~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli évet töltött távol a családjától, mely idő alatt megtanulta, mit jelent folyamatosan életveszélyben élni. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis képes volt túlélni. Egyetlen cél éltette csupán, a bosszúja, melyet apja listája alapján próbált véghezvinni. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált, miután az élete állandóan csupán egy hajszálon múlott. Sokszor neki kellett a vadásznak lennie, hogy ne rá vadásszanak mások. Hazatérése után nappal, továbbra is Oliver Queenként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem magányosan kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra sikerült szert tennie, akiket nem érdekel ki is ő valójában, végig kitartanak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. De nem csak Zöld Íjászként történt döntő változás Oliver életében, hanem Oliver Queenként is. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik a világon, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérésének köszönhetően, valami más is megváltozott. Az érzelmei. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicitybe. Egy ideig tartott attól, hogy ezt beismerje, de rá kellett döbbennie, hogy nem tagadhat tovább. Az érzelmeinek képtelen parancsolni. A lány Oliver legnagyobb örömére, viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül végleg egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy először majdnem össze is házasodtak, azonban a sors kemény játékot űzött velük és jó időre el kellett távolodniuk egymástól, mint szerelmesek, annak ellenére, hogy még mindig megőrültek egymásért. Mára már azonban sikerült bebizonyosodjon az, hogy Felicity Smoak és Oliver Queen szerelme oly hatalmas, hogy képes bármit elpusztítani, ami akadályozni próbálja azt. Most már hivatalosan is Mrs. és Mr. Queenék lettek, családot alapítottak Oliver fiát is magukhoz véve, együtt élik át az új veszélyeket, a legnagyobb örömöket. És ki tudja, talán a sors hamarosan már egy közös kisbabával is megjutalmazza majd a házaspárt egy gyönyörű kislány személyében...

Vikimmel másik közös lapunk már 2015 óta! Nálunk tuti megtalálod az összes kedvenced!

Next episode

Amerika:

7. évad 10. rész - "My name is Emiko Queen" 

Felicity és Oliver továbbra is élvezik a házas életet. Miközben a Queen házaspárnak a csapattal együtt, most egy újabb személy után kell nyomoznia, akiről azt hiszik, hogy egy férfi, de valójában kiderül, hogy egy nő. Egyre inkább a nyomok Oliver titokzatos húgához vezetnek... The CW: 2019. január 21. hétfő (január 22. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali Dee Dee

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

Elmélkedések - Miért is Oliver Queennek kell győzedelmeskednie és nem Al Sah-Himnak?

2015.04.08. 22:42, Piper

Amint megérkezett az új rész címe, rögvest elindultak a találgatások, vajon miért térünk vissza mégis Oliver Queen-hez és hogy hogy mégsem Al-Sahhim győzedelmeskedik kedvenc Íjászunk felett?

"A nevem Oliver Queen. 5 pokoli év után egyetlen céllal tértem haza: hogy megmentsem a városomat!Azóta mások is csatlakoztak a hadjáratomhoz. Nekik Oliver Queen vagyok, Starling City lakói számára viszont valaki más, valami más..." A kezdetek óta ez rögződött bennünk!

A kettősség amúgy is folyton folyvást Oliver életének a része, Íjászként és civil érzésekkel teli emberként is.

Kik azok akik miatt ő ő maradhat?

3x21-ben bizonyára összetörik majd a szívünk, hogy kedvencünk a sötét oldal ízét is megkóstolja majd, de mégis képtelen lesz feladni emberi mivoltát, hiszen ő nem pusztán csak egy egyszerű férfi, ő az a férfi, aki Felicity nagy szerelme, a férfi akit Digg sosem hagy cserben, mert vakon bízik szinte már testvérében, Roy számára egy igazi bálványozott példakép és mester és Thea, az imádott kishúg! Ez mind-mind azt mutatja, ő nem maradhat Al-Sah-Him, ő igenis Oliver Queen, ő neki megmarad az embersége, meg kell maradjon az embersége! Győzedelmeskedhet a gonosz felett!

Ugyanezt mondtam én is, osztja a véleményem a blogoló! Szerintem is ők lesznek a legnagyobb támaszai és inspirálói Olivernek és tudjuk, hogy helyes döntést fog hozni és reméljük ez Olicity szemszögből is kedvező lesz nekünk!

Forrás: #

Utolsó 3. évados rész címe + egyéb nyalánkságok

2015.04.08. 18:03, Piper

No sziasztok, én édes drága Olicity és Arrow fanjaim! 7 óra kőkemény meló után, ismét itthon. Hát régebben is voltam már többször is gyakornok, de ennyire keményet még nem pipáltam, hullaként esek haza, nap mint nap! A testmozgásom megvan, bővest! :D

Most pedig a frissek! Megkaptuk Marctól a 3x23. rész címét, ami igazán jó hangzású. Van egy olyan érzésem egy picikét, hogy talán Olicityleg is örülni fogunk, bár azért még mindig picit félek, de ez az időutazás sem lesz olyan túl nagy dolog szerintem, mert erről is kaptunk megnyugtatást, mondván, hogy Sara halála lezárt ügy. De akkor, hogy kerül ő vissza az életbe?? Na, ez egy érdekes kérdés lesz! A rész címe "A nevem Oliver Queen" "My name is Oliver Queen" A harmadik szezon utolsó részének forgatásai a tegnapi nap folyamán kezdődtek meg!! Juuuj!!! de várom már!! *-* bár tudom az mindig rossz dolog... de most nem érdekel!

