~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. szerda (október 16. csütörtök MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr

Testvéroldal:

Ana Brenda & David Zepeda 2018-as új sikersorozata, másik lapom! <3

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

3x17 Suicidal Tendencies - Új fordulat a furcsa háromszögben?

2015.03.18. 12:38, Piper

Hoztam egy érdekességet a szerelmi háromszögünkről, de tulajdonképpen túl sok újat nem ír le a cikk, nagyjából erre fogunk úgy is számítani. De mivel nagyon friss, gondoltam lefordítom, hátha valakinek mond valami újat, mert a címe igen érdekes a cikknek!

Arról van szó, hogy Felicity a 3x17. résztől újra komolyabban csatlakozni fog a csapatához, miután Ray-jel való kapcsolatában egy igen nagy mélypont lesz várható! Oliver örül, hogy újra Felicity közelében lesz és ebben a részben szerez tudomást, ki Atom és a két férfi között nagyon nagy feszültség lesz születőben, egyrészt emiatt, de még inkább talán Felicity miatt. Továbbá arról is ír, hogy a rész számára nem csak ez okoz majd feszültséget, hanem párhuzamosan folyik Lyla és Diggle esküvője is, akiket megzavar az Öngyilkos Osztag újabb bevetése!

Fordítottam innen: #1

Hűh, talán most végre Raytől eltávolodik és újra Oliverhez kerül közelebb kedvenc szöszink?! Hát én már alig bírom ki, imádni fogom ezt a részt, hihetetlenül várom már!! Na, ki várja még nagyon-nagyon-nagyon??!! Nálam jobban, kevesen elhihetitek!!! Még egy képet is szerkesztetttem nektek a szerelmi háromszögről, hogy jobban beleélhessük magunkat a helyzetbe!

Ezenkívül pedig hadd fejezzük ki hálánkat azért, hogy már több mint 18.000-ren voltatok kíváncsiak a lapunkra! Hálás köszönetünk! És ne felejtsétek el, ma éjszaka jön az új Arrow rész, amit mi legközelebb csütörtök hajnalban nézhetünk majd meg! Aki teheti ne hagyja ki, aki meg kihagyja nézze meg holnap, szerintem írtó jó lesz és hamarosan vészesen közeleg az esküvős rész is, ami sok jót ígér számunkra...

A kérdés még annyi vajon mit takarhat az amit Emily nem rég kiírt és többen is már megosztottak, hogy Felicity kész feláldozni magát Oliverért?? 

3x16 "The Offer" - Az első sneak peek

2015.03.18. 07:15, Piper
Oliver és Ra beszélgetése!

Oliver végre hajlandó lesz harcolni Felicityért? - Friss Oilcitys spoiler!

2015.03.17. 20:22, Piper

Oké. Így legyen ötösöm a lottón! Kívánságom máris teljesült, érkezik máris egy újabb Olicitys cikk fordításom! Lássuk mit tartogat a közelgő jövő, kedvenceink számára! Szörnyen elnézést kérek, ha valamit félreértelmeztem, ezért kérek mindenkit aki jó angolos, olvasson utána, hogy helyesen értelmeztem-e mindent mert esküszöm a fordító magyar nyelvénél még a kínait is jobban megértem!! Amit sikerült kibogarásznom az az alábbi:

A szerdai epizódban Oliver tudomást szerez arról, hogy Felicity és Ray között mi folyik. Valószínűleg, elképzelhető, hogy láthatjuk majd Olivert harcolni ezen a téren. Stephen Amell nyilatkozata szerint: "Oliver cseppet sem lesz boldog amikor megtudja, mi történt a szerelme és Ray között. Azt hiszem nem tetszik neki ez az egész, egy jó ideig egészen biztos nem lesznek jó barátok Ray-jel. Cseppet sem lesz nagy rajongója a férfinak! De ő csak azt akarja, hogy szerelmét boldognak láthassa és ha ő így boldog, akkor boldog és ez neki is megfelel."

Na, hát nagyon bízom benne, hogy Oliver most már végre hajlandó lesz a hátsójából kivenni a fejecskéjét, mert már komolyan EMBER kezdj már el harcolni a szerelmedért!!

Ui. Asszem néhány spoiler még van az Arrow kapcsán is, de arról ma már kétszer cikkeztem, mit várhatunk, most csak az Olicitynek kell egy poszt!! Remélem megértitek! :) És gondolom ennek már ti is jobban örültök!

Fordítottam elsődleges forrás és másodlagos forrás: #1 #2

Feltárul a Lazarus Pit rejtélye? - A csütörtök hajnali epizódban fény derülhet a titokra

2015.03.17. 18:36, Piper

Nos. Sajnos Olicity-ről most egy kicsit pangás van. Nagyon mérges vagyok emiatt, de remélem hamarosan kárpótolnak minket. Addig is úgy gondoltam, amíg éppen nem modulozgatok picit, frissüljön valamivel a lap, így ma különböző Arrowos hírekkel készültem nektek. Az egyik a Sara-s cikk volt, most pedig a Lazarus Pitről fordítottam egy 3 órával korábbi friss cikket! Amúgy még annyi hír, hogy asszem az új spin-offhoz már nézik, hogy kik csatlakoznak, de ez még nem biztos, hogy valós hír.

