~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 8. rész - "Unmasked" 

Oliver számára semmi sem lehetne nagyobb ajándék, mint újra élvezni a szabadságot Szerelme oldalán. Eközben a csapat egy hivatalos eseményre is meghívást kap. Közben Felicity komoly lépésekre szánja el magát a családja érdekében. A Diggle házaspár pedig forró nyomon van a festménnyel kapcsolatban, amelyet Curtis talált... The CW: 2018. december 3. hétfő (december 4. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

20000 látogató - Szívből köszönjük!

2015.03.25. 21:28, Piper

Szentséges ÚRÉG! Közel fél évvel ezelőtt pattant ki a fejemből az az ötlet, hogy szeretném én vezetni Magyarország hivatalos és jelenlegi EGYETLEN Olicity-s rajongói oldalát, miután a legelső sajnos bezárt. Bár nem ez volt az oka! Mert alapból is akartam egy ilyen lapot nyitni! Hiszen ez a két személy az Életemet jelentik, a Mindeneim, soha életemben nem fogott meg így még egy páros sem, mint ők, a kedvenc karaktereim, imádottjaim a 22 évem alatt! <33 Már akkor éreztem, hogy ez egy olyan honlap lesz, amit sosem fogok elhanyagolni, kemény munkát fogok beleölni és az életemet fogja jelenteni! Számomra a mindenem ez a honlap, még sosem volt ennyire fontos számomra egyik lapom sem, pedig közel 8 éve élem G-portálos életemet és azóta már millióegy lapot vezettem! Azonban ez valahogy más, ez számomra a Világot jelenti! <3 Akkoriban még nem is gondoltam, hogy ennyien vagyunk csupán már csak ebben a kis országban, Olicity fanok! Így nagyon-nagyon megörültem, hogy ennyi kedves barátra, testvérre és csodás emberre lelhettem a lapnak köszönhetően! <33 Örökké hálás leszek emiatt a lapunknak és amíg csak Olicity az Olicity mi mindig itt leszünk nektek! Nélkületek nem lenne ilyen sikeres ez a lap, köszönöm nektek és köszönöm szerkesztőtársamnak, Ezinnek aki a legelső magyar Olicitys lap előző szerkesztője volt és most vállalta, hogy időnként besegít nekem is! Imádlak benneteket, millió köszönet a 20.000 látogatóért és a remek G-portálos helyezésünkért és a hónap oldala kitüntetésért is, amíg bírjuk szusszal addig végig itt leszünk nektek és amikor csak ráérek, próbálok mindennap meglepni továbbra is benneteket valami érdekességgel és szépséggel és Ezinem is! Köszönjük! Szeretünk benneteket, nagyon! Excellente! <3 ^^

Piper

Emily hisz abban hogy Olicity lehet az Endgame?

2015.03.25. 20:29, Piper

Hát láttam már egyből rákapott a net egy aranyos, rövidke interjúra, amit nem rég készített Emilyvel, az Etonline! Ebben egy kicsit az Olicity-Raylicity kapcsolatokat elemzi. És azt hiszem bátran kijelenthetjük, nem csak Stephen, de Emily is Olicity shipper! Sőt Emily egyenesen azzal a jó hírrel kecsegtetett nekünk, hogy ő hisz abban, hogy talán az Olicity Endgame-t szánta az Arrownak a sors! És valjuk be őszintén, azért Emily és Stephen valamit csak sejtenek, mégha nem is árulják el konkrétan, de ők testesítik meg azokat a bizonyos "mindenkikedvenckaraktereit"...

Drága szépséges Emilynk az alábbiakat nyilatkozta:

"Az emberek láthatóan nem akarnak Raylicyt, mert ők az Olicity kapcsolatért vannak oda! Én kedvelem a Raylicity-t, azonban mégis úgy gondolom, hogy végül a sors Olicity Endgame-t szán a sorozat befejezésének. A Raylicity kapcsolat tökéletes úgy most ahogy van, de valószínűleg ez nem a végső lesz!" 

Rickards kisasszony azt is hozzátette, hogy nagyon bízik abban, hogy egyszer majd eljöhet végre az a bizonyos Olicity Endgame, addig is Felicity-nek van egy kis ideje eldönteni mihez is kezdjen Ray-jel és mihez kezdjen Oliverrel.