Igen drága Kanári fanok! Lesz kanári sikoly! Engem mondjuk annyira nem izgat, mert holt közömbös karakter számomra Laurel, de biztosan érdekes lesz majd.

Marc mindenkit megnyugtatott azzal kapcsolatban, hogy Felicity igen is többször is megjelenik majd a Flash-ben, Arrow spin-offban, stb. de attól nem kell tartanunk, hogy Emily valaha is elhagyná az Arrowot, ő még nagyon sokáig ennek része marad! Yes!!

Marc megemlítette, hogy Oliver fia übercuki! *-* Van akik amúgy már kérdezgetnek arról is Marc felé, hogy mi lesz vajon, ha Felicityvel majd babát vállalnak, hogy ha fiú miért ne legyen Tommy, de mi van ha lány lesz, mert titokban abban reménykednek. Marc ezzel így nem ért egyet, mátmint remélem azzal, hogy nem Tommy lesz a baba neve, vagy nem kislány lesz, mert remélem, hogy egyszer tényleg lesz közös babájuk! Én márpedig egy cuki kislányt szeretnék! Egy pici Felicityt, aki az anyukája zseniségét örökölte és apuci fizikai tehetségét! Két ilyen szépségből csak gyönyörű baba születhet, legyen az lány vagy fiú. És annyira, de annyira remélem, hogy ennek az éjszakának lesz egy aprócska következménye, hiszen kétlem, hogy védekeznének Nanda Parbatban... Sőt Marc nem is ellenzi ezt a baba-témát úgy jön le... ^^

Digglenek érdekes pillanatai lesznek 3x19-ben (annyira nem) és 3x20-ban is, lehet köze lesz ahhoz, hogy a kedvenc shippje összejött! xd

Plusz egy külön esküvő lesz az Arrowban is és Olivert valószínűleg nem az időutazás hozza majd vissza, hanem egy egyszerűbb dolog annál.

Heh. Ez jó! Marc azt válaszolta az egyik rajongónak, aki egy érdekes kérdést tett fel Sara-ról, ( és ez tényleg érdekes!! végre valaki!!) hogy tulajdonképpen Oliver szerette Sara-t, de valószínűleg nem volt szerelmes belé. Ergó akibe szerelmes volt Laurel és akibe igazán szerelmes, az pedig csak Felicity. Sara inkább a szenvedélyt hozhatta ki Oliverből, szerintem.

Sajnos már bizonyos, hogy Felicity édesapját a finálé előtt semmiképpen sem ismerhetjük meg és egyelőre bőven várat még magára Roy háttértörténete is!

Asszem volt ismét egy ijedtség, hogy Felicity marad-e az Arrowban! Igen, marad!
 
Várjunk türelemmel arra, miért mondta Marc, hogy a "Bécs" dal illene Felicity és Oliver jelenlegi helyzetére!

Ra' és Felicity pillanatokat is szeretnének a rajongók?! valami ilyesmi is volt, gondolom ahogy Felicity nekiesik Oliver miatt dühében, ahogy ilyenkor megszokott tőle. csak ne rosszul süljön el. de szerintem Ra' értelmesen kezelné ezt  a helyzetet. (:

Forrás: #

Kommenteket!

Esküvő a láthatáron? - No de kié?

2015.04.07. 16:36, Piper

Sziasztok! Végre hazaértem. Hát mit mondjak, ez a gyakorlat valami eszméletlen kemény. Aki vendéglátás szakmát szeretne le a kalappal előtte, én biztos nem annak megyek tovább, ugyanis már az első nap után totál káó lettem a sok pörgéstől, gyakorlatilag úgy estem haza! Viszont van azért egy-két előnye is a dolognak, aminek örülök.. Mindegyis. Annyit akarok hozzáfűzni, mivel eléggé elfoglalt leszek 5 héten át, (utána újra minden megy majd úgy mint eddig, megint tökéletesen rá fogok érni!!) ezért hétköznap nagy eséllyel legtöbbször csak friss hírek fognak érkezni (friss nélkül nem hagyom a lapot!!) és nagyobb modulfrissek csak hétvégente várhatók majd! Most pedig hoztam nektek egy találgatós teóriát, amin reggel agyaltam, mielőtt "munkába" indultam. Még pedig a nagy esküvővel kapcsolatban! Szerintem 4 max. 5 verzió jöhet szóba! Le is írom miért!

