleg őszintén, másképpen megölitek a játék élményét. Remélem tetszeni fog, Ezinem ezt neked is küldöm. Összesen 15 kérdésre találhattok különböző válaszokat és három lány közül lehettek majd egy. Azt csak a bővebben fogjátok meglátni kik ők! De szerintem hamar rájöttök! Jó szórakozást! Remélem tetszeni fog, - ha fiúk is szeretnének ilyen kvízt jelezzék! - kezdjük is:

1. kérdés: Hogy reagálsz arra, ha megbántanak?

a. dühös leszek és keményen visszaszólok
b. szomorú leszek és elviharzok
c. mit érdekel engem, inkább bulizok egy jót

2. kérdés: Melyik állat lennél?

a. anyatigris
b. hattyú
c. süni

3. kérdés: Melyik elem áll hozzád a legközelebb?

a. tűz
b. víz
c. fém

4. kérdés: Hogy viseled el ha nagyon rossz időszakon mész keresztül?

a. nyugatókkal
b. sírok
c. berugok

5. kérdés: Melyik szak-szakirány áll a szívedhez legközelebb?

a. bölcsészettudomány; társadalomtudomány, jogtudomány
b. informatika, számítástechnika, biztonságtechnika, matematika
c. üzlet, közgazdaságtan
 
6. kérdés: Milyen hajviseletet részesítesz előnyben?
 
a. kiengedett, hosszú haj
b. hosszú lófarok
c. rövid frizura


7. kérdés: Melyik a kedvenc színed?

a. fekete
b. piros
c. zöld


8. kérdés: Mennyire ápolsz jó kapcsolatot a testvéreddel?

a. hullámzó a kapcsolatunk
b. nincs testvérem
c. nagyon közel áll hozzám, időnként civakodunk, de bármire képes vagyok érte


9. kérdés: Melyik ételt szereted a legjobban az alábbiak közül?

a. saláta
b. hamburger
c. kínai kaja


10. kérdés: Melyik a kedvenc italod az alábbiak közül?

a. vörösbor
b. kávé
c. tea


11. kérdés: Melyik szimbólum jelképez téged a legjobban az alábbiak közül?

a. kard
b. szív
c. maszk


12. kérdés: Hogy reagálod le, ha olyasmit kell eltitkolj, amit sosem gondoltál volna?

a. vállalom a kockázatot
b. meglepődök, megijedek, de természetesen megtartom
c. nem tudom mi lenne a leghelyesebb döntés, elmondani vagy megtartani


13. kérdés: Hogy reagálsz, ha féltékeny vagy?

a. mérgesen
b. csendben szenvedek
c. hevesen, tettekkel


14. kérdés: Melyik öltözéket részesíted előnyben?

a. elegáns
b. divatos, nőies
c. laza, lenge cuccok


15. kérdés: Melyik a kedvenc elfoglaltságod az alábbiak közül?

a. sport
b. számítógép
c. bulizás
 
és most lapozz tovább...
 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!