~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Romantikus repülőút - Olicity RIADÓ?!!

2015.03.15. 20:36, Piper

Oké, én kis híján telesikítottam most az egész házat, nagyon nagy türtőztetés kellett hozzá, hogy ne tegyem meg, mert különben mindenkit kiakasztottam volna itthon! Nem kapok levegőt, ááá! Ez a videóó!! Komolyan, összeesek, CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE NÉZD MEG!! A lényege, hogy Stephen-t megkérdik, melyik a kedvenc Olicity-s jelenete, amire várhatunk majd. Ő ennyit válaszolt széles vigyorral: "A 3x20. rész, egy repülőn!!" Anyám, valaki mentsen meg!! MEGHALOK!! Sajnálja amúgy, de többet nem árulhat el erről, de nagyon vigyorog!! :D:D És Emily, awwww!!! *-* Itt van amikor megeteti Stephent! xD Asszem, nem igazán volt idő ebédelni, vagy valami ilyesmi... XD Najóó!! Nézzétek meg a videót, én már nem tudok tovább gépelni...

Fejléccsere

2015.03.15. 18:14, Piper

Halihó. Mivel egyre inkább pörögnek az Olicitys események felé a filmkockák, ezért most úgy döntöttem gyorsabban váltok fejlécet én is. Kicsit merítettem az éjszakai PaleyFest képeiből is és néhány fanartos alkotásból. Aztán a világon a legeslegeslegkedvencebb szerelmes idézetemet írtam a fejlécre, ami nagyon tükrözi az ő kapcsolatukat! Ezt az idézetet még unokatesóm esküvői meghívóján láttam meg legelőször, már akkor tudtam, hogy ezt semmi sem überelheti nálam! Azóta sajnos már unokatesómat elvesztettem motorbalesetben, de ez az idézet még emlékeztet arra, hogy akkoriban még milyen boldognak láthattam őt és milyen szerelmesnek, pont amennyire Oliver is szereti Felicityt és bízzunk benne, hogy az ő szerelmük nem végződik tragikusan, csak is Happy Enddel...

Remélem azért tetszik nektek! Kicsit későbbre terveztem ezt a fejlécemet kirakni, előbb egy másikat akartam, de azzal bibi adódott, így készítettem egy még szerelmesebbet! És kellemes ünneplést annak, aki ma el van otthonról!

Smallville contra Arrow

2015.03.15. 14:12, Piper

Ez azért megdöbbentő lehet, de igaz! Tökéletes a hasonlat! Laurel = Lana; Lois = Felicity, ebbe bele sem gondoltam de tényleg a fiúk is mennyire hasonló szerepet kaptak a Smallvilles karakterekhez!+Újabb ok az endgamere! ;)

Forrás: #1

Egy ajtó bezárul míg egy új kinyílik - Következtetésem a fináléra

2015.03.15. 12:32, Piper

Ahogy közeledünk a végéhez, bennünk szerkesztőnkben is felmerülnek bizonyos kérdések. Ilyenkor elkezd kattogni az agyunk, míg néhány lehetséges teória kezd eszünkbe ötleni. Most a viccet félretéve megpróbáltam nektek egy igen komoly jelentőségű teóriát összerakni. Ez a gyönyörű mondás, pedig nagyon fedni fogja a dolgot, most nézzétek meg miről beszélek, több szempontot is fedhet ez a kijelentés. Azonban ez sem garancia még arra, hogy teljesülni is fog a teória! Mindenesetre valamivel kell csillapítsuk Olicitys és Arrowos vágyainkat is, mert itt most komolyan az egész sorozatról írok!

a bővebbenre kattints, ha érdekel a folytatásom!

PaleyFest 2015 - Emily és Stephen Olicitys párbeszéde

2015.03.15. 10:59, Piper

És akkor most, nagyjából amit sikerült megértsünk Ezinnel az Olicity-s mondatokból az eseményen:

Emily valami hasonlót mondott: "Felicitynek is kell bizonyos idő arra, hogy felfedezhessen dolgokat!" Stephen itt kérdően nézett Emilyre!! xD
Stephen valami hasonlót mondott: "Ha majd Oliver-nek sikerül visszatérnie a normális életbe, végre talán elkezd nyitni Felicity felé!"
Emily válasza erre: "Ja, ha tényleg szeret húzzon már végre gyűrűt az ujjamra!!" (ugyebár itt átváltott a karakterére) XD Esküszöm megzabálom, Emilyt!! XD <33

Cukiiii!!! <33 ^^ Ti mit gondoltok, olvadoztok már??!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel f&#251;szerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!