1. Caitlin és Ronnie esküvője: Én láttam olyasmi képeket kiszivárogni, ha igaz, hogy Caitlin és Ronnie esküvője fog megtörténni az 1. évad 23. részében! Ezt Vir-nél és PP-nél is megfigyeltem. Lehet Felicity és Oliver is hivatottak lesznek az esküvőjükre, mivel jó barátaik. És most még jobban összeszoknak majd. Bár én még mindig nem adom fel a Snowbarryt! <3 Az endgamenek természtesen őket akarom, ahogy Olicitynél is!

2. Thea és Roy esküvője: Bár elég kicsi rá az esély, de ki tudja! Főleg, hogy az alábbi link már találgataja, hogy talán Roy fog távozni az élők közül egyelőre, mert leszúrják és halálos sebet kap. Lehet a börtönben megtörténik a frigy, vagy Roy utolsó kívánsága lenne, hasonlók... esetleg még Theat valami sötét esküvő alá vetik...

3. Lyla és Diggle "újra" esküvője: Ez is lehet, ha az idő visszafelé ugrik és kicsit megkutyulódik minden, lehet hogy kicsit máshogy fog lezajlani ez az esküvő, nem úgy ahogy megtörtént, vagy tényleg újra éljük majd és azt is, hogy Felicity kapja el a csokrot, de lehet az idővonal miatt, most Oliver lesz a kísérője az esküvőre és nem Ray. (:

4. Felicity sötét esküvőre való kényszerítése: El tudom képzelni, hogy Olivert büntetni fogják azzal, hogy Felicitynek valakihez hozzá kell mennie, különben megölik a lányt. Vagy valami hasonló! Mivel lehet jelentősége van ugyebár annak, hogy a lány kapta el a csokrot és olyan esküvőbe kényszerítenék bele, amit nagyon nem akar, szegénykém, főleg a szerelmétől elszakítva! Vagy az alternatív világ miatt Ray-hez menne hozzá, de akkor bele is halnék! Főleg, ha Olivernek ezt végig kellene néznie, vagy nem szeretnék egymást!

5. Oliver sötét esküvőre való kényszerítése: Pont fordítva! Oliver legnagyobb büntetése és Felicity legnagyobb fájdalma lenne, ha ezzel megpróbálná örökre elszakítani a szerelmeseket egymástól a Liga. Lehet itt tenne valami őrültséget Felicity, vagy nem tudom. Olivert ugyebár kényszeríthetik a frigyre akár a húga vagy szerelme halálának fenyegetésével. Aztán lehet az időugrás majd ezt a problémát is idővel orvosolni tudja majd!

5+1 Felicity és Oliver esküvője: Ami sajnos mint tudjuk jelenleg teljességgel kizárt, Marc és Stephen is megerősítették ezt a szomorú hírt! Olicity esküvő, így egyelőre még várat magára, kedves fanok! Szerintem Barry sem fog még egyelőre megnősülni, ha csak nem alternatív világ miatt, Caitlint veszi el a csókos promo alapján tudnék erre gondolni. :D Tök cukik lennének együtt! <33

VAGY ESETLEG még Tatsu és Maseo házasodnak össze újra! Mivel Ria forgat újra, ráadásul Emilyvel és Katievel.

Ennyi lenne az újabb teóriám! És tejóóóééégg!! Snowbarry csóktol meghaltam! <33 Tényleg lehet megtörténik, de lehet valami időugrási következmény lesz, mondjuk én nem bánom, PP-nél már látható a videó, tényleg lesz!! ÚRISTEN!!! <3 De akkor, hogy lesz Ronnie-s esküvő? Nem száz, na mindegy! Vagy nem történik meg vagy a bibi, az időugrás lesz tényleg!

Ti melyiket tartjátok a legvalószínűbbnek és miért? Vagy elképzelhető, hogy teljesen idegenek házasodnak??

(C) ARROWOLICITY.GP

A Halhatatlan - Ezin meglepi fanficje nekünk!

2015.04.06. 21:19, Piper

Drága szerkesztőtársam, Ezin is készült nekünk egy csudiklassz kis Olicity-s fanficcel! Most kirakom, hogy ti is elolvashassátok, szerintem állati lett! Hamarosan majd a menübe is bekerül a többi mellé. Jó szórakozást kívánunk hozzá! A címe, a Halhatatlan!

Lapozz!!

FanExpo 2015 Vancouver

2015.04.06. 09:32, Piper

Megkaptuk a teljes videót a rendezvényről, amin Stephen válaszol a rajongók kérdéseire. Néhány érdekességet elárul a folytatással kapcsolatban. Találtam egy cikket is az eseményről, ha jól értelmeztem Oliver mindegyik spin-offban meg fog jelenni. Aki esetleg valamennyit megértett a videóból és kitűnő az angolja, megköszönném, ha néhány szót még írna komiba, ha elhangzott valami érdekesség még, hogy kitehessük! Köszönjük! És a cikk forrása: #

Egyébként valamit arról is beszélnek a videó alatt komiban, hogy Felicityt szeretnék majd egyszer Oracle-ként látni, meg valószínűleg sosem fog átmenni egy spin-offba sem a lány, mert nem az új sorozat főszereplője lesz, hanem ő egy főszereplő!

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!