A cikk szerint a következő részben, vagyis a 3x16 "The Offer"-ben már betekintést nyerhetünk egy kicsit afelé, hogy mi is pontosan ez a Lazarus Pit?! Most korábban nem ötvözték annyira a mágiát a sorozattal, de ha jól vettem ki Marc szavaiból, akkor szerinte "csinosan" mutatna az Arrowban egy kis varázslat. (Én amúgy megrögzött fantasy-imádó vagyok, de ezzel most nagyon nem értek egyet, megöli a sorozat élethűségét, ami az egyik legnagyobb varázsát adja, bár ez csak az én véleményem!) Szóval annyi még a cikk lényege, hogy most kiderülhet majd az is, hogy Ra' valóban halhatatlan-e, vagy maga ez a jelző, csak a rangra vonatkozik, a névre, amit ezek a nagyságos urak évszázadokon át örököltek! Steph szerint még minden a jövő kérdése, de a 3x16 elején elképzelhető ezzel kapcsolatban valami.

Na, itt kérdem én, ki az aki ezt a pillanatot csodálatosnak fogja tartani és ki van velem egy véleményen?! Szerintetek kinél vetik be először, a nagy forrást?? Egyébként annyi a jó dolog az egészben, ha ezt használni fogják nem kell attól félnünk, hogy valamelyik kedvencünk olyan egyszerűen meghalna! Nagyon kíváncsi vagyok, szal bátran előkapni a billentyűzetet!

Fordítottam és kép: #1

Sara mégis életben van? - Visszatérhet az igazi Kanárink?

2015.03.17. 10:13, Piper

Nos, úgy néz ki már egyre biztosabb Caitynk visszatérése, mint Sara. Csak hogy ez most érdekes lesz. Fogalmam sincs, most teljesen különálló lesz-e a sorozat, vagy még az Arrowban is lesz-e ennek visszahangja, de már egyre biztosabb, hogy minden férfi néző kedvenc dögös női karaktere újra magára ölti majd a fekete bőrrucis jelmezét! Csak hát, ha lesz átfedés a két másik sorozat között, szerintem Laurel full értelmetlenül lett Fekete Kanári. Ráadásul Quentin árulása is felesleges lesz!

Úgy néz ki Sara visszatér várhatóan a 2016-ban startoló új spin-off sorozatban, amiben Atommal és Fagyasztó Kapitánnyal együtt szerepelhet majd. A producerek azt nyilatkozták Caity visszatérésével kapcsolatban, Kanáriként, hogy még valószínűleg rengeteg meglepetést várhatunk ezzel kapcsolatban, ahogy ő vissza fog térni. Elvileg tavasszal már lehet értesülünk erről, hogy fog visszatérni. Ha jól értettem még az új sorozat címét sem sikerült eldönteni a készítőknek.

Mi mindenesetre nagyon kíváncsiak vagyunk mindenki kedvenc Kanárija hogyan fog visszatérni az élők közé és vajon Ray-jel együtt ők lesznek az új védelmezők és talán egymásra is találhatnak majd??

Ki mit gondol erről? Jaj Istenem, remélem mindent jól fordítottam! Azért aki jól tud angolul, az alábbi linken visszaellenőrizhet!

Én már tudok is egy valakit, aki nagyon nagyon boldog lesz, ha megtudhatná, hogy Sara életben van és ez a személy pedig Felicity. Aki szinte mindig nővéreként tekintett a lányra! És ugyanígy fordítva is, valahogy annyira közel álltak egymáshoz. A fenti képen is látszik milyen jó barátok és a törölt jelentük is nagy kedvencem! Nagyon jó barátnők voltak annak ellenére is, hogy mindkettejüknek ugyanaz a pasi tetszett! Ti mit gondoltok erről a különleges kötelékről Felicity és Sara között? (És itt nem arra gondolok, hogy Sara mindkét nemhez vonzódik!! Mielőtt valaki még kombinálna!!) Ráadásul most, hogy Laurel-lel is jóban vannak, nekem olybá tűnik kicsit, mintha tényleg lenne valami rokoni kapcsolat a lányok között, de persze nagy valószínűséggel nincs semmi...

Elnézést kérek a Laurel-es vagy Lauriver-es rajongóktól előre is, de számomra Sara marad az igazi Fekete Kanári! Én örülök, ha visszatér és lehet nézni is fogom a sorozatot, nagyon kedveltem őt, csak az nem tetszett, hogy kavart Oliverrel. De hát ezt gondolom sejthettétek nálam.

Szöveg és képi forrásunk: #1 #2

 

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést &#8222;BECSÜLET KASSZÁS&#8221; alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!