~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

6. évad 23. rész - "Life Sentence" (6. Évadfinálé!!)

Eljött a végső leszámolás perce, Oliver igyekszik még egyszer Zöld Íjász igazságosztóként végleg végezni Díaz-zal, azonban az FBI-val való szövetsége nem túl sok jó következményt rejt önmagában, ám azért a szerelem, amit a felesége iránt érez, képes újra megerősíteni őt, hogy kibírja ami majd ezután vár rá... The CW: 2018. május 17. csütörtök

Magyarország:

6. évad - ???

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6, RTL 2, Cooltv, stb.


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Modulozgatás

2015.03.07. 11:04, Piper

Halihó. Szépséges délelőttöt minden kedves látogatónknak! Ma éppen a tévében egy nagyon érdekes rajzfilmre lettem figyelmes a DaVinci Learning-en, - kedvenc csatornám - éppen egy hanukáról szóló rajzfilmet vetítettek, sajnos csak az első pár percet láttam, mert siettem ki reggelizni. Pedig szívesen végignéztem volna. Na mindegy, majd legközelebb hátha még lesz. Az a pár pillanat viszont éppen a történelméről beszélt, hogy mi köze a zsidóknak az ünnephez. Innen jött egy új modulötlet, melyben egy kicsit bemutatjuk nektek mi is tulajdonképpen az a hanuka?! Ugyebár Felicity zsidó és mindig "Boldog Karácsony!" helyett, "Boldog Hanukát!" hallunk tőle. Nagyon szereti ezt az ünnepet és ezért döntöttem úgy, most egy kicsit közelebbről is megismertetem veletek ennek a gyönyörűséges ünnepnek az eredetét. Így legalább én is többet megtudhattam róla, egy lehetséges leendő töriszakosnak ez alap. És ami a minket legjobban érdekelhet, megtudhatjátok, hogy pontosan miért olyan fontos jelkép ez a hanuka-zsidó vallás az Olicity szempontjából! Ugyanis meg fogtok lepődni, de nagyon fontos momentum kapcsolja össze az Olicity-vel! És egy újabb jelkép, ami Felicity-t Oliver-hez vezeti! Az új modult "Felicity Smoak" menüjében találhatjátok! Remélem mindenkinek tetszeni fog és elképeszt majd mindenkit! Caprim, neked pedig üzenem, hogy ma még elkészítem a jelképes-teóriás modult is, amit tegnap ígértem, mára!
Egyébként egy hasonlat köztem és Felicity között, - a sok közös tulajdonságunk mellett, nagyjából egyébként Felicity-ből és Fiorellából vagyok összegyúrva, talán ezért is szeretem így ezt a két karaktert - szal annyira hasonlítok rá, hogy ugyan én nem zsidó vagyok, mégis nekem is más a vallásom. Én nem katolikus vagyok, hanem evangélikus. Ha már a nagyböjti időszaknál tartunk, aktuális témaként érdekesek lehetnek ezek a dolgok. Bár én egyáltalán nem vagyok vallásfanatikus, időnként azért jó tesz a templomi és az otthoni ima. De ennyi! Én nem kötődök szorosan úgy a hagyományokhoz, a mi vallásunkra ez nem is igazán jellemző.

Puszi nektek, még igyekszem ma jönni, ha hamarabb nem, este egészen biztosan!

Kellemes böngészgetést minden kedves látogatónknak!

15:16 ÉÉÉÉsss végre elkészültem!! Röpke másfél órámba tellett mire megírtam ezt a modult is, de szerintem megérte és remélem elnyeri tetszéseteket! Kicsit összegyúrtam  mi rajongók és a saját teóriámat is és így kijött egy nagyon részletes és érdekes leírás arról a bizonyos fényről! Arról is olvashattok, hogy mi a különbség az Olicity-s és a Raylicity-s fénycsóva között és a kis páfrány is szerepet kap a modulban, aminek szintén a fényhez van köze! "A fény körülöttük" modul, az "Olicity" menüben! Kellemes olvasgatást hozzá és várjuk a véleményeket! Puszi mindenkinek!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A 15.000 LÁTOGATÓT!!!

SZÉPEN KÉRÜNK MINDENKIT AZ ALÁBBI LINKEN SZAVAZZATOK KEDVENCEINKRE MOST NAGY SZÜKSÉGÜK VAN RÁNK, EGY HAJSZÁLLAL LEMARADTAK ÉS HOLNAP MÁR A HARMADIK FORDULÓ JÖN!! NEKEM TÖBBSZÖR IS ENGEDTE, PRÓBÁLJATOK TI IS SZAVAZNI TÖBBSZÖR IS, ELVILEG LEHET! KÖSZÖNJÜK!