Na, ez azért jó hír, nem kedves Olicity fanok?? Emilynk is egyértelműen a mi hajónkban evez! No, ki osztozik még az örömünkben? Ráadásul elvileg ebből lejön az is, hogy Felicity biztosan nem fog távozni az élők sorából! És ki ül már tűkön, hogy legyen már csütörtök hajnal??

Fordítottam: #1 #2

HIVE Öngyilkos Osztag Lawton és Olicity titkok

2015.03.25. 09:24, Piper

Halihó. Ma egy kicsit amolyan imádkozós napom van. Ugyanis csak remélni merem, hogy épségben le tudom fordítani ezt a cikket anélkül, hogy elmenne az áramom. Éppen a tetőnket újítjuk és egy elég komoly készülékkel mossák le a cserepeket, ezért időnként kicsapja a biztosítékot itthon a műszer. Aztán most eléggé káosz van, meg tiszta víz az egész udvarunk is, nem kellemes. No, de ha sikerül akkor az alábbi pontokban néhány érdekességet osztok meg veletek David mondandójával kapcsolatban, - a TVLine készített vele egy hosszabb interjút - amit Diggle jövőjéről és Lawtonról osztott meg, - gondoltam ez is érdekes lehet, csak dióhéjban foglaltam össze  - aztán egy pici Olicity-s szösszenetet is kapunk!

David mesélt arról, hogy Lawton karakterét nem hiába imádják ennyire a rajongók, tényleg nagyon jó fej és bizonyára hamarosan majd több mindent is megtudhatunk a titokzatos mesterlövészről, többek között azt miért lett az aki, stb. pont ahogy Cupidunkról is. Ha jól értettem David megemlíti azt is, hogy Ra' így vagy úgy, de elfogja érni azt, amit Oliver-rel kapcsolatban akar és ehhez elég súlyos módon részt kap majd Diggle és Lyla szerepe is?! (Én ezt így értelmeztem, de aki jobb angolos, majd elolvashatja a forrásnál!) A HIVE egy nagyon nagy kérdés, még! Ugyebár leginkább majd csak a következő epizódban lesz nagy jelentősége ennek a szervezetnek! Akkor mindenre fény derül majd! De egyelőre, egy valami biztos, eléggé meg fogja majd nehezíteni az Arrow-csapat dolgát!

Az alábbi fordításért pedig köszönet Vikimnek! <3 Egy kis Olicity-s morzsa! (Kiegészítve)

Kérdés: Oliver és Felicity közt volt egy kis flört múlt héten...annyira örülök, hogy végre ismét látom őket kommunikálni. El tudsz árulni valamit a jövőbeni közös jeleneteikről?

Ausiello: Megkértük Stephen Amellt, hogy leplezze le nekünk a kedvenc pillanatát a szerdai esküvős órából, ő pedig ezt ajánlotta fel: "Van egy szuper jelenetem Emilyvel [Bett Rickards] a rész vége felé, ahol igazán hadilábon állunk egymással," vetíti előre. "Azt gondolom, ez volt az egyik érdekfeszítőbb Íjászbarlang jelenetünk." Lehet ennek valami köze a felfedezéshez, hogy Felicity új udvarlója szuper-öltözős? "Oliver rendben van Rayjel és Felicityvel, míg Oliver rá nem jön, hogy ő az Atom," mondja Amell. "Mert az egész oka, hogy nem lehet együtt Felicityvel, az ez a másik dolog, amit tennie kell. Szóval ha ő csak Ray Palmer, 'Jó, szuper. Élvezd.' De ha ő Palmer, mint az Atom, akkor Olivernek lesz ezzel baja." Rickards kedvenc pillanatát kérdezzük - ne lőjjétek le a hírvivőt Olicity shipperek -, azt mondja, mikor Felicity "besétál Rayjel" a szertartás kezdetén.

Egy kicsit átmagyarosítottam a szöveget, bízom benne jól fordítottam nagyjából mindent. Továbbá ma éjszaka jön végre az a rész, amire már olyannyira várunk Olicity fanok!! Reméljük nem kell csalódjunk!! Ne hagyjátok ki!

Fordításom: #1 #2

Újabb esküvő a láthatáron? - Arrow spoilerek!

2015.03.24. 20:31, Piper

Még csak most lesz Lyla és Diggle esküvője, de máris attól hangos a net és az online oldalak, hogy egy újabb esküvő várható hamarosan az Arrowban!! Na, szerintetek kikbe ütött ennyire mély heget Ámor nyila??

