~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "Shattered Lives" 

A Queen házaspár a csapattal együtt most egy újabb személy után nyomoznak, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Megdőlt a napi látogatottsági rekordunk - Egy kis ajándék tőlem nektek köszönetképp!

2015.03.31. 23:28, Piper

Felicity & Oliver - High Legújabb szerzemény

2015.03.31. 20:04, Piper

Spoiler Tv Szavazás - Olicity vagy Raylicity?

2015.03.31. 17:19, Piper

A SpoilerTV indított egy nagy szavazást azzal kapcsolatban, hogy ki illik Felicityhez jobban, Oliver vagy Ray?! Hát szerintem nem kérdés ki vezet, méghozzá ijesztően toronymagasan! :D:D Én már letettem voksom, gyerünk Olicity fanok! Szavazok a drágáimra!

Az egész csak egy mesteri színjáték volt? - Mégsem hal meg senki a 3x19-ben?

2015.03.31. 13:51, Piper

Én felfordulok. De lehet ez esetben az örömtől, ha senkit sem kell elveszítsünk! Mindenkiért kár lenne, amúgy is Lawtont már nehéz szívvel kellett elengednünk, még egy emberke túlságosan mellen ütne mindannyiunkat! Találtam egy friss cikket, mely már vitatja, hogy egyáltalán meghal-e valaki a 3x19-ben, mindezt Colton szavaira alapozzák. De nézzük is miről van szó! Egy kicsit átmagyarosítottam a lényeget!

Ebben a pillanatban nem vagyunk benne egészen biztosak, hogy annyira drámai lenne ez a rész, hogy valakitől végleg búcsút veszünk. A 3x19. epizód majd csak április 15.-én kerül adásba. Stephen Amell annyit fűzött a dologhoz, hogy egy nagyon érzelmes rész lesz ez. De elképzelhető vajon, hogy az egész aggódás csak néhány ártalmatlan tweet miatt történt, amivel bennünket akartak ijesztgetni? A gyanúnkat csak még jobban megerősíti az a dolog, amit nem rég Colton Haynes közölt a TV Line-nal készült interjúban. "Nem hinném, hogy annyi drámai lenne ez a dolog, ahogy azt sokan eddig felfestették. Csupán csak egy nagyon érzelmes jelenet lesz, ahol búcsút mondunk az embereknek, azt hiszem ez csak egyfajta felfújt rész volt!" Ezen kijelentés eléggé okot ad rá, hogy kételkedjünk. Szerintetek ezek után is még meghalhat valaki? Volt már hasonló példa más darabban is. Ráadásul tudjuk, hogy jó néhány karaktertől biztos nem kell búcsút vennünk, hiszen láttuk, hogy forgatnak. De hát biztosat mi sem tudhatunk! Meglátjuk...

Na ki mit gondol? Én el tudom képzelni amúgy Marcékról, hogy szivatják a fejünket, főleg mert közeleg április 1. Lehet összebeszéltek a színészek és jól csőbe húzták a rajongókat! Vagy tényleg valami átvitt dologról lesz szó, vagy búcsúról, mondjuk Ray?!

Forrásunk: #1

Új szuperhős? - Rip Hunter néven?

2015.03.31. 09:25, Piper

Na szép jó reggelt mindenkinek! Örömmel látom, hogy a facebook oldalunk már 15 főre nőtt! Nagyon szépen köszönjük és a twitteren is gyarapszunk! Most nézegettem egy kicsikét a neten. A promon kívül túl sok érdekességet nem találtam, viszont megjelent egy aprócska érdekes hír az Arrow/Flash spin-offfal kapcsolatban. Ezt próbáltam meg nektek most szerény angoltudásommal lefordítani. És ez most szigorúan Arrowos cikk! Vajon ki lesz az a RIP HUNTER?

A brit színész Arthur Darvill (Doctor Who) úgy néz ki csatlakozni fog az Arrow/Flash spin-offhoz, mint Rip Hunter! A karakter egy nagyon huncut időutazót fog alakítani, bájos és szellemes lesz. Egyelőre úgy néz ki az eddigi nevek maradnak a spin-off területén. Ami még igen érdekes lesz, hogyan hozzák vissza Sara Lance-t, akit majd ismét Caity Lotz formálhat meg, miközben tudjuk, hogy ő az Arrow sorozatban már nem létezik! Darvill színészi munkáját sokan dicsérik, jelenleg is vállal színházi munkákat és ha jól fordítottam már Broadway-es szereplése is volt!

Remélem jól fordítottam mindent! Aki jobb angolos a forrásnál elérheti a cikket! Puszy mindenkinek!! <33

Fordítás, kép és forrás: #1

 

THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    REAVER GROVE | urban fantasy frpg    *****    Hírek,információk,érdekességek a Super Mario világából.Ismertetõk,leírások,játéktesztek. Folyamatosan megújuló tartalom.    *****    STAR STABLE ONLINE BLOG - Kattints ha te is játszol a játékkal, vagy csak érdekel :) Puszi Daisy    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    &#9819; ANELIATH &#9737; varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!