~ Egy technikaguru csajszi és egy igazi hős elbűvölő és kalandos románca ~

  YoutubeFacebook | Tumblr | Indavideo | Belépés | Frissek

Oliver Queen öt pokoli év után végre hazatérhetett szerettei közé. Mindenki halottnak hitte, de ő mégis túlélővé vált. Egyetlen cél éltette, a bosszú. Rideg, kegyetlen és könyörületlen személlyé vált. Nappal, továbbra is Oliver Queen-ként tengette mindennapjait, éjszaka azonban valami mássá kellett válnia, valaki mássá. Egy csuklyás igazságosztó szerepébe bújt, aki nem ismert kegyelmet. Egyedül volt, aki képessé vált szemrebbenés nélkül ölni. Hamarosan azonban történt valami, ami gyökeresen megváltoztatta az életét. Többé már nem egyedül kellett küzdenie. Két olyan nagyszerű barátra tett szert, akiket nem érdekelt ki is ő valójában, végig kitartottak mellette, akik képesek voltak elindítani Olivert azon az úton, hogy egy jobb emberré, egy igazi hőssé válhasson. Ez a két személy, pedig John Diggle és Felicity Smoak. A két legfontosabb ember Oliver számára, akik a mai napig is hűen őrzik titkát és kitartanak mellette. Ők elérték azt, amit senkinek sem sikerült volna. A kegyetlen Gyilkosból igazi Hős vált, a rideg férfiból pedig egy érző lélek. Oliver végig úgy hitte, számára csak egyetlen nő létezik, azonban hamar rá kellett arra döbbenie a visszatérés valami mást is megváltoztatott benne. Anélkül, hogy észrevette volna, őrülten beleszeretett Felicity-be. A lány viszonozta az érzéseit, ám rengeteg akadályon kellett keresztülmenniük, míg végül egymáséi lehettek. A kapcsolatuk egy csodálatos és mély szerelmmé virágzott, olyannyira, hogy majdnem összeházasodtak. Jelenleg a sors igen kemény játékot űz velük, de a nagy kérdésre, hogy valaha lehet-e még boldog szerelmes pár Felicity Smoak és Oliver Queen,  egy ekkora szerelmet tekintve, mint ami az övék, mind tökéletesen tudjuk a választ..

 

Next episode

Amerika:

7. évad 1. rész - "Inmate 4587" (7. Évadpremier!!)

Miután Oliver Queen arra kényszerült, hogy felfedje valódi kilétét, egy szigorúan őrzött börtön rabja lesz, miközben a csapata többi tagja mindent megtesz azért, hogy valahogy kiszabadítsa őt a fogságból. Azonban olyannyira el van zárva a külvilágtól, hogy csak Digg-gel kommunikálhat időnként. Emellett, Felicity-re most hárul a legnagyobb megpróbáltatás, akiről mindenki tudja, hogy a Zöld Íjász felesége, emiatt pedig Díaz vadászik rá és Oliver fiára is, így amellett, hogy anyaként is helyt kell állnia és kettejüket biztonságáért felelnie, igyekszik a lehető legjobban segíteni önmagukon és a csapaton is, reménykedve mindeközben abban, hogy a férje hamarosan kiszabadulhat. A csapatra most egy igazán kemény év vár, de reméljük még nem a legutolsó... The CW: 2018. október 15. hétfő (október 16. kedd MO.)

Magyarország:

6. évad - 2018. ősz??

Jelenleg több televíziós csatorna is ismétli a sorozat eddig adásba kerülő magyar szinkronos epizódjait, köztük a Viasat 6 (első két évad ismétlése), RTL 2, Cooltv és Sorozat+ (össze-vissza)


Kiemelt cserék:

    
    
     
    

Hamarosan képpel: Kriszti Viki Viki Ladywind Amy Katie Florerr Ali

 
Chat

 

CSS Codes

Olicity rajongók
Indulás: 2014-10-05
 
Frissek

3x18 Közellenség - Promókép a Smoak lányokról

2015.03.20. 17:38, Piper
Csini Felicity Csini Smoak Mami

Diggle - A mi emberünk!

2015.03.20. 17:28, Piper

Elvileg arról van szó, hogy Marc szerint Diggle örökké Olicity-s volt és az is marad örökre!

Felicity és Oliver legutóbbi párbeszéde egy kicsit másként - Apró fanfiction

2015.03.20. 13:47, Piper

Ahogy tegnapra már ígértem, csak lefáradtam. Ma viszont valamennyire összeszedtem magam, így Olicitys vágyaink csillapítására készítettem nektek egy újabb mini fanfictiont. Vajon, hogy alakulhatott volna ez a párbeszéd, ha én rendezhettem volna ezt a részt? A bevezető pár mondat még a sorozatban történt, utána írtam át a dolgokat! Lapozz tovább!

Modulozgatás

2015.03.19. 23:37, Piper

Éééés, végre el sikerült készülnöm a várva várt Fény/Sötétség teóriával is! Már Caprinak jó ideje ígértem, hogy megcsinálom! Nem volt egyszerű, röpke 2 órámba tellett az egész, de remélem megérte és tetszeni fog nektek! Miközben írtam, még jobban sikerült megbizonyosodnom arról, hogy Felicity-t és Oliver-t Isten is egymásnak teremtette és valószínűleg az alábbi okfejtés szerint, örökre egymáshoz lesznek kötődve bármi is fog történni a jövőben! Hogy miért, azt most elolvashatjátok a közös menü "Érdekességek" "Fény és Sötétség teória" modulban! Reméljük elnyeri tetszéseteket, jó elmélkedést kívánunk hozzá! Remélem Caprim, valami hasonlóra gondoltál! ;) A fanfic majd holnap jön, ma már nagyon elfáradtam röpke 5 óra modulozástól össz-vissz! :D:D

Jó éjszakát, mindenkinek!

3x16 Az ajánlat - Szerkesztői értékelő

2015.03.19. 21:12, Piper

Okéé. Végre sikerült végig érnem az új részen és egyszerűen végem van! Már rég hiányzott egy ilyen rész, gyakorlatilag egyszerre kavarodik bennem az öröm, a döbbenet kettőse. Gyakorlatilag mióta reggel láttam pár jelenetet a részből, úgy pörgök mint egy bolondgomba, az örömtől! Egyszerűen kinyírt az Olicity-s párbeszéd, hihetetlen volt ez az egész Lazarus Pites dolog és Oliver döntésképtelensége, Ra's tettei, úristeeen, áá végem van!! Ütős egy rész volt, kacaghattam is egyet, maximálisan TÖKÉLETES volt!! Részletesebb infó, a "bővebben" mögött!! De vigyázz, ez az eddigi legrészletesebb elemzésem, amit valaha is írtam az Arrowról! Én sem gondoltam, hogy ennyi mindent megláttam a részben!!

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!