Piper

Egy kis Olicity móka - Tőlem nektek

2015.03.06. 22:59, Piper

Boldog Születésnapot Paul!

2015.03.06. 14:24, Piper

Paul Blackthorne (Quentin Lance), kedvenc kapitányunk tegnap ünnepelte a 46. születésnapját! Ezúton is kívánunk neki sok egészséget és még sok szép évet! Boldog születésnapot Lance kapitány!

3x17 Öngyilkos tendenciák - Hivatalos epizódismertető

2015.03.06. 09:58, Piper

ÉSS VÉGGRE, VÉÉÉGRE!!! Hát ha hinni lehet az Olicity-s rajongói oldalnak, megjelent a 3x17. rész epizódismertetője, ami a mi szemszögünkből igen csak jóval kecsegtet! Ez a rész most egyértelműen Dyla központú lesz, de ahogy nézem azért Olicity-t is kapunk, nem keveset!!

Diggle feleségül veszi Lylat - Elérkezik Lyla és Diggle nagy napja. Azonban az Öngyilkos Osztagnak köszönhetően gyorsan véget érnek a mézes hetek és baj van készülőben. Meg kell mentenie az osztagnak az amerikai szenátort, akit túszul ejtettek a Kasniai Köztársaságban. Amanda beveti a legújabb tagot is, Cupidot. Oliver értesül arról, hogy Ray az új A.T.O.M és emiatt igencsak túlfűtött feszültség alakul ki a két férfi között. Felicity és Ray pedig egy nagyon durva foltot ütnek meg.

Megpróbáltam magyarosítani, de az utolsó mondat vajon arra akarhat következteni, hogy Felicity-t nagyon megbántja Ray? Vagy arra, hogy Felicity-vel valami durva dolog fog történni? Ugyebár tudjuk, hogy utána jön a kórházas rész!!

Az amerikai leírást itt találtam: #1

Exkluzív vegyes spoilerek - Egyenesen Marc Guggenheim tollából

2015.03.06. 09:06, Piper

Szép jó reggelt, drágáim. Most hoztam nektek vegyesen mindenféle spoilert, amit találtam Marc tumblr-jén, nem csak Olicity-sek, de érdekesek!

Nézzük is:

Egy rajongó megkérte Marc-ot, hogy a 21. részig kivetítően határozza meg melyik Billie Joel számok címét adná az elkövetkező 5 résznek! Marc erre az alábbi választ adta: 3x17 - "A Matter of Trust"; 3x18 - "An Innocent Man"; 3x19 - "Surprises"; 3x20 - "No Man's Land"; 3x21 "The Stranger". (szerk. Hmm... érdekes, különösen a 3x19!) Valaki megkérdezte, hogy valóban a 3x19. rész lesz az évad eddigi legérzelmesebb rész, Marc erre azt válaszolta inkább a 3x20. rész! Egyelőre még messze van, hogy Felicity is álcát öltsön. Az, hogy Tommy visszatérhet-e még valaha az "Arrow"-ba, csak Colin szerződésén múlik, amit egy másik stúdióval is aláírt, de Marc azért örül a sikerének! Laurel-re hamarosan rátalálhat az IGAZI szerelem, de nagy valószínűséggel nem Oliver személyében! A páfrány lényeges jelentőséget kap majd a 3x19. részben! Nagy valószínűséggel lehetetlen, hogy Atom és Fekete Kanári együtt menjenek el. Nem biztos, hogy Oliver-nek sikerül visszaszereznie a céget, de az is lehet, hogy igen, majd kiderül! Valami hasonlat is van Felicity és Tommy között, ha jól értem. És volt egy első évados törölt jelenet is ezzel kapcsolatban. Oliver érzelmi állapota titok, a 3x20. rész kapcsán! És elvileg készül egy kivágás már a következő részhez!

Most egyelőre ennyit sikerült kibogarásznom! Sajnos túl sok Olicity-t nem kaptunk, viszont a páfrányos dolgot nagyon írogatják, szal kíváncsi leszek nagyon, mi lesz szegény növényke sorsa! Ugyebár a 3x07-ben már repült felé tárgy...

Forrás: #1

 

 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~