David azt nyilatkozta, hogy Lyla és Diggle esküvője boldog pillanat lesz, de megnyugodhatunk,  hogy amennyire ismerjük az írókat, ez nem lesz hosszútávú nyugalom! Aztán elvileg Felicity nagyon boldog lesz, hogy ő kapta el a csokrot! (Utalás akar lenni?? Reméljük nem Rayjel.) Aztán Diggleék éppen nászútra készülnének, de megszakítja az örömüket Deadshoot, majd találkoznak újra Cupid-dal is! Cupid és Deadshoot kapcsolata David szerint, FANTASZTIKUS! Lesz még miért szeretni majd Cupidot és hamar kedvenccé vált! És akkor itt van egy elejtett szösszenet a készítőktől, amire mindenki felkapta a fejét és elindultak a találgatások!! Marc ennyit mondott: "Lehetséges, hogy nem Lyla és Diggle esküvője volt az egyetlen esküvő idén az Arrow történetében!"

Jessszuus!! Szerintetek van rá esély, hogy esetleg a következő egy Olicity esküvő legyen, már ilyen korán?? Vagy esetleg Cupidék házasodnak össze?? Felicity csokra vajon utalás lehet?? Lehet ez lesz a nagy dolog a 20. részben?? És remélhetőleg nem Rayjel!!

Ki mit gondol? Végre egy jó hír!!

Fordítottam: #1

Ezúton szeretettel meghívjuk Önt is Lyla Michaels és John Diggle esküvőjére!

2015.03.24. 09:10, Piper

Az álompár mennyegzője 2015. március 25. kerül megrendezésre a "CW" csatorna szponzorozásának köszönhetően! Mivel Magyarországhoz képest hatalmas az időeltolódás és a távolság ezért aki időben ott akar lenni a jeles eseményen, javasoljuk, hogy nagyon gyorsan foglaljon le egy repülőgépet Amerikába, hátha még akad egy-két potya hely az utolsó előtti járatokon! Figyelmeztetés, vigyázat!! Úgy néz ki szép idő lesz az nap, így a ceremóniát remélhetőleg semmi nem zavarhatja meg, kivéve az elfogult esküvőmániás terroristák csapata, akik mindent megtesznek azért, hogy a fiatal párral együtt tölthessék a mézes heteket! Így jobb, ha őket messziről elkerülik a helyszínen! Javasoljuk, hogy inkább Lyla és Diggle közeli barátaikkal ismerkedjenek össze, úgy hallottuk nagyon rendes emberek! Aggodalomomra semmi ok, Lyla és Diggle az imént jelezték nekünk, hogy van már tapasztalatuk abban, hogyan kezeljék az elvetemült esküvői fanatistákat, ha megfogadják a tanácsainkat a saját biztonságuk érdekében! A személyes gratulációk után Felicity Smoak, - a pár egyik közeli barátja - vállalta, hogy szívesen körbevezeti Önöket a helyszínen! Azonban kérjük zsebkendőt hozzanak magukkal, mert Felicity véletlen elejtett megjegyzései miatt, nem garantálhatjuk Önöknek hogy a szemük könnymentes marad a jókedvtől a ceremónia végéig! Az sem baj, ha egy picit késnek az esküvőről, hiszen Oliver Queen, - a vőlegény tanúja és egyben legjobb barátja - valamilyen különös oknál fogva állandóan elkésik minden jeles eseményről, sajnos az információ, hogy miért egyelőre még nem jutott birtokunkba, de már dolgozunk rajta! Köszönjük szépen, hogy elolvasták a tájékoztatásunkat! Ezúton is kívánunk mindenkinek boldog és meghitt ünneplést az esküvőn és boldog mulatozást a lakodalomban! Piper & Ezin a Hivatalos Magyar Olicity Rajongói Lap Főszerkesztői!!

"Az élet rögös útján nekünk találkoznunk kellett, hogy hitben szeretetben éljünk egymás mellett. Fogd meg hát kezemet és én Veled megyek, reád bízom magam, mert nagyon szeretlek..."
"Megfogom kezed és megígérem neked, hogy az élet rögös útján végig elkísérlek. Boldogok leszünk, hiszen én is szeretlek. Amíg szívem dobogni fog, hozzád mindig hű leszek..."

Kép forrása és idézet: #1 #2

 

Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto